Τον έπαιζες με τη Δέσποινα?AlienWay έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:07Πώς τον είπαμε τον τύπο που έκανε τη σύγκριση; Πάνο Συνοδινό.
Κατάφερε να ξεπεράσει ακόμη και τη marka, τον Δαπέργολα και τα άλλα παιδιά. Μπράβο του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαντεψτε σε ποια ανέθεσε ο Κουλης το παρα πολυ σοβαρό θεμα της Οδικής Ασφαλείας της χώρας.
Re: Μαντεψτε σε ποια ανέθεσε ο Κουλης το παρα πολυ σοβαρό θεμα της Οδικής Ασφαλείας της χώρας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Re: Μαντεψτε σε ποια ανέθεσε ο Κουλης το παρα πολυ σοβαρό θεμα της Οδικής Ασφαλείας της χώρας.
Τι σημασία έχει αυτό; Αν στη θέση της Δέσποινας ήταν κάποια κυρία σαν τη Μενδώνη θα γινόταν τόσο θέμα;Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:20Τον έπαιζες με τη Δέσποινα?AlienWay έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:07Πώς τον είπαμε τον τύπο που έκανε τη σύγκριση; Πάνο Συνοδινό.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:04
Μα δεν επιχείρησα εγώ τη σύγκριση, τα συνήθη φτυσμένα και παραπονιάρικα βλημμένα είδαν φως κι ανέβηκαν.![]()
Κατάφερε να ξεπεράσει ακόμη και τη marka, τον Δαπέργολα και τα άλλα παιδιά. Μπράβο του.
Σεξιστάκηδες!
Πού είναι οι νάιδες όταν χρειάζονται;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Μαδουραίος
Εκσπερματωσες με το βυσμα?AlienWay έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:23Τι σημασία έχει αυτό; Αν στη θέση της Δέσποινας ήταν κάποια κυρία σαν τη Μενδώνη θα γινόταν τόσο θέμα;
Σεξιστάκηδες!
Πω-πω, μιλάμε εσείς υποτίθεται ότι είστε η παράταξη που είναι ενάντια στον σεξισμό.
ΕΣΕΙΣ!
Αυτή η χώρα... δεν έχει σωτηρία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Οι περισσότεροι από το συνάφι σας, εκσπερματώνουν ανεξαρτήτως εργασιακής ιδιότητας. Η πλάκα είναι ότι θεωρούν τον αυνανισμό με τα ...βύσματα και όχι μόνον ως πήδημα στη Ρόδο.
Προσοχή στα άλματα, ηλίθιοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Μαδουραίος
Σκάσε επιτέλους θειτσαΓΑΛΗ έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:37Οι περισσότεροι από το συνάφι σας, εκσπερματώνουν ανεξαρτήτως εργασιακής ιδιότητας. Η πλάκα είναι ότι θεωρούν τον αυνανισμό με τα ...βύσματα και όχι μόνον ως πήδημα στη Ρόδο.Μαδουραίος έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:29Εκσπερματωσες με το βυσμα?AlienWay έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:23
Τι σημασία έχει αυτό; Αν στη θέση της Δέσποινας ήταν κάποια κυρία σαν τη Μενδώνη θα γινόταν τόσο θέμα;
Σεξιστάκηδες!
Εντωμεταξύ ακόμη και ο τίτλος είναι λάθος... "Μάντεψε σε ποια ανέθεσε ο Κούλης" (λες και είναι κάποια γνωστή και πρέπει να την μαντέψουμε) "το ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ..." (λες και ξέρουμε ότι είναι ασόβαρη γιατί έτσι)
ΒΡΕ ΑΕΙ!!!
ΒΡΕ ΑΕΙ!!!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Καλό μου παιδί, σε νοιώθω. Όλοι οι φτυσμένοι "κουταλιανοί" νοιώθουν κατιτίς το εμψυχωτικόν, όταν δίνουν διαδικτυακές εντολές.Μαδουραίος έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:38Σκάσε επιτέλους θειτσαΓΑΛΗ έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:37Οι περισσότεροι από το συνάφι σας, εκσπερματώνουν ανεξαρτήτως εργασιακής ιδιότητας. Η πλάκα είναι ότι θεωρούν τον αυνανισμό με τα ...βύσματα και όχι μόνον ως πήδημα στη Ρόδο.
Είναι μια ψυχολογική αποφόρτιση, δεκτή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εγώ είμαι βοηθός σεφ, δε μου αρέσει να παίρνω πρωτοβουλίες, αυτά είναι πατριαρχικά κατάλοιπα.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:20Απ´ ό, τι δήλωσες, αυτός που ασχολείται με τα οικοκυρικά, είσαι εσύ . Οπότε, φροντισε να φτιάχνεις κάποιο φαγητό της προκοπής και άσε τα επαναστατικά κινηματικά...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:02Καλά, εσύ θέλεις να μας το παίζεις και σοβαρή συντηρητική και φλογισμένη φεμινίστρια. Διάλεξε, είτε την με την κινηματική ελευθερία, η κουζίνα και οικογένεια για το καλό του έθνους. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Δεκ 2024, 12:58
Ναι βρε, ο πρώτος συνειρμός που κάνει κάποιος για το συνάφι σας, είναι ο ...Κλιντ.![]()
![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Μαδουραίος
Δίνω εντολές γιατί μας πρήζεις τον παπαρο με την ακατάσχετη ροπή για μπούρδες θειτσα.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:43Καλό μου παιδί, σε νοιώθω. Όλοι οι φτυσμένοι "κουταλιανοί" νοιώθουν κατιτίς το εμψυχωτικόν, όταν δίνουν διαδικτυακές εντολές.Μαδουραίος έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:38Σκάσε επιτέλους θειτσαΓΑΛΗ έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:37
Οι περισσότεροι από το συνάφι σας, εκσπερματώνουν ανεξαρτήτως εργασιακής ιδιότητας. Η πλάκα είναι ότι θεωρούν τον αυνανισμό με τα ...βύσματα και όχι μόνον ως πήδημα στη Ρόδο.
Είναι μια ψυχολογική αποφόρτιση, δεκτή.![]()
Δεν ξαπλώνεις ανάσκελα και να βάλεις την πεθερά από πάνω για καμία ανακυβίστιση;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Χοντρούλη, δεν είναι κακό να τον παίζεις. Κακό είναι επειδή τον παίζεις με κάποια, να παίρνει μια θέση πολύ μεγάλης σημασίας, στην οποία ζωές ανθρώπων εξαρτώνται απ' αυτά που θα κάνει. Να σου θυμίσω πόσος κόσμος χάνεται κάθε χρόνο στα τροχαία?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ο Ιαβέρης λέει ότι είναι θέμα νοοτροπίας. Εσύ παίξε την με αυτόνανε.Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:51Χοντρούλη, δεν είναι κακό να τον παίζεις. Κακό είναι επειδή τον παίζεις με κάποια, να παίρνει μια θέση πολύ μεγάλης σημασίας, στην οποία ζωές ανθρώπων εξαρτώνται απ' αυτά που θα κάνει. Να σου θυμίσω πόσος κόσμος χάνεται κάθε χρόνο στα τροχαία?
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ε, δεν περίμενα κάτι άλλο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:46Εγώ είμαι βοηθός σεφ, δε μου αρέσει να παίρνω πρωτοβουλίες, αυτά είναι πατριαρχικά κατάλοιπα.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:20Απ´ ό, τι δήλωσες, αυτός που ασχολείται με τα οικοκυρικά, είσαι εσύ . Οπότε, φροντισε να φτιάχνεις κάποιο φαγητό της προκοπής και άσε τα επαναστατικά κινηματικά...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:02
Καλά, εσύ θέλεις να μας το παίζεις και σοβαρή συντηρητική και φλογισμένη φεμινίστρια. Διάλεξε, είτε την με την κινηματική ελευθερία, η κουζίνα και οικογένεια για το καλό του έθνους. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή.![]()
Αναφορικά δε με το "φλογερή φεμινίστρια" που μου αποδίδεις, τόσο στα νιάτα μου όσο και σήμερα ποτέ δεν ένοιωσα ριγμένη από το αντρικό φύλο, ώστε να τσιρίζω για τα δικαιώματα μου, τόσο προσωπικώς όσο και προσωπικώς. Αυτά είναι για χαζομπουμπουμπούδες και χαζογκόμενους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 195 Απαντήσεις
- 4063 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-