!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα αγοράζατε;
Re: Τι θα αγοράζατε;
Προτείνω αλλαγή στον τίτλο και τις επιλογές.
1. Αν είχατε 550 χιλιάρικα ΠΟΥ θα αγοράζατε σπίτι για να μείνετε;
2. Αν είχατε 550 χιλιάρικα ΠΩΣ θα τα ξοδεύατε;
1. Αν είχατε 550 χιλιάρικα ΠΟΥ θα αγοράζατε σπίτι για να μείνετε;
2. Αν είχατε 550 χιλιάρικα ΠΩΣ θα τα ξοδεύατε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
επισης, αν εχεις το χαρτι, γιατι να παρεις, και οχι να χτισεις, να το κανεις και οπως γουσταρεις εσυ;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μέσα είσαι μορτη μου. κανα δυο χιλιόμετρα πιο πάνω απο τις παλιές αμπάρεςΝετο Γκουερινο έγραψε: 23 Δεκ 2024, 12:05Ο άγιος Λευτέρης που είναι ρε συ;Ερμής έγραψε: 22 Δεκ 2024, 16:43Έχω ξαναγράψει πως αυτό το εξοργιστικο με τις τιμές δεν είναι φρέσκο.Νετο Γκουερινο έγραψε: 22 Δεκ 2024, 16:33
Έβαλα κατώτερο στην Θεσσαλονίκη και ανώτερο στην Αθήνα
Αυτά φυσικά προ κρίσης
2006-2007 διαρι στον αγιολεφτερη πλησίαζε τα 500 το μήνα
Εκεί που ήταν παλιά οι αμπαρες;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Που να βρεις οικόπεδο ρε συ;Ασέβαστος έγραψε: 23 Δεκ 2024, 12:19 επισης, αν εχεις το χαρτι, γιατι να παρεις, και οχι να χτισεις, να το κανεις και οπως γουσταρεις εσυ;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Από όλες τις επενδύσεις μου, τα σπίτια μου έχουν δώσει τα λιγότερα.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Νέος κόσμος επειδή είναι νέα ονομασίαSeaHawk έγραψε: 23 Δεκ 2024, 12:15Νεος ΚοσμοςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Δεκ 2024, 11:50 Εγώ μαϊάμι θα έπαιρνα να περπατήσω στα άγια χώματα που ευλόγησαν ο σόνυ κρόκετ και ο επιθεωρητής καστίγιο
Σαν να τον πρωτοανακαλυψε ο Κολομβος![]()
![]()
Δουργούτι ήταν παλιά.
τα τετραγωνικα πανε δια 3^2stergiosbik έγραψε: 22 Δεκ 2024, 14:36 Δια 3 περίπου δεν πάνε τα πόδια με τα μέτρα;
Εν πάσι περιπτώσει όμως,δεν συγκρίνεται καν το ένα σπίτι με το άλλο και προφανώς δεν συζητάμε καν την τοποθεσία.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
για δανειο 20ετιας όχι, περιπου 5-10μισθοι ενος ενηλικαGoBzi έγραψε: 22 Δεκ 2024, 15:45Τα 550k δεν είναι και ΤΟΣΑ πολλά.Naranjita έγραψε: 22 Δεκ 2024, 15:18 αν είχα 550κ διαθέσιμα, θα έλεγα στην Ελλάδα, eat my shit, eat my shit και θα εξαφανιζόμουν.
είτε θα ταξίδευα και όπου με πάει, μέχρι να επιλέξω τον τόπο της καρδιάς μου.
το σίγουρο είναι ότι δεν θα αγόραζα, θα ενοικίαζα για όπου και για όσο γουστάρει η πσυχούλα μου.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Εγω το είπα για το "θα ταξίδευα και όπου με πάει, μέχρι να επιλέξω τον τόπο της καρδιάς μου." Εαν ο δρόμος σε βγάλει για κανα μήνα στο LA πχ, θες 500κ μόνο για πουτάνες και κόκες.Lord Brum έγραψε: 23 Δεκ 2024, 12:31για δανειο 20ετιας όχι, περιπου 5-10μισθοι ενος ενηλικαGoBzi έγραψε: 22 Δεκ 2024, 15:45Τα 550k δεν είναι και ΤΟΣΑ πολλά.Naranjita έγραψε: 22 Δεκ 2024, 15:18 αν είχα 550κ διαθέσιμα, θα έλεγα στην Ελλάδα, eat my shit, eat my shit και θα εξαφανιζόμουν.
το σίγουρο είναι ότι δεν θα αγόραζα, θα ενοικίαζα για όπου και για όσο γουστάρει η πσυχούλα μου.
Οπώς και να´χει, υποτήθεται στο σενάριο έχουμε τα 550κ, δεν παίρνουμε δάνειο. Εαν πάρεις δάνειο 20ετίας είναι κάπου στα 3.5κ τον μηνα. Το ξέρω γιατί και εγω κοιτάω για 20ετίας γύρω στα 500κ. Τα επιτόκια/νταβατζιλίκια είναι πάνω κάτω ίδια με της Ελλάδας.
Σαφώς και αυτό το ποσό δεν προσφέρεται για οποιαδήποτε επιλογή.Lord Brum έγραψε: 23 Δεκ 2024, 12:31για δανειο 20ετιας όχι, περιπου 5-10μισθοι ενος ενηλικαGoBzi έγραψε: 22 Δεκ 2024, 15:45Τα 550k δεν είναι και ΤΟΣΑ πολλά.Naranjita έγραψε: 22 Δεκ 2024, 15:18 αν είχα 550κ διαθέσιμα, θα έλεγα στην Ελλάδα, eat my shit, eat my shit και θα εξαφανιζόμουν.
Όπως δεν έχουν και όλοι τις ίδιες πρακτικές ανάγκες, αναφορικά με τη μόνιμη διαμονή. Αυτό εξαρτάται από την εργασία, την οικογένεια, τον τρόπο ζωής που γουστάρει ο καθένας κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και το Κολωνάκι είναι νέα ονομασία.Ερμής έγραψε: 23 Δεκ 2024, 12:27Νέος κόσμος επειδή είναι νέα ονομασίαSeaHawk έγραψε: 23 Δεκ 2024, 12:15Νεος ΚοσμοςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Δεκ 2024, 11:50 Εγώ μαϊάμι θα έπαιρνα να περπατήσω στα άγια χώματα που ευλόγησαν ο σόνυ κρόκετ και ο επιθεωρητής καστίγιο
Σαν να τον πρωτοανακαλυψε ο Κολομβος![]()
![]()
Δουργούτι ήταν παλιά.
Η παλιά ήταν Κατσικάδικα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Nαι οκ.
Και;
Τι και; Από τη στιγμή που αναφέρεσαι στον Νέο Κόσμο ως Δουργούτι, να χρησιμοποιείς και τον ίδιο όρο για τα Κατσικάδικα.
Έτσι για να κρατάμε τις παραδόσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και Βατραχονήσι το ΠαγκράτιΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2024, 13:08Τι και; Από τη στιγμή που αναφέρεσαι στον Νέο Κόσμο ως Δουργούτι, να χρησιμοποιείς και τον ίδιο όρο για τα Κατσικάδικα.![]()
Έτσι για να κρατάμε τις παραδόσεις.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Στο πρώτο είσαι σε 40 λεπτά South Beach και σε 12 λεπτά Haulover Beach αν είσαι γυμνιστής.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Δεκ 2024, 14:44 Νέο Κόσμο.
Με αυτοκίνητο ή μμμ είσαι σε χρόνο μηδέν στην παραλιακή, στο κέντρο και αν είσαι τυχερός έχεις όλη την Αθήνα στο πιάτο.
Κατά τα άλλα, σαφώς και αν είχα 560, δεν θα ήταν η πρώτη επιλογή.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος