Εννοείται σιδερώνει.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2024, 18:57Όποιος θεωρεί ότι οι σύντροφοι των αρχιδάτων φεμ του πχόρουμ, φοράνε ποδίτσα και πλένουν πιάτα ή πλένουν και σιδερώνουν τα σώβρακα τους και όχι μόνον, κάτι δεν έχει καταλάβει.George_V έγραψε: 10 Σεπ 2024, 18:52Αν μας πλενετε και τα πιατα και μας σιδερωνετε τα σωβρακα εγω συμφωνω να γινει.Fata_Morgana έγραψε: 10 Σεπ 2024, 17:24 Να είναι φανερή και να μη μπορούν να γράφουν άντρες. Πασιφάη σατανικό![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να και μια ωραια ιδέα.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Fata_Morgana
Re: Να και μια ωραια ιδέα.
Και τα δικά σου; Γεια στα χέρια του.Fata_Morgana έγραψε: 10 Σεπ 2024, 21:22Εννοείται σιδερώνει.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2024, 18:57Όποιος θεωρεί ότι οι σύντροφοι των αρχιδάτων φεμ του πχόρουμ, φοράνε ποδίτσα και πλένουν πιάτα ή πλένουν και σιδερώνουν τα σώβρακα τους και όχι μόνον, κάτι δεν έχει καταλάβει.George_V έγραψε: 10 Σεπ 2024, 18:52
Αν μας πλενετε και τα πιατα και μας σιδερωνετε τα σωβρακα εγω συμφωνω να γινει.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Φυσικά. Τι τον πέρασες καλέ; Με το σίδερο το χει. Εγώ από την άλλη καθόλουΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2024, 21:53Και τα δικά σου; Γεια στα χέρια του.Fata_Morgana έγραψε: 10 Σεπ 2024, 21:22Εννοείται σιδερώνει.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2024, 18:57
Όποιος θεωρεί ότι οι σύντροφοι των αρχιδάτων φεμ του πχόρουμ, φοράνε ποδίτσα και πλένουν πιάτα ή πλένουν και σιδερώνουν τα σώβρακα τους και όχι μόνον, κάτι δεν έχει καταλάβει.![]()
![]()
Στα πιάτα δεν τον εμπιστεύομαι. Ούτε στο πλυντήριο γιατί λέει ψεμματα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Καταλαβα.Fata_Morgana έγραψε: 10 Σεπ 2024, 21:22Αμέ. Τώρα αν τα πιάτα δυστυχώς σπάνε και φοράτε τα σώβρακα με τρύπες από καψίματα είναι μέσα στο παιχνίδι.George_V έγραψε: 10 Σεπ 2024, 18:52Αν μας πλενετε και τα πιατα και μας σιδερωνετε τα σωβρακα εγω συμφωνω να γινει.Fata_Morgana έγραψε: 10 Σεπ 2024, 17:24 Να είναι φανερή και να μη μπορούν να γράφουν άντρες. Πασιφάη σατανικό![]()
Κατω απο τη βαση στο μαθημα Οικοκυρικης.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Χρυσοβαλάντης
Χαζό νήμα.
Οου γιες. Και οι βαρβατοι αντρηδοι στυλ Λακεδαιμόνιου, να αλυχτάνε, φτιαχνοντας ποπ- κορν με το κιλό και το κλου το κορυφαίο, να κοπανιώνται με τα μαντεμοτήγανα στο δόξα πατρί, φωνάζοντας απελπισμένοι: Κόλασηηηηηηηη.Fata_Morgana έγραψε: 10 Σεπ 2024, 17:24 Να είναι φανερή και να μη μπορούν να γράφουν άντρες. Πασιφάη σατανικό![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ναι ρε συ. Για την καυλάντα το άνοιξα, σιγά..
ανοιξτε κορίτσια ενα νημα για καλλυντικά απο τον χόντο, δεν θα γραφουμε, θα πουμε στον μπαζουμπα και τον βαντόνο να κρατηθουν.
Όταν λεμε μαλακίες, δεν υπάρχει κριτική. Απλά τις λέμε.Zundapp έγραψε: 10 Σεπ 2024, 15:44 Πασιφαη απο κατι διαλογους με Σατερν και Μαχουλα σε κατι νηματα τυπου '' τι σκεφτεσαι''
εγω θυμαμαι κατι διαλογους φαση ''τιιιιι καααανεειιιιιιςςςς????''
''καλαααα ειμαι εσυυυυυυ???''
''χαχααχα ρε μουρλεγκωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!''
γενικα, υπαρχει και το βαιμπερ
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Επίσης είχατε και ένα νήμα "ποιος χρήστης νομίζετε ότι την έχει μεγαλύτερη"ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2024, 14:15 Υπήρχε μια αντίστοιχη ενότητα στο παλιό πχόρουμ.
Έμπαιναν οι γυναίκες και απλώς κουτσομπόλευαν τους άντρες. Ποιους χρήστες γουστάρουν, ποιους βρίσκους ξενέρωτους κλπ
(Ναι, μπήκα, παρανόμως, και έριξα μια ματιά)
Καλέ είμεθα αρκετές.waldorf έγραψε: 10 Σεπ 2024, 17:20 Καλή ιδέα.
Να γράφουν τρείς (3) γυναίκες σε ένα νήμα.Άντε βάλε και κανά guest της Κυπρίας να γίνουν 4 (το γράφω μόνο αριθμητικά,γιατί πάντα με μπέρδευε η ορθογραφία του),ζωάρα θα περάσετε!Όρεξη να έχετε να γράφετε.
Allah έγραψε: 10 Σεπ 2024, 23:34Επίσης είχατε και ένα νήμα "ποιος χρήστης νομίζετε ότι την έχει μεγαλύτερη"ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2024, 14:15 Υπήρχε μια αντίστοιχη ενότητα στο παλιό πχόρουμ.
Έμπαιναν οι γυναίκες και απλώς κουτσομπόλευαν τους άντρες. Ποιους χρήστες γουστάρουν, ποιους βρίσκους ξενέρωτους κλπ
(Ναι, μπήκα, παρανόμως, και έριξα μια ματιά)
Εγώ το θέλω δημόσιο Σκατογεράκο μου.
Δεν είμαι.
- Fata_Morgana
Πασιφάη έγραψε: 10 Σεπ 2024, 23:26Οου γιες. Και οι βαρβατοι αντρηδοι στυλ Λακεδαιμόνιου, να αλυχτάνε, φτιαχνοντας ποπ- κορν με το κιλό και το κλου το κορυφαίο, να κοπανιώνται με τα μαντεμοτήγανα στο δόξα πατρί, φωνάζοντας απελπισμένοι: Κόλασηηηηηηηη.Fata_Morgana έγραψε: 10 Σεπ 2024, 17:24 Να είναι φανερή και να μη μπορούν να γράφουν άντρες. Πασιφάη σατανικό![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση