!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η εμπιστοσυνη των πολιτών σε θεσμους εχει πέσει σε ιστορικο χαμηλο
Re: Η εμπιστοσυνη των πολιτών σε θεσμους εχει πέσει σε ιστορικο χαμηλο
Εγώ πάλι θα βάλω ένα άζμα και αναπαυτείτε ρε μανίτσες στην όποια μίρλα κουβαλάτε. Να πέσετε στα πατώματα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δεν κρινει προσωπα η ερευνα.πατησιωτης έγραψε: 14 Φεβ 2025, 13:55To αστείο είναι ότι πρώτη φορά απ ότι θυμάμαι όλοι αυτοί που δεν εμπιστεύονται δεν τολμούν καν να απαντήσουν σε αυτή την ερώτηση ή για την ακρίβεια ΠΟΙΟΝ εμπιστεύεσθε για να του αναθέσετε την κυβέρνηση.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Φεβ 2025, 13:45Εσύ τί ψηφίζεις βιολιτζού της κόλασης;Saturn έγραψε: 14 Φεβ 2025, 13:41 Φυσικά και είναι ηλίθιος ο κόσμος.
Ψηφίζει δεύτερης ή και τρίτης γενιάς πολιτικούς οικογενειών που αποδεδειγμένα έχουν κακό στη χώρα.
Απλά υπάρχει η στιγμή που ακόμα και οι ηλίθιοι δεν μπορούν να μην παραδεχτούν τα αυτονόητα που τους αφορούν ως πολίτες.
Για τον εξης απλό λόγο: οτι είναι συνένοχοι στο έγκλημα , λίγο πολύ οι περισσότεροι.
Τέλος πάντων, το κράτος αυτό γεννήθηκε με τη βούλα του πελατειακού κράτους.
Ε, κάποτε έρχεται η στιγμή που η πραγματικότητα αυτή ωριμάζει πολύ όμορφα και πέφτει σαν σάπιο φρούτο κάτω από το δένδρο.
Νομοτελειακά, νομοτελειακά ξαναλέω, η διαφθορά , σε βάθος χρόνου, έχει μέσα της τον σπόρο της αυτοκαταστροφής.![]()
Πάνε τα ωραία χρόνια που το 1982 οι Έλληνες είχαν βγει ο πιο αισιόδοξος λαός της Ευρώπης επειδή είχε βγει το ΠΑΣΟΚ.
Θεσμους κρινει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Μα αν είναι εμμονικοί ηλίθιοι πώς να τους αποκαλέσει; Η μόνη αποδεκτή θεσμικώς πρόταση για την εν λόγω κατηγορία, είναι Άτομα με Ειδική Προσέγγιση των Πραγμάτων, ένεκα μιας Εγγενούς Κοινωνικής Ιδιαιτερότητας.Stinger έγραψε: 14 Φεβ 2025, 13:51"κύριος" που αποκαλεί τους άλλους ηλιθιους. Μάλιστα.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Φεβ 2025, 13:05Ο Όττο είναι κύριος με όλη την σημασία της λέξης.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 14 Φεβ 2025, 12:56
Το δυστύχημα είναι ότι ο Όττο είναι καλό παιδί. Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση μου έχει δώσει κι ας έχουμε μαλλιοτραβηχτεί εδώ μέσα.
Το ότι αυτό είναι δυστύχημα για μερικούς, είναι απολύτως κατανοητό.
Εν συντομία ΑμεΕΠΠΕΚΑ.
Αλλά αυτό θυμίζει προσθήκη σε λόατκι κατηγορία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γερό πιώμα, σε καθημερινή βάση.
Ε ναι. Είναι αυτό το καρμπουνοειδές και μπουρανίστικον που δονεί ακόμη τις πολιτικές χορδές τους.πατησιωτης έγραψε: 14 Φεβ 2025, 13:55To αστείο είναι ότι πρώτη φορά απ ότι θυμάμαι όλοι αυτοί που δεν εμπιστεύονται δεν τολμούν καν να απαντήσουν σε αυτή την ερώτηση ή για την ακρίβεια ΠΟΙΟΝ εμπιστεύεσθε για να του αναθέσετε την κυβέρνηση.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Φεβ 2025, 13:45Εσύ τί ψηφίζεις βιολιτζού της κόλασης;Saturn έγραψε: 14 Φεβ 2025, 13:41 Φυσικά και είναι ηλίθιος ο κόσμος.
Ψηφίζει δεύτερης ή και τρίτης γενιάς πολιτικούς οικογενειών που αποδεδειγμένα έχουν κακό στη χώρα.
Απλά υπάρχει η στιγμή που ακόμα και οι ηλίθιοι δεν μπορούν να μην παραδεχτούν τα αυτονόητα που τους αφορούν ως πολίτες.
Για τον εξης απλό λόγο: οτι είναι συνένοχοι στο έγκλημα , λίγο πολύ οι περισσότεροι.
Τέλος πάντων, το κράτος αυτό γεννήθηκε με τη βούλα του πελατειακού κράτους.
Ε, κάποτε έρχεται η στιγμή που η πραγματικότητα αυτή ωριμάζει πολύ όμορφα και πέφτει σαν σάπιο φρούτο κάτω από το δένδρο.
Νομοτελειακά, νομοτελειακά ξαναλέω, η διαφθορά , σε βάθος χρόνου, έχει μέσα της τον σπόρο της αυτοκαταστροφής.![]()
Πάνε τα ωραία χρόνια που το 1982 οι Έλληνες είχαν βγει ο πιο αισιόδοξος λαός της Ευρώπης επειδή είχε βγει το ΠΑΣΟΚ.
Xωρίς ακόμη να έχουν καταλάβει τους στίχους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μπα, μπήκαν τα μεγάλα μέσα για νταματζ κοντρόλ?
Η αλλόφρων γραία, πάλι στο κατόπι με πήρε? Ρε σεις, την έχω στο ιγκνορ γιατί αναγουλιάζω, μην την κάνετε παράθεση όταν με αναφέρει
Λοιπόν, για να επανέλθουμε, ο Όττο έχει δίκιο.
Ο κόσμος είναι ηλίθιος. Ας πρόσεχε τί ψηφίζει να μην έχει παράπονα μετά.
Η αλλόφρων γραία, πάλι στο κατόπι με πήρε? Ρε σεις, την έχω στο ιγκνορ γιατί αναγουλιάζω, μην την κάνετε παράθεση όταν με αναφέρει
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Τέτοιες ''δονήσεις'' θα ενεργοποιήσουν το Κολούμπο. Και το Κρακατόα.
Ο Εγκέλαδος έχει μείνει μαλακας και προσκυνάει τις μαλακίες που γράφει η γαμωατομάρα μουστόγρια.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Μιλάει η κλειδαροτρυπού σε μπιεντεσμάδικα, αγοραφοβικιά, χριστιανοταλιμπάνα μεσήλικη για αλλοφρονες γραίες.Saturn έγραψε: 14 Φεβ 2025, 14:18 Μπα, μπήκαν τα μεγάλα μέσα για νταματζ κοντρόλ?![]()
Άντε να παίξεις στη μίζερη κατηγορία σου βρε φτυσμένο απολειφάδι.
Ακόμη ένας επίτιμος θεσμός του πχόρουμ, που ο λόγος του θεωρείται καταπέλτης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ούτις, ιδού το κοινό σου. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έχω την αίσθηση πως η μουστόγρια δεν μπορεί καν να σηκωθεί απ'την καρέκλα της, απ'το πιώμα. Να με σχωρνάτε, αλλά αυτά τα ψυχανεμίζομαι. 
Έτσι, έτσι.
Εκδηλωθείτε όλα τα κατινοειδή όλα. Η μέρα της μαρμότας.
Και προσοχή στο πχορουμικόν πιάρ, έτσι;
Για τους περιφερειακούς το λέω.
Εκδηλωθείτε όλα τα κατινοειδή όλα. Η μέρα της μαρμότας.
Και προσοχή στο πχορουμικόν πιάρ, έτσι;
Για τους περιφερειακούς το λέω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Λοιπόν, συμφωνήσαμε μέχρι εδώ οτι ο κόσμος είναι όντως ηλίθιος και καταλήγει μαζόχας?
Και σαν γνήσιος μαζόχας ψάχνει όσους τον γαμούν και τον δέρνουν καλύτερα?
Ωραία ιδέα, να γράψουμε για τις εξαρτητικές σχέσεις μεταξύ υπηκόων και των γαμιάδων τους.
Το φόρουμ, θαρρώ, μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτό, ξέρετε εσείς για τί πράγμα μιλάω, εννοώ, σας τα έχω ξαναπεί πολλάκις.
Οι τσιρλιντερς , θαρρώ και πάλι, λίγο ακόμα να αφιονιστούν, μπορεί και να είναι σε θέση να μας δώσουν και χρήσιμες πληροφορίες...

Ωραία ιδέα, να γράψουμε για τις εξαρτητικές σχέσεις μεταξύ υπηκόων και των γαμιάδων τους.
Το φόρουμ, θαρρώ, μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτό, ξέρετε εσείς για τί πράγμα μιλάω, εννοώ, σας τα έχω ξαναπεί πολλάκις.
Οι τσιρλιντερς , θαρρώ και πάλι, λίγο ακόμα να αφιονιστούν, μπορεί και να είναι σε θέση να μας δώσουν και χρήσιμες πληροφορίες...
Εσείς πάντα καίγεσαι για χρήσιμες πληροφορίες που αναμεταδίδονται με ζαβά περιστέρια στο σαβουρογάμικο φανκλαμπ σας, βρε καρακαημένα. Χρόνια τώρα.Saturn έγραψε: 14 Φεβ 2025, 14:35 Λοιπόν, συμφωνήσαμε μέχρι εδώ οτι ο κόσμος είναι όντως ηλίθιος και καταλήγει μαζόχας?
Οι τσιρλιντερς , θαρρώ και πάλι, λίγο ακόμα να αφιονιστούν, μπορεί και να είναι σε θέση να μας δώσουν και χρήσιμες πληροφορίες...![]()
![]()
Οπότε, άλλο αυτό είναι που ταράζει τον πσυχισμό σας και όχι η πολιτική. Αυτή είναι το μέσον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και το κόβω εδώ.
Συνεχίστε...
Συνεχίστε...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-