Δεν ...τί;Andromachi έγραψε: 06 Φεβ 2025, 20:25Σωστό, αλλά....δεν !!!ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Φεβ 2025, 20:10Θα μπορούσε να τον σκοτώσει μετά το γάμο.Andromachi έγραψε: 06 Φεβ 2025, 20:07
Τι να κάνει η δόλια....χήρα γυναίκα.... με το ζορι την παντρεψανε
Πάντα υπάρχουν λύσεις.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν υπηρχε το Πχορουμ σε παλαιοτερες ιστορικες εποχες...
Re: Αν υπηρχε το Πχορουμ σε παλαιοτερες ιστορικες εποχες...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Οσο ελευθερο χρονο εχουν και οι Αιτωλοι να απαντουν σε αυτο το νημα
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.Andromachi έγραψε: 06 Φεβ 2025, 19:59Μα ο Έκτορας ήταν παλικάρι!!!!Πασιφάη έγραψε: 06 Φεβ 2025, 15:08 Αν η Ανδρομάχη είχε πάρει τον Αστυάνακτα και τους είχε κλάσει, αν ο Αχιλλέας δεν ασχολούνταν με το μένος για τον Αγαμέμνωνα, αν ο Πάρης δεν ήταν τόσο μαλάκας και τέλος αν ο Μενέλαος δεν ήταν τόσο κλαπαύτης ώστε να δώσει το οκ για την συρραξη με τους Τρώες, δεν θα είχε γραφτεί ποτέ η Ιλιάδα.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Όχι μωρέ.
Χμμ..Πάντως τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον θα ήμουν η Τιμάνδρα. Μιας και ο Αλκιβιάδης λέγεται πως ήταν πολύ ωραίος άντρας.
- Καραμελίτσα
Πάντως σε όλες τις εποχές θα υπήρχε μία συνονόματή μου, που θα έβριζε τον απόπατο της πραγματικότητας που βρίσκεται στην Αχαΐα. Από τη βρωμερή αχαϊκή συμπολιτεία, στο γλύψιμο χωρίς τέλος των Ρωμαίων, ως τον νοσηρότατο Αρέθα και στο εμετικό Πριγκηπάτο της Αχαΐας, η ντροπή της Ελλάδας ήταν πάντα παρούσα.
Z
- George_V
Κοιτα ο Σαμπλιτης εκανε πρωτευουσα την Ανδραβιδα.Καραμελίτσα έγραψε: 06 Φεβ 2025, 21:42 Πάντως σε όλες τις εποχές θα υπήρχε μία συνονόματή μου, που θα έβριζε τον απόπατο της πραγματικότητας που βρίσκεται στην Αχαΐα. Από τη βρωμερή αχαϊκή συμπολιτεία, στο γλύψιμο χωρίς τέλος των Ρωμαίων, ως τον νοσηρότατο Αρέθα και στο εμετικό Πριγκηπάτο της Αχαΐας, η ντροπή της Ελλάδας ήταν πάντα παρούσα.
Ο Βιλλεαρδουινος ομως μετεφερε την πρωτευουσα στην Καλαματα και Πριγκιπας δεν ξαναπατησε στην Ανδραβιδα.
Μεχρι και οι Φραγκοι δεν αντεξαν τους Ηλειους και την κοπανησαν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Καραμελίτσα
Γιατί οι Ηλείοι αντιστάθηκαν στον κατακτητή, δεν έκατσαν σαν κότες όπως οι Αχαιομεσσήνιοι.George_V έγραψε: 06 Φεβ 2025, 22:09Κοιτα ο Σαμπλιτης εκανε πρωτευουσα την Ανδραβιδα.Καραμελίτσα έγραψε: 06 Φεβ 2025, 21:42 Πάντως σε όλες τις εποχές θα υπήρχε μία συνονόματή μου, που θα έβριζε τον απόπατο της πραγματικότητας που βρίσκεται στην Αχαΐα. Από τη βρωμερή αχαϊκή συμπολιτεία, στο γλύψιμο χωρίς τέλος των Ρωμαίων, ως τον νοσηρότατο Αρέθα και στο εμετικό Πριγκηπάτο της Αχαΐας, η ντροπή της Ελλάδας ήταν πάντα παρούσα.
Ο Βιλλεαρδουινος ομως μετεφερε την πρωτευουσα στην Καλαματα και Πριγκιπας δεν ξαναπατησε στην Ανδραβιδα.
Z
- George_V
Μαλλον αναποδα εγιναν τα πραγματα.Καραμελίτσα έγραψε: 06 Φεβ 2025, 22:14Γιατί οι Ηλείοι αντιστάθηκαν στον κατακτητή, δεν έκατσαν σαν κότες όπως οι Αχαιομεσσήνιοι.George_V έγραψε: 06 Φεβ 2025, 22:09Κοιτα ο Σαμπλιτης εκανε πρωτευουσα την Ανδραβιδα.Καραμελίτσα έγραψε: 06 Φεβ 2025, 21:42 Πάντως σε όλες τις εποχές θα υπήρχε μία συνονόματή μου, που θα έβριζε τον απόπατο της πραγματικότητας που βρίσκεται στην Αχαΐα. Από τη βρωμερή αχαϊκή συμπολιτεία, στο γλύψιμο χωρίς τέλος των Ρωμαίων, ως τον νοσηρότατο Αρέθα και στο εμετικό Πριγκηπάτο της Αχαΐας, η ντροπή της Ελλάδας ήταν πάντα παρούσα.
Η μια και μονη μαχη που εκρινε το Πριγκιπατο εγινε στον Ελαιωνα του Κουντουρα το 1205 στην Μεσσηνια.
Βλεπεις αλλοι εκατσαν σαν κοτες στον κατακτητη και οχι αυτοι που που πολεμησαν στην Μεσσηνια.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δε θέλω να στο χαλάσω, αλλά το πιθανότερο είναι να ήσουν δούλα πλύστρα.Πασιφάη έγραψε: 06 Φεβ 2025, 21:39Όχι μωρέ.![]()
Χμμ..Πάντως τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον θα ήμουν η Τιμάνδρα. Μιας και ο Αλκιβιάδης λέγεται πως ήταν πολύ ωραίος άντρας.![]()
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Γιατί μωρή γιατρέσσα, με πετάς στα άπλυτα;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 06 Φεβ 2025, 23:25Δε θέλω να στο χαλάσω, αλλά το πιθανότερο είναι να ήσουν δούλα πλύστρα.
Καθαρά στατιστικώς το λες, υποθέτω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 06 Φεβ 2025, 23:25Δε θέλω να στο χαλάσω, αλλά το πιθανότερο είναι να ήσουν δούλα πλύστρα.
Γνωμούλα δεν έχεις ασπούμε; Πώς το κόβεις;sharp έγραψε: 06 Φεβ 2025, 23:33Καθαρά στατιστικώς το λες, υποθέτω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 06 Φεβ 2025, 23:25Δε θέλω να στο χαλάσω, αλλά το πιθανότερο είναι να ήσουν δούλα πλύστρα.Πασιφάη έγραψε: 06 Φεβ 2025, 21:39
Όχι μωρέ.![]()
Χμμ..Πάντως τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον θα ήμουν η Τιμάνδρα. Μιας και ο Αλκιβιάδης λέγεται πως ήταν πολύ ωραίος άντρας.![]()
![]()
Γι' αυτό έβαλα το εμότικον, δεν κατάλαβα πώς το εννοεί.Πασιφάη έγραψε: 06 Φεβ 2025, 23:38Γνωμούλα δεν έχεις ασπούμε; Πώς το κόβεις;sharp έγραψε: 06 Φεβ 2025, 23:33Καθαρά στατιστικώς το λες, υποθέτω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 06 Φεβ 2025, 23:25
Δε θέλω να στο χαλάσω, αλλά το πιθανότερο είναι να ήσουν δούλα πλύστρα.![]()
Και ασφαλώς και έχω. Αφού είσαι γούτσου-γούτσου, γιατί μου το παίζεις σκληρή;
Πάμε πάλι το ίδιο ερώτημα. Γνωμούλα δεν έχεις; Πες την να πάμε παρακάτω.sharp έγραψε: 06 Φεβ 2025, 23:40Γι' αυτό έβαλα το εμότικον, δεν κατάλαβα πώς το εννοεί.
Και ασφαλώς και έχω. Αφού είσαι γούτσου-γούτσου, γιατί μου το παίζεις σκληρή;![]()
Βενετοι: όχι μόνο δεν λυπηθηκαμε από την ήττα στο Ματζικέρτ αλλά και την επιδιώξαμε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 194 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-
- 2 Απαντήσεις