!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί οι νέοι δεν αγοράζουν και δε διαβάζουν βιβλία?
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Γιατί οι νέοι δεν αγοράζουν και δε διαβάζουν βιβλία?
Μονο ενας ανθρωπος που δεν εχει διαβασει και δεν εχει επηρεαστει απο οτι μαλακια εχει ο γραψει ο καθε και καλα αναγνωρισμενος και πολυδιαβασμενος μπορει να εχει μια ψυχρη και αντικειμενικη ματια στα πραγματα που βλεπει με τα ματια του.
Καψτε τα βιβλια για να γινετε ανθρωποι.
ζικ χαιλSeaHawk έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 14:01 Μονο ενας ανθρωπος που δεν εχει διαβασει και δεν εχει επηρεαστει απο οτι μαλακια εχει ο γραψει ο καθε και καλα αναγνωρισμενος και πολυδιαβασμενος μπορει να εχει μια ψυχρη και αντικειμενικη ματια στα πραγματα που βλεπει με τα ματια του.
10 Μαϊου 1933

“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τα δικα σας βιβλια λεω να καψετε οχι να καψουν αλλοι τα δικα σας.
Απολυτα δημοκρατικο.
Απολυτα δημοκρατικο.
Ε, κάτι τέτοιο δεν παίζει και σήμερα από τους παπάρες που επιχειρούν διανοητικήβοθρατζης έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 14:04ζικ χαιλSeaHawk έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 14:01 Μονο ενας ανθρωπος που δεν εχει διαβασει και δεν εχει επηρεαστει απο οτι μαλακια εχει ο γραψει ο καθε και καλα αναγνωρισμενος και πολυδιαβασμενος μπορει να εχει μια ψυχρη και αντικειμενικη ματια στα πραγματα που βλεπει με τα ματια του.
![]()
Γουάου και τρισγουάου που λένε οι τρέντυ δειπνοσοφιστές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
όλο μας μπλέκεις ρε παιδί μουSeaHawk έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 14:07 Τα δικα σας βιβλια λεω να καψετε οχι να καψουν αλλοι τα δικα σας.
Απολυτα δημοκρατικο.
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
αυτές τις ξένες γλώσσες δεν τις έχω προλάβει
Κατά τα φαινόμενα, η καύση των δικών σου έντυπων βιβλίων, δεν παίζει ούτε για άναμμα τσιγάρου, βρε βλημμένο.SeaHawk έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 14:07 Τα δικα σας βιβλια λεω να καψετε οχι να καψουν αλλοι τα δικα σας.
Απολυτα δημοκρατικο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Καλά θα τους καεί ο εγκέφαλος αν διαβάσουνε περιγραφή σκηνής απο μεγάλο ξένο λογοτέχνη.hellegennes έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 13:53 Δεν περιέχει ούτε το επίπεδο λεπτομέρειας του γραπτού λόγου, ούτε τις τεχνικές και λογοτεχνικές διαφορές ούτε λεπτές διακρίσεις και χρησιμοποιεί κυρίως την καθομιλουμένη.
Που να πάνε και στα σκληρά τα δικά μας (Παπαδιαμάντης, Βιζυηνός, Θεοτόκης) στην καθαρεύουσα εννοειται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 20 Νοέμ 2024, 14:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν βλέπω πολλούς τικ τοκερς να συμμετέχουν στο νήμα
Και όμως τις εφαρμόζεις μια χαρά, είναι η φύση σας τέτοια.
Επικοινωνείτε με κεραίες πληροφόρησης/προστασίας του είδους και ακριβώς γι' αυτό τα έντομα θα κατακυριεύσουν τον κόσμο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Ναι, έτσι λένε όλοι οι ψεκασμένοι.SeaHawk έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 14:01 Μονο ενας ανθρωπος που δεν εχει διαβασει και δεν εχει επηρεαστει απο οτι μαλακια εχει ο γραψει ο καθε και καλα αναγνωρισμενος και πολυδιαβασμενος μπορει να εχει μια ψυχρη και αντικειμενικη ματια στα πραγματα που βλεπει με τα ματια του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Σωστά, το ίδιο και σε διάφορες άλλες εκθέσεις βιβλίου ή και στο public. Όποτε πάω γεμάτο κόσμο είναι στο τμήμα των βιβλίων.Chilloutbuddy έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 11:56 Δεν ξέρω αλλά το Σεπτέμβρη στο παιδείο του Άρεως στην έκθεση βιβλίου γινόταν της πουτάνας. Δεν ξέρω αν τα διαβάζουνε αλλά μια φορά όλοι με μια σακούλα βιβλία φεύγανε.
Yippie Kay Yay
Ε, προφανώς οι τρέντυ τύποι, δεν έχουν ιδέα από αυτές τις συνάξεις παλιών και κυρίως νέων γενιών. Θα τους χαλάσει το κόνσεπτ των "ξύπνιων" και "χαζούληδων".Airman68 έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 14:22Σωστά, το ίδιο και σε διάφορες άλλες εκθέσεις βιβλίου ή και στο public. Όποτε πάω γεμάτο κόσμο είναι στο τμήμα των βιβλίων.Chilloutbuddy έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 11:56 Δεν ξέρω αλλά το Σεπτέμβρη στο παιδείο του Άρεως στην έκθεση βιβλίου γινόταν της πουτάνας. Δεν ξέρω αν τα διαβάζουνε αλλά μια φορά όλοι με μια σακούλα βιβλία φεύγανε.
ΥΓ. Δεν θα ξεχάσω ΠΟΤΕ την επαναστατική καύση της στοάς του βιβλίου, στο πλαίσιο έκφρασης αντίδρασης της τότε νέας και νυν ενήλικης (λέμε τώρα) οργιζμένης γενιάς.
Οπότε, ας πάνε να πουλήσουν κάποιο δαντελωτό νάιλον και απαλλοτριωμένο στριγκάκι στο είδος τους, οι γεννήτορες ή γεννήματα του κάθε άσχετου παπάρα, των εν λόγω σκεπτόμενων
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Rocco Siffredi
Κάναμε παλιά αρχαια τραγωδία σχολείο;sharp έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 12:01Στο σχολείο δεν κάνουν πια;Rocco Siffredi έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 10:06Σε ποια εποχή οι πρωτοετείς είχαν διαβάσει αρχαία τραγωδία;«Μπήκα στην τάξη με τους πρωτοετείς και διαπίστωσα ότι δεν είχε διαβάσει κανείς ποτέ μια αρχαία τραγωδία. Δεν ήξεραν ούτε μια αρχαία τραγωδία να μου πουν» αφηγείται ο Παύλος Κόντος, καθηγητής στο Τµήµα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών.
Δεν θυμάμαι
Κομμάτια μικρά ίσως στα αρχαία ελληνικά
Ποτε δεν είναι αργά να αρχίσεις το διάβασμαSeaHawk έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 14:01 Μονο ενας ανθρωπος που δεν εχει διαβασει και δεν εχει επηρεαστει απο οτι μαλακια εχει ο γραψει ο καθε και καλα αναγνωρισμενος και πολυδιαβασμενος μπορει να εχει μια ψυχρη και αντικειμενικη ματια στα πραγματα που βλεπει με τα ματια του.
Σου προτείνω είναι η περίπτωση σου

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 174 Απαντήσεις
- 5907 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος