!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιθεση απο ιδιοκτητη σκυλου
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Re: Επιθεση απο ιδιοκτητη σκυλου
Διαβάστε να δείτε τι τραβάμε από τα εξάποδα:
https://www.kathimerini.gr/society/5632 ... diaforoyn/
https://www.kathimerini.gr/society/5632 ... diaforoyn/
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
ΠΕΡΔΗΣΕΙ ΗΜΩΝ ΟΡΧΕΙΣΣτύξ έγραψε: 05 Οκτ 2024, 15:27ΔΥΝΑΜΑΙ ΟΥΡΉΣΕΙΝ ΑΜΦΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΣ ΟΙΚΙΑΣ ΥΜΩΝ.George_V έγραψε: 05 Οκτ 2024, 11:0811 ΚΑΙ ΩΣ ΕΒΑΣΙΛΕΥΣΕΝ ΑΜΑ ΕΚΑΘΗΣΕΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΠΑΤΑΞΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝ ΤΟΥ ΒΑΑΣΑ ΔΕΝ ΑΦΗΚΕΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΟΥΡΟΥΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΙΧΟΝ ΟΥΔΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΟΥΔΕ ΦΙΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥBeria έγραψε: 05 Οκτ 2024, 11:03 ΔΙΟΤΙ ΠΑΣ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΧΑΑΒ ΘΕΛΕΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΘΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΧΑΑΒ ΤΟΝ ΟΥΡΟΥΝΤΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΙΛΕΙΣΜΕΝΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΕΙΜΕΝΟΝ ΕΝ ΤΩ ΙΣΡΑΗΛ
Παλαιά Διαθήκη, Βασιλέων 9
PΗΟRUΜ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Στις πολιτισμένες χώρες και όχι στην Υεμένη της ΕΕ, παίρνουν dna από τα σκυλιά του καθενός και μετά κάνουν ελέγχους σε σκατά στο δρόμο, ή σε αδέσποτα. Αν βρεθεί συνάφεια, έρχεται χαρτάκι στην εφορία αμέσως.
Σε πολιτισμένες χώρες όμως, αυτά.
Λύνεται το πρόλβημα των αδέσποτων και της μπιχλας εντός 5ετίας. Εδώ βέβαια το κονδύλι θα το έχουν κάνει ήδη αστυνομία σκύλων ή κάτι αντίστοιχο που θα έχει πάει στις τσέπες κάποιου μιζοτακιστή.
Σε πολιτισμένες χώρες όμως, αυτά.
Λύνεται το πρόλβημα των αδέσποτων και της μπιχλας εντός 5ετίας. Εδώ βέβαια το κονδύλι θα το έχουν κάνει ήδη αστυνομία σκύλων ή κάτι αντίστοιχο που θα έχει πάει στις τσέπες κάποιου μιζοτακιστή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 05 Οκτ 2024, 16:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://www.newsweek.com/dog-dna-tests- ... op-1862246
Παραδειγμα
Αυτά βέβαια είναι πολύ προχωρημένες σκέψεις για τους υπουργούς μας και τους απόφοιτους Χάρβαρντ
Παραδειγμα
Αυτά βέβαια είναι πολύ προχωρημένες σκέψεις για τους υπουργούς μας και τους απόφοιτους Χάρβαρντ
Πολύ ωραίο εναρκτήριο νήμα, σπάνια γράφει ευχάριστα
Ενδιαφέρον και το μήνυμα του : συντονισμέ σε έχω για τα αρχιδια μου
Δεν περίμενα να έχει δίπλωμα οδήγησης
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Το κάναμε στα τεθωρακισμένα τα οποία έχει τιμήσει και ο νηματοθετης με την ιστορική βόλτα του άρματος στην γειτονιά τουΓΑΛΗ έγραψε: 05 Οκτ 2024, 13:10 Ενιγουέι, για αυτοκίνητα υπάρχει λύση. Άδειο πλαστικό μπουκάλι με καπάκι και κώνος.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΥΣ ΕΧΩ ΗΜΑΣ ΑΜΦΟΤΕΡΟΥΣ ΕΝ ΕΜΟΙΣ ΟΡΧΕΙΣ
(Παιζει και να το σφαξα).
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
ΙΝΑ ΠΛΗΡΩΘΗ ΤΟ ΓΡΑΦΕΝ : ΥΠΟ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΗΜΩΝ ΕΠΕΡΔΗΣΑΜΕΝ
Γάμησες τη δοτική πληθυντικού.
2 Μ ρε μλκσμένο και μολόγα τι μετοχή έβαλες συντακτικά.
Ορχεσι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Ενώ το "ημάς" το είχε σωστό...Στύξ έγραψε: 05 Οκτ 2024, 16:33 Γάμησες τη δοτική πληθυντικού.![]()
2 Μ ρε μλκσμένο και μολόγα τι μετοχή έβαλες συντακτικά.![]()
Κι εσύ κ διευθυντά "επερδήσαμεν";;;
"Έπαρδον" είναι ο αόριστος
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Εσύ μην πετάγεσαι,δε σήκωσες χέρι.
Εγώ είμαι ο Επιθεωρητής ρε Δασκαλε που παρακολουθώ πώς κάνετε το μάθημα.
Ημιαναπαυση
Συνηρημένος νεολογισμός βρε χαμένε κατά το ποιέω -ποιώΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 05 Οκτ 2024, 16:37Ενώ το "ημάς" το είχε σωστό...Στύξ έγραψε: 05 Οκτ 2024, 16:33 Γάμησες τη δοτική πληθυντικού.![]()
2 Μ ρε μλκσμένο και μολόγα τι μετοχή έβαλες συντακτικά.![]()
Κι εσύ κ διευθυντά "επερδήσαμεν";;;
"Έπαρδον" είναι ο αόριστος
Δεν είμαι διευθυντής και χέσθηκα για το "ημάς" επίσης .
Τη μετοχή δε μου βρήκατε..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 485 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
-