!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσες ώρες αντέχετε χωρίς φαγητό;
Re: Πόσες ώρες αντέχετε χωρίς φαγητό;
Σας έβαλα παραπάνω το yt κανάλι του τοπ ειδικού παγκοσμίως στην διαλειμματική και κάποιοι συνεχίζετε να φέρνετε επιχειρήματα του παθολόγου της γειτονιάς ή της γιαγιάς μου.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Ληστοσυμμορίτης
Υπάρχουν κάτι επεμβάσεις ιατρικές που απαιτούν αποφυγή τροφής αλλά ως εκεί, όχι μου το είπε ο τάδε ταλιμπανος στο ινδερνετvantono έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 17:23Όταν ξαναπατήσω τριψήφιο αριθμό κιλών όπως αρκετά παλιότερα, ίσως το σκεφτώ ως λύση απελπισιας, αν δω ότι δεν λειτουργει τίποτα άλλο.Bazoomba έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 17:00Ρουλη, εχεις δοκιμασει;vantono έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 16:51 Να σημειώσω ότι διαλειμματική νηστεία 16/8 στηρίζω με τα μπούνια, είναι πράγματι καταπληκτική και κανει σωστή δουλειά.
Οι παραλλαγές της τύπου ραμαζανίου όμως χωρίς καθόλου φαγητό κτλ, είναι άλλη ιστορία.
Μπορει να σου αρεσει.
Τότε που τον είχα πατήσει τον τριψήφιο πάντως, μια χαρά μου έκατσε η 16/8. Την τήρησα συνεπέστατα σε συνδυασμό με γυμναστική και σε ελάχιστους μήνες έχασα 8 κιλά. Και την σταμάτησα επειδή δεν ήθελα να χάσω άλλα και γίνω καλάμι (σε αναλογία με το ύψος μου).
Η αποχή ημερών από κάθε φαγητό εντελώς, δεν βλέπω πόσο περισσότερο θα με βοηθούσε. Και μάλιστα ελάχιστων ημερών. Ίσως είναι καλή λύση μόνο για τους εξτριμ παχύσαρκους, και φυσικά υπό επίβλεψη ειδικού.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σωστά λένε. Αλλα και η ΔΝ, οπως και οτιδηποτε θετικό στην υπερβολή και ακρότητά του (και διχως την επιβλεψη ειδικου) συχνα φερνει τα αντιθετα αποτελεσματα.Νατάσα έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 17:39Λενε οτι η διαλειμματικη νηστεια ανανεωνει τα κυτταρα του οργανισμου και σε προστατευει πχ απο το ζαχαρο.Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 16:16 Δεν καταλαβαίνω, γιατί να θέλει να εξαντλήσει κάποιος τον εαυτό του. Έχει τύχει να είμαι άρρωστος με γαστρεντερίτιδα και να με πάει αίμα ο εμετός και η τσίρλα για πολλές ημέρες τρώγοντας λίγες φρυγανιές, που εφευγαν κι αυτες.Έχω κρατήσει 40 ημέρες αυστηρή νηστεία, από τσιγάρο, σεξ και με λίγο βιγκάν φαγητό. Αλλά μέχρι εκεί. Το να ρίχνω στα Τάρταρα τον αιματοκρίτη, δήθεν για να ενεργοποιήσω αναζωογονητικές λειτουργίες του οργανισμού, το θεωρώ εξίσου υγιεινό με το να κρατήσω για μια εβδομάδα το χέσιμο ώστε να εκγυμνάσω το παχύ μου έντερο.
Άλλο το "τρωω αυστηρά και μόνο 2 γευματα τη μερα με σαφές ωράριο μεταξυ τους και δεν τσιμπολογάω μαλακιουλες ενδιάμεσα", κι άλλο "ψωμολυσσάω και τιμωρώ τον οργανισμό μου χωρις σοβαρο λογο".
Τουλαχιστον πηγαίντε σε κανενα σουρβάιβορ, να εχετε ως σοβαρο λόγο τα καλά λεφτά.
Τι θα επιβλεψει ακριβως ο ειδικοςvantono έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 18:13Σωστά λένε. Αλλα και η ΔΝ, οπως και οτιδηποτε θετικό στην υπερβολή και ακρότητά του (και διχως την επιβλεψη ειδικου) συχνα φερνει τα αντιθετα αποτελεσματα.Νατάσα έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 17:39Λενε οτι η διαλειμματικη νηστεια ανανεωνει τα κυτταρα του οργανισμου και σε προστατευει πχ απο το ζαχαρο.Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 16:16 Δεν καταλαβαίνω, γιατί να θέλει να εξαντλήσει κάποιος τον εαυτό του. Έχει τύχει να είμαι άρρωστος με γαστρεντερίτιδα και να με πάει αίμα ο εμετός και η τσίρλα για πολλές ημέρες τρώγοντας λίγες φρυγανιές, που εφευγαν κι αυτες.Έχω κρατήσει 40 ημέρες αυστηρή νηστεία, από τσιγάρο, σεξ και με λίγο βιγκάν φαγητό. Αλλά μέχρι εκεί. Το να ρίχνω στα Τάρταρα τον αιματοκρίτη, δήθεν για να ενεργοποιήσω αναζωογονητικές λειτουργίες του οργανισμού, το θεωρώ εξίσου υγιεινό με το να κρατήσω για μια εβδομάδα το χέσιμο ώστε να εκγυμνάσω το παχύ μου έντερο.
Άλλο το "τρωω αυστηρά και μόνο 2 γευματα τη μερα με σαφές ωράριο μεταξυ τους και δεν τσιμπολογάω μαλακιουλες ενδιάμεσα", κι άλλο "ψωμολυσσάω και τιμωρώ τον οργανισμό μου χωρις σοβαρο λογο".
Τουλαχιστον πηγαίντε σε κανενα σουρβάιβορ, να εχετε ως σοβαρο λόγο τα καλά λεφτά.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- SpAcE_PaNtHeR

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SpAcE_PaNtHeR την 21 Νοέμ 2024, 14:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε συ βαντόνο, εσύ είσαι μωρό, δεν χρειαζεσαι ακόμη αυτοφαγία.
Τωρα που το λες, καλη ιδεα, θα παμε στο σαρβαιβορ...θα οικονομησουμε χοντρα λεφτα! Αλλα ρε συ, εγω φοβαμαι καπως τα εντομα...vantono έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 18:13Σωστά λένε. Αλλα και η ΔΝ, οπως και οτιδηποτε θετικό στην υπερβολή και ακρότητά του (και διχως την επιβλεψη ειδικου) συχνα φερνει τα αντιθετα αποτελεσματα.Νατάσα έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 17:39Λενε οτι η διαλειμματικη νηστεια ανανεωνει τα κυτταρα του οργανισμου και σε προστατευει πχ απο το ζαχαρο.Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 16:16 Δεν καταλαβαίνω, γιατί να θέλει να εξαντλήσει κάποιος τον εαυτό του. Έχει τύχει να είμαι άρρωστος με γαστρεντερίτιδα και να με πάει αίμα ο εμετός και η τσίρλα για πολλές ημέρες τρώγοντας λίγες φρυγανιές, που εφευγαν κι αυτες.Έχω κρατήσει 40 ημέρες αυστηρή νηστεία, από τσιγάρο, σεξ και με λίγο βιγκάν φαγητό. Αλλά μέχρι εκεί. Το να ρίχνω στα Τάρταρα τον αιματοκρίτη, δήθεν για να ενεργοποιήσω αναζωογονητικές λειτουργίες του οργανισμού, το θεωρώ εξίσου υγιεινό με το να κρατήσω για μια εβδομάδα το χέσιμο ώστε να εκγυμνάσω το παχύ μου έντερο.
"Άχρι καιρού..."
micmic έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 18:00 Σας έβαλα παραπάνω το yt κανάλι του τοπ ειδικού παγκοσμίως στην διαλειμματική και κάποιοι συνεχίζετε να φέρνετε επιχειρήματα του παθολόγου της γειτονιάς ή της γιαγιάς μου.
"Άχρι καιρού..."
Το να αγνοείς ή να χλευάζεις τα οφέλη μιας νηστείας αρκετών ωρών, τύποι, είναι πλέον αστείο.
Προσωπικά, δεν κάνω όσο συχνά θα ήθελα. Όταν κάνω, δεν τρώω τίποτα για 24 ώρες. Την βγάζω με σκέτο νερό, νερό με αλάτι και ελάχιστες σταγόνες λεμόνι για ηλεκτρολύτες και σκέτο καφέ.
Ως ένας άνθρωπος που εδώ και πολλά χρόνια έχω συνηθίσει να τρώω ανά 3-4 ώρες, μου είναι αρκετά δύσκολο, πάντως. Την πρώτη φορά που το δοκίμασα, υπέφερα κανονικά, είχα ζαλάδες και σε κάποια φάση, άρχισα να κρυώνω ενώ ήταν κατακαλόκαιρο. Θυμάμαι ότι ξάπλωσα με μια ψιλή κουβέρτα για να συνέλθω. Τα συμπτώματα όντως ελαχιστοποιούνται μετά από τις 24 ώρες, αλλά δεν έχω δοκιμάσει για παραπάνω ώρες, λόγω εργασίας και λοιπών ασχολιών.
Ίσως κάποτε το δοκιμάσω σε κάποια περίοδο διακοπών - αργιών.
Προσωπικά, δεν κάνω όσο συχνά θα ήθελα. Όταν κάνω, δεν τρώω τίποτα για 24 ώρες. Την βγάζω με σκέτο νερό, νερό με αλάτι και ελάχιστες σταγόνες λεμόνι για ηλεκτρολύτες και σκέτο καφέ.
Ως ένας άνθρωπος που εδώ και πολλά χρόνια έχω συνηθίσει να τρώω ανά 3-4 ώρες, μου είναι αρκετά δύσκολο, πάντως. Την πρώτη φορά που το δοκίμασα, υπέφερα κανονικά, είχα ζαλάδες και σε κάποια φάση, άρχισα να κρυώνω ενώ ήταν κατακαλόκαιρο. Θυμάμαι ότι ξάπλωσα με μια ψιλή κουβέρτα για να συνέλθω. Τα συμπτώματα όντως ελαχιστοποιούνται μετά από τις 24 ώρες, αλλά δεν έχω δοκιμάσει για παραπάνω ώρες, λόγω εργασίας και λοιπών ασχολιών.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Fata_Morgana
Μέχρι 28 νομίζω έχω αντέξει. Είναι πάντως αξιοσημείωτο πως λειτουργεί το μυαλό από ένα σημείο και μετά. Λες και σε ντοπάρει το άδειο στομάχι.
Ούτε κι εγώ το 'χω δοκιμάσει αλλά κατά καιρούς έχω διαβάσει διάφορα που προτείνουν την ολική μονοήμερη νηστεία ως καλή μέθοδο αποτοξίνωσης. Το αν ισχύει ή όχι, δεν το ξέρω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Feindflug έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:49 Το να αγνοείς ή να χλευάζεις τα οφέλη μιας νηστείας αρκετών ωρών, τύποι, είναι πλέον αστείο.

"Άχρι καιρού..."
Ναι αλλά πόσες φορές το έχεις κάνει; Αν είναι μόνο μία φορά δεν πιάνεται.Fata_Morgana έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:52 Μέχρι 28 νομίζω έχω αντέξει. Είναι πάντως αξιοσημείωτο πως λειτουργεί το μυαλό από ένα σημείο και μετά. Λες και σε ντοπάρει το άδειο στομάχι.
"Άχρι καιρού..."
- vantono
Αρχέγονο ενστικτο ειναι, που ξυπνάει. Μετά το πρωτο 20ωρο περιπου και για άλλο ενα 24ωρο μετά (2η μερα δηλαδη), γινεσαι τουρμπο. Οπως στην εποχη των τροφοσυλλεκτών, η πρώιμη πεινα σε εκανε να στροφάρεις και να γινεσαι πολυ πιο ενεργητικός και ευρηματικός για να βρεις λυσεις ωστε να την καλυψεις. Το ιδιο γινεται και τωρα. Μεχρι και καύλες θα σου δημιουργησει, για εκεινο το διαστημα, γιατι ο οργανισμος ταράζεται και αναγκαζεται να λειτουργησει στα κοκκινα.Fata_Morgana έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:52 Μέχρι 28 νομίζω έχω αντέξει. Είναι πάντως αξιοσημείωτο πως λειτουργεί το μυαλό από ένα σημείο και μετά. Λες και σε ντοπάρει το άδειο στομάχι.
Το δυσκολο ειναι μετά απ'αυτο το διαστημα, που ο οργανισμος συνηθως αρχιζει να πεφτει κατακόρυφα, και να επιστρεφει ξανα στη φαση περιπου των πρωτων ωρών αποχής.
- vantono
και κουρκουμά και κανέλλα και τζίντζερ να βαζεις μεσα, οπως διδάσκει και ο Πακιστανός. "Ρόφημα επίπεδης κοιλιάς" το αποκαλειFeindflug έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:49 Το να αγνοείς ή να χλευάζεις τα οφέλη μιας νηστείας αρκετών ωρών, τύποι, είναι πλέον αστείο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 1002 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-
- 200 Απαντήσεις