Niki έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 19:21
Απάντησε μου όταν βρεις χρόνο αν το φπα είναι μέσα στο ΑΕΠ η όχι.
Πρέπει να είναι και επίσης δεν έγινε κάποια αλλαγή στο ΦΠΑ αυτά τα χρόνια.
Αρίστος έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 19:21
Στην Ελλαδα ομως μειωθηκε πολυ περισσοτερο η αγοραστικη δυναμη στην περιοδο 2020-2024 απο οτι σε αλλες ευρωπαικες χωρες (που επισης αντιμετωπισαν Covid και πολεμο) με αποτελεσμα να ειμαστε σε επιπεδο Βουλγαριας πλεον. Ε δεν ημασταν ετσι το 2019.
Δεν ισχύει καθόλου αυτό.Η μείωση της σχετικής θέσης έγινε την περίοδο των μνημονίων.
Δηλαδή η ακρίβεια αυξάνει το ΑΕΠ.
Τώρα έχουμε μια βάση να μιλάμε.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Δεν έχετε βάση. Ο Πατησιώτης δεν απαντάει ποτέ σε στοιχεία και όποτε τον αντικρούεις απλά το αγνοεί και επαναλαμβάνει τα ίδια ψέματα την επόμενη φορά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 19:29
Δεν έχετε βάση. Ο Πατησιώτης δεν απαντάει ποτέ σε στοιχεία και όποτε τον αντικρούεις απλά το αγνοεί και επαναλαμβάνει τα ίδια ψέματα την επόμενη φορά.
Έχω αντίθετη άποψη τον θεωρώ από τους λίγους σωστούς στο φόρουμ.
Στην Ελλαδα ομως μειωθηκε πολυ περισσοτερο η αγοραστικη δυναμη στην περιοδο 2020-2024 απο οτι σε αλλες ευρωπαικες χωρες (που επισης αντιμετωπισαν Covid και πολεμο) με αποτελεσμα να ειμαστε σε επιπεδο Βουλγαριας πλεον. Ε δεν ημασταν ετσι το 2019.
Δεν ισχύει καθόλου αυτό.Η μείωση της σχετικής θέσης έγινε την περίοδο των μνημονίων.
καπως ετσι ανεβαινε και το αεπ επι Ανδρεα κατα κυριο λογο
αλλα εκει ηταν κακος και καταστροφεας ο Ανδρεας
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
καπως ετσι ανεβαινε και το αεπ επι Ανδρεα κατα κυριο λογο
αλλα εκει ηταν κακος και καταστροφεας ο Ανδρεας
Ήμουνα σε μια ημερίδα για την ενέργεια και την εκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων.
δεν θα μιλήσω γαι τον Φώσκολο που τον έλεγαν ψεκασμένο και τώρα επιβεβαιώθηκε από τις εταιρείες.
Θα μείνω για τα λιγνιτωρυχεία που έκλεισαν και της μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Δυτική Μακεδονία ενώ η Γερμανία συνεχίζει να τις λειτουργεί τις μονάδες.
Μαράθηκε η Δυτική Μακεδονία αυξήθηκε η ανεργία ερημώνουν χωριά.
Το χειρότερο όμως όλων είναι ότι άρχισαν να βγάζουν τις γεννήτριες ξηλώνουν τα πάντα για να είναι σίγουροι ότι δεν θα συμφέρει σε άλλη κυβέρνηση να τα ξεκινήσει πάλι.
Είναι τραγικό.
To αυξάνει ονομαστικά αλλά τα επίσημα στατιστικά που μετράνε την αύξηση είναι αποπληθωρισμένα.
Όταν δηλαδή η EUROSTAT σου λέει ότι το ΑΕΠ ανέβηκε 2% και ο πληθωρισμός είναι 4% εννοεί ότι ανέβηκε 2% αποπληθωρισμένα,δηλαδή έχει μετρήσει και έχει βρει ότι ανέβηκε 6%,αφαιρεί τον πληθωρισμό του 4% και δηλώνει αύξηση 2%.
Από τη λήξη της πανδημίας και μετά όλα τα χρόνια η EUROSTAT βρήκε αύξηση του ΑΕΠ πάνω από 2% αποπληθωρισμένη.
hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 19:29
Έχω αντίθετη άποψη τον θεωρώ από τους λίγους σωστούς στο φόρουμ.
Δες μόνο το από πάνω του ποστ που αγνοεί την διάψευσή μου και επαναλαμβάνει το ίδιο ψέμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
κοίτα, η πορεία της χώρας σε αυτό το χάλι προφανώς και είναι μακροχρόνια
το "κουλιστάν" τα ακούει όμως γιατί το 2019 βγήκε με πολύ μεγάλες προσδοκίες για μεγάλες αλλαγές, για μεταμόρφωση της χώρας σε επίπεδο νοοτροπίας, ως η κυβέρνηση που θα εκπροσωπούσε το νέο, το διαφορετικό από αυτό που μας έφερε στη κατάσταση των μνημονίων
όταν λοιπόν βγάζεις μια τέτοια κυβέρνηση και 5 χρόνια μετά όχι μόνο δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα προς το λίγο καλύτερο αλλά έχουν πάει ακόμη πιο απότομα κατά διαόλου, ε λογικό να τη κράζεις και να της φορτώνεις ίσως περισσότερα από όσα της αναλογούν
Πες μου τρία πράγματα που έκανε η κυβέρνηση και πάνε όλα κατά διαόλου.
Έστω 2.
1. Γάμησε την αγορά επί covid + υποσχέθηκε ψευδώς ότι θα δώσει ελαφρύνσεις και μετά τις απαίτησε όλες πίσω.
2. Έκλεισαν λιγνιτικά εργοστάσια ΧΩΡΙΣ να έχουν κανένα πλάνο για εναλλακτικές πηγές ενέργειας, με αποτέλεσμα να τον πιούμε όλοι.
3. Πολλαπλασίασε την φορολογία με ένα κάρο νέα τέλη και φόρους + την άμεση και έμμεση φορολογία από τα υπερκέρδη εταιρειών που όχι μόνο άφησε ανεξέλεγκτες να αυξήσουν τον πληθωρισμό στα ουράνια αλλά τις βοήθησε κιόλας χωρίς κανένα ανταποδοτικό όφελος.
4. Μας έκανε ένα κράτος με κουπόνια όπως ήταν η ΕΣΣΔ και απλά τα ονομάζει pass για να ξεγελιούνται οι ηλίθιοι.
5. Κάηκε ολόκληρος ο Έβρος, η μεγαλύτερη καταστροφή στην ιστορία της χώρας.
Παιδεία, υγεία, ανύπαρκτα.
Μισές αλήθειες, χειρότερες από ψέμα.
Και είσαι μανούλα σε αυτό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ισχύει 100%. Τράβα στην Eurostat να δεις την σχετική κατάταξη.
Ισχύει 1000%
Για Ελλάδα, μισθός, σε , PPP
Κ σε γράφημα από 2000 έως 2023
Ο Λ Ο και πιο Κ Α Τ Ω
Επί Μητσοτάκη......
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Πες μου τρία πράγματα που έκανε η κυβέρνηση και πάνε όλα κατά διαόλου.
Έστω 2.
1. Γάμησε την αγορά επί covid + υποσχέθηκε ψευδώς ότι θα δώσει ελαφρύνσεις και μετά τις απαίτησε όλες πίσω.
2. Έκλεισαν λιγνιτικά εργοστάσια ΧΩΡΙΣ να έχουν κανένα πλάνο για εναλλακτικές πηγές ενέργειας, με αποτέλεσμα να τον πιούμε όλοι.
3. Πολλαπλασίασε την φορολογία με ένα κάρο νέα τέλη και φόρους + την άμεση και έμμεση φορολογία από τα υπερκέρδη εταιρειών που όχι μόνο άφησε ανεξέλεγκτες να αυξήσουν τον πληθωρισμό στα ουράνια αλλά τις βοήθησε κιόλας χωρίς κανένα ανταποδοτικό όφελος.
4. Μας έκανε ένα κράτος με κουπόνια όπως ήταν η ΕΣΣΔ και απλά τα ονομάζει pass για να ξεγελιούνται οι ηλίθιοι.
5. Κάηκε ολόκληρος ο Έβρος, η μεγαλύτερη καταστροφή στην ιστορία της χώρας.
Παιδεία, υγεία, ανύπαρκτα.
Μισές αλήθειες, χειρότερες από ψέμα.
Και είσαι μανούλα σε αυτό.
Ολόκληρες αλήθειες είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Να θυμηθείτε ότι μόλις βγει ο Συριζα από την παγίδα που τον έβαλαν αν ισχύουν αυτά που άκουσα για τον Πολάκη και τι θα εξαγγείλει θα δημιουργηθεί κίνημα προς τον Συριζα.
Η πίεση από μόνη της μπορεί να φέρει μια ισορροπία αλλά αυτό θα δείξει παράλληλα πόσο διαπλεκόμενοι είναι.
Κοίτα που βρέθηκα να περιμένω να σωθεί η χώρα από τον Πολάκη.
Εκ της Κυβερνησεως
Διδουμε επιδοτηση 15.000€ για οποιον θελει να εργαστει στη στη Σιουδάδ Χουάρες και την Σιναλοα με τις εξης προυποθεσεις:
1.Να παραμεινει υποχρεωτικα στον Μεξικανικο παραδεισο για τα επομενα 10 ετη
2.Να μην ποσταρει μαλακιες στα Ελληνικα φορουμ για τα επομενα 10 ετη
υγ.απο τον πρωθυπουργο της χωρας:
Ας ποσταρουν στα Μεξικανικα φορουμ