!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί δεν τρώω πια χταπόδια
Re: Γιατί δεν τρώω πια χταπόδια
Φάγαμε κάτι χταποδαρες την Κυριακή, έβγαιναν τα πλοκάμια απ τη μύτη μόλις τα έφερε λέει από ιχθυοσκαλα
Πανάκριβο όμως το πουστικο το ανώτερο ον
Το άμοιρο..Imperium έγραψε: 17 Οκτ 2024, 00:58Μμμμ, τι μου θύμισες, έφαγα ένα προχθες, στιφάδο το έκανε η δικιά μου, μου είχε λείψει.aLiCat έγραψε: 17 Οκτ 2024, 00:52kongrosian έγραψε: 17 Οκτ 2024, 00:44
έχω πεθυμήσει να φάω ένα κουνέλι σπιτίσιο κοκκινιστό, με φρεσκοτηγανισμένες πατάτες.
![]()
Το καημένο το κουνελάκι...
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- kongrosian
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Και εγώ για αυτό το αποφευγω, λόγω τιμής. Άσε που σχεδόν πάντα είναι λίγο, μεζές, τι να χορτάσεις. Άρα πάντα τα καλαμαράκια είναι η πρώτη επιλογή. Τώρα αν το φτιάξουν σπιτικό με κοφτό μακαρονακι, δε λέω όχι. Περί εξυπνάδας, και τα γουρούνια είναι, σιγά μη κόψουμε τα πιτογυρα. Το μόνο που δίνω κάποια χρήματα παραπάνω είναι για αυγά να είναι από κότες ελευθέρας βοσκής γιατί οι κλώβοστοιχιες είναι αισχος.jason0 έγραψε: 17 Οκτ 2024, 01:06 Φάγαμε κάτι χταποδαρες την Κυριακή, έβγαιναν τα πλοκάμια απ τη μύτη μόλις τα έφερε λέει από ιχθυοσκαλα
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Φίλε μου, και τα ΟΥΦΟ άνθρωποι είναι. Απορρώ που δεν το έχεις καταλάβει!giorgos mpekos έγραψε: 17 Οκτ 2024, 00:59 γιατί. Δε θα τρώνε. τα χταπόδια θα τρώνε. Τους ανθρώπους όλη η μαφια έχει φάει κόσμο και κοσμακη από το. Μπομπαρδισμο και τη μόλυνση και αντιμετώπιση κοινοτικών ομαδων. αλλά τότε κανεις. Δε μιλάει φέρανε τους εξωγηνους αλλά δε μας τους δείχνουν τι. Κρίμα που ψάχνουν για κορόιδα . Άμα τους έχετε δείξτε τους ρε . Βγαλατε και τα χταπόδια οτι δεν είναι από τη γη είναι από το φεγγάρι και κατέβηκαν. Ρε τι άλλο θα σκεφτούν οι άτιμη αλλά όλη αυτή έχουν σκοτώσει κάτι εκατομμύρια.κοσμακη και τους πήρε ο. Πόνος για τα Ούφο . Και για τα πρόβατα που τρώνε τι έγινε τόσα χρόνια δεν είπανε .κουβέντα τώρα θυμήθηκαν τα χταπόδια. Γιατί πήγαν η τιμές στο θεό αύριο μεθαύριο το ίδιο θα λένε για το πιτογυρο . Μόνο τότε θα το θυμηθούν αλλά θα ξεχνούν τα εγκλήματα σε βάρος των ανθρώπων
Αν δεν μπορείς να δείξεις λίγη συμπόνεια στον εξωγήινο αδελφό σου, πώς θα δείξεις συμπόνεια για τον συνάνθρωπό σου;
Για αυτό λέμε συμπόνεια για τα ΟΥΦΟ.
Στην περίπτωσή θα πρότεινα ένα ουζάκι με χταπόδι μεζέ, χαλάρωση σε κάποια παραθαλάσια ταβέρνα. Μόνο έτσι θα είσαι σε κατάσταση να αντιμετωπίσεις τους φονιάδες των λαών.
Κι όμως, σε διαβεβαιώ οτι μου έλειπε...
Και θα μου ξαναλείψει σε καναν μήνα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Οκτ 2024, 01:10Και εγώ για αυτό το αποφευγω, λόγω τιμής. Άσε που σχεδόν πάντα είναι λίγο, μεζές, τι να χορτάσεις. Άρα πάντα τα καλαμαράκια είναι η πρώτη επιλογή. Τώρα αν το φτιάξουν σπιτικό με κοφτό μακαρονακι, δε λέω όχι. Περί εξυπνάδας, και τα γουρούνια είναι, σιγά μη κόψουμε τα πιτογυρα. Το μόνο που δίνω κάποια χρήματα παραπάνω είναι για αυγά να είναι από κότες ελευθέρας βοσκής γιατί οι κλώβοστοιχιες είναι αισχος.jason0 έγραψε: 17 Οκτ 2024, 01:06 Φάγαμε κάτι χταποδαρες την Κυριακή, έβγαιναν τα πλοκάμια απ τη μύτη μόλις τα έφερε λέει από ιχθυοσκαλα
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Αυτά άξιζαν, χαλάλι τουςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Οκτ 2024, 01:10Και εγώ για αυτό το αποφευγω, λόγω τιμής. Άσε που σχεδόν πάντα είναι λίγο, μεζές, τι να χορτάσεις. Άρα πάντα τα καλαμαράκια είναι η πρώτη επιλογή. Τώρα αν το φτιάξουν σπιτικό με κοφτό μακαρονακι, δε λέω όχι. Περί εξυπνάδας, και τα γουρούνια είναι, σιγά μη κόψουμε τα πιτογυρα. Το μόνο που δίνω κάποια χρήματα παραπάνω είναι για αυγά να είναι από κότες ελευθέρας βοσκής γιατί οι κλώβοστοιχιες είναι αισχος.jason0 έγραψε: 17 Οκτ 2024, 01:06 Φάγαμε κάτι χταποδαρες την Κυριακή, έβγαιναν τα πλοκάμια απ τη μύτη μόλις τα έφερε λέει από ιχθυοσκαλα
Πήραμε και μισό κιλό θράψαλα με λιωμένο κασέρι μέσα, να ζήσω ή να πεθάνω δεν βαριεσαι
Έχεις κονικλοτροφείο;Imperium έγραψε: 17 Οκτ 2024, 01:14Κι όμως, σε διαβεβαιώ οτι μου έλειπε...
Και θα μου ξαναλείψει σε καναν μήνα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- kongrosian
- kongrosian
μήπως είναι περασμένη η ώρα; να πας για ύπνο;
ορκίσου.
Πώς τα τρώτε βρε παιδιά τα θράψαλα; Μου βρωμάνε από μακριά.jason0 έγραψε: 17 Οκτ 2024, 01:16Αυτά άξιζαν, χαλάλι τουςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Οκτ 2024, 01:10Και εγώ για αυτό το αποφευγω, λόγω τιμής. Άσε που σχεδόν πάντα είναι λίγο, μεζές, τι να χορτάσεις. Άρα πάντα τα καλαμαράκια είναι η πρώτη επιλογή. Τώρα αν το φτιάξουν σπιτικό με κοφτό μακαρονακι, δε λέω όχι. Περί εξυπνάδας, και τα γουρούνια είναι, σιγά μη κόψουμε τα πιτογυρα. Το μόνο που δίνω κάποια χρήματα παραπάνω είναι για αυγά να είναι από κότες ελευθέρας βοσκής γιατί οι κλώβοστοιχιες είναι αισχος.jason0 έγραψε: 17 Οκτ 2024, 01:06 Φάγαμε κάτι χταποδαρες την Κυριακή, έβγαιναν τα πλοκάμια απ τη μύτη μόλις τα έφερε λέει από ιχθυοσκαλα
Πήραμε και μισό κιλό θράψαλα με λιωμένο κασέρι μέσα, να ζήσω ή να πεθάνω δεν βαριεσαι
Κάποτε ένας εξυπνάκιας σε ταβέρνα μου έφερε θράψαλα αντί για καλαμαράκια. Όταν του το είπα, μου απάντησε "το ίδιο είναι".
Εννοείται ότι του γύρισα το πιάτο πίσω.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 1525 Προβολές