!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στα Καλά Καθούμενα η αλλιώς το Μουσείο βρήκε την Έδρα του.
Re: Στα Καλά Καθούμενα η αλλιώς το Μουσείο βρήκε την Έδρα του.
το μονο που καταφερνετε κολλημενοι στην στηριξη μια μαλακιας λογω καταγωγης ειναι να γελοιοποιειστε
το ιδιο γελοια ειναι κ η επιδειξη πολιτισμικης ανωτεροτητας - ο χωριατης παλαιοελλαδιτης - ο Μπαρμπα Γιωργης ο πραγματικος αρχοντας - ειναι ο κολαφος σας που εφτασε στο καλε γκροτο για να υπερασπιστει το τρυφερο λαιμουδακι σας απο το λεπιδι - ενω στρωνατε βουτηρατα κωλαρακια - περιμςνοντας το αναποφευκτο τελος σαν κοτες
το ιδιο γελοια ειναι κ η επιδειξη πολιτισμικης ανωτεροτητας - ο χωριατης παλαιοελλαδιτης - ο Μπαρμπα Γιωργης ο πραγματικος αρχοντας - ειναι ο κολαφος σας που εφτασε στο καλε γκροτο για να υπερασπιστει το τρυφερο λαιμουδακι σας απο το λεπιδι - ενω στρωνατε βουτηρατα κωλαρακια - περιμςνοντας το αναποφευκτο τελος σαν κοτες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ε ρε κακία και πίκρα που βγάζει ο Λάνσελοτ του Μυστρά.. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Communio Sancta
Παοκάρα, βάλε ένα goal, ένα goal...Αγις έγραψε: 12 Οκτ 2024, 22:12το μονο που καταφερνετε κολλημενοι στην στηριξη μια μαλακιας λογω καταγωγης ειναι να γελοιοποιειστε
Ούτε μια γιαγιά μου δεν μαγείρευε πολίτικη κουζίνα.
Μεγάλωσα σε μια πόλη που είχα μέτρο σύγκρισης. Επίσης στα τόσα ταξίδια μου έφαγα την άμμο της θάλασσας σε συνταγές και σχολές. Έχω μεγάλο σεβασμό σε ένα ψητό γουρουνόπουλο σε πανηγύρι της Θήβας, αλλά και σ΄ένα πιάτο παπουτσάκια, ή σε ένα ιμάμ μπαϊλντί.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- hellegennes
Ουουουου! Καταγγελία. Έκανες καταγγελία; Ελπίζω να κράτησες και τις δυο αποδείξεις.Ερμής έγραψε: 12 Οκτ 2024, 14:27 Φέρνει το pos πληρώνουμε και μας πετάει αντί για απόδειξη το παραγγελιοχαρτο. Λέω του πουστη ένα πούτσο λεφτά πληρώσαμε θα ζητήσω και απόδειξη. Ζητάμε απόδειξη και μας τη φέρνει κομμένη ΜΕΤΆ από την πληρωμή, ενώ υποτίθεται έχει γίνει διασύνδεση pos με ταμειακή.
Εντάξει, όλα τα υπόλοιπα δεν είναι σπάνια. Πολλά μαγαζιά λειτουργούν τόσο άθλια. Αλλά αυτό δεν πρέπει να το αφήσεις να περάσει. Όχι να δίνεις 100 ευρώ το άτομο και να κλέβουν τελείως το κράτος. Όχι, φίλε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
δεν εχω κανενα σεβασμο σε μπουζοπουλα αν την φτιαχνουν στη Θηβα - κ στα αθλια θανατηφορα παπουτσακια κλπ σμυρναικες αηδιεςCommunio Sancta έγραψε: 12 Οκτ 2024, 22:27Παοκάρα, βάλε ένα goal, ένα goal...Αγις έγραψε: 12 Οκτ 2024, 22:12το μονο που καταφερνετε κολλημενοι στην στηριξη μια μαλακιας λογω καταγωγης ειναι να γελοιοποιειστε
Ούτε μια γιαγιά μου δεν μαγείρευε πολίτικη κουζίνα.
Μεγάλωσα σε μια πόλη που είχα μέτρο σύγκρισης. Επίσης στα τόσα ταξίδια μου έφαγα την άμμο της θάλασσας σε συνταγές και σχολές. Έχω μεγάλο σεβασμό σε ένα ψητό γουρουνόπουλο σε πανηγύρι της Θήβας, αλλά και σ΄ένα πιάτο παπουτσάκια, ή σε ένα ιμάμ μπαϊλντί.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- hellegennes
Έχει και στην Θεσσαλονίκη ίδιο μαγαζί, στο ίδιο στυλ με την ίδια επωνυμία. Δεν γνωρίζω αν είναι του ίδιου αλλά η δική μου εμπειρία δεν ήταν το ίδιο κακή με του Ερμή. Επίσης ήταν ακριβό αλλά όχι τόσο ακριβό.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Οκτ 2024, 16:39Πουλάνε σε βόρειους τρεντοκάγκουρες και τους συνήθεις βλαχοσελέμπριτις. Απλώς αυτοί είναι πολύ λιγότεροι από τους πρωτευουσιάνους αντίστοιχους μύστες. Η Θεσσαλονίκη έχει γευστικό μπακγκράουντ, η Αθήνα όχι.SeaHawk έγραψε: 12 Οκτ 2024, 16:26 Γι αυτο κατεβηκε στην πρωτευουσα.
Στην Σαλονικη δεν πουλάνε αυτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Communio Sancta
Καλά, μην τρως.Αγις έγραψε: 12 Οκτ 2024, 22:32δεν εχω κανενα σεβασμο σε μπουζοπουλα αν την φτιαχνουν στη Θηβα - κ στα αθλια θανατηφορα παπουτσακια κλπ σμυρναικες αηδιες
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Οκτ 2024, 18:59ανέβασε review google + trip advisor χθεςΕρμής έγραψε: 12 Οκτ 2024, 14:46Αυτό τους χρειάζεταιZundapp έγραψε: 12 Οκτ 2024, 14:44 μα προφανως δεν ειναι οι παραδες, αλλα το ολο σκηνικο
εγω θα εκανα μεταβολη και θα εριχνα μολοτωβ
Αλλά τι να κάνεις; να σηκώσεις καβγά; να κάνεις επί τόπου καταγγελία; αφού έβλεπες πως έπαιζαν "πελάτες" που παίζει να ήταν μπράβοι.
Το google review δε μου ανεβάζει την κριτική γιατί λέει πως παραβαίνω τους κανόνες χρήσης, εν τω μεταξύ τα γράφω πολύ πιο στρογγυλοποιημένα σε σχέση με εδώ. στο trip advisor περιμένω έγκριση.marabou έγραψε: 12 Οκτ 2024, 19:46 Να τα γράφετε στις κριτικές του google αυτά και όχι σε φόρουμ που το βλέπουν μόνο δέκα άτομα.
Ήξερα πως μάλλον επροκειτο για φόλα πριν πάω αλλά προς χάρη της παρέας και του ζευγαριού που ειχα να δω δύο χρόνια είπα δε γαμιέται, θα καταπιώ τη μπουζουκοφάση και το υπερτιμημένο αλλά τουλάχιστον θα έχει καλά κρέατα, τα οποία είχε, τα συνοδευτικά ήταν για τον αχιλλεα τον μπέο. Εννοείται δεν ήξερα πως ουτε ο μισός κατάλογος είναι sold out 8μιση το βράδυ, ούτε οτι στον κατάλογο αναφέρει τιμές για 100γρ και σε υποχρεώνει να πάρεις σε κάποιες κοπές τουλάχιστον μισό κιλό.Beria έγραψε: 12 Οκτ 2024, 19:54 Φίλε Ερμή σε μαγαζί που η είσοδος του είναι ίδια με των σκυλαδικων απέναντι πάς να φας;
Δεν πας
Πρώτο καμπανάκι: ' ήρθε πετυχημένο από τη Σαλονίκη'
Δεύτερο: έχει πιο πολλά τραπέζια από Αναψυκτήριο.
Όσο διάβαζα αυτά που πέρασες αναρωτήθηκα πώς δεν σηκώθηκες να φύγεις
Εν τω μεταξύ όπως είπα παραπανω, πας σε μια πόλη που αυτο που προσπαθείς να πουλήσεις, το έχει ήδη 25 χρόνια πριν και χωρίς τη γυφτιά που πουλάει ώς άποψη. Φτιάξε ρε πστ ένα μαγαζί βάλε τα κρέατα σου μέσα και δούλεψε, γιατί πρέπει να πουλήσεις τον κατσιβελισμό ώς άποψη;
Φίλε όταν εισαι παρέα με τις συζύγους μαζί και βλέπεις πως πρέπει να παίζει και μπραβιλίκι τριγύρω τι να κάνεις;Communio Sancta έγραψε: 12 Οκτ 2024, 20:56 Σε κάθε περίπτωση, επειδή ξέρω τον Ερμής και τον γουστάρω επειδή ξέρει κι από σαλόνια κι από αγορές, απορώ πώς δεν τους προσέβαλε ανελέητα. Θα τους είχα μουρλάνει στο δούλεμα, αν δεν μπορούσα να φύγω αμέσως όταν θα άκουγα τη δυνατή μουσική. Είμαι βέβαιος πως εκεί βγάζουν και το σακάκι όταν κάθονται. Αυτούς όλους που βγάζουν το σακάκι στο εστιατόριο, θα αμολούσα 20 Ρουμάνους να τους ξαφρίσουν ό,τι έχει μέσα.
Να ήταν τύποι που έβγαζαν το σακάκι θα ήταν καλά, μιλάμε για πλαστικογκόμενες, τραπερόβιους, άσβερκα, ψευτοσελέμπριτις
όχι δεν έκανα και είμαι σίγουρος πως και να έκανα δε θα γινόταν τίποτα, ουτε εγώ πλήρωσα με κάρτα, άλλος πλήρωσε με την κάρτα του και έδωσα μετρητά σε αυτόν. Απλά μόλις είδα πως δεν ήρθε απόδειξη, ε του πούστη λέω, κάπου ώπα. Και ξέρεις δεν είμαι απο αυτούς που κυνηγάνε αποδείξεις και τέτοια. Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι εκείνη την ώρα επι τόπου τηλ στην αστυνομία και επώνυμα αλλά όπως είπα παραπάνω δε με έπαιρνε να κάνω μανούρα. Ούτε θα κέρδιζα τίποτα.hellegennes έγραψε: 12 Οκτ 2024, 22:27Ουουουου! Καταγγελία. Έκανες καταγγελία; Ελπίζω να κράτησες και τις δυο αποδείξεις.Ερμής έγραψε: 12 Οκτ 2024, 14:27 Φέρνει το pos πληρώνουμε και μας πετάει αντί για απόδειξη το παραγγελιοχαρτο. Λέω του πουστη ένα πούτσο λεφτά πληρώσαμε θα ζητήσω και απόδειξη. Ζητάμε απόδειξη και μας τη φέρνει κομμένη ΜΕΤΆ από την πληρωμή, ενώ υποτίθεται έχει γίνει διασύνδεση pos με ταμειακή.
Εντάξει, όλα τα υπόλοιπα δεν είναι σπάνια. Πολλά μαγαζιά λειτουργούν τόσο άθλια. Αλλά αυτό δεν πρέπει να το αφήσεις να περάσει. Όχι να δίνεις 100 ευρώ το άτομο και να κλέβουν τελείως το κράτος. Όχι, φίλε.
Και πάλι δε με ενόχλησε αυτό τόσο, όσο οτι είτε απο αχρηστία είτε εσκεμμένα χρέωσαν ό,τι ήθελαν στην αρχή.
Και ακόμη περισσότερο οταν η γυναικα της παρέας δε δέχτηκε να την ταϊσει ο άλλος με το μαχαίρι που στράβωσε και επιδεικτικά έκοψε το κρέας όσο πουτάνα γινόταν. ο κατσιβελοϊδιοκτήτης αντι να μας πει οκ συγγνώμη συμβαίνουν αυτά, προσπάθησε να τα πουλήσει ώς "αποψη"
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Σαρατσης ειναι αντικειμενικα επιτυχημενος.
To εψαξε το κυνηγησε και πετυχε
To εψαξε το κυνηγησε και πετυχε
Μπροστινός δεν είναι, τύπε.Ερμής έγραψε: 12 Οκτ 2024, 16:51Στο κοινό που απευθύνεται μετράει(για τα στόρι στο ινστα, τη μπουζουκοφαση, τις βίζιτες κλπ) αλλά είπα ποιο είναι το κοινό.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Οκτ 2024, 16:31 Συμφωνώ με τον Ερμή. Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι όντως το διαμάντι στο στέμμα του Μουσείου. Όχι, δεν πήγα αλλά βρήκα απολαυστική την περιγραφή και είναι σαν να ήμουν εκεί.
Οπότε Ερμή, παρ' το αλλιώς. Όντως άξιζε ως η απόλυτη εμπΥρία στο πλαίσιο του προχωκαραμπαμπισμού.
Υποθέτω δε ότι η τακτική πελατεία του και όχι όσοι αποχωρούν ατάκτως όπως εσείς, θα νοιώθουν πολύ ψαγμένοι και γευσιγνώστες τύποι.![]()
Δε ξέρω ο ιδιοκτήτης πως την έχει δει. πως πήγε και άνοιξε κάπου κάτι πρωτοποριακό και θα μείνουν όλοι έκθαμβοι;
Steak houses στην Αθήνα παίζουν 25 χρόνια τώρα κια μάλιστα σε πολλά παραπάνω λεβελς.
Όταν άνοιξε ο Τηλέμαχος, παίζει ο μπουζουκοψηστης να μην ήξερε να ψήσει ούτε χοιρινη.
Το στυλ του μου θύμισε τον βλαχοπονηριδη που πιστεύει πως θα πάει και θα πιάσει κορόιδα τους φραγκολεβαντινους.
Και τους πιάνει εν μέρει, απλά θεωρώ πως θα έχει γρήγορο τέλος.
Βεβαια όπως είπα παραπάνω παίζει απλά να είναι μπροστινος και να παίζει άπειρο ξέπλυμα από πίσω.
Το μαγαζί ξεκίνησε από απλή ταβέρνα και έτσι ήταν για αρκετά χρονια. Σε κάποια φάση το γύρισε στην απομίμηση αυτού του Τούρκου που έκοβε τα κρέατα στο τραπέζι και τους τάιζε στο στόμα. Μάλλον είχε και κάποιες άκρες με τραγουδιστές, από την προσωπική ζωή του ιδιοκτήτη, καλή διαφήμιση μέσω Instagram, άρχισαν να έρχονται και άλλα ονόματα, μερικές φιλανθρωπίες και έπιασε το μαγαζί.
Φυσικά η πελατεία της Θεσσαλονίκης είναι μικρή και ως προς το πλήθος και ως προς τους σελέμπριτιζ. Κατέβηκε λοιπόν, Αθήνα όπου και απ' ότι καταλαβαίνω έχει ξεφύγει τελείως σε ψώνισμα και έπαρση. Βέβαια, είχε τέτοια στοιχεία από όταν ήταν Θεσσαλονίκη. Κυκλοφορούσε με δύο διαφορετικά παπούτσια (συνήθως σε χρώμα) και είχε τεράστιο εγώ και μια συνεχόμενη αυτοπροβολή στο Instagram, που προσωπικά την έβρισκα γλιτσιάρικη. Αυτό όμως φέρνει ψωμί στο τραπέζι του τύπου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
η πολυπλοκοτητα συνηθως καταστρεφει το καλο φαγητο. συχνα μαλιστα ειναι επιτηδευμενη για να καλυψει κακης ποιοτητας πρωτες υλες.Communio Sancta έγραψε: 12 Οκτ 2024, 21:36Προφανώς όταν λένε πως οι Προσφυγίνες τους έμαθαν να μαγειρεύουν, εννοούν πως τους έμαθαν να σκέφτονται πολύπλοκα και συνδυαστικά, αντί απλώς να ψήνουν.Αγις έγραψε: 12 Οκτ 2024, 21:21''Στις Πρέσπες κάποιες ηλικιωμένες γυναίκες μού είπαν επί λέξει: «Ούτε μυρωδικά χρησιμοποιούσαμε ούτε μπαχαρικά. Ψητό κρέας τρώγαμε. Οι προσφυγίνες μάς έμαθαν να μαγειρεύουμε».
σωθηκανε![]()
παρτε κ αυτο
''Όταν ακούμε ευρωπαϊκές επιρροές, σκεπτόμαστε ίσως πιο ελαφριά κουζίνα. Και όμως είναι λάθος, καθώς μιλάμε για την ευρωπαϊκή κουζίνα στα μέσα του 19ου αιώνα και στις αρχές του 20ού. Το βούτυρο μπαίνει παντού και θεωρείται απαραίτητο. Το ελαιόλαδο θεωρείται δεύτερης κατηγορίας υλικό. Από εκεί επηρεάζεται η σμυρναίικη κουζίνα, που χρησιμοποιεί βούτυρο ακόμη και στα τηγανητά. Το κρέας τσιγαρίζεται στο βούτυρο, το ίδιο και το πιλάφι. Τα μακαρόνια πρέπει απαραιτήτως να περιχυθούν με καμένο βούτυρο.
Τα «λαδερά» μόνο σώζονται και αυτά μετά βίας, καθώς συνήθως είναι γεμιστά με κρέας και ρύζι τσιγαρισμένα στο βούτυρο. Τα αυγά χρησιμοποιούνται σε ντουζίνες.
Δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση, δεδομένου ότι η «καλή» κουζίνα της εποχής θεωρείται η γαλλική υψηλή μαγειρική, η αποθέωση της ανθυγιεινής κουζίνας.
Έτσι τα «καλά» εστιατόρια στην Ευρώπη και στη Σμύρνη σερβίρουν αστακό θερμιντόρ (πνιγμένο στο βούτυρο) και τουρνεντό Ροσίνι (φιλετάκια μοσχαρίσια τηγανισμένα σε βούτυρο, σερβιρισμένα με φουαγκρά και γαρνιρισμένα με τρούφες)''
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Λίνο Βεντούρα
Ένα συνοικιακό μαγαζί της πλάκας είναι στην Πολίχνη. Φαντάσου πόσο χάλια είναι στην Αθήνα οι ταβέρνες για να κάνει διαφορά.hellegennes έγραψε: 12 Οκτ 2024, 22:36Έχει και στην Θεσσαλονίκη ίδιο μαγαζί, στο ίδιο στυλ με την ίδια επωνυμία. Δεν γνωρίζω αν είναι του ίδιου αλλά η δική μου εμπειρία δεν ήταν το ίδιο κακή με του Ερμή. Επίσης ήταν ακριβό αλλά όχι τόσο ακριβό.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Οκτ 2024, 16:39Πουλάνε σε βόρειους τρεντοκάγκουρες και τους συνήθεις βλαχοσελέμπριτις. Απλώς αυτοί είναι πολύ λιγότεροι από τους πρωτευουσιάνους αντίστοιχους μύστες. Η Θεσσαλονίκη έχει γευστικό μπακγκράουντ, η Αθήνα όχι.SeaHawk έγραψε: 12 Οκτ 2024, 16:26 Γι αυτο κατεβηκε στην πρωτευουσα.
Στην Σαλονικη δεν πουλάνε αυτα.
https://www.tavernoxoros.gr/?p=t276&t=comments
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
stergiosbik
Να πιεις καφε στην Νεα Σμυρνη ρε.Στύξ έγραψε: 12 Οκτ 2024, 15:06 Καφές σε μαγαζί στη Λάρισα με συναδέλφους. "Δε σερβίρουμε φραπέ!" , "πληρώστε με τώρα" ο σερβιτόρος ,εν γένει απρεπής συμπεριφορά και 4,50 -5 ευρώ ο καφές.
Σύρε γαμήσου μαλάκα ,φυσικά δε θα ξαναπατήσουμε και θα σε δυσφημήσουμε παντού.
Κλείστο το μπουρδελάκι μετά, λες κι έχει έλλειψη η Λάρισα από καφετέριες.
Εκει θα βρεις φραπε σιγουρα!
Πολύ χαίρομαι που έφυγα από την Αθήνα
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Δεν είναι ακριβώς ταβέρνα, βασικά μακάρι να ήταν ταβέρνα και να πούλαγε μόνο την ποιότητα των κρεατικων του, που θα ξαναπώ πως αν και φουλ υπερτιμημένη, ήταν καλή. Απλά στο θέμα κοπών και κρεατικων δε περιμέναμε αυτόν να μας το μάθει, το κάνουν εδώ άλλοι και πολύ καλύτερα από το 1999-2000Λίνο Βεντούρα έγραψε: 13 Οκτ 2024, 10:05Ένα συνοικιακό μαγαζί της πλάκας είναι στην Πολίχνη. Φαντάσου πόσο χάλια είναι στην Αθήνα οι ταβέρνες για να κάνει διαφορά.hellegennes έγραψε: 12 Οκτ 2024, 22:36Έχει και στην Θεσσαλονίκη ίδιο μαγαζί, στο ίδιο στυλ με την ίδια επωνυμία. Δεν γνωρίζω αν είναι του ίδιου αλλά η δική μου εμπειρία δεν ήταν το ίδιο κακή με του Ερμή. Επίσης ήταν ακριβό αλλά όχι τόσο ακριβό.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Οκτ 2024, 16:39
Πουλάνε σε βόρειους τρεντοκάγκουρες και τους συνήθεις βλαχοσελέμπριτις. Απλώς αυτοί είναι πολύ λιγότεροι από τους πρωτευουσιάνους αντίστοιχους μύστες. Η Θεσσαλονίκη έχει γευστικό μπακγκράουντ, η Αθήνα όχι.
https://www.tavernoxoros.gr/?p=t276&t=comments
Δε διαφωνώ σε κάτι από αυτά που λες, το μπροστινος το είπα γιατί στο μαγαζί εδώ στην Αθήνα φαίνεται πως έχουν πέσει ΠΟΛΛΆ λεφτά άρα ίσως παίζει χρηματοδότης.Feindflug έγραψε: 13 Οκτ 2024, 00:41Μπροστινός δεν είναι, τύπε.Ερμής έγραψε: 12 Οκτ 2024, 16:51Στο κοινό που απευθύνεται μετράει(για τα στόρι στο ινστα, τη μπουζουκοφαση, τις βίζιτες κλπ) αλλά είπα ποιο είναι το κοινό.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Οκτ 2024, 16:31 Συμφωνώ με τον Ερμή. Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι όντως το διαμάντι στο στέμμα του Μουσείου. Όχι, δεν πήγα αλλά βρήκα απολαυστική την περιγραφή και είναι σαν να ήμουν εκεί.
Οπότε Ερμή, παρ' το αλλιώς. Όντως άξιζε ως η απόλυτη εμπΥρία στο πλαίσιο του προχωκαραμπαμπισμού.
Υποθέτω δε ότι η τακτική πελατεία του και όχι όσοι αποχωρούν ατάκτως όπως εσείς, θα νοιώθουν πολύ ψαγμένοι και γευσιγνώστες τύποι.![]()
Δε ξέρω ο ιδιοκτήτης πως την έχει δει. πως πήγε και άνοιξε κάπου κάτι πρωτοποριακό και θα μείνουν όλοι έκθαμβοι;
Steak houses στην Αθήνα παίζουν 25 χρόνια τώρα κια μάλιστα σε πολλά παραπάνω λεβελς.
Όταν άνοιξε ο Τηλέμαχος, παίζει ο μπουζουκοψηστης να μην ήξερε να ψήσει ούτε χοιρινη.
Το στυλ του μου θύμισε τον βλαχοπονηριδη που πιστεύει πως θα πάει και θα πιάσει κορόιδα τους φραγκολεβαντινους.
Και τους πιάνει εν μέρει, απλά θεωρώ πως θα έχει γρήγορο τέλος.
Βεβαια όπως είπα παραπάνω παίζει απλά να είναι μπροστινος και να παίζει άπειρο ξέπλυμα από πίσω.
Το μαγαζί ξεκίνησε από απλή ταβέρνα και έτσι ήταν για αρκετά χρονια. Σε κάποια φάση το γύρισε στην απομίμηση αυτού του Τούρκου που έκοβε τα κρέατα στο τραπέζι και τους τάιζε στο στόμα. Μάλλον είχε και κάποιες άκρες με τραγουδιστές, από την προσωπική ζωή του ιδιοκτήτη, καλή διαφήμιση μέσω Instagram, άρχισαν να έρχονται και άλλα ονόματα, μερικές φιλανθρωπίες και έπιασε το μαγαζί.
Φυσικά η πελατεία της Θεσσαλονίκης είναι μικρή και ως προς το πλήθος και ως προς τους σελέμπριτιζ. Κατέβηκε λοιπόν, Αθήνα όπου και απ' ότι καταλαβαίνω έχει ξεφύγει τελείως σε ψώνισμα και έπαρση. Βέβαια, είχε τέτοια στοιχεία από όταν ήταν Θεσσαλονίκη. Κυκλοφορούσε με δύο διαφορετικά παπούτσια (συνήθως σε χρώμα) και είχε τεράστιο εγώ και μια συνεχόμενη αυτοπροβολή στο Instagram, που προσωπικά την έβρισκα γλιτσιάρικη. Αυτό όμως φέρνει ψωμί στο τραπέζι του τύπου.
Στο θέμα να τα αρπάζει και να κονομαει από τις γυφτιες που κάνει εγώ είμαι μαζί του, καλά ξηγιεται αφού αυτό θέλουν οι αντίστοιχοι γυφτουλες, γειά σα του μάγκα. Η ένσταση μου είναι σε δύο πράγματα. Πρώτον δε μπορείς να χρεώνεις τέτοιες τιμές από τη στιγμή που δε μπορείς να έχεις αντίστοιχες υπηρεσίες (σέρβις για το πούτσο) και δεύτερον μην ειρωνεύεσαι και μην έχεις κάποιον σε δεύτερη μοίρα από τη στιγμή που δε του αρέσουν αυτές οι γυφτιες. Αν πουλάς μαζί με το φαγητό και την "άποψη" διαφήμισε το μαγαζί ως εστιατοριο/διασκεδαστηριο όπως έκανε το "Κουκλάκι" εδώ πριν 30-35 χρόνια. Ξαναλέω, στο θέμα ότι έτσι βγάζει το ψωμί του αφού παίζει πολύ μπλεμπαιικο επίπεδο και γουσταρει, εγώ μαζί του είμαι 100%.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 13 Οκτ 2024, 10:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 97 Απαντήσεις
- 3123 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
-