το εχω γραψει πολλακις
Μαυροασπρομαυρος στο παλιο
Πλεριος στο καινουριο
οσο για κομπλεξ
το εχω γραψει πολλακις
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Otto Weininger έγραψε: 25 Δεκ 2024, 19:56Έχει ήδη μπειMel έγραψε: 25 Δεκ 2024, 18:56Aυτο να μπει στο νημα<< Νέα, παρασκήνιο και άλλα>>Otto Weininger έγραψε: 25 Δεκ 2024, 10:06
Κάτσε δω.
Θέλω να είσαι στο phorum να ευχαριστήσεις τον Κυριάκο για την επαναφορά των δώρων στο Δημόσιο.![]()
![]()
Και αν δεις, αφηνιασε ο Στυξ, δεν μπορεί να περιμένει.

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
viewtopic.php?f=44&t=1501&start=2520από Styx » 6 λεπτά πριν
Ε τότε σου ζητώ συγγνώμη,δεν ήξερα.από Zundapp » 15 λεπτά πριν
χμ, με ολικη αναπηρια πλερωνομαι 395
Πάντως εμμένω στην απόφασή μου,μάλλον είστε καλύτερα χωρίς εμένα κι εγώ χωρίς εσάς.
Επομένως ποτέ δεν είχα κάποια κόντρα μαζί σου.Zundapp έγραψε: 25 Δεκ 2024, 20:00το εχω γραψει πολλακις
Μαυροασπρομαυρος στο παλιο
Πλεριος στο καινουριο
οσο για κομπλεξ![]()
![]()
![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Otto Weininger έγραψε: 25 Δεκ 2024, 19:57Η αλήθεια είναι ότι αυτοί που έρχονται από το παλιό με αλλα νικ, ειναι σπαστικοί.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
δεν εχω κατι προσωπικο με εσεναKauldron έγραψε: 25 Δεκ 2024, 23:10Επομένως ποτέ δεν είχα κάποια κόντρα μαζί σου.
Συνεπώς τί ζόρι τραβάς μαζί μου?
Σιγά ρε ναζοφάγε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άντε να ποτίσεις πια τ' ακτινίδιαSeaHawk έγραψε: 25 Δεκ 2024, 10:31 Σ’ άγνωστα και ξένα μέρη,
κλωνος σ’ έστησε καρτέρι, Στυγακο μου,
και σου πήρε, με χουνερι, το πληκτρολογιο απ’ το χέρι,
παληκάρι μου.
Στο μαντάτο σου, Στυγιο καριολη,
κλαίει η Σμύρνη, κλαιμε οι τρολοι
κλαίει η Ναιδα, κλαινε οι κωλοι
κλαίει κι αεροπορια όλη.
Καταραμένη τρολια,
βαρειά σε πλήγωσε, βαρειά, Στυγακο μου,
του πχορουμ την ξαστεριά
την σκεπασε κακοκαιρια
παληκάρι μου.
Στο μαντάτο σου, Στυγιο καριολη,
κλαίει η Κεραμεως , κλαίνε ολοι
κλαίει η Κυπρος, κλαίει η Πόλη,
κλαίει κι η Λαρισα σου όλη
Αχ μπακσιτερ μου
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kauldron έγραψε: 25 Δεκ 2024, 23:55Σιγά ρε ναζοφάγε.
Εγώ δε στηρίζω ΧΑ εδώ και καιρό, αλλά αν είσαι βλάξ, είσαι βλάξ και στροφάρεις αργά.

θυμισε μου ποιος ειναι αυτος που πανυγηριζει για νεκρουζ ΟυκρανουςKauldron έγραψε: 25 Δεκ 2024, 23:55Σιγά ρε ναζοφάγε.
Εγώ δε στηρίζω ΧΑ εδώ και καιρό, αλλά αν είσαι βλάξ, είσαι βλάξ και στροφάρεις αργά.
Tsampa mην ασχολεισαι. Αυτο θελουν.Zundapp έγραψε: 26 Δεκ 2024, 00:32θυμισε μου ποιος ειναι αυτος που πανυγηριζει για νεκρουζ Ουκρανους
αλλα παραμενεις ναζι με ομοφοβικες αποψεις, ρατσισμο μεχρι κοκκαλου
Για δείξε μου πού πανηγυρίζω για νεκρούς Ουκρανούς, βλάκα.Zundapp έγραψε: 26 Δεκ 2024, 00:32θυμισε μου ποιος ειναι αυτος που πανυγηριζει για νεκρουζ Ουκρανους
αλλα παραμενεις ναζι με ομοφοβικες αποψεις, ρατσισμο μεχρι κοκκαλου
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στύξ έγραψε: 25 Δεκ 2024, 04:28 Γιατί βαρέθηκα να δίνω μάχες με μποτάκια. Κι έφαγα και μπαν γι΄αυτά πέρυσι.
Να ζήσετε μαζί τους ,καλοφάγωτα και καλή υπομονή.