!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στρατόπεδα συγκέντρωσης
Re: Στρατόπεδα συγκέντρωσης
Ρεμπελακο
Εάν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά άλλο να ελέγχω και να καταγράφω τους μετανάστες προκειμένου να τους δώσω άδεια παραμονής και άλλο να θέλω να τους απελασω....... αλλά ας τους κρατήσω σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης είναι διότι πιστεύεις ότι η γη είναι επίπεδη.
Εάν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά άλλο να ελέγχω και να καταγράφω τους μετανάστες προκειμένου να τους δώσω άδεια παραμονής και άλλο να θέλω να τους απελασω....... αλλά ας τους κρατήσω σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης είναι διότι πιστεύεις ότι η γη είναι επίπεδη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Αυτό ισοδυναμεί με ξέφραγκο αμπέλι. Αυτό γίνεται τόσα χρόνια και υπάρχει μια ανεξέλεγκτη κατάσταση. Καταγράφουν όποιον λαθοεμτανάστη έρχεται με ότι στοιχεία αυτός δηλώσει και γίνεται ένας χαμός με άλλους και άλλους να έρχονται.zteo έγραψε: 01 Φεβ 2025, 22:27 άλλο να ελέγχω και να καταγράφω τους μετανάστες προκειμένου να τους δώσω άδεια παραμονής
να τα πουμε Στρατοπεδα Αναμορφωσης τοτε οπως τα ελεγαν οι Σταλινικοι ... ειναι πιο πιασαρικο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Έγραψα ότι υπάρχει διαφορά σε αυτό που λέει και εκανε ο Ομπαμα με αυτό που λέει και κάνει ο Ντόναλντ.Golden Age έγραψε: 02 Φεβ 2025, 00:19Αυτό ισοδυναμεί με ξέφραγκο αμπέλι. Αυτό γίνεται τόσα χρόνια και υπάρχει μια ανεξέλεγκτη κατάσταση. Καταγράφουν όποιον λαθοεμτανάστη έρχεται με ότι στοιχεία αυτός δηλώσει και γίνεται ένας χαμός με άλλους και άλλους να έρχονται.zteo έγραψε: 01 Φεβ 2025, 22:27 άλλο να ελέγχω και να καταγράφω τους μετανάστες προκειμένου να τους δώσω άδεια παραμονής
Αυτό που βλέπω είναι μια απόλυτη σύγχυση στην πολιτική Τραμπ στο μεταναστευτικο. Ξεκίνησε με απελασεις και συνεχίζει να τους κρατάει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης επ αόριστον.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αυτές οι εποχές έχουν περάσει. Εσείς έχετε μπει σε μια χρονομηχανη και προσπαθείτε να γυρίσετε την ανθρωπότητα πίσω.nostromos έγραψε: 02 Φεβ 2025, 00:25 να τα πουμε Στρατοπεδα Αναμορφωσης τοτε οπως τα ελεγαν οι Σταλινικοι ... ειναι πιο πιασαρικο
Επίσης τα γκουλαγκ ήταν για παραβατικους όχι για εξαθλιωμενους ταλαιπωρους μετανάστες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Frappezitis
Εν τω μεταξύ στα σύνορα του Μεξικού. 

Σκηνοθεσία: Ale Damiani
https://www.facebook.com/juliolondonoji ... 2740124029
Σκηνοθεσία: Ale Damiani
https://www.facebook.com/juliolondonoji ... 2740124029
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Golden Age
Εαν δεν δίνουν στοιχεία, κάπως θα πρέπει να τους πιέσει. Εαν δώσουν, θα τους απελάσει.zteo έγραψε: 02 Φεβ 2025, 07:33Έγραψα ότι υπάρχει διαφορά σε αυτό που λέει και εκανε ο Ομπαμα με αυτό που λέει και κάνει ο Ντόναλντ.Golden Age έγραψε: 02 Φεβ 2025, 00:19Αυτό ισοδυναμεί με ξέφραγκο αμπέλι. Αυτό γίνεται τόσα χρόνια και υπάρχει μια ανεξέλεγκτη κατάσταση. Καταγράφουν όποιον λαθοεμτανάστη έρχεται με ότι στοιχεία αυτός δηλώσει και γίνεται ένας χαμός με άλλους και άλλους να έρχονται.zteo έγραψε: 01 Φεβ 2025, 22:27 άλλο να ελέγχω και να καταγράφω τους μετανάστες προκειμένου να τους δώσω άδεια παραμονής
Αυτό που βλέπω είναι μια απόλυτη σύγχυση στην πολιτική Τραμπ στο μεταναστευτικο. Ξεκίνησε με απελασεις και συνεχίζει να τους κρατάει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης επ αόριστον.
παραβατικους για το κομουνιστικο καθεστως ... δεν ηταν μονο ποινικοι ...zteo έγραψε: 02 Φεβ 2025, 07:35Αυτές οι εποχές έχουν περάσει. Εσείς έχετε μπει σε μια χρονομηχανη και προσπαθείτε να γυρίσετε την ανθρωπότητα πίσω.nostromos έγραψε: 02 Φεβ 2025, 00:25 να τα πουμε Στρατοπεδα Αναμορφωσης τοτε οπως τα ελεγαν οι Σταλινικοι ... ειναι πιο πιασαρικο
Επίσης τα γκουλαγκ ήταν για παραβατικους όχι για εξαθλιωμενους ταλαιπωρους μετανάστες.
- Dwarven Blacksmith
Και; Σε ποιο καθεστώς δεν θα θεωρούνταν τρομοκράτες όσοι προσπαθούν να το ρίξουν;nostromos έγραψε: 02 Φεβ 2025, 15:08παραβατικους για το κομουνιστικο καθεστως ... δεν ηταν μονο ποινικοι ...zteo έγραψε: 02 Φεβ 2025, 07:35Αυτές οι εποχές έχουν περάσει. Εσείς έχετε μπει σε μια χρονομηχανη και προσπαθείτε να γυρίσετε την ανθρωπότητα πίσω.nostromos έγραψε: 02 Φεβ 2025, 00:25 να τα πουμε Στρατοπεδα Αναμορφωσης τοτε οπως τα ελεγαν οι Σταλινικοι ... ειναι πιο πιασαρικο
στο Δημοκρατικο φυσικα ... το οποιο στοχος των κομουνιστων ειναι η ανατροπη της αστικης δημοκρατιας κατα δηλωση τους ... αλλα συνεχιζουν να λενε οτι λενε ελευθεραDwarven Blacksmith έγραψε: 02 Φεβ 2025, 15:11Και; Σε ποιο καθεστώς δεν θα θεωρούνταν τρομοκράτες όσοι προσπαθούν να το ρίξουν;nostromos έγραψε: 02 Φεβ 2025, 15:08παραβατικους για το κομουνιστικο καθεστως ... δεν ηταν μονο ποινικοι ...zteo έγραψε: 02 Φεβ 2025, 07:35
Αυτές οι εποχές έχουν περάσει. Εσείς έχετε μπει σε μια χρονομηχανη και προσπαθείτε να γυρίσετε την ανθρωπότητα πίσω.
- Dwarven Blacksmith
Χαχαχαχ καλόnostromos έγραψε: 02 Φεβ 2025, 15:13στο Δημοκρατικο φυσικα ... το οποιο στοχος των κομουνιστων ειναι η ανατροπη της αστικης δημοκρατιας κατα δηλωση τους ... αλλα συνεχιζουν να λενε οτι λενε ελευθεραDwarven Blacksmith έγραψε: 02 Φεβ 2025, 15:11Και; Σε ποιο καθεστώς δεν θα θεωρούνταν τρομοκράτες όσοι προσπαθούν να το ρίξουν;nostromos έγραψε: 02 Φεβ 2025, 15:08
παραβατικους για το κομουνιστικο καθεστως ... δεν ηταν μονο ποινικοι ...
Golden Age έγραψε: 02 Φεβ 2025, 00:19Αυτό ισοδυναμεί με ξέφραγκο αμπέλι. Αυτό γίνεται τόσα χρόνια και υπάρχει μια ανεξέλεγκτη κατάσταση. Καταγράφουν όποιον λαθοεμτανάστη έρχεται με ότι στοιχεία αυτός δηλώσει και γίνεται ένας χαμός με άλλους και άλλους να έρχονται.zteo έγραψε: 01 Φεβ 2025, 22:27 άλλο να ελέγχω και να καταγράφω τους μετανάστες προκειμένου να τους δώσω άδεια παραμονής

Εχμμμμ....αυτά καλό ειναι να μη γίνονται
https://www.lifo.gr/now/world/oi-ipa-st ... metanastes
Μετά τη συνάντηση του Μάρκο Ρούμπιο με τον πρόεδρο του Ελ Σαλβαδόρ Ναγίμπ Μπουκέλε κατά την επίσκεψή του στη χώρα της Κεντρικής Αμερικής, ο Μάρκο Ρούμπιο είπε ότι οι ΗΠΑ είναι «βαθιά ευγνώμονες», προσθέτοντας ότι «καμία χώρα δεν έχει κάνει ποτέ μια τέτοια προσφορά φιλίας».
Το Ελ Σαλβαδόρ θα δέχεται επίσης για απέλαση μετανάστες οποιασδήποτε εθνικότητας που είναι εγκληματίες και βρίσκονται στις ΗΠΑ παράνομα, είπε ο υπουργός Εξωτερικών.
Ο Ρούμπιο επαίνεσε τον Μπουκέλε για τις πολιτικές του σχετικά με τη βία των συμμοριών που μείωσαν δραματικά τα ποσοστά εγκληματικότητας στο Ελ Σαλβαδόρ -που κάποτε ήταν η πρωτεύουσα των δολοφονιών στον κόσμο- αλλά έχουν επικριθεί από ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Παντως...παρ ολο το κλαμμα που καποιοι ριχνουν στα μερη μας

βλεπω πως οι φυλακισμενοι στο Ελ Σαλβαντορ...που μπαινουν καπως ετσι

με τη κατάλληλη παιδαγωγική μέθοδο

σύντομα γίνονται χρήσιμοι άνθρωποι στη κοινωνία

βλεπω πως οι φυλακισμενοι στο Ελ Σαλβαντορ...που μπαινουν καπως ετσι

με τη κατάλληλη παιδαγωγική μέθοδο

σύντομα γίνονται χρήσιμοι άνθρωποι στη κοινωνία

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 665 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 80 Απαντήσεις