Το είχε ήδη κατεβασμένο το τζάμι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεχθηκα φραστικη επιθεση απο αγελη τεσσαρων γυναικων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Δεχθηκα φραστικη επιθεση απο αγελη τεσσαρων γυναικων
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Σκέφτηκες μήπως δεν έφταιγε η οδική σου συμπεριφορά αλλά το αυτοκόλλητο #ΜεΤονΚυριακο;
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Θες να πεις οτι ειμαι παραλιγον θυμα των Τεμπων;GoBzi έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:40 Σκέφτηκες μήπως δεν έφταιγε η οδική σου συμπεριφορά αλλά το αυτοκόλλητο #ΜεΤονΚυριακο;
Εαν δεν ειχα φυγει θα κρατουσατε πανο με το νικνειμ μου στο επομενο συλλαλητηριο;
Όχι, είναι απ' εκείνα τα γνωστά νήματα τάχαμου αλληγορικού χαρακτήρα που ανοίγει ο αρραβωνιαστικός του αρκούδου όταν θέλει να ψαρέψει αντιδράσεις για μπιφ που έχουν γίνει στο πχώρουμ, ώστε στην 13-15 σελίδα να αποκαλύψει το πλοτ τουίστ με ένα ανθυπομειδίαμα. Στον θάλαμο ενθουσιάζονται οι πάντες μ' αυτά τα κόλπα, μέχρι που τους κάνει τσακωτούς η προϊσταμένη και τους κόβει το πρωινό ζελέ για μια εβδομάδα.
άρα έχουμε καμιά δεκαριά σελίδες ακόμα?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ναύτης έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:43Όχι, είναι απ' εκείνα τα γνωστά νήματα τάχαμου αλληγορικού χαρακτήρα που ανοίγει ο αρραβωνιαστικός του αρκούδου όταν θέλει να ψαρέψει αντιδράσεις για μπιφ που έχουν γίνει στο πχώρουμ, ώστε στην 13-15 σελίδα να αποκαλύψει το πλοτ τουίστ με ένα ανθυπομειδίαμα. Στον θάλαμο ενθουσιάζονται οι πάντες μ' αυτά τα κόλπα, μέχρι που τους κάνει τσακωτούς η προϊσταμένη και τους κόβει το πρωινό ζελέ για μια εβδομάδα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
stergiosbik
Ακομα και στην ηλικια που ειμαι,το πιο πιθανο ειναι να μου κανουν καμακι παρα να με κραξουν οπως εσενα.SeaHawk έγραψε: 10 Μαρ 2025, 08:46Eκει που εισαι ημουνα και εκει που ειμαι θα ρθειςstergiosbik έγραψε: 10 Μαρ 2025, 07:51 Γιαννοπουλε αν ηθελες να σε στραποναρουν μπορουσες να το ζητησεις ομορφα.
Δεν χρειαζοτανε αυτος ο ελιγμος.
Πάντως, είναι κρίμα, είναι αδικοχαμένο ταλέντο, ρίλι
Θα μπορούσε να μοιράζει άπλετη χαρά στους συνανθρώπους του με το χιούμορ (συνδυασμένο με μεθοδικότητα και επιμονή) και να είναι περιζήτητος στις παρέες και αξιαγάπητος.
Και την άλλη φορά το είπα, πού είναι οι καιροί με τους πχωρουμικούς διαλόγους, θυμηθείτε τί ωραία που ήταν τότε...
Τώρα, μας κάνει μόνο να στενοχωρούμαστε..
...και να γινόμαστε...βιτσιόζοι
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΑΡ
Για κάτι τέτοια κατάντησα μία αυτοεξόριστη, ένας ευκαιριακός τουρίστας
ΥΓ: δεν ειρωνεύομαι, μιλώ σοβαρά
Θα μπορούσε να μοιράζει άπλετη χαρά στους συνανθρώπους του με το χιούμορ (συνδυασμένο με μεθοδικότητα και επιμονή) και να είναι περιζήτητος στις παρέες και αξιαγάπητος.
Και την άλλη φορά το είπα, πού είναι οι καιροί με τους πχωρουμικούς διαλόγους, θυμηθείτε τί ωραία που ήταν τότε...
Τώρα, μας κάνει μόνο να στενοχωρούμαστε..
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΑΡ
Για κάτι τέτοια κατάντησα μία αυτοεξόριστη, ένας ευκαιριακός τουρίστας
ΥΓ: δεν ειρωνεύομαι, μιλώ σοβαρά
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Εγώ, πέρυσι ή πρόπερσι, στο τραίνο, καθόμουν στην ίδια τετράδα καθισμάτων με δύο νεαρές γυναίκες που είχαν σκάσει στα γέλια για κάποιο λόγο. Κάποια στιγμή έγειρα το σώμα μου προς μία από αυτές και στριφογύρισα την παλάμη μου, ξέρετε, για να κάνω νόημα ότι ρωτάω γιατί γελάνε. Τότε εκείνη τσίριξε, και η φίλη της φώναξε, "Τι έκανες, ρε; Την άγγιξες;" Δεν είπα τίποτα, απλώς σηκώθηκα και πήγα να κάτσω αλλού. Δε θα μάθω ποτέ γιατί γελάγανε.SeaHawk έγραψε: 10 Μαρ 2025, 01:18 Ειμαι σε εναν δρομο της Θεσνικης σταματημενος σε κοκκινο φαναρι.
Μονοδρομος.Ειμαι στην 2η λωρισα απο αριστερα.
Σκεφτομαι οτι πρεπει να αλλαξω πορεια και να στριψω αριστερα για να παω καπου τελος παντων
Ανοιγω το παραθυρο συνενοουμαι με τον οδηγο του αυτοκινητου απο αριστερα μου να με αφησει να περασω μπροστα του ωστε να στριψω αριστερα μολις αναψει πρασινο.
Αναβει το πρασινο γινεται η κινηση που εχουμε συμφωνησει και μπαινω αριστερα στο στενο
Εκεινη την ωρα μολις εχει περασει τον δρομο μια αγελη τεσσαρων γυναικων Ηλικες 35-45.Εχουν ανεβει ηδη στο πεζοδρομιο οταν περναω εγω
Η τελευταια μια αντρογυναικα γυρναει και μου κανει την γνωστη χειρονομια
Σταματαω ανοιγω το παραθυρο του συνοδηγου και ακολουθει ο εξης διαλογος
Εγω:Ποιο ειναι το προβλημα;
Γ1:Αυτο που εκανες ειναι επικινδυνο
Εγω:Tι εκανα δηλαδη;
Γ1:Αυτο που εκανες
Εγω:Tι εκανα;Δεν μπορεις να το περιγραψεις;Εχεις προβλημα εκφρασης;
Γ1:Ξερεις εσυ τι εκανες
Εγω:Tι ηταν αυτη η χειρονομια που μου εκανες;
Γ1.Δεν εκανα χειρονομια
Eγω:E πως κατι εδειξες με το χερι σου
Γ1.Σου εκανα σημα να περασει να φυγεις
Eγω:Περιεργο γιατι εγω σε ειδα να κανεις αυτο
Στην φαση αυτη πεταγεται η μια φιλη της μια 45αρα σγουρομαλλα με σκουλαρικι στην μυτη
Γ2:Γιατι αν σου εκανε αυτο δηλαδη τι θα κανεις;Την απειλεις;Τι θα κανεις ρε;Θα την χτυπησεις;
Εγω: Δεν χτυπαω γυναικες
Γ2.Λεγε ρε τι θα κανεις;Πουλας μαγκια σε γυναικες;
Αρχιζουν να ερχονται προς το αυτοκινητο μου με απειλητικες διαθεσεις
Και οι τεσσερις
Εγω :Κοιτα δεν βριζω γυναικες αλλα για σενα θα κανω μια εξαιρεση(προς την Γ2).Εισαι μεγαλη πατσαβουρα.Και τωρα που θα φυγω, θα φυγω αργα για να γραψεις την πινακιδα μου και να μου κανεις μηνυση επειδη σε ειπα πατσαβουρα
Αντε γαμηθειτε πατσαβουρες
Εφυγα αφηνοντας την αγελη πισω μου να ωρυεται εκτοξευοντας διαφορες διαφορες βρισιες επιπεδου νταλικας
Που βαδιζουμε ως κοινωνια;
Το ειχα παρατηρησει το φαινομενο πχορουμικα απο γυναικες εδω μεσα
Αλλα 1η φορα το αντιμετωπισα live
Πλεον θα ειμαι καλυτερα προετοιμασμενος και διαβασμενος
Kauldron έγραψε: 10 Μαρ 2025, 10:44Διαφώνησε σε κάτι με την εν λόγω "κυρία" να δώ κάτι.Νon4me έγραψε: 10 Μαρ 2025, 09:52Δεν νομιζω να μανουριαζεται με αγνωστους η γαλη στις διαβασεις καλη ωρα και δεν βριζει σαν νταλικιερης σας σφαζει με το γαντι και εκει ειναι που τρελαινεστε .20--- έγραψε: 10 Μαρ 2025, 08:56 Διαβάζοντας αυτό το νήμα για κάποιο λόγο το μυαλό μου πήγε στη ΓΑΛΗ. Που συχνά πυκνά δε διστάζει να βρίσει σαν νταλικέρης.![]()
Εχω διαφωνησει με ολον τον κοσμο στο φορα ακομη και με τον εαυτο μου . να πω τα καραγκιοζιλικια που εχω ακουσει για την παρτη της ? οχι δεν προκειτε να τα πω . οπως δεν τα εχω πει σε κανεναν .
Νon4me έγραψε: 10 Μαρ 2025, 14:29
Εχω διαφωνησει με ολον τον κοσμο στο φορα ακομη και με τον εαυτο μου . να πω τα καραγκιοζιλικια που εχω ακουσει για την παρτη της ? οχι δεν προκειτε να τα πω . οπως δεν τα εχω πει σε κανεναν .
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ναι θελω να πω πως κατι που πιστευα αλλαξε με τον καιρο .
Τα θυμάμαι ,πως δε τα θυμάμαι.Ναύτης έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:43Όχι, είναι απ' εκείνα τα γνωστά νήματα τάχαμου αλληγορικού χαρακτήρα που ανοίγει ο αρραβωνιαστικός του αρκούδου όταν θέλει να ψαρέψει αντιδράσεις για μπιφ που έχουν γίνει στο πχώρουμ, ώστε στην 13-15 σελίδα να αποκαλύψει το πλοτ τουίστ με ένα ανθυπομειδίαμα. Στον θάλαμο ενθουσιάζονται οι πάντες μ' αυτά τα κόλπα, μέχρι που τους κάνει τσακωτούς η προϊσταμένη και τους κόβει το πρωινό ζελέ για μια εβδομάδα.
Βλέπε σχετικό νήμα: "Να την απολύσω;" για να την πει στον υποφαινόμενο.
- Eθνικοκοινωνιστης
ειδες η αγαμια ΓΓ? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Συμπασχεις,ε;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 209 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 122 Απαντήσεις