https://www.powergame.gr/big-mouth/8038 ... chardalia/
Ε άμα το γράφει ένα Νεοδημοκρατικό μέσο που θέλει να δει να κονταίνουν τα ποσοστά της Λατινοπούλου
κερδαμε!!32!!!Lord Brum έγραψε: 10 Φεβ 2025, 12:22κοντεύει να καβαλήσει το 10% και να είναι τρίτο κόμμα πάνω από την πρώτη φορά αριστερά και με το 1/3 των ψήφων του κούλη ενώ είναι μονοπρόσωπο κόμμα (ούτε καν αρχηγοκεντρικό). Σε πολλούς έχουν κοπεί τα γέλια
ΟΚ δεκτον.....και γω μην νομίζεις πως σπάω πλάκα μόνο με τα ζαιικα μέσαGolden Age έγραψε: 13 Φεβ 2025, 20:58Ε άμα το γράφει ένα Νεοδημοκρατικό μέσο που θέλει να δει να κονταίνουν τα ποσοστά της Λατινοπούλου
Δεν στηρίζω πλέον Λατινοπούλου, αλλά αυτό δεν άντεχα να μην το απαντήσω.![]()
Αν μετά τις επαναληπτικές εκλογές χρειάζεται 5-6 βουλευτές στη ΝΔ για αυτοδυναμία....λέω ανmicmic έγραψε: 13 Φεβ 2025, 21:50 Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να συγκυβερνήσει η Λατινοπούλου με ΝΔ, τουλάχιστον όχι στις επόμενες εκλογές.
Για την ακρίβεια δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να συγκυβερνήσει ΚΑΝΕΝΑΣ με ΝΔ στις επόμενες εκλογές, εκτός φυσικά από το ΠΑΣΟΚ που το επιθυμεί διακαώς.
Είπαμε, τίποτα δεν αποκλείω, αλλά δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιοι που να μην καταλαβαίνουν ότι μια τέτοια συγκυβέρνηση δεν θα βγάλει ούτε χρόνο. Και σκέψου, ουσιαστικά παίζουν την ίδια τους την σύνταξη. Αν δεν βγάλουν ούτε μια θητεία ως βουλευτές, μετά έχουν τελειώσει οι ελπίδες τους για βουλευτική σύνταξη.georgebi έγραψε: 13 Φεβ 2025, 21:57Αν μετά τις επαναληπτικές εκλογές χρειάζεται 5-6 βουλευτές στη ΝΔ για αυτοδυναμία....λέω ανmicmic έγραψε: 13 Φεβ 2025, 21:50 Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να συγκυβερνήσει η Λατινοπούλου με ΝΔ, τουλάχιστον όχι στις επόμενες εκλογές.
Για την ακρίβεια δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να συγκυβερνήσει ΚΑΝΕΝΑΣ με ΝΔ στις επόμενες εκλογές, εκτός φυσικά από το ΠΑΣΟΚ που το επιθυμεί διακαώς.![]()
πόσο απίθανο το θεωρεις να σαλτάρουν στο ΝΔπλοιο κάποιοι απ την Αφρουλα ή και τον Βελο ;![]()
https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... -ta-tempi/
«Στο ευρωκοινοβούλιο στις 12/02 οι ακροαριστεροί, μαζί με τους αριστερούς και τους σοσιαλοδημοκράτες σκόπευαν να σκυλεύσουν τη χώρα μου και να εργαλειοποιήσουν τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.
Ως εκ τούτου εισηγήθηκαν να γίνει μία ”απλή” συζήτηση στο ευρωκοινοβούλιο με θέμα τα Τέμπη.
Μια συζήτηση που οφείλουμε να τονίσουμε δεν θα είχε καμία ψηφοφορία, δεν θα παρήγαγε φυσικά κανένα νομικό αποτέλεσμα και ούτε θα βοηθούσε κάπου στην έρευνα ή την απονομή δικαιοσύνης.
Ξέρετε τι θα γινότανε και που το έχουμε ζήσει και άλλες φορές με πρωτοβουλίες αριστερών κομμάτων;
Θα ανέβαιναν ένας ένας όλοι οι ακροαριστεροί στο βήμα υβρίζοντας την Ελλάδα και διασύροντάς μας πανευρωπαϊκά.
Ε, λοιπόν, εγώ δεν θα επέτρεπα ποτέ στους ενορχηστρωτές των ανοιχτών συνόρων και προστάτες των λαθροδιακινητών να κάνουν κάτι τέτοιο.
Lord Brum έγραψε: 10 Φεβ 2025, 12:22κοντεύει να καβαλήσει το 10% και να είναι τρίτο κόμμα πάνω από την πρώτη φορά αριστερά και με το 1/3 των ψήφων του κούλη ενώ είναι μονοπρόσωπο κόμμα (ούτε καν αρχηγοκεντρικό). Σε πολλούς έχουν κοπεί τα γέλια

τα βρακια σου τουλαχιστον τα αλλαζεις τοσο γρηγορα σαν τις κομματικες σου προτιμησεις ;Golden Age έγραψε: 13 Φεβ 2025, 20:58 [
Φίλε σκόπευα να ψηφίσω Λατινοπούλου και πίστευα μάλιστα ότι βρήκα επιτέλους κόμμα στα πολιτικά μου θέλω. Αλλά απο την στιγμή που έκανε επερώτηση στην ευρωβουλή ενάντια σε εξόρυξη στην Ελλάδα, για 'μένα είναι χ. Εδώ λέμε αμάν να κάνουμε εξορύξεις και θα 'χουμε επερωτήσεις στην ευρωβουλή ενάντια σε αυτές; Ας κάνει όποιος θέλει. Αλλά δεν θα το κάνει με την δική μου ψήφο.nemo έγραψε: 14 Φεβ 2025, 22:48τα βρακια σου τουλαχιστον τα αλλαζεις τοσο γρηγορα σαν τις κομματικες σου προτιμησεις ;Golden Age έγραψε: 13 Φεβ 2025, 20:58 [
ελεος
-θα υπαρχουν και θεσεις που δεν θα μας αρεσουν και οφειλουμε να ειμαστε προσηλωμενοι στον κεντρικο πυρηνα των θεσεων η λατινοπουλου ισως ηγηθει σε ενα εθνικιστικο συνασπισμο αυτος θα ειναι και ο ρολος της για να τραβηξει περισσοτερους ψηφους και απο γυναικεςGolden Age έγραψε: 14 Φεβ 2025, 22:57Φίλε σκόπευα να ψηφίσω Λατινοπούλου και πίστευα μάλιστα ότι βρήκα επιτέλους κόμμα στα πολιτικά μου θέλω. Αλλά απο την στιγμή που έκανε επερώτηση στην ευρωβουλή ενάντια σε εξόρυξη στην Ελλάδα, για 'μένα είναι χ. Εδώ λέμε αμάν να κάνουμε εξορύξεις και θα 'χουμε επερωτήσεις στην ευρωβουλή ενάντια σε αυτές; Ας κάνει όποιος θέλει. Αλλά δεν θα το κάνει με την δική μου ψήφο.nemo έγραψε: 14 Φεβ 2025, 22:48τα βρακια σου τουλαχιστον τα αλλαζεις τοσο γρηγορα σαν τις κομματικες σου προτιμησεις ;Golden Age έγραψε: 13 Φεβ 2025, 20:58 [
ελεος