!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στα 4 το Κουλισταν.Η αφίσα της εκδήλωσης του Έντι Ράμα στην Θεσσαλονική.

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Re: Στα 4 το Κουλισταν.Η αφίσα της εκδήλωσης του Έντι Ράμα στην Θεσσαλονική.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

Πως σας γλεντησε έτσι ο Έντι Νοτιοαλβανοι ΝΔκρατες?Ειδικα ο Otto Weininger σκιζει τις καλτσοδετες του για τον Ραμα.
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Καρπαζοεισπράκτορας των Αλβανων το Κουλισταν
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

Otto Weininger έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 12:49
Echelon έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 12:02 Χάνετε την ουσία. Δεν είναι ζήτημα βαρύτητας. Είναι ζήτημα αντίδρασης. Με νδουλα τα γνωστά πχορουμικα τσιουαουα θεωρούν ότι δεν τρέχει τίποτα. Με άλλη κυβέρνηση θα είχαν κρεμαστεί στα κάγκελα και θα σκίζαν τα στριγκάκια τους. Μιλάμε για άτομα με μηδενική προσωπικότητα.
Σε έχω ξαναρωτήσει: αν σου επιτρέψω για μια φορά να μου κάνεις μια πίπα, θα ηρεμήσεις;
Προς το παρόν κρατάμε πως χωρίς να αναφερθεί το όνομα σου αναγνώρισες τον εαυτό σου από αυτα τα δυο χαρακτηριστικά και συνεχίζουμε.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ την 03 Νοέμ 2024, 19:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Echelon έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 17:51
Echelon έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 12:02 Χάνετε την ουσία. Δεν είναι ζήτημα βαρύτητας. Είναι ζήτημα αντίδρασης. Με νδουλα τα γνωστά πχορουμικα τσιουαουα θεωρούν ότι δεν τρέχει τίποτα. Με άλλη κυβέρνηση θα είχαν κρεμαστεί στα κάγκελα και θα σκίζαν τα στριγκάκια τους. Μιλάμε για άτομα με μηδενική προσωπικότητα.
Σε έχω ξαναρωτήσει: αν σου επιτρέψω για μια φορά να μου κάνεις μια πίπα, θα ηρεμήσεις;
Προς το παρόν κρατάμε πως χωρίς να αναφερθεί το όνομα σου αναγνώρισες τον εαυτό σου από αυτα τα δυο χαρακτηριστικά και συνεχίζουμε.
Τον αναγνώρισα γιατί όλη σου η ύπαρξη εδώ μέσα αυτά τα 6 χρόνια είναι να γράφεις τις ίδιες και τις ίδιες μαλακίες για μένα και τον under εναλλάξ.

Εσχάτως, παριστάνεις ότι το λες γενικά και όποιος έχει την μύγα κλπ κάτι που σε καθιστά εκτός από ηλίθιο και φλώρο.

Παραμένει η πρόταση μου όμως, μπας και σου φύγει η καψούρα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Otto Weininger έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 17:54

Τον αναγνώρισα γιατί όλη σου η ύπαρξη εδώ μέσα αυτά τα 6 χρόνια είναι να γράφεις τις ίδιες και τις ίδιες μαλακίες για μένα και τον under εναλλάξ.

Εσχάτως, παριστάνεις ότι το λες γενικά και όποιος έχει την μύγα κλπ κάτι που σε καθιστά εκτός από ηλίθιο και φλώρο.

Η προταση μου αρχικα να καθαρισεις απο το στομα σου τα φλοκια του Ραμα
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Μας ζητάει και τα ρέστα ο Ράμα για το stop στα σύνορα Αλβανού εθνικιστή δημοσιογράφου
Ο Αλβανός πρωθυπουργός μίλησε για παρουσία αιώνων ουσιαστικά των Αλβανών στην Θεσσαλονίκη τονίζοντας ότι οι “Αλβανοί είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της Θεσσαλονίκης”.
Ο Ράμα ανακοίνωσε επίσης ότι θα απευθυνθεί επίσημα στην ελληνική κυβέρνηση για την αναθεώρηση της απόφασης του 2011 που απαγορεύει την είσοδο του δημοσιογράφου Μαρίν Μέμα στην Ελλάδα( πρόκειται για εθνικιστή δημοσιογράφο που κατηγορεί συνεχώς την Ελλάδα).

Ο Ράμα επέμεινε ότι οι Αλβανοί συνέβαλαν στη διαμόρφωση της ταυτότητας της Θεσσαλονίκης και συνέβαλαν στην ιστορία της:

«Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη της ζωής πολλών γενεών και ανθρώπων διαφορετικών καταβολών, όπου οι Αλβανοί έχουν την αναμφισβήτητη θέση και το ρόλο τους για αιώνες, άλλοτε ως στρατιώτες, άλλοτε ως έμποροι, άλλοτε ως εργάτες και άλλοτε ως άνθρωποι με φωτισμένοι μυαλό σε μια πολυπολιτισμική πόλη".
https://www.pentapostagma.gr/ethnika-th ... i-ta-resta
ειναι θρασυς ο Εντυ. φταιει ομως προπαντως ο μαλακας ο Ελληνας που εδινε και δινει μεροκαματα σε αχαριστους και αγνωμονες
ανθρωπους
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

Otto Weininger έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 17:54

Πλάκα πλάκα που χάθηκε αυτός ο σκατανθρωπος. Δως’του χαιρετίσματα, λογικά θα έχετε επαφές όντας της ίδιας συνομοταξίας.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Τελικώς τί έγινε σήμερα; Μαζεύτηκε όλη η αλβανική μίζερη πλέμπα που έφαγε πσομάκι στο γκρις και όχι στην γαμάουα πατρίδα της και σείστηκε η γης;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 18:12 Τελικώς τί έγινε σήμερα; Μαζεύτηκε όλη η αλβανική μίζερη πλέμπα που έφαγε πσομάκι στο γκρις και όχι στην γαμάουα πατρίδα της και σείστηκε η γης;
το "συμμορία της μιζέριας" είναι τρεντ που παίζει στα έμμισθα νουδουλικά τρολ...τσίμπησες κανένα γιαουρτάκι-πας ή πάλι τσάμπα το δίνεις στον κύριο Κούλη; :lol:
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”