!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Λεσβία καπετάνισσα βυθίζει το πλοίο της.

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Re: Λεσβία καπετάνισσα βυθίζει το πλοίο της.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Γιατί Λεζβία;
Είναι από την Λέζβο;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Chupacabra

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chupacabra »

Kauldron έγραψε: 07 Οκτ 2024, 14:51
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Οκτ 2024, 14:46
Kauldron έγραψε: 07 Οκτ 2024, 14:25

:giggle:
Δηλαδή πιστεύεις πως τα μέτρα της Ρωσίας ή της Κινας για τον έλεγχο των τροφίμων είναι αυστηρότερα από της ΕΕ;

Για τον έλεγχο της εκπομπής ρύπων από τα αυτοκίνητα η τις βιομηχανίες;

Να στο πάω και αλλού...έχεις πάει στο Άγιο Όρος;
Γω που έχω πάει σε αρκετά μοναστήρια σου λέω το εξής: στα 17 μοναστήρια που έλαβαν χρηματοδότηση υπό τους αυστηρους όρους της ΕΕ, έχουν γίνει υποδειγματικά έργα αναστηλώσεων και συντηρήσεων με σεβασμό στην ιστορία κ την αρχιτεκτονική.
Στα δύο ελληνικά που αρνήθηκαν και έκαναν του κεφαλιού τους , έχουν καταστραφεί ανεπιστρεπτί αυθεντικά στοιχεία τους. Στο.δε ρωσικο είναι ένας τραγελαφος. Τσιμέντο, αλουμίνιο, ασανσερ, νεοπλουτιστικες αηδιες....
Οχι. Γνωρίζω οτι στην ελληνική ύπαιθρο καίγονται περισσότερα πλαστικά κι από Αμερικανικό στρατόπεδο στο Ιράκ με ο,τι αυτό συνεπάγεται για τη δημόσια υγεία, και οτι αυτό γίνεται με την ανοχή των ηλίθιων χωριατών με στολή (αστυνομικών).
:bravo:
Ακριβως ετσι κι εγω τα γνωριζω απο πρωτο χερι.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Chupacabra έγραψε: 08 Οκτ 2024, 13:52
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Οκτ 2024, 14:46

Δηλαδή πιστεύεις πως τα μέτρα της Ρωσίας ή της Κινας για τον έλεγχο των τροφίμων είναι αυστηρότερα από της ΕΕ;

Για τον έλεγχο της εκπομπής ρύπων από τα αυτοκίνητα η τις βιομηχανίες;

Να στο πάω και αλλού...έχεις πάει στο Άγιο Όρος;
Γω που έχω πάει σε αρκετά μοναστήρια σου λέω το εξής: στα 17 μοναστήρια που έλαβαν χρηματοδότηση υπό τους αυστηρους όρους της ΕΕ, έχουν γίνει υποδειγματικά έργα αναστηλώσεων και συντηρήσεων με σεβασμό στην ιστορία κ την αρχιτεκτονική.
Στα δύο ελληνικά που αρνήθηκαν και έκαναν του κεφαλιού τους , έχουν καταστραφεί ανεπιστρεπτί αυθεντικά στοιχεία τους. Στο.δε ρωσικο είναι ένας τραγελαφος. Τσιμέντο, αλουμίνιο, ασανσερ, νεοπλουτιστικες αηδιες....
Οχι. Γνωρίζω οτι στην ελληνική ύπαιθρο καίγονται περισσότερα πλαστικά κι από Αμερικανικό στρατόπεδο στο Ιράκ με ο,τι αυτό συνεπάγεται για τη δημόσια υγεία, και οτι αυτό γίνεται με την ανοχή των ηλίθιων χωριατών με στολή (αστυνομικών).
:wave:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Chupacabra

Kauldron έγραψε: 08 Οκτ 2024, 13:54

Δεν ειναι μονο αυτο τα πολλα απο τα συντηρητικα των τροφιμων εχουν κατηγορηθει απο τον FDA ως καρκινογονα.
Η ασπαρταμη που χρησιμοποιειται στην κοκα κολα λαητ ως υποκαταστατο ζαχαρης οπως και η φρουκτοζη που χρησιμοποιειται απο αυτους
που κανουν υγυεινη διατροφη για να αποφυγουν την "κακη ζαχαρη" (sic :lol: ) ειναι καρκινογονα. :102:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Chupacabra έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:09
Δεν ειναι μονο αυτο τα πολλα απο τα συντηρητικα των τροφιμων εχουν κατηγορηθει απο τον FDA ως καρκινογονα.
Η ασπαρταμη που χρησιμοποιειται στην κοκα κολα λαητ ως υποκαταστατο ζαχαρης οπως και η φρουκτοζη που χρησιμοποιειται απο αυτους
που κανουν υγυεινη διατροφη για να αποφυγουν την "κακη ζαχαρη" (sic :lol: ) ειναι καρκινογονα. :102:
Είναι και το στέβια ένα απ' αυτά? Νομίζω οτι κάτι είχα διαβάσει.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Chupacabra

Kauldron έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:10
Chupacabra έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:09

Είναι και το στέβια ένα απ' αυτά? Νομίζω οτι κάτι είχα διαβάσει.
Οχι η στεβια ειναι καθαρα φυτικο προϊον οπως αλλωστε και η κοινη ζαχαρη.

Αυτα που σου προανεφερα ειναι εντελως τεχνητα.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Lord Brum έγραψε: 07 Οκτ 2024, 15:44
Isildur έγραψε: 07 Οκτ 2024, 13:46
Kauldron έγραψε: 07 Οκτ 2024, 13:32

Είδαμε τί καλά που τα κατάφερε.
Έτερον εκάτερον. Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες της δώσανε την διακυβέρνηση τού πλοίου δεν τις ξέρουμε (φαντάζομαι δηλαδή ότι δεν τις ξέρουμε, εσύ πάλι είμαι σίγουρος ότι κάπου έχεις κατασταλάξει). Αν ήταν θέμα προώθησης λόγω γουοκίλας ενώ ήταν αντικειμενικά ανεπαρκής, τότε πάει αλλού το πράμα και όντως έχει νόημα η κατακραυγή. Αν όμως ήταν κι αυτό ένα ακόμα ατύχημα, όπως τόσα και τόσα άλλα γίνονται χωρίς να εξετάζουμε τι γούστα βγάζει ο κάθε καπετάνιος στο κρεβάτι του, τότε είναι απλά εμμονή ή/και κατινιά. Σίγουρα όμως δεν ήταν "η δασκάλα που βάλανε να κυβερνάει ένα πλοίο απλά και μόνο γιατί είναι λεσβία", έτσι;
Kauldron έγραψε: 07 Οκτ 2024, 13:32

Γιατί διαφημίστηκε οτι έχει αυτές τις συγκεκριμένες προτιμήσεις, λές και είναι κάποιο προσόν.
Και τ' αποτελέσματα τα είδαμε.
Σ' αυτό, όπως είπα και πιο πάνω στον Χέλη, συμφωνώ. Αν όντως διαφημίστηκε, φυσικά.
Είτε αφήνουμε την προσωπική ζωή εντελώς εντός της ιδιωτικής σφαίρας, είτε τη διαφημίζουμε με κίνδυνο να γυρίσει μπούμερανγκ αν κατι στραβωσει. Αν στο πανηγυρικό "κοιτάξτε έχουμε την πρώτη λεσβία καπετανισα" η συνέχεια είναι αυτό που έγινε, εννοείται ότι θα φωνάξουμε "η λεσβία βύθισε το πλοιο". Σαν τον κασσελακη ένα πράγμα. Ή λες γεια σας είναι ο Στέφανος και είμαι πολιτικός και αφηνεις τον ταιλερ στην κουζινα ειτε τον επιδεικνυεις για να πουλήσεις προοσευτισμο και μοιραία θα φας και κράξιμο.
Συμφωνώ και επαυξάνω. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που -αν και δεν το συνηθίζω- είχα ασχοληθεί κι εγώ με τη σεξουαλικότητα τού Κασσελάκη τότε που γινόταν ο χαμός μ' αυτόν (πέρσι), έστω και λίγο.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
exiledd
Phorum.gr user: exiledd

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από exiledd »

Kauldron έγραψε: 07 Οκτ 2024, 15:11
SeaHawk έγραψε: 07 Οκτ 2024, 15:04 Χελωνε πιστευεις οτι εχουμε gay πιλοτους σε Rafale και F-16?
Χάσου από μπροστά μου.
:smt005:
Μου θύμισε φάση Professor X και Eric Lencher a.k.a Magneto πάνε και βρίσκουν τον Wolverine:

"Go, fuck yourself", intensifies :lol:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

exiledd έγραψε: 21 Οκτ 2024, 20:38
Kauldron έγραψε: 07 Οκτ 2024, 15:11
SeaHawk έγραψε: 07 Οκτ 2024, 15:04 Χελωνε πιστευεις οτι εχουμε gay πιλοτους σε Rafale και F-16?
Χάσου από μπροστά μου.
:smt005:
Μου θύμισε φάση Professor X και Eric Lencher a.k.a Magneto πάνε και βρίσκουν τον Wolverine:

"Go, fuck yourself", intensifies :lol:
:smt005: :smt005: :smt005:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”