Kauldron έγραψε: 24 Φεβ 2025, 18:12
Bλέπω βέβαια οτι και στο θέμα της Ιστορίας, στο "εναλλακτικό" βρίσκεσαι.
Όλα αλφαδιά σας τα εξηγώ και σας ξεσκεπάζω και μετά εσείς το βουλώνετε
και ως έσχατη "άμυνα του ένοχου", το ρίχνετε στην πλακίτσα και στο ad-hominem
Αλλά επί της ουσία, την κάνετε με ελαφρά. οπαδοί του φθόνου και της μιζέριας , ουστ βρωμοπούστ
Τί να βουλώσουμε ρε τύπε?
Απ' όπου και να τα πιάσεις αυτά που λές, μπάζουν.
Ούστ τρελάρα Ικαριώτη.
Bazoomba έγραψε: 22 Φεβ 2025, 17:43
Υπαρχει και ο αντιψεκ, πετροκωστοπουλικος φιλομπακογιαννικος τυπος ρωσοφοβικου που αποστρεφεται τον ρωσισμο για αισθητικους λογους.
Bazoomba έγραψε: 22 Φεβ 2025, 17:45
Τελος, υπαρχει και ο νιουμοντελ αρμυ.
Ο Ιδρυματικός.
Βλέπει βίντεο και φωτογραφίες με νεκρούς Ρώσους στρατιώτες, και αυνανίζεται γελώντας μέσα στα κόπρανά του.
Καλα τα βιντεο με ψοφιους Μογγολορωσους αλλα ακομα καλυτερα αυτα σαν το παρακατω,να τους βλεπεις να παρακαλανε,το τελευταιο δευτερολεπτο που συνειδητοποιουν πως εχει φτασει στο τελος η μιζερη ζωουλα τους.Ας προσεχαν,δικη τους επιλογη να πανε σε ξενη χωρα για να δολοφονησουν και να γεννοκτονησουν υπο τις εντολες ενος παιδεραστη τρελου δικτατορα.
Γιατι να ζητησω βοηθεια βρε ηλιθιε,εσυ και αλλοι βαρεμενοι εδω μεσα υποστηριζετε μια γενοκτονια που εχει στοιχισει τη ζωη εκατονταδων χιλιαδων ανθρωπων.Εσεις ειστε οι ιδρυματικοι οχι εγω.Εγω ειμαι απολυτα φιλειρινιστης και υπερ του να καθεται ο καθενας στη γαμημενη χωρα του.
Γιατι να ζητησω βοηθεια βρε ηλιθιε,εσυ και αλλοι βαρεμενοι εδω μεσα υποστηριζετε μια γενοκτονια που εχει στοιχισει τη ζωη εκατονταδων χιλιαδων ανθρωπων.Εσεις ειστε οι ιδρυματικοι οχι εγω.Εγω ειμαι απολυτα φιλειρινιστης και υπερ του να καθεται ο καθενας στη γαμημενη χωρα του.
Και να σφάζει τους Ρώσους στο Ντονμπάς και το Λουχάνσκ, έτσι?