Το θυμάσαι καλά λόγω νοσταλγίας. 2005, είχαμε λεφτά, κοινωνική αισιοδοξία, το φόρουμ στα ντουζενια του με καυτές συζητησεις, μετά στα τσατ για καμία γνωριμία. Υπήρχε μυστήριο και μύθος. Τώρα όλα ξεφτισαν...AlienWay έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:23 Με λίγα λόγια, όποιος έβλεπε τις πύλες και του θιγόταν η πσυχούλα, καλώς άλλαζε κανάλι και καλώς τώρα σκούζει για "ψεκιές".
Οποιος όμως τις έβλεπε με μια δόση χιούμορ και για τον χαβαλέ, περνούσε αρκετά καλά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε ο Χαρδαβέλλας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Πέθανε ο Χαρδαβέλλας
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Τι νεομυθολογία και σύγχρονη λαογραφία λες ρε φίλε, για την ομάδα Ε μιλάμε, πιο ψεκιά πεθαίνεις λέμε, καλά εντάξει ίσως είναι για αργυρό καθότι το χρυσό ανήκει δικαιωματικά στους νεφελίμ, δρακονιανούς, ανδρομέδιους κλπ..AlienWay έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:26 (...) Οσοι δεν τον αγοράζουν ως σανό αλλά ως μια νεομυθολογία και σύγχρονη λαογραφία, βγαίνουν κερδισμένοι.
Η ομάδα Ε υπάγεται στις συνωμοσίες. Η εναλλακτική αναζήτηση και το μεταφυσικό ΔΕΝ ασχολείται μόνο με συνωμοσίες.Ναύτης έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:30Τι νεομυθολογία και σύγχρονη λαογραφία λες ρε φίλε, για την ομάδα Ε μιλάμε, πιο ψεκιά πεθαίνεις λέμε, καλά εντάξει ίσως είναι για αργυρό καθότι το χρυσό ανήκει δικαιωματικά στους νεφελίμ, δρακονιανούς, ανδρομέδιους κλπ..AlienWay έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:26 (...) Οσοι δεν τον αγοράζουν ως σανό αλλά ως μια νεομυθολογία και σύγχρονη λαογραφία, βγαίνουν κερδισμένοι.
Εντωμεταξύ, κάπου στη δεύτερη ή τρίτη εκπομπή που έκανε ο Χαρδαβέλας για την ομάδα Ε, ήταν μαζεμένοι ο Φουράκης και οι λοιποί και εμμέσως (σχεδόν υπαινικτικά) παραδέχτηκαν ότι οι ίδιοι κατασκευάσανε αυτή τη μυθολογία. Μάλλον έφταιγε που είχε ήδη ξεκινήσει η ελληνική κρίση τότε και δεν τους έπαιρνε να πούνε ότι υπάρχουν κάποιοι ισχυροί που θα μας σώσουν.
Ομως δε γίνεται να ακούει κάποιος το παρακάτω και να το παίρνει σοβαρά:
Προσωπικά την έννοια του σανού την έχω ταυτίσει με σοβαρό εμπαιγμό του ελληνικού λαού που αφορά σοβαρά εθνικά και οικονομικά ζητήματα. Οχι με την εμφάνιση των Ε σε μία καφετέρια.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ναι, ρε γμτΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:29Το θυμάσαι καλά λόγω νοσταλγίας. 2005, είχαμε λεφτά, κοινωνική αισιοδοξία, το φόρουμ στα ντουζενια του με καυτές συζητησεις, μετά στα τσατ για καμία γνωριμία. Υπήρχε μυστήριο και μύθος. Τώρα όλα ξεφτισαν...AlienWay έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:23 Με λίγα λόγια, όποιος έβλεπε τις πύλες και του θιγόταν η πσυχούλα, καλώς άλλαζε κανάλι και καλώς τώρα σκούζει για "ψεκιές".
Οποιος όμως τις έβλεπε με μια δόση χιούμορ και για τον χαβαλέ, περνούσε αρκετά καλά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ποτέ δεν μπόρσεσα να κάνω κονέκτ με εκπομπές τύπου χαρδαβέλα ή νικολούλη γτ υπήρχε αυτή η επίφαση κυρίλας και αντικειμενικότητας. προτιμούσα το ωμό ριαλ θινγκ σε μπλου σκάι κλπ. άντε μέχρι τριανταφυλό να έβλεπα σε μέινστριμ κανάλια
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Τριανταφυλλο είχε επικές στιγμές.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:58 ποτέ δεν μπόρσεσα να κάνω κονέκτ με εκπομπές τύπου χαρδαβέλα ή νικολούλη γτ υπήρχε αυτή η επίφαση κυρίλας και αντικειμενικότητας. προτιμούσα το ωμό ριαλ θινγκ σε μπλου σκάι κλπ. άντε μέχρι τριανταφυλό να έβλεπα σε μέινστριμ κανάλια
Ανεβλαβη να λέει Άδωνι μαλακα, Μιχαλολιάκο να πετά καρύδα.. για να μη θυμηθώ το "είμαι γυναίκα" με τον πατέρα Κύριλλο στα Κύθηρα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ο Χαρδαβέλας έκανε "ερευνητικό ρεπορτάζ".ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:58 ποτέ δεν μπόρσεσα να κάνω κονέκτ με εκπομπές τύπου χαρδαβέλα ή νικολούλη γτ υπήρχε αυτή η επίφαση κυρίλας και αντικειμενικότητας. προτιμούσα το ωμό ριαλ θινγκ σε μπλου σκάι κλπ. άντε μέχρι τριανταφυλό να έβλεπα σε μέινστριμ κανάλια
Το "ερευνητικό ρεπορτάζ" δε γίνεται να ασχολείται με το πόση περιεκτικότητα αζώτου έχει ο πλανήτης Δίας. Αυτό δεν θα το έβλεπε σχεδόν κανείς.
Μοιραία λοιπόν, πρέπει σε αυτό να αιωρείται η ατμόσφαιρα ότι κάτι κρύβεται από πίσω, ότι υπάρχουν πράγματα greater than life, ότι κάποιος πιάνεται στα πράσα να κάνει κάτι κακό και λοιπά "σκανδαλώδη".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Πρώτη είναιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Δεκ 2024, 10:27Κοίτα αν είναι δεύτερη και κάτω και σου κάνει κομπλιμέντα...μη μένεις στις φαντασιώσεις...Πτολεμαίος έγραψε: 18 Δεκ 2024, 10:13Εσύ μλκ μου πρέπει να γνωρίσεις μια 55αρα ξαδέρφη μου.
Μιλάμε για τον ΟΡΙΣΜΟ της πανέμορφης αρχοντομουναρας.
Η οποία σχεδόν κάθε φορά που με βλέπει μου λέει "όλο ομορφαίνεις εσύ".
Εκεί να σ' έχω.![]()
Το ότι κατάγομαι από Ζάκυνθο η οποία είναι κοντά στον Πύργο κάνει;
Να προχωρήσω;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Οταν ο Χαρδαβέλλας έκανε "το παιδί μου, αυτός ο άγνωστος", δεν το έβλεπε κανείς.
Οταν όμως έκανε τις "πύλες", το κρυφοβλέπανε όλοι σαν guilty pleasure.
Εκείνη την εποχή, είχαμε λύσει τα βιοποριστικά μας και αμπελοφιλοσοφούσαμε μελαγχολικώς.
Τώρα πλέον είμαστε πιο κυνικοί.
Εκείνη την εποχή, είχαμε λύσει τα βιοποριστικά μας και αμπελοφιλοσοφούσαμε μελαγχολικώς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Πρώτη δυστυχώς...ατυχησες... Θα μείνεις με τις φαντασιώσεις...Πτολεμαίος έγραψε: 18 Δεκ 2024, 14:07Πρώτη είναιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Δεκ 2024, 10:27Κοίτα αν είναι δεύτερη και κάτω και σου κάνει κομπλιμέντα...μη μένεις στις φαντασιώσεις...Πτολεμαίος έγραψε: 18 Δεκ 2024, 10:13
Εσύ μλκ μου πρέπει να γνωρίσεις μια 55αρα ξαδέρφη μου.
Μιλάμε για τον ΟΡΙΣΜΟ της πανέμορφης αρχοντομουναρας.
Η οποία σχεδόν κάθε φορά που με βλέπει μου λέει "όλο ομορφαίνεις εσύ".
Εκεί να σ' έχω.![]()
![]()
Το ότι κατάγομαι από Ζάκυνθο η οποία είναι κοντά στον Πύργο κάνει;
Να προχωρήσω;![]()
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αν έκανε το παιδί μου αυτός ο μπαχαλος τότε, θα είχε μεγαλύτερη θεαματικότητα.AlienWay έγραψε: 18 Δεκ 2024, 14:10 Οταν ο Χαρδαβέλλας έκανε "το παιδί μου, αυτός ο άγνωστος", δεν το έβλεπε κανείς.
Τέλοσπάντων, εγώ τον βαριόμουν πάντα. Ο Μάκης έκανε καλύτερα ρεπορτάζ, κοινωνικό τρας, με καλεσμένους ενδιαφέροντες.
Ο Χαρδαβέλλας ήταν η ίδια η Ελλάδα του 80
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- Rocco Siffredi
Ξέχασες Κορκολη "είσαι το πουτανακι μου"Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:13Τριανταφυλλο είχε επικές στιγμές.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:58 ποτέ δεν μπόρσεσα να κάνω κονέκτ με εκπομπές τύπου χαρδαβέλα ή νικολούλη γτ υπήρχε αυτή η επίφαση κυρίλας και αντικειμενικότητας. προτιμούσα το ωμό ριαλ θινγκ σε μπλου σκάι κλπ. άντε μέχρι τριανταφυλό να έβλεπα σε μέινστριμ κανάλια
Ανεβλαβη να λέει Άδωνι μαλακα, Μιχαλολιάκο να πετά καρύδα.. για να μη θυμηθώ το "είμαι γυναίκα" με τον πατέρα Κύριλλο στα Κύθηρα.
Και Χατζηστεφάνου εναντίον "ξεδοντιαρη γέρου"Rocco Siffredi έγραψε: 18 Δεκ 2024, 14:51Ξέχασες Κορκολη "είσαι το πουτανακι μου"Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 18 Δεκ 2024, 13:13Τριανταφυλλο είχε επικές στιγμές.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:58 ποτέ δεν μπόρσεσα να κάνω κονέκτ με εκπομπές τύπου χαρδαβέλα ή νικολούλη γτ υπήρχε αυτή η επίφαση κυρίλας και αντικειμενικότητας. προτιμούσα το ωμό ριαλ θινγκ σε μπλου σκάι κλπ. άντε μέχρι τριανταφυλό να έβλεπα σε μέινστριμ κανάλια
Ανεβλαβη να λέει Άδωνι μαλακα, Μιχαλολιάκο να πετά καρύδα.. για να μη θυμηθώ το "είμαι γυναίκα" με τον πατέρα Κύριλλο στα Κύθηρα.![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Οργισμένος
Kala ta λες εσυ αλλα υπαρχουν εκατομμυρια αλλοι ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ σε αυτες τις εκπομπες και τα οσα λεγονται ...AlienWay έγραψε: 18 Δεκ 2024, 12:23 Με λίγα λόγια, όποιος έβλεπε τις πύλες και του θιγόταν η πσυχούλα, καλώς άλλαζε κανάλι και καλώς τώρα σκούζει για "ψεκιές".
Ηταν γελοιες το λιγοτερο οι εκπομπες του.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση