!!! DEVELOPMENT MODE !!!

To «Υπάρχω» για τη ζωή του Καζαντζίδη, πόσα Όσκαρ πιστεύετε πως θα πάρει του χρόνου;

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: To «Υπάρχω» για τη ζωή του Καζαντζίδη, πόσα Όσκαρ πιστεύετε πως θα πάρει του χρόνου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Ο Χριστός και η Παναγιά :o

Η ''Ευτυχία'' ειχε ξεπεράσει συνολικά τα 600.000 εισιτήρια.....αν συνεχίσει ετσι το ''Υπάρχω'' πάει για επίπεδα ''Τιτανικού'' και ''Avatar'' και βάλε :o

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

:-? :-? :-?
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: To «Υπάρχω» για τη ζωή του Καζαντζίδη, πόσα Όσκαρ πιστεύετε πως θα πάρει του χρόνου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Στη. Ελλάδα ζεις
Δεν υπάρχει ελπίς
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

vantono έγραψε: 06 Δεκ 2024, 14:19 Τι παιζει με Καζαντζίδη και Ισραηλ που λετε ολοι? Τι επεισόδια εχω χασει? :smt017
εκει τον ακουνε πιο φανατικα απο μας :lol:
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Μονο ενας υπαρχει που θα επρεπε να παιξει τον καζαντζιδη

Φυσικα τα κυκλωματα δεν τον αφησανε και βαλανε τον αταλαντο μαστορα
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Κόκκορας έγραψε: 20 Δεκ 2024, 20:09
vantono έγραψε: 06 Δεκ 2024, 14:19 Τι παιζει με Καζαντζίδη και Ισραηλ που λετε ολοι? Τι επεισόδια εχω χασει? :smt017
εκει τον ακουνε πιο φανατικα απο μας :lol:
Έχουν και τρεις, τέσσερις κλώνους Καζαντζίδη, με πιο πετυχημένο αυτόν

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Η Λουλού ο Μάστορας παίζει τον Καζαντζίδη ρε;
Ημαρτον Παναγία μου!
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Δεκ 2024, 18:38 Στον Καζαντζίδη μου αρέσει πως δεν ήταν φιλοχρήματος, είχε αξίες. Του έλεγαν από τις ΗΠΑ έκαναν τραγουδήσεις για τρελά εκατομμύρια κι αυτός δεν πηγαίνε γιατί δεν του άρεσαν τα μαγαζιά.
Από την άλλη ήταν βέβαια τρελός νάρκισσος. Το ότι θεωρούσε τον Λεωνίδα βέλη κορυφαίο τραγουδιστή, μου χτύπαγε άσχημα.
αυτο ακριβως

ωστοσο ειχε και πολυ καλη φωνη,στα τραγουδια του Μικη ειναι τρομερος(οχι μονο)
ειχε εξαιρετικη αρθρωση
η Μαρινελλα αλλωστε κατα δηλωση της εξασκηθηκε βλεποντας την αρθρωση του σε συγκεκριμενα γραμματα/ηχους...αν την ακουσεις και αυτη πεντακαθαρη φωνη εχει
ο βελης δεν ειχε κακη φωνη,καλος ηταν για λαικος τραγουδιστης.επισης δεν μιμουνταν κανεναν.το καταλαβαινεις οταν απλα μιλαει.
ενα σωρος κοσμος μιμειται αλλους ακομα και ο καζαντζιδης στις αρχες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 20 Δεκ 2024, 20:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Του κάνουν γενικά κριτικές συμπαθητικές, δεν θα δει πέσει κράξιμο, βάλε και τον Τσεμπεροπουλο που είναι έμπειρος... Θα ψήθηκαν αρκετοί...
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

stergiosbik έγραψε: 20 Δεκ 2024, 20:14 Η Λουλού ο Μάστορας παίζει τον Καζαντζίδη ρε;
Ημαρτον Παναγία μου!
Καζαντζιδολόγος δεν είμαι....ουτε και Μαστορολόγος βέβαια :102:

αλλά αυτό που ακούω δεν μου μοιάζει για λουλού

https://twitter.com/_teirecias/status/1 ... 6825087076
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Ο Καζαντζιδης δεν ηταν ανθρωπος αλλα φαινομενο της φυσης.

.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Καλή φωνή
Ανυπόφορος άνθρωπος
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Κλαψομουνιά μια φωνή και ως άνθρωπος ( οι Εβραίοι) , σιγά το είδωλο..
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Σέβομαι απεριόριστα τον Μπιθικώτση που συμμετείχε στη ταινία του Αλεξανδράκη για την οποία ο τελευταίος χρεωκόπησε.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

georgebi έγραψε: 06 Δεκ 2024, 13:18
«Υπάρχω»: Θα υπάρξει λαοθάλασσα!

https://freecinema.gr/yparxw-preview-a- ... it-coming/

Είδα το «Υπάρχω» του Γιώργου Τσεμπερόπουλου. Και αυτές είναι οι πρώτες εντυπώσεις μου. Πριν υπάρξει συνωστισμός στα ταμεία…

Χωρίς καμία διάθεση ή υποχρέωση να «διαφημίσω» κάτι που δεν πιστεύω προσωπικά, ως θεατής της ταινίας «Υπάρχω» του Γιώργου Τσεμπερόπουλου και χωρίς να έχω την παραμικρή σχέση ή ιδέα γύρω από τα βιώματα του Στέλιου Καζαντζίδη :102: , πόσω μάλλον και για το ρεπερτόριό του (δεν είναι του στυλ μου, αλλά αυτό έχει μία επιπλέον σημασία στα γραφόμενά μου), θα ήθελα να προετοιμάσω το κοινό (και τους αιθουσάρχες) γι’ αυτό που έρχεται…

Η ενσάρκωση του Καζαντζίδη από τον Χρήστο Μάστορα. Ο τραγουδιστής – pop idol της ντόπιας μουσικής βιομηχανίας αποδεικνύεται σωστός για τον ρόλο και δικαιώνει την τόλμη της επιλογής του. Παίζει. Με έμφαση στο bold. Σηκώνει την ταινία επάνω του .

Δίπλα στον Μάστορα, δύο γυναικείες παρουσίες που σηκώνουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη του casting (απλά, μπράβο στον Μάκη Γαζή) στο «Υπάρχω».

Η μεγάλη αποκάλυψη της Κλέλιας Ρένεση στον ρόλο της Καίτης Γκρέυ, που αν το έργο ήταν χολιγουντιανό, θα συζητιόταν για οσκαρική υποψηφιότητα δεύτερου γυναικείου ρόλου!

Και η Ασημένια Βουλιώτη στον ρόλο της Μαρινέλλας, η οποία «πιάνει» δόσεις από το ηχόχρωμα της φωνής της τραγουδίστριας

Ευτυχώς που υπάρχει και η σύγχρονη Finos Film Tanweer και βλέπουμε σοβαρό ελληνικό σινεμά. Είναι τόσο μεγάλο το επίπεδό της που όχι μόνο θα μπορούσε ταινία της να βρεθεί στις οσκαρικές υποψηφιότητες των Διεθνών ταινιών αλλά και να το πάρει κι όλας!

:g030: :g030: :g030:
ο εθνικος μας γκαιη , ο Στελαρας. Φωναρα ητω αλλα δεν εκαμε το καμαουτ.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

georgebi έγραψε: 20 Δεκ 2024, 20:20
stergiosbik έγραψε: 20 Δεκ 2024, 20:14 Η Λουλού ο Μάστορας παίζει τον Καζαντζίδη ρε;
Ημαρτον Παναγία μου!
Καζαντζιδολόγος δεν είμαι....ουτε και Μαστορολόγος βέβαια :102:

αλλά αυτό που ακούω δεν μου μοιάζει για λουλού

https://twitter.com/_teirecias/status/1 ... 6825087076
πολυ κσλη φωνη ο μσγκας. Μιμιτιει καζαντιδη βεβαια, αλλα εχει πολυ καλη φωνη.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”