!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γερμανία: Τζιπ έπεσε πάνω σε πλήθος
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Γερμανία: Τζιπ έπεσε πάνω σε πλήθος
Unique έγραψε: 04 Μαρ 2025, 11:19 https://twitter.com/mariakalantze/statu ... 9011033412
Καλημέρα παιδγιά. Όλα καλά?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
https://www.cnn.gr/kosmos/story/465547/ ... to-manxaim
Ένας 40χρονος Γερμανός από το κοντινό κρατίδιο της Ρηνανίας-Παλατινάτου συνελήφθη αφού έριξε το αυτοκίνητό του πάνω σε πλήθος στο Μανχάιμ τη Δευτέρα (3/3) με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον δύο άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 11.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το βράδυ της Δευτέρας, οι ανακριτές είπαν ότι ήταν ενδείξεις ότι ο ύποπτος ήταν ψυχικά άρρωστος, με την έρευνά τους να επικεντρώνεται σε αυτή την κατεύθυνση. Η αστυνομία και οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι η επίθεση ήταν σκόπιμη, αν και όχι με «πολιτικά» κίνητρα. Ήδη αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο και απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με τον γενικό εισαγγελέα Ρομέο Σούσλερ.
Ο άνδρας έχει προηγούμενες καταδίκες, σύμφωνα με τον Σούσλερ, συμπεριλαμβανομένης μιας για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Καταδικάστηκε επίσης για έγκλημα που σχετίζεται με τη ρητορική μίσους το 2018, αφού σχολίασε μια φωτογραφία στο Facebook, κάτι που κρίθηκε ότι ήταν ένα πολιτικά υποκινούμενο έγκλημα της δεξιάς.
Ο ύποπτος δράστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού πυροβόλησε στο στόμα με άσφαιρο όπλο, σύμφωνα με τους ανακριτές. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται και είναι σε σταθερή κατάσταση.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το όνομα του άνδρα είναι «Αλεξάντερ Σ.»
Τα δύο θύματα της επίθεσης ταυτοποιήθηκαν ως μια 83χρονη γυναίκα και ένας 54χρονος άνδρας.
Ο δράστης είχε οδηγήσει γύρω στο μεσημέρι πάνω σε ανθρώπους στην Paradeplatz, έναν πεζόδρομο στο κέντρο του Μανχάιμ. Το Μανχάιμ είναι μια πόλη περίπου 300.000 κατοίκων που βρίσκεται περίπου 80 χιλιόμετρα νότια της Φρανκφούρτης.
Η Χαϊδελβέργη, το Σβέτζινγκεν και το Μπρουλ- όλα στη Βάδη-Βυρτεμβέργη - ακύρωσαν τους εορτασμούς του καρναβαλιού την Τρίτη (4/3).
Το περιστατικό έρχεται λίγες μόλις εβδομάδες αφότου δύο άνθρωποι - μια μητέρα και ένα παιδί - σκοτώθηκαν σε επίθεση με αυτοκίνητο στο Μόναχο.
Τον περασμένο Δεκέμβριο, έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 200 τραυματίστηκαν όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά στην ανατολική πόλη Μαγδεμβούργο.
Ρε τον σκυλάραπα τον κωλοϊσλαμιστή, τον παλιοwoke, το σίχαμα τον αριστερό δικαιωματιστή.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Μανιάτης μετανάστης στη Γερμανία είναι σα να λές Μπαγκλαντεσιανός επενδυτής στο Κιλκις.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μαρ 2025, 11:36Το βασικό πρόβλημα σας είναι οι Μανιάτες απ' τη Μάνη...
Έχετε γνωρίσει πολλούς τέτοιους από κοντά;![]()
Δεν έχει μετανάστευση απο Λακωνια στη Γερμανία. ΗΠΑ Καναδά και Αυστραλία έχουν πάει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Το ξέρω. Και οι γονείς του πατέρα μου, είχαν πάει στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Μασαχουσέτη, υπήρχε ήδη σόι εκεί. Όχι, γιατί πείναγαν αλλά γι' άλλους λόγους. Ο πατέρας μου γεννήθηκε στη Βοστώνη. Κάποια στιγμή όταν ήμουν μικρή, είχα ρωτήσει τη γιαγιά μου για το νησί Έλις, γιατί είχα δει μια ταινία και μου είπε ότι αυτοί δεν είχαν περάσει για αξιολόγηση από εκεί. Μεγάλη ιστορία και εκτός θέματος...Ερμής έγραψε: 04 Μαρ 2025, 11:44Μανιάτης μετανάστης στη Γερμανία είναι σα να λές Μπαγκλαντεσιανός επενδυτής στο Κιλκις.
Δεν έχει μετανάστευση απο Λακωνια στη Γερμανία. ΗΠΑ Καναδά και Αυστραλία έχουν πάει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Fake Arab from New Jersey
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Σοβαρά τώρα; Αυτή είναι η απάντησή σου; Τι δεν κατάλαβες; Το ξαναρωτάω πιο αργά Ε-Χ-Ε-Ι-Σ . . . . . .Ν-Ε-Τ-Φ-Λ-Ι-Ξ ;
Το Νetflix είναι μία πλατφόρμα που βλέπεις σειρές και ταινίες επί πληρωμή. Μήπως δεν το έχεις ακούσει ποτέ;
Που είναι ο Γκόλντεν να μας πει ότι το έγκλημα έγινε από ισλαμιστή και ότι είναι προς το συμφέρον της αριστεράς;
Όχι , δεν έχω νετφλιξ αλλά πού κολλάει αυτό με το 4chan?marabou έγραψε: 04 Μαρ 2025, 14:44Σοβαρά τώρα; Αυτή είναι η απάντησή σου; Τι δεν κατάλαβες; Το ξαναρωτάω πιο αργά Ε-Χ-Ε-Ι-Σ . . . . . .Ν-Ε-Τ-Φ-Λ-Ι-Ξ ;
Το Νetflix είναι μία πλατφόρμα που βλέπεις σειρές και ταινίες επί πληρωμή. Μήπως δεν το έχεις ακούσει ποτέ;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Λίνο Βεντούρα
δες χαρά το σούργελο που μία στις εκατό δεν ήταν αλαχακμπαράκης αλλά τάξι ντράιβερ™.marabou έγραψε: 04 Μαρ 2025, 14:49 Που είναι ο Γκόλντεν να μας πει ότι το έγκλημα έγινε από ισλαμιστή και ότι είναι προς το συμφέρον της αριστεράς;
Μήπως ήτανε προβοκάτσια μωρή μαϊμού, όπως οι φόνοι της Μαρφίν;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Golden Age
Εντάξει βρέθηκε κι ένας ψυχάκιας.marabou έγραψε: 04 Μαρ 2025, 14:49 Που είναι ο Γκόλντεν να μας πει ότι το έγκλημα έγινε από ισλαμιστή και ότι είναι προς το συμφέρον της αριστεράς;
Ε κάπου θα κολλάει για να στο συσχετίζει κάποιος. Αν είχες, υπάρχει μία ταινία ντοκιμαντέρ που εξηγεί πολλά γύρω από αυτό.
Σούργελο και μαϊμού είσαι και γονιδιακά κιόλας.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 04 Μαρ 2025, 15:03δες χαρά το σούργελο που μία στις εκατό δεν ήταν αλαχακμπαράκης αλλά τάξι ντράιβερ™.marabou έγραψε: 04 Μαρ 2025, 14:49 Που είναι ο Γκόλντεν να μας πει ότι το έγκλημα έγινε από ισλαμιστή και ότι είναι προς το συμφέρον της αριστεράς;
Μήπως ήτανε προβοκάτσια μωρή μαϊμού, όπως οι φόνοι της Μαρφίν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marabou την 04 Μαρ 2025, 15:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marabou έγραψε: 04 Μαρ 2025, 15:29Ε κάπου θα κολλάει για να στο συσχετίζει κάποιος. Αν είχες, υπάρχει μία ταινία ντοκιμαντέρ που εξηγεί πολλά γύρω από αυτό.Saturn έγραψε: 04 Μαρ 2025, 14:58Όχι , δεν έχω νετφλιξ αλλά πού κολλάει αυτό με το 4chan?marabou έγραψε: 04 Μαρ 2025, 14:44
Σοβαρά τώρα; Αυτή είναι η απάντησή σου; Τι δεν κατάλαβες; Το ξαναρωτάω πιο αργά Ε-Χ-Ε-Ι-Σ . . . . . .Ν-Ε-Τ-Φ-Λ-Ι-Ξ ;
γι αυτό με σταυρώνεις τόση ώρα???????
υγ: για πες στα γρήγορα, τί λέει, να κλέψω κωδικό από τ'αδέρφι αν ειναι