Μα ακριβώς γι' αυτούς τους σημαντικούς λόγους που κυριαρχούν στη καθημερινότητά μας θα πρέπει να μεριμνήσουν να ψηφίσουν σύντομα, σήμερα ας πούμε. Αν γίνει κανένας πόλεμος; θα μείνει ο διαγωνισμός μισός; τσκ τσκ. Απαράδεκτο.micmic έγραψε: 25 Φεβ 2025, 09:06Τί να πει κανείς... οι διεθνείς εξελίξεις τρέχουν, συνταρακτικά αποτελέσματα εκλογών στην Γερμανία, διεθνής αναστάτωση για την πολιτική Τραμπ, εσωτερικό μπάχαλο με τα Τέμπη και την συγκέντρωση που ετοιμάζεται, η υγεία του Πάπα είναι κλονισμένη, η τιμή του χρυσού σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο... αλλά στο νήμα της Forumvision είναι απλά μια Τρίτη.Fata_Morgana έγραψε: 25 Φεβ 2025, 07:07 Καλημέρα στην όμορφη παρέα. Να υπενθυμίσουμε ότι είναι Τρίτη σήμερα, μια καλή μέρα να βάλετε τις βαθμολογίες σας και να πατήσετε υποβολή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #2
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Fata_Morgana
Re: Phorum Forumvision #2
Με θλίψη ανακοινώνω ότι από τους μέχρι τώρα 12 βαθμολογήσαντες, μόνο ο JIM έχει γράψει σχόλια. Tragic.
Αν δεν θέλετε να θάψετε κομμάτια και να στενοχωρήσετε συμπαίκτες (που δεν σας κόβω για τέτοιους τύπους, αλλά τέλος πάντων), τουλάχιστον γράψτε κάτι γι'αυτά στα οποία βάλατε καλή βαθμολογία. Πώς θα καταλάβουν οι άλλοι τον χαρακτήρα σας με ξερά νούμερα; Πώς θα προσελκύσετε ένα ταίρι αν δεν δείξετε λιγάκι την προσωπικότητά σας; Χωρίς σχόλια, πώς θα παντρευτούμε Μανωλιό μου;
Αν δεν θέλετε να θάψετε κομμάτια και να στενοχωρήσετε συμπαίκτες (που δεν σας κόβω για τέτοιους τύπους, αλλά τέλος πάντων), τουλάχιστον γράψτε κάτι γι'αυτά στα οποία βάλατε καλή βαθμολογία. Πώς θα καταλάβουν οι άλλοι τον χαρακτήρα σας με ξερά νούμερα; Πώς θα προσελκύσετε ένα ταίρι αν δεν δείξετε λιγάκι την προσωπικότητά σας; Χωρίς σχόλια, πώς θα παντρευτούμε Μανωλιό μου;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Fata_Morgana
Δηλαδή εσύ μπορείς να δεις και τι βαθμολογία βάλαμε;micmic έγραψε: 25 Φεβ 2025, 19:10 Με θλίψη ανακοινώνω ότι από τους μέχρι τώρα 12 βαθμολογήσαντες, μόνο ο JIM έχει γράψει σχόλια. Tragic.
Εγώ έχω φτιάξει το πρόγραμμα, όλα μπορώ να τα δω. Αλλά είμαι τόσο τίμιος που όταν παίζω, πρώτα στέλνω βαθμολογία και μετά κοιτάω την βαθμολογία των άλλων.Fata_Morgana έγραψε: 25 Φεβ 2025, 19:33Δηλαδή εσύ μπορείς να δεις και τι βαθμολογία βάλαμε;micmic έγραψε: 25 Φεβ 2025, 19:10 Με θλίψη ανακοινώνω ότι από τους μέχρι τώρα 12 βαθμολογήσαντες, μόνο ο JIM έχει γράψει σχόλια. Tragic.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Fata_Morgana
Α ναι ε; μπορείς να μαγειρέψεις κιόλας τ' αποτελέσματα δηλαδή προς όφελος κάποιου; λέμε τώρα έτσι κουβέντα να γίνεται.micmic έγραψε: 25 Φεβ 2025, 19:36
Εγώ έχω φτιάξει το πρόγραμμα, όλα μπορώ να τα δω. Αλλά είμαι τόσο τίμιος που όταν παίζω, πρώτα στέλνω βαθμολογία και μετά κοιτάω την βαθμολογία των άλλων.![]()

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ θα μπορούσα πολύ εύκολα. Αλλά δεν θα θυσιάσω την τιμή και την υπόληψή μου (χωρίς το αντάλλαγμα να αξίζει τον κόπο).Fata_Morgana έγραψε: 25 Φεβ 2025, 19:40Α ναι ε; μπορείς να μαγειρέψεις κιόλας τ' αποτελέσματα δηλαδή προς όφελος κάποιου; λέμε τώρα έτσι κουβέντα να γίνεται.micmic έγραψε: 25 Φεβ 2025, 19:36
Εγώ έχω φτιάξει το πρόγραμμα, όλα μπορώ να τα δω. Αλλά είμαι τόσο τίμιος που όταν παίζω, πρώτα στέλνω βαθμολογία και μετά κοιτάω την βαθμολογία των άλλων.![]()
[img]https://i.postimg.cc/7h5zRvsw/oops ... .gif[/img]
EΠΙΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΑ
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Fata_Morgana
micmic έγραψε: 25 Φεβ 2025, 19:50ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ θα μπορούσα πολύ εύκολα. Αλλά δεν θα θυσιάσω την τιμή και την υπόληψή μου (χωρίς το αντάλλαγμα να αξίζει τον κόπο).Fata_Morgana έγραψε: 25 Φεβ 2025, 19:40Α ναι ε; μπορείς να μαγειρέψεις κιόλας τ' αποτελέσματα δηλαδή προς όφελος κάποιου; λέμε τώρα έτσι κουβέντα να γίνεται.micmic έγραψε: 25 Φεβ 2025, 19:36
Σχόλια για τον παρουσιαστή πως κάνουμε ?
- Fata_Morgana
Μη σε πούνε μούτα εσένα.
Μη με βλέπετε ως παρουσιαστή, ένας απλός τεχνικός είμαι. Ένας οπερατέρ, μπεστ μπόι, λοκέισον μάνατζερ κτλ.Fata_Morgana έγραψε: 25 Φεβ 2025, 19:57micmic έγραψε: 25 Φεβ 2025, 19:50ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ θα μπορούσα πολύ εύκολα. Αλλά δεν θα θυσιάσω την τιμή και την υπόληψή μου (χωρίς το αντάλλαγμα να αξίζει τον κόπο).Fata_Morgana έγραψε: 25 Φεβ 2025, 19:40
Α ναι ε; μπορείς να μαγειρέψεις κιόλας τ' αποτελέσματα δηλαδή προς όφελος κάποιου; λέμε τώρα έτσι κουβέντα να γίνεται.
Σχόλια για τον παρουσιαστή πως κάνουμε ?![]()
Ενώ άμα καταλάβουν τον χαρακτήρα μας (τι ακατέργαστα διαμαντάκια είμαστε)....ε;micmic έγραψε: 25 Φεβ 2025, 19:10 Με θλίψη ανακοινώνω ότι από τους μέχρι τώρα 12 βαθμολογήσαντες, μόνο ο JIM έχει γράψει σχόλια. Tragic.
Όπως και να'χει, τα σχόλια (αν υπάρξουν) θα περιορίζονται στην κριτική περί των μουσικών μας επιλογών, καθότι σε διαγωνισμό τραγουδιών συμμετέχουμε, κι όχι στο "Χρυσό Κουφέτο" της Αννίτας.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Αυτος θελει να σφαχτουμε μην γραφετε τιποτα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πώς να τα μαγειρέψει; Λες να μη θυμάται κάθε παίκτης τι βαθμό έδωσε σε καθέναν από τους συμπαίκτες του;Fata_Morgana έγραψε: 25 Φεβ 2025, 19:40Α ναι ε; μπορείς να μαγειρέψεις κιόλας τ' αποτελέσματα δηλαδή προς όφελος κάποιου; λέμε τώρα έτσι κουβέντα να γίνεται.micmic έγραψε: 25 Φεβ 2025, 19:36
Πώς και δεν ρωτάς καλύτερα, αν παίζουν ανταλλαγές π.μ. μεταξύ συμπαικτών για αλληλο-"ενισχύσεις";
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Misty_Blue
Μιας κι είναι δύσκολο να σφαχτείτε στο phorum
To scare myself with my own desert places.
Αν ισχύει, δες και την καλή πλευρά: βοηθάει στο να μη νιώθει αυτό το νήμα να υπολείπεται των άλλων του πχόρου.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2236 Απαντήσεις
- 50753 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Misty_Blue
-