!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μ’ αυτούς τους ντιντήδες που βάζουν τα κλάματα με το παραμικρό, θα πάμε να πάρουμε την Πόλη?
Re: Μ’ αυτούς τους ντιντήδες που βάζουν τα κλάματα με το παραμικρό, θα πάμε να πάρουμε την Πόλη?
Δεν θέλω να το αναλύσω, ενίοτε είμαι κι εγώ προστατευτική.kongrosian έγραψε: 28 Οκτ 2024, 21:37εγώ γιατί;Otto Weininger έγραψε: 28 Οκτ 2024, 21:09Μάλλον εσύ έχεις ανάγκη προστασίας και όχι αυτοί.kongrosian έγραψε: 28 Οκτ 2024, 21:05
ακόμα χειρότερα. θα πρέπει να προστατεύονται διπλά αυτά τα παιδιά, τότε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- kongrosian
Re: Μ’ αυτούς τους ντιντήδες που βάζουν τα κλάματα με το παραμικρό, θα πάμε να πάρουμε την Πόλη?
αυτά τα παιδιά, που εθελοντικά θέλουν να κάνουν τις γλάστρες στο σύνταγμα, θα έπρεπε να κόβονται με Ι5 σε ένα σοβαρό στρατό.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Οκτ 2024, 21:10Αυτά τα "παιδιά" δεν έχουν ανάγκη προστασίας ως ευάλωτες υπάρξεις. Άλλοι έχουν...kongrosian έγραψε: 28 Οκτ 2024, 21:05ακόμα χειρότερα. θα πρέπει να προστατεύονται διπλά αυτά τα παιδιά, τότε.
- kongrosian
εσένα ρώτησα; με έχεις ζαλίσει στα quote γαμώ την τύχη μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Οκτ 2024, 21:40Δεν θέλω να το αναλύσω, ενίοτε είμαι κι εγώ προστατευτική.
Μα τα γιωταπεντάδικα μαδουροφτύσματα αναφέρονται σε αυτούς που είναι στα μνημεία και σε όλες τις εμφανείς σκοπιές.Rocco Siffredi έγραψε: 28 Οκτ 2024, 21:38Ε και όμως έχει βύσματα τι να κάνουμεOtto Weininger έγραψε: 28 Οκτ 2024, 21:32 Υπάρχουν πολλές μονάδες στην Αθήνα.
Δεν χρειάζεται να πας κάπου που θα σε ξεκωλιασουν.
Από γνωστό που είχε παει μου το είχε πει και όταν έκανα θητεία είχα γνωρίσει σε φυλάκιο που τότε έπρεπε να κάνουν κάποιους μήνες σε φυλάκιο σύνορα και μετά κατέβαιναν Αθήνα ο τύπος δεν ήταν πάνω από 1 80 και το παραδεχόταν ότι είχε βύσμα
Οι πιο βυσματικοι που δεν έχουν το κατάλληλο ύψος δεν πάνε στο μνημείο μπροστά αλλά σε άλλες σκοπιές
Γαμησι θα φάνε στην εκπαίδευση οκ αλλά αν την βγάλουν οι Αθηναίοι είναι σπίτι τους
Με τους εμφανείς λυσσάνε...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εμπεδοκλής
Παλικάρια ηρεμήστε. Εδώ και 50 χρόνια δεν πολέμησε κανείς μας. Όσο για τους εύζωνες, εντάξει ωραίοι είναι. Όλες οι χώρες έχουν κάτι φολκλόρ για τους τουρίστες και τους επίσημους επισκέπτες.
- Otto Weininger
Άμα έχεις βύσμα, και θες να είσαι Αθήνα έχεις άπειρες επιλογές.Rocco Siffredi έγραψε: 28 Οκτ 2024, 21:38Ε και όμως έχει βύσματα τι να κάνουμεOtto Weininger έγραψε: 28 Οκτ 2024, 21:32 Υπάρχουν πολλές μονάδες στην Αθήνα.
Δεν χρειάζεται να πας κάπου που θα σε ξεκωλιασουν.
Από γνωστό που είχε παει μου το είχε πει και όταν έκανα θητεία είχα γνωρίσει σε φυλάκιο που τότε έπρεπε να κάνουν κάποιους μήνες σε φυλάκιο σύνορα και μετά κατέβαιναν Αθήνα ο τύπος δεν ήταν πάνω από 1 80 και το παραδεχόταν ότι είχε βύσμα
Οι πιο βυσματικοι που δεν έχουν το κατάλληλο ύψος δεν πάνε στο μνημείο μπροστά αλλά σε άλλες σκοπιές
Γαμησι θα φάνε στην εκπαίδευση οκ αλλά αν την βγάλουν οι Αθηναίοι είναι σπίτι τους
Δε χρειάζεται να σου κάνουν τον κωλο γαρύφαλλο πρώτα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Μαδουραίος
Μπορεί να του είπε το βύσμα του ότι δε θα γίνει η μετάθεση που ήθελε και να λύγισε.Ειναι και ευαισθητοι οι συγκεκριμενοι.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εσυ ποσο εκλαψες οταν σου ειπε το βυσμα σου οτι παιρνεις Ι5?Μαδουραίος έγραψε: 28 Οκτ 2024, 21:46 Μπορεί να του είπε το βύσμα του ότι δε θα γίνει η μετάθεση που ήθελε και να λύγισε.Ειναι και ευαισθητοι οι συγκεκριμενοι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Rocco Siffredi
Χωρίς να πας καθόλου μονάδα δεν ξέρω πρέπει νάσαι παρά πολύ χοντρό βύσμαOtto Weininger έγραψε: 28 Οκτ 2024, 21:44
Άμα έχεις βύσμα, και θες να είσαι Αθήνα έχεις άπειρες επιλογές.
Δε χρειάζεται να σου κάνουν τον κωλο γαρύφαλλο πρώτα.
Και το κωλο γαρύφαλο οκ κάτι βδομάδες είναι η εκπαίδευση σιγά τους navy seal
Σου είπα έχουν και σκοπιές εκτός μνημείου και έξοδο στο κρεβατάκι τους
- Μαδουραίος
Δεν χρειαζεται βυσμα.Αγχωδης καταθλιπτικη διαταραχη με καλα χαπια (Ζαναξ) απο κολλητο ψυχιατρο φτανει για Ι5.ΠΗΞΕGeorge_V έγραψε: 28 Οκτ 2024, 21:49Εσυ ποσο εκλαψες οταν σου ειπε το βυσμα σου οτι παιρνεις Ι5?Μαδουραίος έγραψε: 28 Οκτ 2024, 21:46 Μπορεί να του είπε το βύσμα του ότι δε θα γίνει η μετάθεση που ήθελε και να λύγισε.Ειναι και ευαισθητοι οι συγκεκριμενοι.
Να υποθέσω ότι αυτό το γράφεις έχοντας προσωπική εμπειρία στον σοβαρό στρατό;kongrosian έγραψε: 28 Οκτ 2024, 21:41αυτά τα παιδιά, που εθελοντικά θέλουν να κάνουν τις γλάστρες στο σύνταγμα, θα έπρεπε να κόβονται με Ι5 σε ένα σοβαρό στρατό.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Οκτ 2024, 21:10Αυτά τα "παιδιά" δεν έχουν ανάγκη προστασίας ως ευάλωτες υπάρξεις. Άλλοι έχουν...kongrosian έγραψε: 28 Οκτ 2024, 21:05
ακόμα χειρότερα. θα πρέπει να προστατεύονται διπλά αυτά τα παιδιά, τότε.
Ή ως γιωταπεντάρης με βύσμα ή άνευ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Που εχει καταντήσει το πάλαι ποτέ αξιόλογο πχόρουμ. Σπίτι του σκουπιδοαρουραίου και των καμμένων κνιτομποτ. Τίποτε άλλο δεν διαβάζει κανείς πλέον.
Θα συμπληρώσω ότι όσα δεν φτάνουν οι μίζερες ανθρώπινες αλεπούδες τα κάνουν κρεμαστάρια.
Οι πραγματικές είναι πολύ πιο αξιόλογες.
Οι πραγματικές είναι πολύ πιο αξιόλογες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Ο Γαβαλάς είναι πολύ πιο άντρας από κάτι άτομα σαν και εσένα.Μαδουραίος έγραψε: 28 Οκτ 2024, 21:35 ο μονος ευζωνας που παραδεχομαι
[img]https://i.postimg.cc/qMFfJ9Hm/GMtw ... .jpg[/img]
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 659 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-