Lol! Αυτό είναι σαν να λες ότι σε ένα πολ με τίτλο "τι θα ψηφίσετε" η επιλογή "δεν θα ψηφίσω" είναι άκυρη.axilmar έγραψε: 08 Οκτ 2024, 11:00Εαν ηταν για το εαν "πληρωνουν τους λογαριασμους στην ωρα τους" τοτε οι επιλογες "δεν πληρωνω / ειμαι τζαμπατζης" δεν θα επρεπε να υπαρχουν.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 14:33Το πολ είναι "Πληρώνετε τους λογαριασμούς σας στην ώρα τους;" όχι "πληρώνετε τους λογαριασμούς σας ή όχι;".axilmar έγραψε: 03 Οκτ 2024, 12:11 Δεν εχει κανενα νοημα αυτο το πολ.
Εφοσον καποιος μπορει, φυσικα και θα πληρωσει τους λογαριασμους του. Ποιος εχει ορεξη να τον κυνηγανε τα χρεη;
Μάλιστα από το αποτέλεσμα μπορείς να δεις ότι το 44% δεν έχει απαντήσει "ναι, πάντα", οπότε βγάζει συμπεράσματα που ήθελα να βγάλω.
Βαζοντας αυτες τις επιλογες μετατρεπεις το πολλ απο 'την ωρα τους' στο 'εαν πληρωνονται'.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πληρώνετε τους λογαριασμούς σας στην ώρα τους;
- hellegennes
Re: Πληρώνετε τους λογαριασμούς σας στην ώρα τους;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Είναι όμως και 100 (παραπάνω είναι, αλλά για τις ανάγκες της συζήτησης) ταμεία λιγότερα για την επιχείρηση που δέχεται τις ηλεκτρονικές πληρωμές.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 14:29Δεν είναι το τίποτα. Είναι 0,60 λεπτά αντί 30 λεπτά στην ουρά σε ταμείο για να πληρώσεις και πιθανόν περισσότερο κομμάτι από τον χρόνο σου.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Οκτ 2024, 06:01Πρώτα από όλα και που τους δίνουμε 0.60 για τι τίποτα είναι ξεφτίλα, απλά το κάνω επειδή βαριέμαι να βρω άλλο τρόπο. Αλλά το νερό μου έρχεται και 7 ευρώ συνήθως, να δώσω και 60 λεπτά, έλεος.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 00:18
Όχι, μόνο το κράτος τα κάνει αυτά. Οι δήμοι και οι ιδιωτικές εταιρείες δεν έχουν πρόστιμα και προσαυξήσεις.
Ρε μαλάκα, μην είστε τόσο τσίπηδες.
Αν γλυτώνουμε εμείς τον χρόνο για την πληρωμή, αυτοί γλυτώνουν πολλά περισσότερα από την μείωση του προσωπικού.
Άρα έπρεπε να δίνουν έκπτωση στην ηλεκτρονική πληρωμή και όχι να χρεώνουν
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- hellegennes
Αυτό δεν αφορά εσένα όμως. Αν κάνω μια υπηρεσία καλύτερη για εσένα ενώ ταυτόχρονα γλυτώνω χρήματα κερδίζουμε και οι δυο. Εσύ ήδη κερδίζεις από την καλύτερη υπηρεσία, γιατί θα πρέπει να την κάνω και πιο φθηνή;Beria έγραψε: 08 Οκτ 2024, 12:20Είναι όμως και 100 (παραπάνω είναι, αλλά για τις ανάγκες της συζήτησης) ταμεία λιγότερα για την επιχείρηση που δέχεται τις ηλεκτρονικές πληρωμές.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 14:29Δεν είναι το τίποτα. Είναι 0,60 λεπτά αντί 30 λεπτά στην ουρά σε ταμείο για να πληρώσεις και πιθανόν περισσότερο κομμάτι από τον χρόνο σου.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Οκτ 2024, 06:01
Πρώτα από όλα και που τους δίνουμε 0.60 για τι τίποτα είναι ξεφτίλα, απλά το κάνω επειδή βαριέμαι να βρω άλλο τρόπο. Αλλά το νερό μου έρχεται και 7 ευρώ συνήθως, να δώσω και 60 λεπτά, έλεος.
Αν γλυτώνουμε εμείς τον χρόνο για την πληρωμή, αυτοί γλυτώνουν πολλά περισσότερα από την μείωση του προσωπικού.
Τώρα αν αυτοί κερδίζουν περισσότερα από εσένα με αυτό το σύστημα, μπράβο τους· είναι καλοί επιχειρηματίες. Δεν έχουν καμμιά υποχρεώση να μοιραστούν τα κέρδη από τις δικές τους ιδέες μαζί σου. Από την δική σου πλευρά σημασία έχει ότι κερδίζεις εσύ. Το αν αυτοί κερδίζουν περισσότερα δεν πρέπει να σε αφορά, είναι σαν αντίστροφο "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" (για να το κάνω πιο σαφές, είναι σαν να ζητάς καλύτερη τιμή στο τυρί επειδή ο τσομπάνος βρήκε μέθοδο να κατεβάζουν περισσότερο και καλύτερης ποιότητας γάλα οι κατσίκες του).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εδω και 1-2 χρόνια, όλα πάγια πληρωμή με virtual card payzy η οποία έχει 1% επιστροφή ,οπότε και ασφαλής αισθάνεσαι αφού τη φορτίζεις με όποιο ποσό επιθυμείς και κερδίζεις κανα 2 καφέδες το μήνα . Βάζει και GB με την χρήση ,αλλά έχω απεριόριστο συμβόλαιο και δεν έχω ασχοληθεί.
Μου παρέχει την υπηρεσία που πριν δεν πλήρωνα (αλλά πλήρωναν αυτοί επιπλέον εργαζομένους) και μου ζητούν να την πληρώσω, ενώ αυτοί έχουν μείωση του κόστουςhellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2024, 12:34Αυτό δεν αφορά εσένα όμως. Αν κάνω μια υπηρεσία καλύτερη για εσένα ενώ ταυτόχρονα γλυτώνω χρήματα κερδίζουμε και οι δυο. Εσύ ήδη κερδίζεις από την καλύτερη υπηρεσία, γιατί θα πρέπει να την κάνω και πιο φθηνή;Beria έγραψε: 08 Οκτ 2024, 12:20Είναι όμως και 100 (παραπάνω είναι, αλλά για τις ανάγκες της συζήτησης) ταμεία λιγότερα για την επιχείρηση που δέχεται τις ηλεκτρονικές πληρωμές.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 14:29
Δεν είναι το τίποτα. Είναι 0,60 λεπτά αντί 30 λεπτά στην ουρά σε ταμείο για να πληρώσεις και πιθανόν περισσότερο κομμάτι από τον χρόνο σου.
Τώρα αν αυτοί κερδίζουν περισσότερα από εσένα με αυτό το σύστημα, μπράβο τους· είναι καλοί επιχειρηματίες. Δεν έχουν καμμιά υποχρεώση να μοιραστούν τα κέρδη από τις δικές τους ιδέες μαζί σου. Από την δική σου πλευρά σημασία έχει ότι κερδίζεις εσύ. Το αν αυτοί κερδίζουν περισσότερα δεν πρέπει να σε αφορά, είναι σαν αντίστροφο "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" (για να το κάνω πιο σαφές, είναι σαν να ζητάς καλύτερη τιμή στο τυρί επειδή ο τσομπάνος βρήκε μέθοδο να κατεβάζουν περισσότερο και καλύτερης ποιότητας γάλα οι κατσίκες του).
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- hellegennes
Έχω πολλά χρόνια να πληρώσω σε γκισέ αλλά δεν ισχύει αυτό που λες. Με μια γρήγορη αναζήτηση βλέπω ότι οι χρεώσεις στα γκισέ είναι όχι δωρεάν αλλά και μεγαλύτερες από αυτές του e-banking. Κάποτε ήταν ανέξοδη η πληρωμή αλλά καταργήθηκε κάποια στιγμή την τελευταία δεκαετία· πότε ακριβώς δεν ξέρω.Beria έγραψε: 08 Οκτ 2024, 13:46 Μου παρέχει την υπηρεσία που πριν δεν πλήρωνα (αλλά πλήρωναν αυτοί επιπλέον εργαζομένους) και μου ζητούν να την πληρώσω, ενώ αυτοί έχουν μείωση του κόστους
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πληρώνω το ενοίκιο μου με τραπεζική μεταφορά στην τράπεζα του εκμισθωτή που είναι σε άλλη τράπεζα από τη δική μουhellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:41Έχω πολλά χρόνια να πληρώσω σε γκισέ αλλά δεν ισχύει αυτό που λες. Με μια γρήγορη αναζήτηση βλέπω ότι οι χρεώσεις στα γκισέ είναι όχι δωρεάν αλλά και μεγαλύτερες από αυτές του e-banking. Κάποτε ήταν ανέξοδη η πληρωμή αλλά καταργήθηκε κάποια στιγμή την τελευταία δεκαετία· πότε ακριβώς δεν ξέρω.Beria έγραψε: 08 Οκτ 2024, 13:46 Μου παρέχει την υπηρεσία που πριν δεν πλήρωνα (αλλά πλήρωναν αυτοί επιπλέον εργαζομένους) και μου ζητούν να την πληρώσω, ενώ αυτοί έχουν μείωση του κόστους
Επιβαρύνομαι 2,5€ κάθε μήνα
Σου φαίνεται λογικό;
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Γιατί δεν τα στέλνεις με iris, πρώιμε;Beria έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:45Πληρώνω το ενοίκιο μου με τραπεζική μεταφορά στην τράπεζα του εκμισθωτή που είναι σε άλλη τράπεζα από τη δική μουhellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:41Έχω πολλά χρόνια να πληρώσω σε γκισέ αλλά δεν ισχύει αυτό που λες. Με μια γρήγορη αναζήτηση βλέπω ότι οι χρεώσεις στα γκισέ είναι όχι δωρεάν αλλά και μεγαλύτερες από αυτές του e-banking. Κάποτε ήταν ανέξοδη η πληρωμή αλλά καταργήθηκε κάποια στιγμή την τελευταία δεκαετία· πότε ακριβώς δεν ξέρω.Beria έγραψε: 08 Οκτ 2024, 13:46 Μου παρέχει την υπηρεσία που πριν δεν πλήρωνα (αλλά πλήρωναν αυτοί επιπλέον εργαζομένους) και μου ζητούν να την πληρώσω, ενώ αυτοί έχουν μείωση του κόστους
Σου φαίνεται λογικό;
- hellegennes
Άλλου είδους χρέωση είναι αυτή. Και στο γκισέ το ίδιο ακριβώς θα πλήρωνες. Λογικό-παράλογο, οι τράπεζες χρεώνουν η μία την άλλην για μεταφορά. Εγώ χρεώνομαι 0,60€ όταν μεταφέρω από Viva σε Εθνική, συνήθως γιατί θέλω άμεση μεταφορά (για μεταφορά σε 1-2 εργάσιμες είναι 0). Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μού δίνει επιλογή αν θέλω να χρεωθώ τα έξοδα και των δυο τραπεζών (εννοείται ότι επιλέγω μόνο της μίας).Beria έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:45Πληρώνω το ενοίκιο μου με τραπεζική μεταφορά στην τράπεζα του εκμισθωτή που είναι σε άλλη τράπεζα από τη δική μουhellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:41Έχω πολλά χρόνια να πληρώσω σε γκισέ αλλά δεν ισχύει αυτό που λες. Με μια γρήγορη αναζήτηση βλέπω ότι οι χρεώσεις στα γκισέ είναι όχι δωρεάν αλλά και μεγαλύτερες από αυτές του e-banking. Κάποτε ήταν ανέξοδη η πληρωμή αλλά καταργήθηκε κάποια στιγμή την τελευταία δεκαετία· πότε ακριβώς δεν ξέρω.Beria έγραψε: 08 Οκτ 2024, 13:46 Μου παρέχει την υπηρεσία που πριν δεν πλήρωνα (αλλά πλήρωναν αυτοί επιπλέον εργαζομένους) και μου ζητούν να την πληρώσω, ενώ αυτοί έχουν μείωση του κόστους
Σου φαίνεται λογικό;
Κοίτα, κανείς μας δεν θέλει να θησαυρίζουν οι τράπεζες για να κάνουμε συναλλαγές, αλλά η αλήθεια είναι ότι ειδικά η πληρωμή λογαριασμών ηλεκτρονικά είναι μεγάλο κέρδος για τον συναλλασσόμενο και δεν θεωρώ μεγάλο το κόστος για αυτήν την υπηρεσία.
Και επειδή είδα κάπου να αναφέρεται η πληρωμή που δίνουν οι εταιρείες από τα site τους, οι τραπεζικές πληρωμές είναι πιο ασφαλείς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιατί η πληρωμή ενοικίου χρειάζεται ως αποδεικτικό τραπεζική μεταφορά και όχι IRISΑνδροπαραδίνομαι έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:46Γιατί δεν τα στέλνεις με iris, πρώιμε;Beria έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:45Πληρώνω το ενοίκιο μου με τραπεζική μεταφορά στην τράπεζα του εκμισθωτή που είναι σε άλλη τράπεζα από τη δική μουhellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2024, 14:41
Έχω πολλά χρόνια να πληρώσω σε γκισέ αλλά δεν ισχύει αυτό που λες. Με μια γρήγορη αναζήτηση βλέπω ότι οι χρεώσεις στα γκισέ είναι όχι δωρεάν αλλά και μεγαλύτερες από αυτές του e-banking. Κάποτε ήταν ανέξοδη η πληρωμή αλλά καταργήθηκε κάποια στιγμή την τελευταία δεκαετία· πότε ακριβώς δεν ξέρω.
Σου φαίνεται λογικό;
Λένε ότι θα το επιτρέψουν κάποια στιγμή
Το 'τι θα ψηφισετε' δεν ειναι το ιδιο με το 'εαν πληρωνετε τους λογαριασμους στην ωρα τους'.hellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2024, 11:52Lol! Αυτό είναι σαν να λες ότι σε ένα πολ με τίτλο "τι θα ψηφίσετε" η επιλογή "δεν θα ψηφίσω" είναι άκυρη.axilmar έγραψε: 08 Οκτ 2024, 11:00Εαν ηταν για το εαν "πληρωνουν τους λογαριασμους στην ωρα τους" τοτε οι επιλογες "δεν πληρωνω / ειμαι τζαμπατζης" δεν θα επρεπε να υπαρχουν.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 14:33
Το πολ είναι "Πληρώνετε τους λογαριασμούς σας στην ώρα τους;" όχι "πληρώνετε τους λογαριασμούς σας ή όχι;".
Μάλιστα από το αποτέλεσμα μπορείς να δεις ότι το 44% δεν έχει απαντήσει "ναι, πάντα", οπότε βγάζει συμπεράσματα που ήθελα να βγάλω.
Βαζοντας αυτες τις επιλογες μετατρεπεις το πολλ απο 'την ωρα τους' στο 'εαν πληρωνονται'.![]()
Το 'στην ωρα τους' κανει την διαφορα, διοτι δινει εμφαση στο πότε πληρωνονται οι λογαριασμοι, οχι στο εαν πληρωνονται.
Το αντιστοιχο παραδειγμα με την ψηφο θα ηταν το 'την ημερα των εκλογων, τι ωρα πατε να ψηφισετε', και να ειχε και επιλογη 'δεν παω να ψηφισω'. Το ερωτημα ειναι το 'πότε πατε', οχι το 'εαν πατε'.
- hellegennes
Όπως στο "τι θα ψηφίσετε" η έμφαση είναι "στις επόμενες εκλογές" όχι αν θα ψηφίσετε. Θα μπορούσα να φέρω κι άλλα παραδείγματα από παρόμοιας φύσης ερωτήσεις αλλά αν δεν το καταλαβαίνεις μ' αυτό δεν θα το καταλάβεις με τίποτα.axilmar έγραψε: 09 Οκτ 2024, 09:47Το 'τι θα ψηφισετε' δεν ειναι το ιδιο με το 'εαν πληρωνετε τους λογαριασμους στην ωρα τους'.hellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2024, 11:52Lol! Αυτό είναι σαν να λες ότι σε ένα πολ με τίτλο "τι θα ψηφίσετε" η επιλογή "δεν θα ψηφίσω" είναι άκυρη.axilmar έγραψε: 08 Οκτ 2024, 11:00
Εαν ηταν για το εαν "πληρωνουν τους λογαριασμους στην ωρα τους" τοτε οι επιλογες "δεν πληρωνω / ειμαι τζαμπατζης" δεν θα επρεπε να υπαρχουν.
Βαζοντας αυτες τις επιλογες μετατρεπεις το πολλ απο 'την ωρα τους' στο 'εαν πληρωνονται'.![]()
Το 'στην ωρα τους' κανει την διαφορα, διοτι δινει εμφαση στο πότε πληρωνονται οι λογαριασμοι, οχι στο εαν πληρωνονται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Μαλακίες γράφεις, αλλά σε θαυμάζω που κατάφερες να χεληγενίσεις το Χελη.axilmar έγραψε: 09 Οκτ 2024, 09:47Το 'τι θα ψηφισετε' δεν ειναι το ιδιο με το 'εαν πληρωνετε τους λογαριασμους στην ωρα τους'.hellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2024, 11:52Lol! Αυτό είναι σαν να λες ότι σε ένα πολ με τίτλο "τι θα ψηφίσετε" η επιλογή "δεν θα ψηφίσω" είναι άκυρη.axilmar έγραψε: 08 Οκτ 2024, 11:00
Εαν ηταν για το εαν "πληρωνουν τους λογαριασμους στην ωρα τους" τοτε οι επιλογες "δεν πληρωνω / ειμαι τζαμπατζης" δεν θα επρεπε να υπαρχουν.
Το αντιστοιχο παραδειγμα με την ψηφο θα ηταν το 'την ημερα των εκλογων, τι ωρα πατε να ψηφισετε', και να ειχε και επιλογη 'δεν παω να ψηφισω'. Το ερωτημα ειναι το 'πότε πατε', οχι το 'εαν πατε'.
- hellegennes
Πολλοί μπορούν να με μιμηθούν, κανείς να κάνει ό,τι κάνω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Οκτ 2024, 17:35Μαλακίες γράφεις, αλλά σε θαυμάζω που κατάφερες να χεληγενίσεις το Χελη.axilmar έγραψε: 09 Οκτ 2024, 09:47Το 'τι θα ψηφισετε' δεν ειναι το ιδιο με το 'εαν πληρωνετε τους λογαριασμους στην ωρα τους'.hellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2024, 11:52
Lol! Αυτό είναι σαν να λες ότι σε ένα πολ με τίτλο "τι θα ψηφίσετε" η επιλογή "δεν θα ψηφίσω" είναι άκυρη.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τι μαλακια ειπα; ανελυσε το να το αποδειξεις, εφοσον εισαι μαγκας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Οκτ 2024, 17:35Μαλακίες γράφεις, αλλά σε θαυμάζω που κατάφερες να χεληγενίσεις το Χελη.axilmar έγραψε: 09 Οκτ 2024, 09:47Το 'τι θα ψηφισετε' δεν ειναι το ιδιο με το 'εαν πληρωνετε τους λογαριασμους στην ωρα τους'.hellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2024, 11:52
Lol! Αυτό είναι σαν να λες ότι σε ένα πολ με τίτλο "τι θα ψηφίσετε" η επιλογή "δεν θα ψηφίσω" είναι άκυρη.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 527 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 257 Απαντήσεις