Ποια είναι τα γνωστά;Σέρπικο έγραψε: 09 Φεβ 2025, 13:11 Φαγητό στο Hanoi, στην πετρακη ,παράλληλη της ερμου ,μετα ποτό στο Ερμού 18,ταράτσα με θέα Ακρόπολη...ε,μετά, τα γνωστά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Re: ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Εγώ πάντως έχω την εντύπωση ότι τα... γνωστά είναι πολύ καλύτερα σε τελείως ράντομ φάσεις και όχι ως τελική υποχρέωση του αγιοβαλεντίνικου πρωτόκολλου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εννοείται, το ιδανικό τελειώμα μιας τέτοιας βραδιάς είναι το σεξ. Τα ευκολως εννοουμενα ,παραλειπονται.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:17Ποια είναι τα γνωστά;Σέρπικο έγραψε: 09 Φεβ 2025, 13:11 Φαγητό στο Hanoi, στην πετρακη ,παράλληλη της ερμου ,μετα ποτό στο Ερμού 18,ταράτσα με θέα Ακρόπολη...ε,μετά, τα γνωστά![]()
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Καλύτερα σεξ πριν, τύπε.Σέρπικο έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:31Εννοείται, το ιδανικό τελειώμα μιας τέτοιας βραδιάς είναι το σεξ. Τα ευκολως εννοουμενα ,παραλειπονται.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:17Ποια είναι τα γνωστά;Σέρπικο έγραψε: 09 Φεβ 2025, 13:11 Φαγητό στο Hanoi, στην πετρακη ,παράλληλη της ερμου ,μετα ποτό στο Ερμού 18,ταράτσα με θέα Ακρόπολη...ε,μετά, τα γνωστά![]()
Δηλαδή θα έχεις φάει, θα έχεις πιεί, θα έχεις ξενυχτήσει και μετά θες και σεξ; Κάνε το από πριν που θα είσαι ακμαίος και μετά μπορείς να συνεχίσεις την βραδιά όπως γουστάρεις.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Feindflug έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:33
Καλύτερα σεξ πριν, τύπε.
Δηλαδή θα έχεις φάει, θα έχεις πιεί, θα έχεις ξενυχτήσει και μετά θες και σεξ; Κάνε το από πριν που θα είσαι ακμαίος και μετά μπορείς να συνεχίσεις την βραδιά όπως γουστάρεις.
Ισχύει και για την καθημερινότητα και όχι μόνον τις επετείους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Feindflug έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:33Καλύτερα σεξ πριν, τύπε.Σέρπικο έγραψε: 09 Φεβ 2025, 18:31Εννοείται, το ιδανικό τελειώμα μιας τέτοιας βραδιάς είναι το σεξ. Τα ευκολως εννοουμενα ,παραλειπονται.
Ανάλογα την περίπτωση.
Εδώ μιλάμε για συμβολική μέρα που μετά από αυτό το πρόγραμμα και την κατάλληλη προεργασία, η κοπέλα θα παρακαλάει να πηδηχτει,μετά από κάποια στιγμή.
Αυτό που λες ,για πριν ,το επικροτώ, εγκρίνω και επαυξάνω.
Μικρής διάρκειας πριν την έξοδο και η βραδιά θα της μείνει αξέχαστη.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Στην Νεμέα στον Λαφαζάνη, κάνει και ωραία ξενάγηση, μετά κοντά εκεί έχει επική χασαποταβερνα , αυτή ας φάει σαλάταΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Φεβ 2025, 12:10 Ιδέες, προτάσεις, εκδηλώσεις, δώρα, φλόραλ αρέιντζμεντς κλπ. κλπ. Εγώ λέω να την πάω για γευσιγνωσία κρασιού, αλλά δεν ξέρω για μετά![]()
ντι μάινους 6
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
enterprise-psi έγραψε: 10 Φεβ 2025, 12:37
Στην Νεμέα στον Λαφαζάνη, κάνει και ωραία ξενάγηση, μετά κοντά εκεί έχει επική χασαποταβερνα , αυτή ας φάει σαλάτα![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
λοιπόν, βαλεντίνοι, ντι μάινους 4. μπαίνομε στην τελική ευθεία. σήμερα το πρωί κανόνισα και τα λουλούδια
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Πσι μου, ωραία φάση στου Λαφαζάνη, αλλά μια γουρνοπούλα στου Κώστα στο Κλημέντι Κορινθίας, θα ήτανε ιδανική περίπτωση.enterprise-psi έγραψε: 10 Φεβ 2025, 12:37Στην Νεμέα στον Λαφαζάνη, κάνει και ωραία ξενάγηση, μετά κοντά εκεί έχει επική χασαποταβερνα , αυτή ας φάει σαλάταΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Φεβ 2025, 12:10 Ιδέες, προτάσεις, εκδηλώσεις, δώρα, φλόραλ αρέιντζμεντς κλπ. κλπ. Εγώ λέω να την πάω για γευσιγνωσία κρασιού, αλλά δεν ξέρω για μετά![]()
ντι μάινους 6![]()
Εν τω μεταξύ ''αγίου Βαλεντίνου'' και μαλακίες.
Εμένα το πρώτο και το τελευταίο δώρο που μου πήρε, ήταν ένας σνούπι - μπρελόκ το 1993.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Μαν μου το έχεις πάρει ζεστά το θέμαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 10 Φεβ 2025, 13:56 λοιπόν, βαλεντίνοι, ντι μάινους 4. μπαίνομε στην τελική ευθεία. σήμερα το πρωί κανόνισα και τα λουλούδια
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αφού δεν κανονισες και κανενα σπασμένο καθρέφτη, πάλι καλάΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 10 Φεβ 2025, 13:56 λοιπόν, βαλεντίνοι, ντι μάινους 4. μπαίνομε στην τελική ευθεία. σήμερα το πρωί κανόνισα και τα λουλούδια
Θελω να ψάξω καποια στιγμή να μαθω πότε και πως ρομαντικοποιήθηκε και καθιερώθηκε ιστορικά στο παρελθον, το λουλούδι/άνθος (το νεκρό μέλος ενός ακρωτηριασμένου πλέον φυτού δηλαδή).
Άντε με το καλό στο μελλον να καθιερωθει κατι παρόμοιο και με τα κούφια καβούκια των σαλιγκαριών/χελώνων ξερω 'γω.
Ποτέ δε με απασχολούσε να καω δώρο για του αγιου Βαλεντίνου διότι είναι τα γενέθλια μου οπότε ούτως ή άλλως δέχομαι δωραΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Φεβ 2025, 12:10 Ιδέες, προτάσεις, εκδηλώσεις, δώρα, φλόραλ αρέιντζμεντς κλπ. κλπ. Εγώ λέω να την πάω για γευσιγνωσία κρασιού, αλλά δεν ξέρω για μετά![]()
ντι μάινους 6
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Εμείς τότε , φύγαμε από το γκρουπ με τις ζούρλες Moto femmes και πήγαμε στον Πατικα στο Αγγελοκαστρο για δεινοσαυρομπριζόλαΠασιφάη έγραψε: 10 Φεβ 2025, 13:58Πσι μου, ωραία φάση στου Λαφαζάνη, αλλά μια γουρνοπούλα στου Κώστα στο Κλημέντι Κορινθίας, θα ήτανε ιδανική περίπτωση.enterprise-psi έγραψε: 10 Φεβ 2025, 12:37Στην Νεμέα στον Λαφαζάνη, κάνει και ωραία ξενάγηση, μετά κοντά εκεί έχει επική χασαποταβερνα , αυτή ας φάει σαλάταΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Φεβ 2025, 12:10 Ιδέες, προτάσεις, εκδηλώσεις, δώρα, φλόραλ αρέιντζμεντς κλπ. κλπ. Εγώ λέω να την πάω για γευσιγνωσία κρασιού, αλλά δεν ξέρω για μετά![]()
ντι μάινους 6![]()
Εν τω μεταξύ ''αγίου Βαλεντίνου'' και μαλακίες.
Εμένα το πρώτο και το τελευταίο δώρο που μου πήρε, ήταν ένας σνούπι - μπρελόκ το 1993.![]()
The business man whose master plan controls the world each day,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 79 Απαντήσεις
- 2528 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 20 Απαντήσεις