!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Aσύδοτος Ρομα υπο την ανοχη της κυβερνησης σκοτωσε σε τροχαιο 2 νεαρα αδερφια.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Stinger

Re: Aσύδοτος Ρομα υπο την ανοχη της κυβερνησης σκοτωσε σε τροχαιο 2 νεαρα αδερφια.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stinger »

Aitwlos έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 21:44
Stinger έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 10:37 Ξέροντας την συγκεκριμένη διασταύρωση στην οποία έχουν γίνει πολλά δυστυχήματα, είναι 1000% ότι έφταιγαν οι γύφτοι που σίγουρα ερχόντουσαν από την μεγάλη Χώρα (πρώην Ζαπαντι) γνωστό γυφτοχωριο.
Αγρινιώτης;
Ακαρνάν φούλη μ'.
Άβαταρ μέλους
student

Re: Aσύδοτος Ρομα υπο την ανοχη της κυβερνησης σκοτωσε σε τροχαιο 2 νεαρα αδερφια.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

GoBzi έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 21:49

student για να μην απαντάω σε δυο σχόλια, έχει καμιά δεκαετία που έχω γίνει κοινωνιοπαθής και δεν λυπάμε κανέναν, ούτε θέλω να με λυπηθεί κανείς. Αφού θέλουν να ζουν σε ζούγκλα οι Έλληνες και να συμπεριφέρονται σαν ζώα, δεν μου πέφτει λόγος. Αυτό που είπες "σε μερικά χρόνια θα το καταλάβεις" το καταλαβαίνω ήδη γιατί και εγω στα 20 μου ήμουν παπάρας και έκανα αρκετές μαλακίες, αλλά με μέτρο γιατί όπως είπα πιο πάνω οι γονείς μου μου είπαν 5-10 πραγματα πριν βγω στον "δρόμο". Και εννοείται πως για όσο έμενα στο σπιτι τους, ήξεραν οτι είμαι εξω, εαν εχω πάρει αυτοκίνητο και (πάνω κάτω) τι ώρα θα γυρίσω. Το ίδιο ισχύει για την γυναίκα μου. Θα μου πεις, απ' έξω απ' το χορό πολλά τραγούδια ξέρεις, αλλά αυτή είναι η άποψη μου.
Για την ώρα που θα γίνει ο γιος σου 20 μιλούσα ή η κόρη σου θα πλησίαζε τα 17...είχα λάθος εντύπωση πως είχες παιδιά που κόντευαν σε μερικά χρόνια.

Γράψε λάθος...μπορείς να μείνεις όσο κοινωνιοπαθής και ανελέητος θέλεις...και να λες όσο μεγάλες κουβέντες θέλεις
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

student έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 22:01
GoBzi έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 21:49

student για να μην απαντάω σε δυο σχόλια, έχει καμιά δεκαετία που έχω γίνει κοινωνιοπαθής και δεν λυπάμε κανέναν, ούτε θέλω να με λυπηθεί κανείς. Αφού θέλουν να ζουν σε ζούγκλα οι Έλληνες και να συμπεριφέρονται σαν ζώα, δεν μου πέφτει λόγος. Αυτό που είπες "σε μερικά χρόνια θα το καταλάβεις" το καταλαβαίνω ήδη γιατί και εγω στα 20 μου ήμουν παπάρας και έκανα αρκετές μαλακίες, αλλά με μέτρο γιατί όπως είπα πιο πάνω οι γονείς μου μου είπαν 5-10 πραγματα πριν βγω στον "δρόμο". Και εννοείται πως για όσο έμενα στο σπιτι τους, ήξεραν οτι είμαι εξω, εαν εχω πάρει αυτοκίνητο και (πάνω κάτω) τι ώρα θα γυρίσω. Το ίδιο ισχύει για την γυναίκα μου. Θα μου πεις, απ' έξω απ' το χορό πολλά τραγούδια ξέρεις, αλλά αυτή είναι η άποψη μου.
Για την ώρα που θα γίνει ο γιος σου 20 μιλούσα ή η κόρη σου θα πλησίαζε τα 17...είχα λάθος εντύπωση πως είχες παιδιά που κόντευαν σε μερικά χρόνια.

Γράψε λάθος...μπορείς να μείνεις όσο κοινωνιοπαθής και ανελέητος θέλεις.
Τα παιδιά μου είναι 5 και 2,5. Θα είναι τυχερά εαν επιτρέπονται οι μετακινήσεις με τα πόδια μεχρι τότε.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ασέβαστος έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 21:54
GoBzi έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 11:16
Καβαλάρης έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 11:01 Δεν αποκλείεται αλλά αυτός που έχει πιει μπορεί να καρφωθεί μόνος του σε κάποιο στύλο.

Δεν χρειάζεται τον Γύφτο (και όχι Ρομά).
Δεν υπερασπίζομαι τον γύφτο, αλλά όταν είσαι νέος και βράζει το αίμα σου + υπάρχει η εκδοχή του να ήπιες αλκοόλ είσαι πιο επιρρεπής σε τροχαία ατυχήματα.

Και ο γύφτος να βγηκε, για εμένα σε κάποιον βαθμό φταίνε και οι γονείς. Ξέρεις ότι θα περάσουν από γυφτοχωρια, ξέρεις ότι εκεί κάθε τρείς και λίγο πεθαίνει κόσμος, ξέρεις ότι ο γιος σου είναι μικρος και δεν έχει εμπειρία για να κρίνει καταστάσεις, ξέρεις ότι Σάββατο και να μην πιεί ο γιος σου, κάποιος στο δρόμο θα είναι τύφλα. Γιατί τους αφήνεις να βγουν με μηχανή;;
20 χρονω μικρος;

20 χρονω δεν μπορει ο γονιος να τον εμποδισει να κανει οτιδηποτε. ειναι μεγαλος. ενηλικος.
:smt018

Ανθυποπιτσιρικάς Γ στα 20
Ανθυποπιτσιρικάς Β στα 25
Ανθυποπιτσιρικάς Α στα 30
Ημιπιτσιρικας στα 35
Πιτσιρικάς στα 40
Εφηβος στα 50
Στην μετεφηβικη ηλικία απλα σιτιζομενος απο την συνταξη των Γονεων

αι Γυναικαι μεχρι να τις παρει και ο Χαρος - Κοριτσια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Aitwlos έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 21:38
Πτολεμαίος έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 10:26 Μαδουραιος88

Καλά για τους γύφτους τα έχουμε πει.
Ελπίζουμε -οπως λέει και ο πανος- ο πατέρας να πράξει τα δέοντα.

Επίσης, γονείς, μην αφήνετε τα παιδιά σας πάνω σε μηχανή μαζι ταυτόχρονα.
Τα δέοντα ποια είναι;

Χωρίστα να τα αφήνουν οι γονείς τα παιδιά πάνω σε μηχανή; Τι μαλακίες πετάτε εκεί που βρίσκεστε;
Βαζε εσύ τα 2 παιδιά σου πάνω σε μια μηχανή και άσε μας εμάς να λέμε μαλακίες ενώ το Darwin effect δουλεύει.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

Aitwlos έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 21:48
Πτολεμαίος έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 15:20
Scouser έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 13:45
Α ΟΚ, άρα δεν κάνεις τίποτα από το δικό σου μετερίζι για να καθαρίσει ο τόπος από τα παράσιτα, μόνο να προσπαθείς να το παίξεις έντζι στο διαδίκτυο με σχόλια για ζωγράφους και χαρακτηρισμούς μικρών παιδιών σαν γραμμάρια κουράδας μπορείς. Οι ήρωες του Άουσβιτς και του Νταχάου, εκεί από το πέμπτο υπόγειο της κόλασης που βρίσκονται, θα ντρέπονται για λογαριασμό σου εκτιμώ. :011:
Τι είμαστε εδώ Winterfell του Ned "the man who passes the sentence should swing the sword" Stark?

Το λες και το ξαναλές "μικρά παιδιά -μικρων παιδιων" λες και θα τσουτσουριασουμε ξέρω γω.

Το πρόβλημα σου (και όλων των ομοϊδεατών σου) είναι ότι πέφτετε στην παγίδα να τους θεωρείτε ανθρώπους επειδή απλά και μόνο έχουν ανθρώπινο σχήμα/μορφή και επειδή χρησιμοποιούν κι αυτοί τα λαρυγγια τους για να επικοινωνήσουν.

Αν μπορούσες να δεις την πραγματική τους διάσταση (που δεν θα την δεις ποτέ προφανώς) τότε θα καταλάβαινες.

Δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε, όπως προείπα κάτσε άραξε στην ονειροφουσκα σου, μακριά από αυτούς.

Όλα αυτά στα λέει ένας που έχει βοηθήσει παλαιότερα γύφτους με λεφτά, λάδι, μπαταρίες, σίδερα, φούντες.

Εγώ τουλάχιστον έχω προσφέρει στους θεούς των Ρομά, εσύ που παριστάνεις τον μη ψυχικά ασθενη τι έχεις δώσει;
:003: βρήκαμε ένα σκουπιδακι που έκανε μπίζνες με ρομα και τον ενοχλούν τωρα
Μπίζνα ίσον συναλλαγή.
Εγώ μόνο έχω δώσει άρα καμία συναλλαγή.
Θα σου έλεγα τι να αποκαλέσεις σκουπιδακι αλλά προτιμώ να σε γράψω στ'αρχιδια μου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Πτολεμαίος έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 22:18
Πτολεμαίος έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 10:26 Μαδουραιος88

Καλά για τους γύφτους τα έχουμε πει.
Ελπίζουμε -οπως λέει και ο πανος- ο πατέρας να πράξει τα δέοντα.

Επίσης, γονείς, μην αφήνετε τα παιδιά σας πάνω σε μηχανή μαζι ταυτόχρονα.
Τα δέοντα ποια είναι;

Χωρίστα να τα αφήνουν οι γονείς τα παιδιά πάνω σε μηχανή; Τι μαλακίες πετάτε εκεί που βρίσκεστε;
Βαζε εσύ τα 2 παιδιά σου πάνω σε μια μηχανή και άσε μας εμάς να λέμε μαλακίες ενώ το Darwin effect δουλεύει.
σε ενα αυτοκινητο, επιτρεπεται; σε ενα λεοφωρειο, πλοιο, αεροπλανο, τραινο;

σε ενα σπιτι; μη γινει κανας σεισμος, καλυτερα να τα εχουμε χωριστα.

η μηχανες ειναι ασφαλες μεσο μετακινησης. ατυχηματα συμβαινουν, σε ολα τα μεσα.
το μονο, αλλα σημαντικο λαθος, ειναι που δεν διδαξαν τα παιδια να φορουν κρανη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ασέβαστος έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 07:46

Τα δέοντα ποια είναι;

Σκατά ασφαλές είναι.

Ναι, αν φοράς πανοπλία, πηγαίνεις από τα στενά με max 30χλμ, σταματάς εσύ εννοείται είτε έχεις είτε όχι φανάρι/στοπ τότε ναι, μπορείς να το πεις ασφαλές μέσο.

Μια στραβή που με αυτοκίνητο απλά θα τρανταχτείς λίγο, με μηχανή μπορεί να σκοτωθείς ή να σακατευτεις για πάντα.
Και δεν είναι μόνο το κράνος.

Γνωστός μου, αφού έσκασε κοντά 20Κ για την μηχανή, με μεγάλη εμπειρία, φυσικά δεν τσιγκουνευτηκε εξοπλισμό.
Κράνος αγωνιστικού επιπέδου κοντά 2Κ (που το φορούσε ακομα και στο απο κάτω στενό να πήγαινε, μπουφάν με αερόσακο (Επίσης πάντα) και για διαδρομές σε εθνική ειδικό εξάρτημα για το λαιμό και ολόσωμη στολή πάλι με αερόσακο.

Απόγευμα Κυριακής, Πειραιάς, άδειοι οι δρόμοι παίρνει την μηχανή να πάει σε φίλο, κράνος και μπουφάν κανονικά.
Ταχύτητα γύρω στα 40χλμ, πετιέται μια καργιόλα απο το στενό παραβιαζοντας stop με ένα παλιό Vitara.
Τον κοπάνησε πάνω στο πόδι και τον πέταξε κάτω.

Guess what. Κεφάλι αλώβητο. Κορμος αλώβητος, άνοιξαν οι αερόσακοι.
Πόδι; Εν τέλει το έκοψε λίγο κάτω από το γόνατο, αφού παρά τα χειρουργεία οι πόνοι αφορητοι λόγω μη αναστρέψιμης ζημιάς στα νεύρα. Του το είχε διαλύσει.

Και με smart να ήταν, τίποτα δε θα πάθαινε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 04 Νοέμ 2024, 08:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Η πιθανότητα τραυματισμού σε δυστύχημα με αυτοκίνητο είναι κάτω από 20%.
Με μηχανή σχεδόν 80.

Η πιθανότητα θανάτου σε τροχαίο με μηχανή είναι 30 (τριάντα) φορές μεγαλύτερη από ότι με αυτοκίνητο.

Μη γράφουμε σαχλαμάρες κύριοι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Mel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mel »

Aσφαλες και @@ σορρυ.Μπροστα στα ματια μου 75αρης περασε κοκκινο με το αυτοκινητο του συγκρουστηκε με μηχανη και ελεγε μετα στην τροχαια οτι δεν το ειδε καν το φαναρι.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

Τα δέοντα ποια είναι;

Σοβαρά τώρα μου λες ότι οι μηχανές είναι ασφαλές μέσο;

Ατυχήματα συμβαίνουν σε όλα τα μέσα με τη διαφορά πως σε κανένα δεν είσαι τόσο εκτεθειμένος.
Γνωστός μου (45αρης, είχε οδηγήσει μηχανή σε 3 ηπείρους, όχι αστεία) σκοτώθηκε στο νησί με 40 χαω και χωρίς να εμπλακεί άλλο όχημα.

Επίσης σε πολλά από τα μέσα (καράβια, αεροπλάνα, τραίνα) ισχύει το "every safety rule and regulation is written in blood", μετά από κάθε ατύχημα και έρευνας αυτού, η ασφάλεια θα αλλάξει κατά ένα κλικ προς το καλύτερο ώστε να μην επαναληφθεί.
Το δυστύχημα στα Τέμπη πχ ήταν ο γραψαρχιδισμος όλων των κανόνων ασφαλείας (που αποκτήθηκαν με αίμα σχεδόν 2 αιώνων) και που άφησαν οοολη την ασφάλεια τόσων ανθρώπων στα χέρια ενός που θα μπορούσε να ξεχάσει (όπως και έγινε) , να τον πιάσει κόψιμο, έμφραγμα, εγκεφαλικό, να πιάσει φωτιά το γραφείο του, να μπει κάποιος που έχει προηγούμενα να τσακωθουν κλπ.

Στις μηχανές (αλλά και στα αυτοκίνητα) δεν συμβαίνει αυτό.
Ναι μεν έχουν φτιαχτεί κράνη, μπουφάν, ζώνες, αερόσακοι και άλλα μέτρα αλλά ο κύριος υπεύθυνος είναι ο κάθε καρυδιάς καρύδι οδηγός.
Η θεια, ο μπάρμπας, ο καγκουρας, το τσολι, ο μεθυσμενος κοκ.

Υπήρχε κάποτε μια Ελληνίδα εκ Καναδά που όταν ερχόταν τα 2 παιδιά της για διακοπές Ζάκυνθο, τα έστελνε με διαφορετικά αεροπλάνα. Μου είχε κάνει εντύπωση και ανέλυσα το σκεπτικό της.
Λοιπόν η μάνα αυτή διπλασιαζε τις πιθανότητες να χάσει ένα παιδί αλλά ουσιαστικά εκμηδενιζε την πιθανότητα να τα χάσει και τα 2.
Fair enough από μένα.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Πέρα από το γεγονός καθαυτό -τά 'χουμε ξαναπεί: η συγκεκριμένη πληθυσμιακή ομάδα αποτελεί κοινωνική μάστιγα, έχοντας υπερτριακονταπενταετή εμπειρία οδήγησης μηχανών μεγάλου κυβισμού, έχω να πω τούτο: το ερώτημα για όποιον καβαλάει μηχανάκι δεν είναι το αν θα χτυπήσει, αλλά το πότε και το πόσο σοβαρά.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Otto Weininger έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 08:11 Σκατά ασφαλές είναι.

Ναι, αν φοράς πανοπλία, πηγαίνεις από τα στενά με max 30χλμ, σταματάς εσύ εννοείται είτε έχεις είτε όχι φανάρι/στοπ τότε ναι, μπορείς να το πεις ασφαλές μέσο.

Μια στραβή που με αυτοκίνητο απλά θα τρανταχτείς λίγο, με μηχανή μπορεί να σκοτωθείς ή να σακατευτεις για πάντα.

Γνωστός μου, αφού έσκασε κοντά 20Κ για την μηχανή, με μεγάλη εμπειρία, φυσικά δεν τσιγκουνευτηκε εξοπλισμό.
Κράνος αγωνιστικού επιπέδου κοντά 2Κ (που το φορούσε ακομα και στο απο κάτω στενό να πήγαινε, μπουφάν με αερόσακο (Επίσης πάντα) και για διαδρομές σε εθνική ειδικό εξάρτημα για το λαιμό και ολόσωμη στολή πάλι με αερόσακο.

Απόγευμα Κυριακής, Πειραιάς, άδειοι οι δρόμοι παίρνει την μηχανή να πάει σε φίλο, κράνος και μπουφάν κανονικά.
Ταχύτητα γύρω στα 40χλμ, πετιέται μια καργιόλα απο το στενό παραβιαζοντας stop με ένα παλιό Vitara.

Πόδι; Εν τέλει το έκοψε λίγο κάτω από το γόνατο, αφού παρά τα χειρουργεία οι πόνοι αφορητοι λόγω μη αναστρέψιμης ζημιάς στα νεύρα. Του το είχε διαλύσει.

Αυτό. ΟΛΟΙ οι φίλοι μου που κυκλοφορούν με μηχανάκι έχουν χτυπήσει έστω μια φορά. Μιλάω για τραυματισμό, όχι απλό τρακάρισμα. Κανένας τους δεν κανει καγκουριές.

Αντιθέτως, δεν έχω ούτε έναν γνωστό που να έχει τραυματιστεί με αυτοκίνητο. Τρακαρίσματα ναι, εννοείται αλλά ούτε ένας ελαφρύς τραυματισμός.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Green Dragon έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 09:34
Otto Weininger έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 08:11 Σκατά ασφαλές είναι.

Αυτό. ΟΛΟΙ οι φίλοι μου που κυκλοφορούν με μηχανάκι έχουν χτυπήσει έστω μια φορά. Μιλάω για τραυματισμό, όχι απλό τρακάρισμα. Κανένας τους δεν κανει καγκουριές.

Αντιθέτως, δεν έχω ούτε έναν γνωστό που να έχει τραυματιστεί με αυτοκίνητο. Τρακαρίσματα ναι, εννοείται αλλά ούτε ένας ελαφρύς τραυματισμός.
Σε τροχαίο που με το αυτοκίνητο θα τραυματιστείς, έστω και ελαφρά, με μηχανή 99% θα ήσουν νεκρός.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Ναύτης έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 09:33 Πέρα από το γεγονός καθαυτό -τά 'χουμε ξαναπεί: η συγκεκριμένη πληθυσμιακή ομάδα αποτελεί κοινωνική μάστιγα, έχοντας υπερτριακονταπενταετή εμπειρία οδήγησης μηχανών μεγάλου κυβισμού, έχω να πω τούτο: το ερώτημα για όποιον καβαλάει μηχανάκι δεν είναι το αν θα χτυπήσει, αλλά το πότε και το πόσο σοβαρά.

03.11.2024
Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Το κακό με τους Γύφτους έχει παραγίνει».
«Γιατί η κυβέρνηση τους χαϊδεύει τόσο;».

Εικόνα

Με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στο Αγρίνιο όπου δύο αδέρφια παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 37χρονος Γύφτος με αποτέλεσμα το θάνατο του ενός νέου και τον σοβαρότατο τραυματισμό μιας κοπέλας, η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» Αφροδίτη Λατινοπούλου προχώρησε σε ανάρτηση λέγοντας;

«Το κακό με τους Γύφτους έχει παραγίνει.

Προχτές τραυμάτισαν 7 αστυνομικούς. Χτες τσιγγάνος οδηγός δολοφόνησε με την απροσεξία του έναν νέο και άφησε την αδελφή του εγκεφαλικά νεκρή.

Πριν δυο μέρες σκοτώθηκε ένα πεντάχρονο από σφαίρα στο Μενίδι.

Στο μεταξύ καθημερινα κλέβουν τους πάντες.

Κι ακόμα χαίρουν “ασυλίας”.

Γιατί η κυβέρνηση τους χαϊδεύει τόσο;».

https://x.com/latinopoulou/status/1853126863876751522

https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... paraginei/
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”