Εγώ είμαι μεταξύ αριστεράς και αυτουνού. Αλλά και Πασόκ ίσως. Με τίποτα τη σιχαμένη ΝΔ.ik_90 έγραψε: 23 Φεβ 2025, 21:35 Πονάει πολύ κόσμο ο Βελό, από ό,τι βλέπω...
Τώρα που η σαυρίτσα Λατινοπούλου άρχισε να κράζει Τραμπ, θα γίνει ο Βελό το κόμμα του πορτοκαλί στρατηλάτη εν Ελλάδι και θα κατουρήσει κόσμο.
Όσο ζω, Βελό...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βελόπουλος τα χώνει.
Re: Βελόπουλος τα χώνει.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Την έχουμε δει τη νοημοσύνη σου δεν χρειάζεται να μας θυμίζεις να σε λυπόμαστε.Crimson_2 έγραψε: 23 Φεβ 2025, 21:43marabou έγραψε: 20 Φεβ 2025, 22:32 Πολύ θα μου άρεσε ένα σχήμα με Βελόπουλο, Πολάκη, Κανέλη και τα οικονομικά να αναλάμβανε ο Βαρουφάκης.
Είναι όλοι τους ανένδοτοι, μαχητικοί, πιστοί και δεν θα προδώσουν ου´τε θα κάνουν κωλοτούμπα. Ο Βαρουφάκης πάντως το έδειξε. Γι αυτό και τον φάγανε από το ΣΥΡΙΖΑ.![]()
![]()
Ανάλογα τις πεποιθήσεις σου. Εγώ αριστερό κόμμα δεν θα ψήφιζα ποτέ.marabou έγραψε: 23 Φεβ 2025, 21:45 Εγώ είμαι μεταξύ αριστεράς και αυτουνού. Αλλά και Πασόκ ίσως. Με τίποτα τη σιχαμένη ΝΔ.
Αν και μεταξύ μας, δεν πιστεύω σε αλλαγές στην αστική δημοκρατία. Αλλά τουλάχιστον το καθήκον μας να ψηφίζουμε, πρέπει να το πράττουμε.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Το θέμα είναι να θάψουμε κάποιες φωνες
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ζήτω ο πορτοκάληςik_90 έγραψε: 23 Φεβ 2025, 21:47Ανάλογα τις πεποιθήσεις σου. Εγώ αριστερό κόμμα δεν θα ψήφιζα ποτέ.marabou έγραψε: 23 Φεβ 2025, 21:45 Εγώ είμαι μεταξύ αριστεράς και αυτουνού. Αλλά και Πασόκ ίσως. Με τίποτα τη σιχαμένη ΝΔ.
Αν και μεταξύ μας, δεν πιστεύω σε αλλαγές στην αστική δημοκρατία. Αλλά τουλάχιστον το καθήκον μας να ψηφίζουμε, πρέπει να το πράττουμε.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Σωστός, δεν χρειάζεται κανένας λόγος για να ζητωκραυγάσεις για την πορτοκαλί αρρώστια, όπως δεν χρειάζεται κανένας λόγος για να κάνεις τον Σταυρό σου ή να συγκινηθείς για το Έθνος σου.
ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
Ζήτω
Ρεσιτάλ.
Αυτό που είπ[ε στο 18:00 πολύ μου άρεσε.
Αυτό που είπ[ε στο 18:00 πολύ μου άρεσε.
Μούρλια!

Στο 19:14 λέει ένα θεματάκι που δεν γνώριζα
https://www.protothema.gr/stories/artic ... to-mellon/

Στο 19:14 λέει ένα θεματάκι που δεν γνώριζα
https://www.protothema.gr/stories/artic ... to-mellon/
δηλαδή, κάτι κάπως οφ τοπικ, την εντομοφαγία, δεν τη γλυτώνουμε? 
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εξαρτάται. Σβαμποπαπαριές είναι, αν στείλουμε στον διάολο τους παγκοσμιοποιητές θα τα γλιτώσουμε. Ας συνεχίσουν να τα τρώνε στην Ασία και την Αφρική.
- Frappezitis
Αν κυβερνήσει ο Βελόπουλος,θα πάει με το Πουτιναρο η με τον Τραμπαρο?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1420 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
-
- 3 Απαντήσεις