!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκλογές Συριζα 24/11/24
Re: Εκλογές Συριζα 24/11/24
Δεν ψήφισα αλλά θέλω να βγει ο Φαμελος, μου φαίνεται πιο σοβαρός από τους υπόλοιπους. Και ο Φαραντούρη μου κάνει.
Αποτι φαίνεται η Ακρίτα θα παραδώσει την έδρα της στον ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση εκλογής Πολάκη, ενώ προηγουμένως υπήρχαν υπόνοιες ότι μπορεί και να προσχωρήσει στο κόμμα Κασσελακη. Αυτό μειώνει τους δυνητικους συνδυασμούς βουλευτών για δημιουργία νέας κοινοβουλευτικής ομάδας εκτός και αν προσχωρήσουν τελικά οι 2 πρώην βουλευτές της πλεύσης ελευθερίαςΕλενα Ακρίτα: Αν εκλεγεί ο Πολάκης, θα παραδώσω την έδρα και θα πάω σπίτι μου
«Τα εργασιακά, κοινωνικά και ανθρώπινα δικαιώματα πάνε χέρι-χέρι».
Στο debate ο Παύλος Πολάκης επικύρωσε ξεκάθαρα πια την ομοφοβική του ατζέντα. Στην ερώτηση τι γραμμή θα έδινε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα αν, στην ψήφιση του Νομοσχεδίου για την Ισότητα στο γάμο, αν ήταν τότε Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ο υποψήφιος μουρμούρισε κάτι για μια φαντασιακή “διεύρυνση του συμφώνου συμβίωσης”, κάτι που συναντιέται μόνον στη σφαίρα της πιο δημιουργικής φαντασίας.
georgebi έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 14:08Spoiler
https://www.liberal.gr/d-kampoyrakis/i- ... oy-asmatos
Τα κύκνεια άσματα αποπνέουν πάντα μια βαριά μελαγχολία.Αυτή η υπόγεια συλλογική απελπισία ειναι ορατή δια γυμνού οφθαλμού
Τι τα θέτε; Ένας κύκνος που πεθαίνει, θα αποτελεί πάντα θρηνητικό θέαμα. Θα μου πείτε ότι τούτοι εδώ, πριν πάρουν – εξ ανάγκης και απανωτών στραπάτσων – την μορφή του κάτασπρου και ευγενικού πτηνού, είχαν κάνει μεγάλη καριέρα ως γύπες και κακιασμένα αρπακτικά. Σύμφωνοι, αλλά πάλι η ουσία δεν αλλάζει.Απόγνωση.
Για όσους αναγνώστες δεν το έχουν πρόχειρο, η μυθολογία λέει ότι ο κατάλευκος και ευγενικός κύκνος με το πολύ άσχημο κρώξιμο για φωνή, λίγο πριν πεθάνει, αρχίζει ξάφνου να κελαηδά αγγελικά αποχαιρετώντας παραπονιάρικα τις ομορφιές αυτού του κόσμου. Ο Πλάτωνας μάλιστα είχε γράψει ότι κελαηδά όχι γιατί λυπάται, αλλά διότι χαίρεται που σύντομα θα συναντήσει τον προστάτη του, το θεό Απόλλωνα. Αν ήξερα και ποιος είναι ο θεός Απόλλωνας του Σύριζα, θα είχα συμπληρωμένο το παζλ. Να είναι ο μακρινός και αόρατος Τσίπρας άραγε;
Ναι είχαμε όρεξη να αναγνώσουμε την δημοσιοκουράδα.
75 χιλιάδες ψήφισαν μόνο τον Κασσελάκη πέρσι και φέτος ούτε οι 4 μαζί δε θα το φτάσουν αυτό το νούμερο.Arisvilla έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 15:10 Πάνω από 70 χιλιάδες θα είναι. Και είναι καλό το νούμερο. Πέρυσι ήταν οι διπλασιοι αλλά έχουμε 2 διασπάσεις. Οι οπαδοί του Φελλου σιγά μην πήγαν να ψηφίσουν. Η λογική λέει ότι θα βγει ο Πολακης.
Που θα είναι και ντιπ ψεύτικο εντωμεταξύ όσο δώσουν στο τέλος. Μπάρμπα πάρτο απόφαση. Ο γκέις σας τελείωσε.
ΣΥΡΙΖΑ εκλογές: Από τις γιορτές συμμετοχής του ‘22 και ‘23 στην κατήφεια και την ερημιά του 2024https://www.topontiki.gr/2024/11/24/sir ... -tou-2024/
Ρε όλες οι εσωκομματικές μαζί με τις τρολ ψήφους με το ζόρι φτάνουν τους ψηφοφόρους του Κασσελακη. 
13 μονάδες διαφορά είχε ο κασσελ από τον Μητσοτάκη τον Μάιο.
Σωστά τα σκέφτεσαιΊακχος έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 15:26 Δεν ψήφισα αλλά θέλω να βγει ο Φαμελος, μου φαίνεται πιο σοβαρός από τους υπόλοιπους. Και ο Φαραντούρη μου κάνει.
Εγγύηση για 2% φαμελλάρας.
Οι πούστερμαν να πάνε στο άλλο νήμα,ευχαριστώ.
Παππάς, Σαρακιώτης, Κασσιμάτη, Γαβρήλος, Αποστολάκης οι εφεδρείες του Κασσελάκη.KRAKEN έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 15:26
Αποτι φαίνεται η Ακρίτα θα παραδώσει την έδρα της στον ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση εκλογής Πολάκη, ενώ προηγουμένως υπήρχαν υπόνοιες ότι μπορεί και να προσχωρήσει στο κόμμα Κασσελακη. Αυτό μειώνει τους δυνητικους συνδυασμούς βουλευτών για δημιουργία νέας κοινοβουλευτικής ομάδας εκτός και αν προσχωρήσουν τελικά οι 2 πρώην βουλευτές της πλεύσης ελευθερίας
5 έχει ήδη. Αν πάρει και αυτούς τους 5 φτάσαμε τους 10 κ ΚΟ. Δεν χρειάζεται την Πλεύση.
Ρε οπαδοί του φελλου πέρυσι ψήφισαν 150 χιλιάδες 5 υποψήφιους που οι 4 έχουν φύγει από το κόμμα. Μόνο ο Παππάς έμεινε. Τώρα ψηφίζουν οι μισοί. Λογικό είναι. Αχτσιογλου, Τσακαλωτος στη Νέα Αριστερά, ο Φελλός έκανε το κιναδ και ο Θεός Τζουμακας είναι σπίτι του. Όλοι περίμεναν κάτω από 50 χιλιάδες σήμερα και ήδη έχουν ψηφίσει παραπάνω. Ο δικός σας ο φελλός θα κάνει εκλογές για το ποιος θα είναι ο πρόεδρος του κόμματος? Ποιος θα είναι υποψήφιος? Αυτός και ο Tyler? 
Ποιός γαμεί μωρή μπάρπαινα τα παπατζονούμερα που δίνει η κουμουνδούρου.Arisvilla έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 16:14 Όλοι περίμεναν κάτω από 50 χιλιάδες σήμερα και ήδη έχουν ψηφίσει παραπάνω.
Θα παλεύετε για το 2.9% στις εκλογές. Με την ευλογία του γκέι
https://twitter.com/Nikosmoraitis/statu ... 8539933786
Πόνος ,πολύς απ' τους πούστερμαν.
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΟΕΟΕΟΕ σχωράτε με σύντροφοι Κομμούνια,αλλά δηλώνω την στήριξη μου στον άνθρωπο που του παίχτηκε πουστιά απ' την κουφάλα τη Λινού σε συμπαιγνία με την άλλη την καριόλα τη μετακλητή του χλαπάτσα, γυμνοσάλιαγκα Γεωργιάδη.
Το θυμάστε ή έχετε κοντή μνήμη;
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΟΕΟΕΟΕ σχωράτε με σύντροφοι Κομμούνια,αλλά δηλώνω την στήριξη μου στον άνθρωπο που του παίχτηκε πουστιά απ' την κουφάλα τη Λινού σε συμπαιγνία με την άλλη την καριόλα τη μετακλητή του χλαπάτσα, γυμνοσάλιαγκα Γεωργιάδη.
Το θυμάστε ή έχετε κοντή μνήμη;
τι; βγήκε ο πολάκης;;;
κάθε μέρα στη βουλή θα πλακώνεται με τον αδωνις...
μιλάμε για σοου
μιλάμε για σοου
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Κατς κατ αρέ ,τίποτα δε βγήκε ακόμα.βοθρατζης έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 17:27 τι; βγήκε ο πολάκης;;;
μιλάμε για σοου
Έχει και καλή φωνή η ΜαρίαΊακχος έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 15:26 Δεν ψήφισα αλλά θέλω να βγει ο Φαμελος, μου φαίνεται πιο σοβαρός από τους υπόλοιπους. Και ο Φαραντούρη μου κάνει.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 1045 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λευκός Λύκος
-