!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ή με την πατρίδα μας ή με τον Τραμπ

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
zteo

Re: Ή με την πατρίδα μας ή με τον Τραμπ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Αρίστος έγραψε: 27 Φεβ 2025, 22:05
zteo έγραψε: 27 Φεβ 2025, 22:01
Το ίδιο θα γίνει τώρα που οι ΗΠΑ δηλώνουν αδυναμία να στηρίξουν το ΝΑΤΟ η Τουρκία θα έχει αναβαθμίσεις ρόλο.
Μόνο που εγώ ζητάω την αποχώρηση της Ελλάδας από ΕΕ και ΝΑΤΟ. Εσύ?
Αλλά τι ρωτάω οι εφημερίδες και τα έντυπα που εργάζεσαι εμεσα η άμεσα χρηματοδοτουνται από την ΕΕ και πρέπει να τιμήσεις το ψωμί που τρως.

Ουτε δεκαρα δεν παιρνουν απο ΕΕ τα εντυπα που συνεργαζομαι.

Και ετσι κι αλλιως πιο πορωμενος αντιευρωπαιστης απο μενα στο ελληνικο διαδικτυο δεν υπηρξε ποτε.

Οσο για το ΝΑΤΟ παντα ελεγα οτι ειναι ενας τεραστιος σωρος απο νεοταξικα σκατα που γλειφει τις μποτες της Τουρκιας.

Κοιτα να δεις τωρα που ο Τραμπ συμφωνει μαζι μου και για ΕΕ και για ΝΑΤΟ.

.
Αριστο αριστο αριστο
Δεν κατάλαβες την λέξη έμμεσα
Τα έντυπα που εργάζεσαι έχουν σχεδόν μηδενικές πωλήσεις και συντηρούνται από διαφημίσεις είτε κρατικών επιχειρήσεων είτε επιχειρήσεων που ξεκοκαλιζουν κάτι Εσπα και κατι ευρωπουλα από κάτι ταμεία ανάκαμψης.
Οι δε ιδιοκτήτες των μέσων έχουν και άλλες μπίζνες που έχει επαφή με τέτοια ευρωπουλα και απλά πουλάτε το παραμυθι της χειραγώγησης του λαού.
Το ίδιο παραμυθι πουλήσετε και στους αγανακτισμενους ότι μπορούσαμε να σκίσουμε τα μνημόνια και να είμαστε εντός την ΕΕ και φέρατε μνημονιαρα. Διοτι τότε ήσουν ΑΝΕΛ όλε και τρίχες κατσαρές.
Λοιπον το παραμυθι ελαβε τελος δεν μπορει να παριστανεις τον αντιευρωπαιστη
Όσο για την συνεργασία ΕΕ και Τουρκίας το περίμενα δεν πουλούσα αυταπάτες στον λαό.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Beria έγραψε: 27 Φεβ 2025, 22:29
Lugozzi έγραψε: 27 Φεβ 2025, 22:26 Οι εργάτες δεν έχουν πατρίδα γεροberiaaaa
Η με την Ευρώπη ή με τους Κουισλινγκ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Europa, Europa, Europa, heiliges Land
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

zteo έγραψε: 27 Φεβ 2025, 22:01 Μόνο που εγώ ζητάω την αποχώρηση της Ελλάδας από ΕΕ και ΝΑΤΟ.
Πραγματικα σοφη κινηση αυτη να μεινεις μονος απέναντι σε 80 εκατομμύρια Τουρκους. Φοβερό σχεδιο.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Beria έγραψε: 27 Φεβ 2025, 20:40 O κλόουν που παριστάνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ δήλωσε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δημιουργήθηκε για να πηδήξει τις ΗΠΑ

Εικόνα

Τέρμα οι αυταπάτες
Όποιος στηρίζει τις καταστροφικές θέσεις του Μποζο είναι Κουισλινγκ και πεμπτοφαλαγγίτης, προδότης της Ευρώπης και της Ελλάδας
Εχμ, την ΕΕ, έτσι όπως είναι, την κατουραμε και τη χεζουμε, και μακάρι ο Τραμπ να της ανοίξει δεύτερη κωλοτρυπιδα. :roll:
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Αρίστος έγραψε: 27 Φεβ 2025, 22:48
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 27 Φεβ 2025, 22:42 Γιατι σκουζεις ρε αριστο? Αφου ο ψεκας που ποθεις ειναι υπευθυνος για αυτη τη κατασταση.. Θυμασαι εσυ τους ευρωπαιους να καιγονται να μπει η Τουρκια στην ΕΕ ή να εχει ηγετικο ρολο στο ΝΑΤΟ? :102:

Δεν θες να καταλαβεις ετσι;

Επειδη ακομη και τωρα οι ντενεκεδες δεν θελουν να φτιαξουν ευρωστρατο θα βασιστουν κυριως στο στρατο της Τουρκιας.

Οπως βασιστηκαν στη νεολαια της Ουκρανιας για να τους απαλλαξει απο τον Πουτιν.

Οι ιδιοι απλα να καθονται στις Βρυξελλες και να κονομανε.

.
Τουλαχιστον δε διαφωνουμε στο οτι ο πορτοκαλης ψεκας και ο καγκεμπιτης ειναι υπευθυνοι για αυτη την κατασταση.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Lugozzi έγραψε: 27 Φεβ 2025, 22:30
Lugozzi έγραψε: 27 Φεβ 2025, 22:26 Οι εργάτες δεν έχουν πατρίδα γεροberiaaaa
Αχ αυτοκινητοβιομηχανία μου...
Εκεί που εσύ βλέπεις αυτοκινητοβιομηχανία εγώ βλεπω κοινότητα
Ως άναρχοσυντηρητικός ξέρω τι θεωρώ πατρίδα μου και γιατί αυτήν την μεταφυσική αφαίρεση που λέει ο Μπακούνιν την χρειάζεται η κοινωνία

Εικόνα

Εσύ μείνε να βλέπεις αυτοκινητοβιομηχανίες

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Υποκλινόμαστε, λοιπόν, στην παράδοση, στην ιστορία. Ή, καλύτερα, τις αναγνωρίζουμε όχι γιατί μας παρουσιάζονται σαν αφηρημένα εμπόδια που σχηματίστηκαν μεταφυσικά, νομικά και πολιτικά από τους σοφούς δασκάλους και ερμηνευτές του παρελθόντος, αλλά μόνο γιατί έχουν περάσει πραγματικά στο αίμα και στη σάρκα, στις αληθινές σκέψεις και τη θέληση των σημερινών λαών.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Beria έγραψε: 27 Φεβ 2025, 23:06
Lugozzi έγραψε: 27 Φεβ 2025, 22:30

Αχ αυτοκινητοβιομηχανία μου...
Εκεί που εσύ βλέπεις αυτοκινητοβιομηχανία εγώ βλεπω κοινότητα
Ως άναρχοσυντηρητικός ξέρω τι θεωρώ πατρίδα μου και γιατί αυτήν την μεταφυσική αφαίρεση που λέει ο Μπακούνιν την χρειάζεται η κοινωνία

Εικόνα

Εσύ μείνε να βλέπεις αυτοκινητοβιομηχανίες

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Αυτα ακριβώς σκέφτονται οι μη αιρετοί κομισαριοι των Βρυξελλών
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

το 25% δεν θα αγγίξει τους Τραμπισμένους
Άβαταρ μέλους
Scouser

Φαντάσου τώρα να λέει ο Ρήγκαν έχω μια πολύ ξεκάθαρη στρατηγική για την ΕΣΣΔ, εμείς νικάμε και αυτοί χάνουν ή να την αποκαλεί αυτοκρατορία του κακού, και να λένε οι κομισαριοι των ΚΚ σε όλη την ανατολική Ευρώπη στους πολίτες τους ή με την πατρίδα μας, ή με τον Ρήγκαν. Με τον Ρηγκαν φυσικά, καθίκια. :roll:
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Καραμελίτσα έγραψε: 27 Φεβ 2025, 22:11 Τί είναι η πατρίδα μου;
Μην είναι οι Γερμανικές αυτοβιομηχανίες;
Μην είναι όλη η σειρά της Λουί Βυτόν,
και η τσάντα η Ερμές που τον ήλιο χρυσά αντανακλα;
Μην είναι οι καλοχορτασμένοι ΔΥ των Βρυξελλών,
και οι χιλιάδες λομπίστες που τρέφονται αντάμα;
Μην είναι τάχατε η αλληλλεγγύη των 27
που την είδαμε να ανακλάται μέσα σε πλήρη δόξα
στα τρία εθνοσωτήρια μας μνημόνια;

Όλα πατρίδα μας!
Πατρίδα σου είναι ο Ηγεμόνας (, κυρίαρχο πολιτικό σύστημα) που κυβερνάει την χώρα σου
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Τραμπ γαμα τους

Bonus material

Ειπαμε Τραμπ γαμα τους???
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Scouser έγραψε: 27 Φεβ 2025, 23:43 Φαντάσου τώρα να λέει ο Ρήγκαν έχω μια πολύ ξεκάθαρη στρατηγική για την ΕΣΣΔ, εμείς νικάμε και αυτοί χάνουν ή να την αποκαλεί αυτοκρατορία του κακού, και να λένε οι κομισαριοι των ΚΚ σε όλη την ανατολική Ευρώπη στους πολίτες τους ή με την πατρίδα μας, ή με τον Ρήγκαν. Με τον Ρηγκαν φυσικά, καθίκια. :roll:
Τρομερή αναλογια, ποιος ξεχνα τα... τανκς της ΕΕ όταν έμπαιναν στο Βουκουρέστι η την Αθηνά. Ακριβώς το ίδιο πράγμα η εθελοντική εισοδος στην ΕΕ με τους επεκτατικους πολέμους και τις κατοχες των Ρώσων
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

panos291 έγραψε: 27 Φεβ 2025, 23:02
zteo έγραψε: 27 Φεβ 2025, 22:01 Μόνο που εγώ ζητάω την αποχώρηση της Ελλάδας από ΕΕ και ΝΑΤΟ.
Πραγματικα σοφη κινηση αυτη να μεινεις μονος απέναντι σε 80 εκατομμύρια Τουρκους. Φοβερό σχεδιο.
Γιατί ποιος μας προστατεύει τώρα.
Μήπως ο θείος Ντόναλντ που άρπαξε τα ορυκτά της συμμάχους Ουκρανίας και την πουλάει στην Ρωσία.
Μήπως ο θείος Βλαδίμηρος που πούλησε τον συμμαχο του Ασαντ.
Μήπως οι γραφειοκρατες των Βρυξελλών που κάνουν στρατηγική συμμαχία με την Τουρκία.
Ξυπνα ρε μονοι μας ειμαστε ειδη και οσο ειμαστε μεσα κινδυνευουμε περισσότερο
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Scouser

NewModelArmy έγραψε: 27 Φεβ 2025, 23:47
Scouser έγραψε: 27 Φεβ 2025, 23:43 Φαντάσου τώρα να λέει ο Ρήγκαν έχω μια πολύ ξεκάθαρη στρατηγική για την ΕΣΣΔ, εμείς νικάμε και αυτοί χάνουν ή να την αποκαλεί αυτοκρατορία του κακού, και να λένε οι κομισαριοι των ΚΚ σε όλη την ανατολική Ευρώπη στους πολίτες τους ή με την πατρίδα μας, ή με τον Ρήγκαν. Με τον Ρηγκαν φυσικά, καθίκια. :roll:
Τρομερή αναλογια, ποιος ξεχνα τα... τανκς της ΕΕ όταν έμπαιναν στο Βουκουρέστι η την Αθηνά. Ακριβώς το ίδιο πράγμα η εθελοντική εισοδος στην ΕΕ με τους επεκτατικους πολέμους και τις κατοχες των Ρώσων
Η αναλογία πήγαινε στην ταύτιση ενός υπερεθνικου οργανισμού με αρχές αντίθετες με τη βούληση της πλειοψηφίας των πολιτων των κρατών μελών του, με την πατρίδα. Φυσικά δεν περιμενα να καταλαβει ενα κρυφοναζουλο που υποστηρίζει εθνοκαθαρσεις και αποτροπαιες εκτελέσεις με συνοπτικες διαδικασίες, that's the point βασικά. :roll:
JD Vance
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”