!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ευκαιρια για ανεξαρτησια της Ευρωπης απο τις ΗΠΑ
Re: Ευκαιρια για ανεξαρτησια της Ευρωπης απο τις ΗΠΑ
Η ΕΕ είναι για να κερδίζουν λίγοι πιάνοντας κορόιδο τους υπόλοιπους. Τι έκανε για την Ελλάδα; Της επέβαλε να κρατάει τους μετανάστες και να μην έχει δικαίωμα να τους προωθήσει. Κάνει τα στραβά μάτια στα θέματα με την Τουρκία. μας επέβαλε μνημόνια, ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας, διάλυση του κοινωνικού ιστού. μακάρι να διαλυθεί και να γίνει ανεξάρτητη η οικονομία μας.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Η Ευρώπη για να ανεξαρτητοποιηθεί πρέπει να περάσει σε ομοσπονδοποίηση.
Αλλιώς συνέχεια θα έχει μια Γερμανία να φοβάται ότι ένας τρελός τραμπ με ένα τρελό Πούτιν θα πούνε επιστροφή στην Ανατολική και Δυτική Γερμανία.
Μπορεί να σας φαίνεται κουφό αλλά το διάβασα και αυτό σε σαιτ φιλοτραμπικών.
Δεν έπρεπε να δεχτούμε την κατάργηση του τοίχους στην Γερμανία.
Μετά έβαζαν δημοψήφισμα επιστροφή στο τοίχος Ανατολική και δυτική Γερμανία.
60% λέγανε επιστροφή.
Αυτό δείχνει τι σκέφτονται οι Τραμπίστες.
Αλλιώς συνέχεια θα έχει μια Γερμανία να φοβάται ότι ένας τρελός τραμπ με ένα τρελό Πούτιν θα πούνε επιστροφή στην Ανατολική και Δυτική Γερμανία.
60% λέγανε επιστροφή.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Ναι οκ, εάν θέλει η Ευρώπη να υπάρχει και να αναδειχθεί ως νέος ισχυρός πόλος ισχύος, όλα αυτά πρέπει να αλλάξουνε.marabou έγραψε: 15 Φεβ 2025, 20:52 Η ΕΕ είναι για να κερδίζουν λίγοι πιάνοντας κορόιδο τους υπόλοιπους. Τι έκανε για την Ελλάδα; Της επέβαλε να κρατάει τους μετανάστες και να μην έχει δικαίωμα να τους προωθήσει. Κάνει τα στραβά μάτια στα θέματα με την Τουρκία. μας επέβαλε μνημόνια, ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας, διάλυση του κοινωνικού ιστού. μακάρι να διαλυθεί και να γίνει ανεξάρτητη η οικονομία μας.
Στο πίσω μέρος του μυαλού μου, πολύ θα ήθελα να ξαναχωριστεί σε δυτική και ανατολική, έτσι για το κακό που μας έκαναν και ποτέ δεν μας αποζημίωσαν. Αλλά είναι κρίμα για το Γερμανικό λαό. Και ναι σκεπτόμαστε τους λαούς.Niki έγραψε: 15 Φεβ 2025, 20:54 Η Ευρώπη για να ανεξαρτητοποιηθεί πρέπει να περάσει σε ομοσπονδοποίηση.
60% λέγανε επιστροφή.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Ο Τράμπας αφύπνισε και τους Καναδούς, Καναδός πολιτικος χαρακτηρίζει γκαγκστερ και συμμορια τον Τραμπ και το συνάφι του.
Ο Τραμπ είχε πει μια φράση πολλές φορές που απο αυτό δείχνει πως σκέφτεται.marabou έγραψε: 15 Φεβ 2025, 21:00Στο πίσω μέρος του μυαλού μου, πολύ θα ήθελα να ξαναχωριστεί σε δυτική και ανατολική, έτσι για το κακό που μας έκαναν και ποτέ δεν μας αποζημίωσαν. Αλλά είναι κρίμα για το Γερμανικό λαό. Και ναι σκεπτόμαστε τους λαούς.Niki έγραψε: 15 Φεβ 2025, 20:54 Η Ευρώπη για να ανεξαρτητοποιηθεί πρέπει να περάσει σε ομοσπονδοποίηση.
60% λέγανε επιστροφή.
Αν δεν μπορείς να είσαι πετυχημένος κανόνισε να αποτύχουν οι άλλοι γύρω σου.
Είναι κάτι σαν το να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα κάτι τέτοιο.
Μα ξεκαθάρισα πως το βλέπω κι ότι σκεφτόμαστε τους λαούς πάνω από όλα. Τι μου προσάπτεις δηλαδή;Niki έγραψε: 15 Φεβ 2025, 21:05Ο Τραμπ είχε πει μια φράση πολλές φορές που απο αυτό δείχνει πως σκέφτεται.marabou έγραψε: 15 Φεβ 2025, 21:00Στο πίσω μέρος του μυαλού μου, πολύ θα ήθελα να ξαναχωριστεί σε δυτική και ανατολική, έτσι για το κακό που μας έκαναν και ποτέ δεν μας αποζημίωσαν. Αλλά είναι κρίμα για το Γερμανικό λαό. Και ναι σκεπτόμαστε τους λαούς.Niki έγραψε: 15 Φεβ 2025, 20:54 Η Ευρώπη για να ανεξαρτητοποιηθεί πρέπει να περάσει σε ομοσπονδοποίηση.
60% λέγανε επιστροφή.
Δεν σου πρσάπτω τίποτε ενημερωτικά σου έβαλα την φράση του απλά για να την ξέρεις από σεβασμό που μου έκανες παράθεση με λογικό διάλογο.marabou έγραψε: 15 Φεβ 2025, 21:07Μα ξεκαθάρισα πως το βλέπω κι ότι σκεφτόμαστε τους λαούς πάνω από όλα. Τι μου προσάπτεις δηλαδή;Niki έγραψε: 15 Φεβ 2025, 21:05Ο Τραμπ είχε πει μια φράση πολλές φορές που απο αυτό δείχνει πως σκέφτεται.marabou έγραψε: 15 Φεβ 2025, 21:00
Στο πίσω μέρος του μυαλού μου, πολύ θα ήθελα να ξαναχωριστεί σε δυτική και ανατολική, έτσι για το κακό που μας έκαναν και ποτέ δεν μας αποζημίωσαν. Αλλά είναι κρίμα για το Γερμανικό λαό. Και ναι σκεπτόμαστε τους λαούς.
Ωραία. Όλα καλά.Niki έγραψε: 15 Φεβ 2025, 21:09Δεν σου πρσάπτω τίποτε ενημερωτικά σου έβαλα την φράση του απλά για να την ξέρεις από σεβασμό που μου έκανες παράθεση με λογικό διάλογο.marabou έγραψε: 15 Φεβ 2025, 21:07Μα ξεκαθάρισα πως το βλέπω κι ότι σκεφτόμαστε τους λαούς πάνω από όλα. Τι μου προσάπτεις δηλαδή;Niki έγραψε: 15 Φεβ 2025, 21:05
Ο Τραμπ είχε πει μια φράση πολλές φορές που απο αυτό δείχνει πως σκέφτεται.
Είναι κάτι σαν το να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα κάτι τέτοιο.![]()
- Καραμελίτσα
Τώρα αυτή η ανεξάρτητη Ευρώπη, τί θα κάνει στις δυο συγκρούσεις που πάγωσαν οι Αμερικάνοι (Βοσνία και Κόσοβο). Αυτές είναι δίπλα δίπλα, δεν μπορούν να πουν η Κύπρος κείται μακράν.
Z
δεν το περιμενα απο σενα να πεις για δωροδοκίες κομματων ..οκ θα σου πω και εγω αν εχεις και κατι αλλοzteo έγραψε: 15 Φεβ 2025, 20:39Με την χρηματοδότηση κομμάτων όπως AFd Λεπέν κτλ.nemo έγραψε: 15 Φεβ 2025, 20:36ρωταω εσενα γιατι εισαι συζητησιμη -πως ακριβως θα διαλυσει την ευρωπη;Saturn έγραψε: 15 Φεβ 2025, 14:54 Εγώ καταλαβαίνω οτι λένε: αφού είστε ηλίθιοι και με τους μετανάστες θα διαλύσετε την ΕΕ, σας λέμε οτι ήρθαμε να σας βοηθήσουμε στην διάλυση εμείς, να γίνει , η διάλυση, και όπως της πρέπει![]()
Ρε φίλε πραγματικά οι ίδιοι αποκάλυψαν ότι το κάναν μέσω usaid λες να άλλαξαν πολιτική και να γίνανε άγιοι. Απλά αλλά κόμματα και ΜΚΟ παίρναν τα φράγκα τότε αλλά τώρα.nemo έγραψε: 15 Φεβ 2025, 23:14δεν το περιμενα απο σενα να πεις για δωροδοκίες κομματων ..οκ θα σου πω και εγω αν εχεις και κατι αλλο
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Κάτι πυρηνικά της λείπουν, αλλά λεπτομέρειες... 
Ιστορικά στην κατασταση που είναι η Ευρώπη δεν προκειται ποτέ να γινει αυθόρμητα ομοσπονδία. Μοιαζει με τις αρχαιοελληνικές πολεις κράτη σε άλλη κλίμακα. Μονο από πάνω πολιτικοστρατιωτικά να ενωθεί . Δηλαδή πρώτα να αποκτήσει ενιαίο στρατό, κοινή ταυτότητα και εννοώ αστυνομική ταυτότητα, που φυσικά για να έχει αξία δεν θα μπορεί να την αποκτά όποιος λάχει κάφρος ανα την υφήλιο. Καθορισμένα σύνορα που ο κοινός στρατός θα φυλάει. Σταδιακά θα έρθει και η κοινή υπερεθνική συνείδηση αν αξίζει βέβαια να υπάρχει. Αν επιμείνουν στα αδερφίστικα των τελευταίων δεκαετικών όχι. Αν δούμε την πολιτική Τραμπ κάνει τσεκ σε όλα αυτά. τι ζητάει ακριβώς; όλα αυτά. 1) καντε ένα κοινό στρατό το ευρωπαϊκό σκορποχώρι 2) φυλάξτε τα σύνορά σας 3) κοινή ταυτότητα με κάποιες κοινές αξίες. Δεν έχω αποδείξεις αλλά είμαι βέβαιος ότι οι ΗΠΑ εκτελούν και έχουν εκπονήσει σχεδιο πραγματικής ρεαλιστικής ενοποιησης της Ευρώπης με την παραπάνω μέθοδο που από παλαιότερα πίστευα ότι είναι η μόνη που μπορεί να εννοποιήσει το ευρωπαϊκό σκορποχώρι. Γιατί να κόπτεται συνεχώς η Αμερική να ζητάει να αναλάβουν την άμυνα τους οιΕυρωπαίοι; για να ενωθούν.Niki έγραψε: 15 Φεβ 2025, 20:54 Η Ευρώπη για να ανεξαρτητοποιηθεί πρέπει να περάσει σε ομοσπονδοποίηση.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
μονο επι τραμπ γινεται και εχεις δικιο ....αλλαζει η πολιτικη των ηπα και πρεπει και η εξωτερικη μας πολιτικη να προσαρμοστειDorian έγραψε: 16 Φεβ 2025, 00:29 Γιατί να κόπτεται συνεχώς η Αμερική να ζητάει να αναλάβουν την άμυνα τους οιΕυρωπαίοι; για να ενωθούν.
επισης και η νικη που ειπε για μια ομοσπονδια....αυτο θα γινοταν ευκολα αν δεν υπηρχε το μεταναστευτικο
που διελυσε τις κοινωνιες και ο πολεμος στην ουκρανια
μεταναστευτικο και η διενεξη με την ρωσια ..γιατι εγινε; αν οχι για να σταματησουν την περεταίρω ενωση
της ευρωπης;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 228 Απαντήσεις
- 5118 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-