Νετο Γκουερινο έγραψε: 25 Φεβ 2025, 19:19
Όταν καιγόταν το μάτι ήμουν ο πρώτος εδώ που έγραψε για νεκρούς
Κάποιοι αριστεροί κάναν αρχικά σαν αγαμητες χήρες και μετά ζητούσαν συγνώμη
Γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι
Μακάρι να υπήρχε Καρυστιανου ανάμεσα στις μητέρες που έχασαν τα παιδιά τους στο μάτι
Μπορεί να μην είχε συμβεί η δολοφονία στα Τέμπη
μπραβο σου ( καλη πιστη ) δεν ειδα ομως ουτε 20 νοματαιους στο δρομο .
Για το μακεδονικό έγινε της πουτανας όμως στο δρόμο
Θα με πεις δεν είναι το ίδιο,οκ
στο μακεδονικο κατεβαινε το κκε επειδη δεν ηθελε το νατο παρεα με τους χρυσαυγιτες ..... μοιαζει ομως αρκετα γιατι κατεβαιναν ολοι εναντιων της κυβερνησης (καλη ωρα ) . το θεμα ειναι πως τοτε υπηρχε αιτιο . τωρα δεν υπαρχει . απλως ψαχνετε να το βρειτε . και μη μου πεις για οσε γιατι παμε 15 χρονια πισω . καλος χρυσος η χαζος ο κουλης δε θα τα παρει ολα πανω επειδη....
Κακο χειρισμο της κυβερνησης ? σιγουρα . ο λαρισαιος επρεπε να παρει πουλο , ηταν πολλοι οι ψηφοι .
SeaHawk έγραψε: 25 Φεβ 2025, 19:18
Ο καθενας ειναι απλα υπευθυνος για τις πραξεις του
Θα παρακολουθεί με κιάλια και θα φακελωσει όποιον κατέβει ο κρυφακούλης;
από SeaHawk » 19 λεπτά πριν
Γιατι να παει καποιος στην συγκεντρωση;
Για να ωθησει τον Ασλανιδη που πιστευει οτι η λεξη ακτινιδια ειναι κωδικο ονομα για το ξυλολιο να σκεφτει κατι αλλο αναλογου επιπεδου;
Για να ωθησει την εθνικη μανα/εισαγγελεα/ιατροδικαστη να γινει εθνικη και σε αλλες ειδικοτητες;
μπραβο σου ( καλη πιστη ) δεν ειδα ομως ουτε 20 νοματαιους στο δρομο .
Για το μακεδονικό έγινε της πουτανας όμως στο δρόμο
Θα με πεις δεν είναι το ίδιο,οκ
στο μακεδονικο κατεβαινε το κκε επειδη δεν ηθελε το νατο παρεα με τους χρυσαυγιτες ..... μοιαζει ομως αρκετα γιατι κατεβαιναν ολοι εναντιων της κυβερνησης (καλη ωρα ) . το θεμα ειναι πως τοτε υπηρχε αιτιο . τωρα δεν υπαρχει . απλως ψαχνετε να το βρειτε . και μη μου πεις για οσε γιατι παμε 15 χρονια πισω . καλος χρυσος η χαζος ο κουλης δε θα τα παρει ολα πανω επειδη....
Κακο χειρισμο της κυβερνησης ? σιγουρα . ο λαρισαιος επρεπε να παρει πουλο , ηταν πολλοι οι ψηφοι .
Φίλε το είχα γράψει μήνες πριν βγει ο χαζός στον σροιτερ
Ο ηλίθιος αυτός φταίει για ότι συμβαίνει τώρα,και για το ότι κανείς πλέον δεν εμπιστεύεται κανέναν
Γιατί πήρε θέση για πράγματα που δεν αφορούσαν την κυβέρνηση,για φορτία εταιρείας
Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο πουθενά ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος,είτε ως βλάκας είτε ως κάθαρμα
Aitwlos έγραψε: 25 Φεβ 2025, 19:23
Την Παρασκευή θα έχει πολύυυυυυ κόσμο. Να δείτε που ο ΓΓ θα αναγκαστεί να παραδεχτεί 50.000
5 μυρια θα εχει . και ?
Τίποτα λεβέντη μου. Αν καταφέρει η κυβερνησαρα σου να κατεβάσει τόσο κόσμο στον δρομοενώ ουσιαστικά παίζει χωρίς αντίπαλο και νομίζεις πως όλα πάνε πρίμα, δεν έχουμε κάτι να συζητησουμε
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Aitwlos έγραψε: 25 Φεβ 2025, 19:23
Την Παρασκευή θα έχει πολύυυυυυ κόσμο. Να δείτε που ο ΓΓ θα αναγκαστεί να παραδεχτεί 50.000
5 μυρια θα εχει . και ?
Τίποτα λεβέντη μου. Αν καταφέρει η κυβερνησαρα σου να κατεβάσει τόσο κόσμο στον δρομοενώ ουσιαστικά παίζει χωρίς αντίπαλο και νομίζεις πως όλα πάνε πρίμα, δεν έχουμε κάτι να συζητησουμε
Βασικα η αστυνομια μετραει με διαφορα συγχρονα μεσα πχ drones ειδικες καμερες κτλ
Και την πιστεύουμε. Δεν έχει κανέναν λόγο να πει ψέματα.
Επίσης δεν μας έχει εξηγήσει ακόμα πως τα μετράει ακριβώς. Θα μπορούσε να βγάλει μια αεροφωτογραφία και να μας αναλύσει τα κουτάκια. Εκεί δεν θα μπορούσε να πει κανείς τιποτα
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
μη σκας οποτε .
Μα δεν σκαω εγώ. Άλλοι σκανε