!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Έμεινε» το μετρό στη Θεσσαλονίκη και ο κόσμος περπατούσε μέσα στο τούνελ
- Μαδουραίος
Re: «Έμεινε» το μετρό στη Θεσσαλονίκη και ο κόσμος περπατούσε μέσα στο τούνελ
Τουλάχιστον αποκτήσατε πυρηνικό καταφύγιο
- Fata_Morgana
Awesomatic έγραψε: 14 Δεκ 2024, 21:08 Εντάξει ρε παιδιά σιγά τα αυγά, κατά μέσο όρο μέχρι τώρα χαλάει μια φορά την εβδομάδα ένας συρμός μέσα στη σήραγγα. Κατεβαίνεις, κάνεις και τη βολτούλα σου υπόγεια, γλιτώνεις και την κίνηση και χάνεις και κανένα κιλό απ το περπάτημα.
Αμέσως να κατηγορήσετε κακοπροαίρετοι. Κανείς δε λέει που οι επιβάτες δε χρειάστηκε καν να σπρώξουν.
Άλλο στην Αγγλία, προσέχουν εκεί οι άνθρωποι, δεν χαλάνε τα καινούργια μετρό σαν τους δικούς μας τους βεσιβουζούκους για να βρίσκουν μετά αφορμή να κατηγορούν αδίκως, οι προβοκάτορες, την λατρεμένη μας κυβέρνηση.GoBzi έγραψε: 14 Δεκ 2024, 21:23Ρωτάω γιατί κάνει σύγκριση με Αγγλία. Εμένα μια φορά που έτυχε να χαλάσει το τρενο, πήγα στον υπάλληλο και μου έδωσε τα λεφτά πίσω. Σίγουρα το πιο υπερσύγχρονο μετρό του πλανήτη θα έχει κάτι αντίστοιχο.Ναύτης έγραψε: 14 Δεκ 2024, 21:20Τι λε ρε; Δεν φτάνει που μπήκαν όλοι μαζί μέσα και το χάλασαν, θα τους πληρώσουμε κι από πάνω;GoBzi έγραψε: 14 Δεκ 2024, 21:17 Μια τελευταία ερώτηση για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο του πφορουμ. Οι πολίτες που το πήραν με τα πόδια που μπορούν να απευθυνθούν για να πάρουν πίσω τα λεφτά του εισητηριου;
Τι αλλα εγιναν την τελευταια βδομαδα; Κατερρευσε η γεφυρα που ηταν να εγκαινιαστει και εκτροχιαστηκε ο Μουτζουρης στο πρωτο του νεο δρομολογιο;
Μηπως ειμαστε κομπαρσοι σε ταινια Μοντυ Παιθον;
.
Μηπως ειμαστε κομπαρσοι σε ταινια Μοντυ Παιθον;
.
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Σήμερα κούτρα είναι το μετροGoBzi έγραψε: 14 Δεκ 2024, 21:17 Μια τελευταία ερώτηση για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο του πφορουμ. Οι πολίτες που το πήραν με τα πόδια που μπορούν να απευθυνθούν για να πάρουν πίσω τα λεφτά του εισητηριου;
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Αμα ξανασυμβεί σε 100.000 χρονια να γκρινιαξετε, οχι με την πρώτη φορα
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
- Μαδουραίος
Μαρτυρίες επιβαινόντων ανέφεραν ότι έμειναν μέσα στον συρμό ένα τέταρτο με κλειστές πόρτες.
https://govnews.gr/ellada/208659/metro- ... i-siranga/
Αυτό είναι πριν δύο μέρες.Citroenakias έγραψε: 14 Δεκ 2024, 21:37Αμα ξανασυμβεί σε 100.000 χρονια να γκρινιαξετε, οχι με την πρώτη φορα
- Μαδουραίος
- Ληστοσυμμορίτης
Στην Θεσσαλονίκη μας παθαίνει φουιτβοθρατζης έγραψε: 14 Δεκ 2024, 21:21 μόνο εγώ ξέρω τι έπαθε το μετρό της Θεσσαλονίκης
έσκασε το λάστιχο και δεν είχε σαμπρέλα
κάποιος έκλεψε την σαμπρέλααααα
μήπως υπάρχει κανένας τρόμπας της νουδούλας να το ...φουσκώσει;
![]()
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- hellegennes
Ας δούμε και τι είναι τα προβλήματα που έφερε ο καλός μας seahawk:GoBzi έγραψε: 14 Δεκ 2024, 21:08Εδώ μας κατέβασε ολόκληρο paper που λέει πως στις πρώτες 90 μέρες κατά μέσο όρο ένα Volvo θα βγάλει 2,4 προβλήματα. Είναι πολύ μπροστά το παλικάρι.Ζενίθεδρος έγραψε: 14 Δεκ 2024, 21:05 Για να άφησαν τα υπόλοιπα μποτ τον Γιαννάκη να βγάλει μόνος του το φίδι μέσα από το τούνελ, ειναι σοβαρά τα πράγματα.![]()
built-in voice recognition (7.2 PP100); Android Auto/Apple CarPlay connectivity (5.5 PP100); built-in Bluetooth system connectivity (4.0 PP100); touchscreen/display screen difficult to use (4.0 PP100); not enough power plugs/USB ports (3.8 PP100); and navigation system inaccurate/outdated map (3.3 PP100)
Συγκρίνουμε το "δεν κινείται καθόλου ο συρμός" με "το αυτοκίνητό μου δεν έχει αρκετές USB και τα γράμματα της οθόνης αφής δεν είναι αρκετά ευδιάκριτα".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
hellegennes έγραψε: 14 Δεκ 2024, 22:20
Ας δούμε και τι είναι τα προβλήματα που έφερε ο καλός μας seahawk:
built-in voice recognition (7.2 PP100); Android Auto/Apple CarPlay connectivity (5.5 PP100); built-in Bluetooth system connectivity (4.0 PP100); touchscreen/display screen difficult to use (4.0 PP100); not enough power plugs/USB ports (3.8 PP100); and navigation system inaccurate/outdated map (3.3 PP100)
Συγκρίνουμε το "δεν κινείται καθόλου ο συρμός" με "το αυτοκίνητό μου δεν έχει αρκετές USB και τα γράμματα της οθόνης αφής δεν είναι αρκετά ευδιάκριτα".![]()
![]()
![]()
Tι μαλακιες γραφεις;
Δεν εφερα εγω εδω το παραδειγμα για τα αυτοκινητα.
Θα μου χρεωσεις συγκρισεις που δεν εκανα;
Απαντησα στην μαλακια οτι τα καινουργια αυτοκινητα δεν χαλανε.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Η γραμμη Ελληνικο ανθουπολη ποτε μπηκε σε λειτουργια βρε βλαξ;Citroenakias έγραψε: 14 Δεκ 2024, 20:32Ότι έγινε στην Αθήνα μετά από 14 χρόνια λειτουργίας του μετρό έγινε εδώ μετά από 14 μέρες. Βρες άλλη ψευτοδικαιολογιαSeaHawk έγραψε: 14 Δεκ 2024, 20:19https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ ... to-tounel/Περιπέτεια στο Μετρό: Εμεινε συρμός μέσα στο τούνελ
Απίστευτη περιπέτεια έζησαν το πρωί οι επιβάτες του Μετρό, που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 2 Ελληνικό – Ανθούπολη.
Λίγο μετά τις 9:30 το πρωί, ο συρμός ακινητοποιήθηκε μέσα στις σήραγγα, σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από τον σταθμό «Αττική» προς τα Σεπόλια, ενώ ήταν γεμάτος επιβάτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μηχανικοί προσπάθησαν να αποκολλήσουν τον ακινητοποιημένο συρμό αλλά δεν κατέστη εφικτό.
Ο κόσμος που παρέμενε για ώρα εγκλωβισμένος μέσα στο συρμό, άρχισε να διαμαρτύρεται, και τελικά ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες και πολλοί επιβάτες βγήκαν με τα πόδια και άρχισαν να περπατούν στη σήραγγα, χρησιμοποιώντας τους φακούς από κινητά στο σκοτάδι για φτάσουν στον σταθμό.
- Λίνο Βεντούρα
Κει γώ εδώ που ζω έχω μείνει κάμποσες φορές κολλημένος μέσα σε συρμό μέσα στο τούνελ. Δεν είναι κάτι παράξενο. Από ‘κει και πέρα όλο μαλακίες κάνουν οι υπεύθυνοι του μετρό, αρχικά και πρωτ’ απ’ όλα με τα εισιτήριαΜαδουραίος έγραψε: 14 Δεκ 2024, 21:47![]()
![]()
![]()
Μαρτυρίες επιβαινόντων ανέφεραν ότι έμειναν μέσα στον συρμό ένα τέταρτο με κλειστές πόρτες.
https://govnews.gr/ellada/208659/metro- ... i-siranga/
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Λίνο Βεντούρα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1058 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 4 Απαντήσεις