Άλλο 3 και άλλο 30 χρόνια βρε Antares.Antares έγραψε: 21 Οκτ 2024, 15:32 Πριν 3 χρόνια εγγράφηκα για δεύτερο πτυχίο αλλά δεν έχω πάει ποτέ λόγω δουλειάς και κούρασης. Κάποια στιγμή θα με διαγράψουν. Λογικό το βρίσκω. Εκείνο που δεν μου αρέσει, είναι να μην μπορεί να σπουδάζει ο κόσμος επειδή δουλεύει για να συντηρηθεί, ο φτωχός κόσμος δηλαδή. Αναφέρομαι σε σχολές που έχουν υποχρεωτική παρουσία και εργαστήρια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαγραφή 333 χιλιάδων αιωνίων φοιτητών
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Διαγραφή 333 χιλιάδων αιωνίων φοιτητών
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Aπό εκεί και πέρα, ειλικρινά δεν έχω καταλάβει κάτι. Έστω ότι κάποιος φοιτητής παρατάει τις σπουδές του τον περασμένο αιώνα στο χ ή ψ εξάμηνο του τότε προγράμματος σπουδών, έχοντας περάσει τα α ή β μαθήματα ή κανένα. Αν επανέλθει σήμερα, ποια μαθήματα θα έχει κατοχυρώσει; Και πόσο συμβατά θα είναι αυτά τα μαθήματα με τα σημερινά;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ληστοσυμμορίτης
Και γω είμαι σε σχολη που δεν πατάω αλλά περνάω από κανένα μάθημα, είμαι ενεργός.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Eθνικοκοινωνιστης
κνδ εισαι και δεν μας το εκρυβες τοσο καιροUnique έγραψε: 21 Οκτ 2024, 08:50Σκύψε λέμε. Παίρνουμε φόρα!!Μαδουραίος έγραψε: 21 Οκτ 2024, 08:50 Μηδεν κερδος για το κρατος
Καθρεφτακια για τα δεξια ΓΙΔΙΑ και τους Ελ ιθαγενεις.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης