Η ''Ευτυχία'' ειχε ξεπεράσει συνολικά τα 600.000 εισιτήρια.....αν συνεχίσει ετσι το ''Υπάρχω'' πάει για επίπεδα ''Τιτανικού'' και ''Avatar'' και βάλε

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
εκει τον ακουνε πιο φανατικα απο μαςvantono έγραψε: 06 Δεκ 2024, 14:19 Τι παιζει με Καζαντζίδη και Ισραηλ που λετε ολοι? Τι επεισόδια εχω χασει?![]()
Έχουν και τρεις, τέσσερις κλώνους Καζαντζίδη, με πιο πετυχημένο αυτόν
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
αυτο ακριβωςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Δεκ 2024, 18:38 Στον Καζαντζίδη μου αρέσει πως δεν ήταν φιλοχρήματος, είχε αξίες. Του έλεγαν από τις ΗΠΑ έκαναν τραγουδήσεις για τρελά εκατομμύρια κι αυτός δεν πηγαίνε γιατί δεν του άρεσαν τα μαγαζιά.
Από την άλλη ήταν βέβαια τρελός νάρκισσος. Το ότι θεωρούσε τον Λεωνίδα βέλη κορυφαίο τραγουδιστή, μου χτύπαγε άσχημα.
Καζαντζιδολόγος δεν είμαι....ουτε και Μαστορολόγος βέβαιαstergiosbik έγραψε: 20 Δεκ 2024, 20:14 Η Λουλού ο Μάστορας παίζει τον Καζαντζίδη ρε;
Ημαρτον Παναγία μου!
ο εθνικος μας γκαιη , ο Στελαρας. Φωναρα ητω αλλα δεν εκαμε το καμαουτ.georgebi έγραψε: 06 Δεκ 2024, 13:18«Υπάρχω»: Θα υπάρξει λαοθάλασσα!
https://freecinema.gr/yparxw-preview-a- ... it-coming/
Είδα το «Υπάρχω» του Γιώργου Τσεμπερόπουλου. Και αυτές είναι οι πρώτες εντυπώσεις μου. Πριν υπάρξει συνωστισμός στα ταμεία…
Χωρίς καμία διάθεση ή υποχρέωση να «διαφημίσω» κάτι που δεν πιστεύω προσωπικά, ως θεατής της ταινίας «Υπάρχω» του Γιώργου Τσεμπερόπουλου και χωρίς να έχω την παραμικρή σχέση ή ιδέα γύρω από τα βιώματα του Στέλιου Καζαντζίδη, πόσω μάλλον και για το ρεπερτόριό του (δεν είναι του στυλ μου, αλλά αυτό έχει μία επιπλέον σημασία στα γραφόμενά μου), θα ήθελα να προετοιμάσω το κοινό (και τους αιθουσάρχες) γι’ αυτό που έρχεται…
Η ενσάρκωση του Καζαντζίδη από τον Χρήστο Μάστορα. Ο τραγουδιστής – pop idol της ντόπιας μουσικής βιομηχανίας αποδεικνύεται σωστός για τον ρόλο και δικαιώνει την τόλμη της επιλογής του. Παίζει. Με έμφαση στο bold. Σηκώνει την ταινία επάνω του .
Δίπλα στον Μάστορα, δύο γυναικείες παρουσίες που σηκώνουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη του casting (απλά, μπράβο στον Μάκη Γαζή) στο «Υπάρχω».
Η μεγάλη αποκάλυψη της Κλέλιας Ρένεση στον ρόλο της Καίτης Γκρέυ, που αν το έργο ήταν χολιγουντιανό, θα συζητιόταν για οσκαρική υποψηφιότητα δεύτερου γυναικείου ρόλου!
Και η Ασημένια Βουλιώτη στον ρόλο της Μαρινέλλας, η οποία «πιάνει» δόσεις από το ηχόχρωμα της φωνής της τραγουδίστριας
Ευτυχώς που υπάρχει και η σύγχρονη Finos Film Tanweer και βλέπουμε σοβαρό ελληνικό σινεμά. Είναι τόσο μεγάλο το επίπεδό της που όχι μόνο θα μπορούσε ταινία της να βρεθεί στις οσκαρικές υποψηφιότητες των Διεθνών ταινιών αλλά και να το πάρει κι όλας!
![]()
![]()
![]()
πολυ κσλη φωνη ο μσγκας. Μιμιτιει καζαντιδη βεβαια, αλλα εχει πολυ καλη φωνη.georgebi έγραψε: 20 Δεκ 2024, 20:20Καζαντζιδολόγος δεν είμαι....ουτε και Μαστορολόγος βέβαιαstergiosbik έγραψε: 20 Δεκ 2024, 20:14 Η Λουλού ο Μάστορας παίζει τον Καζαντζίδη ρε;
Ημαρτον Παναγία μου!![]()
αλλά αυτό που ακούω δεν μου μοιάζει για λουλού
https://twitter.com/_teirecias/status/1 ... 6825087076