Δηλαδη απο τη ροη του νηματος πηγε πρωτα το μυαλο σου στον ταντριδη που πρεπει να χει να ποσταρει 6 μηνες ξερωγω,οτι τον θυμηθηκε ο μαο μαο στα ξαφνικα.Μιλαμε σε βλεπουν τα iq τεστ και πηδανε απο το παραθυρο.Οργισμένος έγραψε: 06 Σεπ 2024, 23:36Και οι 2 λορδοι ειναι , και για τον ενα ειμαι απολυτως σιγουρος. Αλλα αυτα ειν ασημαντα πραματα.GoBack έγραψε: 06 Σεπ 2024, 23:21Πως γινεται να μην πετυχαινεις ουτε ελεφαντα στα 3 μετρα;Οργισμένος έγραψε: 06 Σεπ 2024, 23:17
Ο Λορδος Ταντριδης;;;
Εννοειται, και οι 2 προσπαθουν να καταπιεσουν την λιμπιντο τους με ακομψο τροπο τις πιο πολλες φορες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πιο επιδραστικοί χρήστες του phorum
Re: Πιο επιδραστικοί χρήστες του phorum
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Οργισμένος
ε δεν ειμεθα ολοι σαν την αφεντια σου.GoBack έγραψε: 06 Σεπ 2024, 23:38Δηλαδη απο τη ροη του νηματος πηγε πρωτα το μυαλο σου στον ταντριδη που πρεπει να χει να ποσταρει 6 μηνες ξερωγω,οτι τον θυμηθηκε ο μαο μαο στα ξαφνικα.Μιλαμε σε βλεπουν τα iq τεστ και πηδανε απο το παραθυρο.Οργισμένος έγραψε: 06 Σεπ 2024, 23:36Και οι 2 λορδοι ειναι , και για τον ενα ειμαι απολυτως σιγουρος. Αλλα αυτα ειν ασημαντα πραματα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
GoBack έγραψε: 06 Σεπ 2024, 23:38Δηλαδη απο τη ροη του νηματος πηγε πρωτα το μυαλο σου στον ταντριδη που πρεπει να χει να ποσταρει 6 μηνες ξερωγω,οτι τον θυμηθηκε ο μαο μαο στα ξαφνικα.Μιλαμε σε βλεπουν τα iq τεστ και πηδανε απο το παραθυρο.Οργισμένος έγραψε: 06 Σεπ 2024, 23:36Και οι 2 λορδοι ειναι , και για τον ενα ειμαι απολυτως σιγουρος. Αλλα αυτα ειν ασημαντα πραματα.
Σταμάτα σατανά. Θες να μας δείξει πάλι τα μπουτοεργαλεια;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Αρκετοί, με άλλους συμφωνω με άλλους διαφωνώ.
Δε ταγκαρω γιατί είμαι από κινητό
Οττο
Λουγκο
Ταλαιπωρος
Σεσιλι
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Μπερια
Σατανικος
Αλιεχιν
Ισιλδουρας
Χελης
Γιοχι
Chill
Από αυτούς που δυστυχώς δεν είναι εδώ πια αλλά πάντα έγραφαν του δε ποιντ
Μαυροβασιλης
Ζιγκφριντ
Τρελός του Χωριου
Δε ταγκαρω γιατί είμαι από κινητό
Οττο
Λουγκο
Ταλαιπωρος
Σεσιλι
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Μπερια
Σατανικος
Αλιεχιν
Ισιλδουρας
Χελης
Γιοχι
Chill
Από αυτούς που δυστυχώς δεν είναι εδώ πια αλλά πάντα έγραφαν του δε ποιντ
Μαυροβασιλης
Ζιγκφριντ
Τρελός του Χωριου
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- kongrosian
αυτό που γίνεται εδώ πέρα είναι ένα αέναο circlejerking. αν με επηρεάζει, είναι μάλλον αρνητικά.
τις τελευταίες μέρες μπαίνω να δω τι κάνει το κασπερίνι, κι από κακή συνήθεια.

τις τελευταίες μέρες μπαίνω να δω τι κάνει το κασπερίνι, κι από κακή συνήθεια.
- hellegennes
Και τι; Είσαι σιρκλοτζερκοφοβικός;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ενα ακομα θρεντ για να πουμε οτι ολοι μπαινουμε για να γελασουμε με την ΓΑΛΗ, τον Αριστο και τις αντιδρασεις στον ΝΔουρο...
ξυσταρχιδιας
ξυσταρχιδιας
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Ο Ιζνο είναι ο χρήστης που επέδρασε διαμόρφωσε περισσότερο από όλους, σε κάθε επίπεδο, από προσωπική γοητεία μέχρι θέματα, λεξιλόγιο, ύφος.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
να περνάει καλά όπου βρίσκεται αλλά είναι στην ευρύτερη ομάδα που χρησιμοποιεί το phorum ως focus groupGreen Dragon έγραψε: 06 Σεπ 2024, 22:25Τι εταιρεία ρε, ο kameron ζει έξω.dna replication έγραψε: 06 Σεπ 2024, 21:50 τον πατησιωτη παλιά τον διάβαζα αλλά φτιάχνει πολλά παραμύθια για να στηρίξει την αφήγηση
ο kameron έχει η δουλεύει σε εταιρεία δημοσκοπήσεων προσκείμενη στη νδ. Λάτρευα να απαντάω παραπλανητικα στα γκάλοπ του αλλά τα σταμάτησε![]()
Scouser να ξέρεις ότι, μετά από έναν διάλογο που είχαμε, άλλαξε η γνώμη, και οι στρεβλές βεβαιότητες, που είχα για τον Μεταξά ως στρατιωτικό.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ισχύει, ο Καραμπαμπας παίζει να είναι και στην κορυφή σε αυτό το. ΘεμαΜπίστης έγραψε: 07 Σεπ 2024, 01:10 Ο Ιζνο είναι ο χρήστης που επέδρασε διαμόρφωσε περισσότερο από όλους, σε κάθε επίπεδο, από προσωπική γοητεία μέχρι θέματα, λεξιλόγιο, ύφος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Διαβάζω πάντα τον πατησιώτη γιατί στα περισσότερα θέματα έχει μια αμφιθεατρική θέαση των πραγμάτων και παραθέτει με χρονολογική σειρά την εξέλιξη τους.
Κατά τα άλλα, μ' αρέσει το στυλ γραφής πολλών χρηστών αλλά σε αμιγώς "λογοτεχνικό" και όχι επιδραστικό πλαίσιο αναφορικά με την αλλαγή προσέγγισης σε κάποια θέματα.
Παραδείγματος χάριν, μου αρέσουν πολύ ο Σιντ, ο φόσι και η νύχτα.
Κατά τα άλλα, μ' αρέσει το στυλ γραφής πολλών χρηστών αλλά σε αμιγώς "λογοτεχνικό" και όχι επιδραστικό πλαίσιο αναφορικά με την αλλαγή προσέγγισης σε κάποια θέματα.
Παραδείγματος χάριν, μου αρέσουν πολύ ο Σιντ, ο φόσι και η νύχτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- kongrosian
δεν μου σηκώνεται και δεν μπορώ να συμμετέχω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5192 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-
- 595 Απαντήσεις