!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αεργία στην Ελλάδα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: Αεργία στην Ελλάδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

κυριος Μακης έγραψε: 24 Σεπ 2024, 12:25 γενικα οι συμβουλευτικες ειναι γαλερα αλλα και μεγαλο σχολειο, παει αναλογα με την ομαδα/προτζεκτ/πελατη. αξιζει να πας σαν entry level, οπου ειναι και αναμενομενα πιο μεγαλο το attrition. παντως ακομα και σε αυτες ξερω ατομα σε Deloitte και Αccenture πχ που γενικα τελειωνουν στις 18:00.
:goodpost:

κι εγώ αξέ αρχίνησα με χιλιάρικο πριν εικοσιπέντε χρόνια που λέει και ο τσιλ, και δείτε που κατέληξα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 24 Σεπ 2024, 12:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

talaipwros έγραψε: 24 Σεπ 2024, 12:25
Chilloutbuddy έγραψε: 24 Σεπ 2024, 12:23 Χιλιαρικακι δίνει η ντελοιτ σε νέους αποφοίτους, όσο έδινε και πριν 25 χρόνια που πρωτομπηκε το ευρώ. Τα ίδια και η Πράις, Ε&Υ, Κουρουμουτζου.
ε οκ, για 22χρονο με προοπτικη να κανει καρριερα μετα ασχημα ειναι;
Καλα μιλαω για αεργους τοτε
Ε νταξ, χαρτζιλίκι, με χιλιαρικο πάλι στη μάνα σου μένεις. Αλλά πληρώνεις τουλάχιστον το αμάξι και τα τσιγάρα σου, μπορεί και να γαμας κιόλας.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2024, 12:27
κυριος Μακης έγραψε: 24 Σεπ 2024, 12:25 γενικα οι συμβουλευτικες ειναι γαλερα αλλα και μεγαλο σχολειο, παει αναλογα με την ομαδα/προτζεκτ/πελατη. αξιζει να πας σαν entry level, οπου ειναι και αναμενομενα πιο μεγαλο το attrition. παντως ακομα και σε αυτες ξερω ατομα σε Deloitte και Αccenture πχ που γενικα τελειωνουν στις 18:00.
:goodpost:
:+1:
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

έκανα κι εδίτ ;-)
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Chilloutbuddy έγραψε: 24 Σεπ 2024, 12:28
Chilloutbuddy έγραψε: 24 Σεπ 2024, 12:23 Χιλιαρικακι δίνει η ντελοιτ σε νέους αποφοίτους, όσο έδινε και πριν 25 χρόνια που πρωτομπηκε το ευρώ. Τα ίδια και η Πράις, Ε&Υ, Κουρουμουτζου.
Ε νταξ, χαρτζιλίκι, με χιλιαρικο πάλι στη μάνα σου μένεις. Αλλά πληρώνεις τουλάχιστον το αμάξι και τα τσιγάρα σου, μπορεί και να γαμας κιόλας.
ρε συ, φρεσκος απο το πανεπιστημιο, 22 ( αντε 23 παπαρα πσι να τελειωσει και το στρατιωτικο αν ειναι αντρας), ποσα να παιρνει, τα 3 πρωτα χρονια θα μαθαινει και τη δουλεια

τες πα, πολλα ειπαμε, μπηκαν και τρολς και σιχαμεροι ψυχακηδες στη συζητηση, αυτα.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

με το τίμιο αυτό χιλιάρικο, ο εγκέφαλος έμενε σε δυάρι στην αριστοδήμου στο λυκαβηττό με τετρακόσα είκοσι ενοίκιο, αλλά έπαιζε σε ιντερνάσιοναλ πρότζεκτς στη μέση ανατολή όπου υπήρχε δυνατό περ ντίεμ. με συγκινήσατε μπαγάσες
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

τώρα μέση ανατολή εποχές 03, 04 που τους έφευγε όλων τσιρλιπιπί όταν ακούγανε για ιζλάμ. και κατηφόριζα χάρητος στον πρεζόδρομο για ντρινκς :a040: που πήγαν τα χρόνια;
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2024, 12:31

με το τίμιο αυτό χιλιάρικο, ο εγκέφαλος έμενε σε δυάρι στην αριστοδήμου στο λυκαβηττό με τετρακόσα είκοσι ενοίκιο, αλλά έπαιζε σε ιντερνάσιοναλ πρότζεκτς στη μέση ανατολή όπου υπήρχε δυνατό περ ντίεμ. με συγκινήσατε μπαγάσες
Σειρά μου εισαι, εγώ Πραις. Το έψαξα φέτος λόγω ανηψιων, ρώτησα κάτι παλιούς που ξέρω σε Σιδενόρ, Μυτιληναίο, Γιουνιλιβερ κλπ και μου λένε δεν έχει αλλάξει τίποτα από τοτε. Αν δεν περάσεις από μπιγκ φορ και πας κατευθείαν ινταστρι είσαι βασικά κιμάς, σε πλάθουν μπιφτέκι και σε πετάνε ακκαουντς πειαμπλ να συμφωνείς τράπεζες μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Και μετά στα 35 σου έρχεται η 25χρονη από Πράις και στη βάζουνε μάνατζερ γιατί έχει ACCA ξέρω γω. Ελάχιστοι επενδύουν στο δικό τους προσωπικό, στην Ελλάδα βασικά κανένας.

Μονόδρομος είναι να περάσεις φτηνό σκλαβακι από Big 4.

ΥΓ εμένα με στέλνανε πολύ Βουδαπέστη που είχε κάτι μαγαζιά η 3E. Το περ ντιεμ το έτρωγα ξέρεις που. :003:
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

πολύ φίλος :D
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Αν μια εταιρία βρίσκει μηδέν προσωπικό γιατί στις συνεντεύξεις οι υποψήφιοι την απορρίπτουν ή γιατί η ίδια τους απορρίπτει, αναπροσαρμώζει τη στρατηγική πρόσληψης.

Η αγορά εργασίας δε λειτουργεί πια όπως είχαν συνηθίσει οι γλείφτες των εργοδοτών.

Ατομική ευθύνη τέλος.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2024, 12:27 κι εγώ αξέ αρχίνησα με χιλιάρικο πριν εικοσιπέντε χρόνια που λέει και ο τσιλ, και δείτε που κατέληξα
Να γράφεις μαλακίες στο φόρουμ εν ώρα εργασίας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

hellegennes έγραψε: 24 Σεπ 2024, 12:46
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2024, 12:27 κι εγώ αξέ αρχίνησα με χιλιάρικο πριν εικοσιπέντε χρόνια που λέει και ο τσιλ, και δείτε που κατέληξα
όχι, να είμαι ιντερνάσιοναλ μαν οφ μύστερι :P
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2024, 12:47
hellegennes έγραψε: 24 Σεπ 2024, 12:46
όχι, να είμαι ιντερνάσιοναλ μαν οφ μύστερι :P
Μην ξεχνάς τις φώτο στον ανελκυστήρα, δικέ μου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

AlienWay έγραψε: 24 Σεπ 2024, 12:44 Αν μια εταιρία βρίσκει μηδέν προσωπικό γιατί στις συνεντεύξεις οι υποψήφιοι την απορρίπτουν ή γιατί η ίδια τους απορρίπτει, αναπροσαρμώζει τη στρατηγική πρόσληψης.

Η αγορά εργασίας δε λειτουργεί πια όπως είχαν συνηθίσει οι γλείφτες των εργοδοτών.

Ατομική ευθύνη τέλος.
Αν μια εταιρεία δεν βρίσκει προσωπικό με ανεργία 25%+, κάτι κάνει πολύ λάθος. Θα δίνει μισθούς πείνας με ωράρια γαλέρας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Καπετάν Μιχάλης
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καπετάν Μιχάλης »

Πάντως και οι μικρές εταιρίες (και στο εξωτερικό - για την Ελλάδα δεν το συζητώ...) δεν προσφέρουν καλύτερα. Από προσωπική εμπειρία, καλές εταιρίες όσον αφορά τα λεφτά και το γουόρκ-λάιφ μπάλανς είναι εταιρίες που απασχολούν από τριάντα μέχρι το πολύ εκατό υπαλλήλους. Οτιδήποτε πέρα από αυτό το μάρτζιν, δεν θα έχει ένα από τα δύο (ή δεν θα έχει και τα δύο).
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”