!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το πχόρουμ ως κοινωφελής υπαιρεσία δωρεάν πρόσβασης σε δωμάτιο θυμού
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Dwarven Blacksmith
Re: Το πχόρουμ ως κοινωφελής υπαιρεσία δωρεάν πρόσβασης σε δωμάτιο θυμού
Όχι εντάξει, έχουν κάτι να σπάσουν.sharp έγραψε: 27 Ιαν 2025, 18:35Το φαινόμενο σίγουρα επιδεινώνεται επειδή δεν αγοράζουν κινεζικό κινητό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Ιαν 2025, 14:07 Όχι μόνο το πχορουμ, ολόκληρη η Δυτικού τύπου δημοκρατία μια τέτοια υπηρεσία εκτόνωσης είναι.
Κάποια όμως στιγμή, θα πρέπει κι εσύ να δείξεις οίκτο, ρε ΓΑΛΗ.
Κι επί τέλους, κατάλαβε ότι κλέβεις εκκλησίες.
Κι επί τέλους, κατάλαβε ότι κλέβεις εκκλησίες.
-
mitsokollias
- Phorum.gr user: Mitsokollias
Ολα παραμένουν ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ βλέπω.
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
vantono έγραψε: 27 Ιαν 2025, 17:49Στο γιαννοπουλονήμα το αρκουδέικο. Με απεκάλεσε "ΠΡΏΗΝ λατρεία"ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 27 Ιαν 2025, 17:09Λινκvantono έγραψε: 27 Ιαν 2025, 15:55 Μου την τρελανατε σήμερα τη γαλη βρωμοπροχωκαγκουρες ζαιόμορφοι γελοίοι. Μέχρι και (με) εμένα μάλωσε![]()
![]()
![]()
Γαλήοι.
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Φοβερό νήμα. Θα έρχομαι εδώ μέσα να βρίζω κάθε φορά που βλέπω μαύρους και μουσουλμάνους μέσα στη χώρα μου. Τις προάλλες πήγα στο Lidl και δεν άκουγες Ελληνικά, μόνο βαρβαρικές άναρθρες κραυγές.
Σε ευχαριστούμε κυρία Γαλή για το νήμα, να προσθέσω ότι είμαι σίγουρος πως είστε και εξαιρετικά γοητευτική (από τον τρόπο γραφής σας).
Σε ευχαριστούμε κυρία Γαλή για το νήμα, να προσθέσω ότι είμαι σίγουρος πως είστε και εξαιρετικά γοητευτική (από τον τρόπο γραφής σας).
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
- Οργισμένος
Ξερεις τα παντα γυρω απ το κατουρημα ε;ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2025, 17:10Γιουσπηκτουμι;
Αν ναι, δεν υπάρει τίποτα πιο εύκολο από το να βγάλεις τους πχορουμίστας σκύλους για βόλτα. Και το πιο σύντομο σε χρόνο. Όπου δουν, κολώνα, δεντρο, παρτέρι, κατουράνε για να καθορίσουν τον χώρο τους, χωρίς να μυρίσουν καν ποια ζωντανά κατούρησαν πριν.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
ελα ρε τωρα ρε πρωχοκωλοπετεινιτσιωτη!!@#321!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Όχι, μόνον τα κλασσικά. Σε τουαλέτα και στη φύση. Με τα εξτρήμ δεν ασχολήθηκα ποτέ.Οργισμένος έγραψε: 08 Φεβ 2025, 20:38Ξερεις τα παντα γυρω απ το κατουρημα ε;ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2025, 17:10Γιουσπηκτουμι;
Αν ναι, δεν υπάρει τίποτα πιο εύκολο από το να βγάλεις τους πχορουμίστας σκύλους για βόλτα. Και το πιο σύντομο σε χρόνο. Όπου δουν, κολώνα, δεντρο, παρτέρι, κατουράνε για να καθορίσουν τον χώρο τους, χωρίς να μυρίσουν καν ποια ζωντανά κατούρησαν πριν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Οργισμένος
ΟπωσδηποτεΓΑΛΗ έγραψε: 08 Φεβ 2025, 20:41Όχι, μόνον τα κλασσικά. Σε τουαλέτα και στη φύση. Με τα εξτρήμ δεν ασχολήθηκα ποτέ.Οργισμένος έγραψε: 08 Φεβ 2025, 20:38Ξερεις τα παντα γυρω απ το κατουρημα ε;ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2025, 17:10
Γιουσπηκτουμι;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ψιλομαζόχι;Οργισμένος έγραψε: 08 Φεβ 2025, 20:43ΟπωσδηποτεΓΑΛΗ έγραψε: 08 Φεβ 2025, 20:41Όχι, μόνον τα κλασσικά. Σε τουαλέτα και στη φύση. Με τα εξτρήμ δεν ασχολήθηκα ποτέ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Πολλά νεύρα εδώ μέσα πάντως.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μα δεν γράφω κάτι άλλο. Αν δεν εκτονωθούν δωμέσα, πού θα εκτονωθούν;
Όπου πέφτει πραγματική φάπα, δε λέει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Αυτό ή έχουν αιμορροΐδες σαν αυγά.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Φεβ 2025, 20:56Μα δεν γράφω κάτι άλλο. Αν δεν εκτονωθούν δωμέσα, πού θα εκτονωθούν;
Όπου πέφτει πραγματική φάπα, δε λέει.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ριχνεις φαπες ΓΑΛΗ?
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση