Η εναλλακτική θα ήταν να βάλει για Οδυσσέα τον Μαχερσάλα Αλί.Κόκκορας έγραψε: 25 Δεκ 2024, 16:42 υπερβολικα αγγλοσαξωνικοαμερικανικη φατσα ο ματντειμον για τον ρολο
ας βαλει και τραμπ τι να πω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ταινια η Οδυσεια απο τον Κριστοφερ Νολαν?
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Ταινια η Οδυσεια απο τον Κριστοφερ Νολαν?
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
Κθουλου από πίσω τι φάση;
- Λίνο Βεντούρα
«Νόλαν» και «μούφα» είναι λέξεις αλληλένδετες με ταύτιση σημασίαςΣτρακαστρουκας έγραψε: 24 Δεκ 2024, 18:14 https://www.tanea.gr/2024/12/24/lifeart ... in-othoni/
Ας ελπισουμε δεν θα ειναι μουφα οπως η Ιλιαδα με τον Μπραντ Πιτ
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Γαμεί και δέρνει πισω ο Κύκλωπας
Εκείνο το χταπόδι τι ρόλο παίζει, τους πειρατές της Καραϊβικής θα δουμε;
Προβλέπω Αννουλα Χάθαγουεϊ Πηνελόπη
Ζενταγια Καλυψώ
Σαρλίζ Κίρκη
Ζενταγια Καλυψώ
Σαρλίζ Κίρκη
- hellegennes
Άνοιξε λίγο το Ίντερνετ, φίλε, που νομίζεις ότι είναι fringe άποψη ότι ο Νόλαν είναι ποζεράς χωρίς ουσία.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Δεκ 2024, 13:37 μόνο στο παραφόρουμ συναντά κανείς χέιτερς των νόλαν και ντέιμον
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δηλαδή χάλασε κανέναν η τριλογία του Μπάτμαν που είναι οι 3 καλύτερες ταινίες Μπάτμαν αν είσαι πάνω από 8 χρονών;hellegennes έγραψε: 26 Δεκ 2024, 01:25Άνοιξε λίγο το Ίντερνετ, φίλε, που νομίζεις ότι είναι fringe άποψη ότι ο Νόλαν είναι ποζεράς χωρίς ουσία.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Δεκ 2024, 13:37 μόνο στο παραφόρουμ συναντά κανείς χέιτερς των νόλαν και ντέιμον
- hellegennes
Μην λέτε βλακείες, η Τροία ήταν πολύ καλή ταινία, με πολύ καλές ερμηνείες. Πίτερ ο Τουλ στην σκηνή ικεσίας του Πριάμου; Από τις καλύτερες σκηνές όλων των εποχών. Πολλές σκηνές είναι πιστότατες, σχεδόν λέξη προς λέξη από το κείμενο, αλλά φυσικά έχει διάφορες αλλαγές. Άλλωστε δεν τελειώνει και δεν θα μπορούσε να τελειώνει με τον θάνατο του Έκτορα.vantono έγραψε: 24 Δεκ 2024, 22:48 Η Τροία που αναφέρθηκε σε προηγουμενες σελιδες, ηταν πολυ καλη σαν ταινια και με ωραιες ερμηνειες. Και Πιτ και Μπάνα και η λούγκρα η Πάρω και ο Αγαμητομέμνονας και ο Πρίαμος, ολοι σχεδόν εδωσαν ρέστα.
Ηταν ωραια σαν ταινια αλλά καθολου ωραια σαν Τροία. Ας ειχε άλλο τιτλο, καλυτερα θα ηταν.
Η μάχη Αχιλλέα-Έκτορα ήταν εξαιρετική, πολύ καλύτερη από την ίδια την πηγή. Βέβαια η Ιλιάδα δεν γράφτηκε για επική αναπαράσταση, τα μέσα της είναι λογοτεχνικά, αλλά αν γύριζαν την μάχη όπως είναι γραμμένη στην Ιλιάδα, θα ήταν κυριολεκτικά 10 δευτερολέπτα. Πετάει ο Αχιλλέας το δόρυ του, αστοχεί, του το δίνει πίσω η Αθηνά, πετάει το δόρυ του ο Έκτορας, βρίσκει την ασπίδα του Αχιλλέα, πηδάει ο Αχιλλέας και χώνει το δόρυ του στον λαιμό του Έκτορα. Τέλος. 1-2-3. Η ταινία το χειρίστηκε εξαίσια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μόνο η μεσαία ταινία είναι καλή, οι άλλες δυο είναι αντικειμενικά ΚΑΚΕΣ ταινίες με υψηλό μπάτζετ. Ερμηνείες, σενάριο, ρυθμός, όλα για τον πούτσο.jason0 έγραψε: 26 Δεκ 2024, 01:27Δηλαδή χάλασε κανέναν η τριλογία του Μπάτμαν που είναι οι 3 καλύτερες ταινίες Μπάτμαν αν είσαι πάνω από 8 χρονών;hellegennes έγραψε: 26 Δεκ 2024, 01:25Άνοιξε λίγο το Ίντερνετ, φίλε, που νομίζεις ότι είναι fringe άποψη ότι ο Νόλαν είναι ποζεράς χωρίς ουσία.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Δεκ 2024, 13:37 μόνο στο παραφόρουμ συναντά κανείς χέιτερς των νόλαν και ντέιμον
Και ακόμη κι απ' αυτήν την μεσαία ταινία αυτό που αξίζει περισσότερο είναι ο Χιθ Λέτζερ, το οποίο κανείς δεν μπορεί να το χρεώσει στον Νόλαν. Όχι ότι η ταινία γενικά έχει ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά χωρίς τον Χιθ Λέτζερ θα ήταν μια ακόμη μετριότητα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εντάξει, ο πιο γαμιάς στην Ιλιάδα που τους ξεφτιλίζει όλους είναι ο Διομήδης, τραβάνε τελευταια στιγμή τον Άρη οι θεοι μην τον αποτελειωσει που νομίζω δεν αναφέρεται καν ο Διομήδηςhellegennes έγραψε: 26 Δεκ 2024, 01:36Μην λέτε βλακείες, η Τροία ήταν πολύ καλή ταινία, με πολύ καλές ερμηνείες. Πίτερ ο Τουλ στην σκηνή ικεσίας του Πριάμου; Από τις καλύτερες σκηνές όλων των εποχών. Πολλές σκηνές είναι πιστότατες, σχεδόν λέξη προς λέξη από το κείμενο, αλλά φυσικά έχει διάφορες αλλαγές. Άλλωστε δεν τελειώνει και δεν θα μπορούσε να τελειώνει με τον θάνατο του Έκτορα.vantono έγραψε: 24 Δεκ 2024, 22:48 Η Τροία που αναφέρθηκε σε προηγουμενες σελιδες, ηταν πολυ καλη σαν ταινια και με ωραιες ερμηνειες. Και Πιτ και Μπάνα και η λούγκρα η Πάρω και ο Αγαμητομέμνονας και ο Πρίαμος, ολοι σχεδόν εδωσαν ρέστα.
Ηταν ωραια σαν ταινια αλλά καθολου ωραια σαν Τροία. Ας ειχε άλλο τιτλο, καλυτερα θα ηταν.
Η μάχη Αχιλλέα-Έκτορα ήταν εξαιρετική, πολύ καλύτερη από την ίδια την πηγή. Βέβαια η Ιλιάδα δεν γράφτηκε για επική αναπαράσταση, τα μέσα της είναι λογοτεχνικά, αλλά αν γύριζαν την μάχη όπως είναι γραμμένη στην Ιλιάδα, θα ήταν κυριολεκτικά 10 δευτερολέπτα. Πετάει ο Αχιλλέας το δόρυ του, αστοχεί, του το δίνει πίσω η Αθηνά, πετάει το δόρυ του ο Έκτορας, βρίσκει την ασπίδα του Αχιλλέα, πηδάει ο Αχιλλέας και χώνει το δόρυ του στον λαιμό του Έκτορα. Τέλος. 1-2-3. Η ταινία το χειρίστηκε εξαίσια.
Άσε που νομίζω σκοτώνουν τον Αίαντα στην ταινία
- hellegennes
Ναι, αμέσως μετά τον Μενέλαο, που εχμ... ναι. Βασικά το μόνο μου πρόβλημα είναι ο Μενέλαος. Όχι μόνο πεθαίνει αλλά είναι και τελείως άλλος χαρακτήρας. Γενικά όμως είναι λογικό όταν κάνεις διασκευή την Ιλιάδα να χρησιμοποιείς όλον τον τρωικό κύκλο αλλιώς δεν λειτουργεί σαν ταινία.jason0 έγραψε: 26 Δεκ 2024, 01:46 Εντάξει, ο πιο γαμιάς στην Ιλιάδα που τους ξεφτιλίζει όλους είναι ο Διομήδης, τραβάνε τελευταια στιγμή τον Άρη οι θεοι μην τον αποτελειωσει που νομίζω δεν αναφέρεται καν
Άσε που νομίζω σκοτώνουν τον Αίαντα στην ταινία
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ντάξει μωρέ, τον έκαναν λίγο πιο αγροικο
Μόνο ο Μπραντ ήταν to the point Αχιλλέας, κλαψομουνης γυμνασμένος μαμάκιας
Μόνο ο Μπραντ ήταν to the point Αχιλλέας, κλαψομουνης γυμνασμένος μαμάκιας
Αυτός ο παπαρας ο Ντέιμον και μουσια που άφησε παλι baby face είναι, σιγά τα μούτρα 60χρονου με σοφια που παλευει 10 χρόνια στη θάλασσα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση