Δεν υπήρξε ποτέ χάσταγκ cancel Πανούσης. Η κριτική που του έχουμε κάνει δεν έχει σχέση με τις απανωτές επιθέσεις που δέχεται ο Σεφερλής. Για την ακρίβεια είναι πολύ πιο ήπια από αυτή που μας έχει ασκήσει αυτός. Δεν φταίμε εμείς που τα φάνμποϊζ εξισώνετε το "δεν θα έκανα και τα παιδιά του" με το "ελπίζω να μην ξανατραγουδήσει, να καταδικαστεί σε θάνατο και να καίγεται αιωνίως στην κόλαση".marabou έγραψε: 22 Σεπ 2024, 13:35Κάτι που για σας δεν ισχύει προφανώςΒλήμα έγραψε: 22 Σεπ 2024, 12:45
Τί του έκανε δηλαδή το ΚΚΕ του Πανούση; Ποιες συνέπειες του επέβαλε στην ζωή του; Η κριτική στην κριτική θεωρείται φίμωση; Πάντα αντικομουνιστής ήτανε, τι περίμενε, να λέει "γαμιέσαι" και να λέμε "τι ωραία που τα λέει;"
Στο προκείμενο: οι εκπρόσωποι της woke κουλτούρας ξέρουν ότι η μεταμοντέρνα κοσμοθεωρία τους δεν αντέχει σε καμία κριτική οπότε αναλίσκονται σε ad hominem επιθέσεις χωρίς επιχειρήματα.
Μικρή παρατήρηση: ποια επέτειος είκοσι χρόνων; Μήπως εννοεί την εικοστή επέτειο από τότε που συμπληρώθηκαν είκοσι χρόνια;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έντονες αντιδράσεις για την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή - Σατιρίζει το Nemo από την Eurovision
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έντονες αντιδράσεις για την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή - Σατιρίζει το Nemo από την Eurovision
Re: Έντονες αντιδράσεις για την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή - Σατιρίζει το Nemo από την Eurovision
Οι ad hominem επιθέσεις δεν ορίζονται αυστηρά ως "ελπίζω να μην ξανατραγουδήσει, να καταδικαστεί σε θάνατο και να καίγεται αιωνίως στην κόλαση".. Αρκεί να επιτεθείς στον άλλον προσωπικά έστω και ήπια. Οπότε θεωρώ άκυρο το κριτήειο της εξίσωσης.Βλήμα έγραψε: 22 Σεπ 2024, 15:50Δεν υπήρξε ποτέ χάσταγκ cancel Πανούσης. Η κριτική που του έχουμε κάνει δεν έχει σχέση με τις απανωτές επιθέσεις που δέχεται ο Σεφερλής. Για την ακρίβεια είναι πολύ πιο ήπια από αυτή που μας έχει ασκήσει αυτός. Δεν φταίμε εμείς που τα φάνμποϊζ εξισώνετε το "δεν θα έκανα και τα παιδιά του" με το "ελπίζω να μην ξανατραγουδήσει, να καταδικαστεί σε θάνατο και να καίγεται αιωνίως στην κόλαση".marabou έγραψε: 22 Σεπ 2024, 13:35Κάτι που για σας δεν ισχύει προφανώςΒλήμα έγραψε: 22 Σεπ 2024, 12:45
Τί του έκανε δηλαδή το ΚΚΕ του Πανούση; Ποιες συνέπειες του επέβαλε στην ζωή του; Η κριτική στην κριτική θεωρείται φίμωση; Πάντα αντικομουνιστής ήτανε, τι περίμενε, να λέει "γαμιέσαι" και να λέμε "τι ωραία που τα λέει;"
Στο προκείμενο: οι εκπρόσωποι της woke κουλτούρας ξέρουν ότι η μεταμοντέρνα κοσμοθεωρία τους δεν αντέχει σε καμία κριτική οπότε αναλίσκονται σε ad hominem επιθέσεις χωρίς επιχειρήματα.
Μικρή παρατήρηση: ποια επέτειος είκοσι χρόνων; Μήπως εννοεί την εικοστή επέτειο από τότε που συμπληρώθηκαν είκοσι χρόνια;![]()
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Δηλαδή άμα σου γράφει αυτόmarabou έγραψε: 22 Σεπ 2024, 17:00Οι ad hominem επιθέσεις δεν ορίζονται αυστηρά ως "ελπίζω να μην ξανατραγουδήσει, να καταδικαστεί σε θάνατο και να καίγεται αιωνίως στην κόλαση".. Αρκεί να επιτεθείς στον άλλον προσωπικά έστω και ήπια. Οπότε θεωρώ άκυρο το κριτήειο της εξίσωσης.Βλήμα έγραψε: 22 Σεπ 2024, 15:50Δεν υπήρξε ποτέ χάσταγκ cancel Πανούσης. Η κριτική που του έχουμε κάνει δεν έχει σχέση με τις απανωτές επιθέσεις που δέχεται ο Σεφερλής. Για την ακρίβεια είναι πολύ πιο ήπια από αυτή που μας έχει ασκήσει αυτός. Δεν φταίμε εμείς που τα φάνμποϊζ εξισώνετε το "δεν θα έκανα και τα παιδιά του" με το "ελπίζω να μην ξανατραγουδήσει, να καταδικαστεί σε θάνατο και να καίγεται αιωνίως στην κόλαση".
και σε κατονομάζει, δεν πρέπει να απαντήσεις. Γνώμες βέβαια, αλλά θα εξακολουθήσω να πιστεύω ότι η δική σου επηρεάζεται από προκατάληψη κατά του ενός από τους δύο αλληλοκρινόμενους
Ad hominem επίθεση είναι να μου λες "έχεις άδικο σε αυτή σου την άποψη* και να σιυ απαντώ με έναν μειωτικό χαρακτηρισμό προς το άτομό σου. Το να τοποθετηθώ σε αυτά που λες δεν είναι ad hominem επίθεση.marabou έγραψε: 22 Σεπ 2024, 17:00Οι ad hominem επιθέσεις δεν ορίζονται αυστηρά ως "ελπίζω να μην ξανατραγουδήσει, να καταδικαστεί σε θάνατο και να καίγεται αιωνίως στην κόλαση".. Αρκεί να επιτεθείς στον άλλον προσωπικά έστω και ήπια. Οπότε θεωρώ άκυρο το κριτήειο της εξίσωσης.Βλήμα έγραψε: 22 Σεπ 2024, 15:50Δεν υπήρξε ποτέ χάσταγκ cancel Πανούσης. Η κριτική που του έχουμε κάνει δεν έχει σχέση με τις απανωτές επιθέσεις που δέχεται ο Σεφερλής. Για την ακρίβεια είναι πολύ πιο ήπια από αυτή που μας έχει ασκήσει αυτός. Δεν φταίμε εμείς που τα φάνμποϊζ εξισώνετε το "δεν θα έκανα και τα παιδιά του" με το "ελπίζω να μην ξανατραγουδήσει, να καταδικαστεί σε θάνατο και να καίγεται αιωνίως στην κόλαση".
Το ΚΚΕ δεν με ενδιαφέρει.Beria έγραψε: 21 Σεπ 2024, 10:45 Αυτά τα γράφεις επειδή γλεντούσε το ΚΚΕ, ή δεν τον είχες δει ποτέ και γράφεις έτσι στα κουτουρου;
Από την άλλη, ο Πανούσης ήταν.....αντισυστημικος;
Δεν ξέρω τι σημαίνει η λέξη
Ο Πανούσης ήταν καλλιτέχνης. Εντός συστήματος, αν αυτό ρωτάς
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ακριβώς, εντός συστήματος.Beria έγραψε: 22 Σεπ 2024, 23:37 Δεν ξέρω τι σημαίνει η λέξη
Ο Πανούσης ήταν καλλιτέχνης. Εντός συστήματος, αν αυτό ρωτάς
Δεν υπάρχουν καλλιτέχνες εκτός συστήματος
Ερασιτέχνες λέγονται
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Η Τσαβαλιά τερμάτισε το καραμπαμπόμετρο.
Έχω δει κοριτσάκια από την ηλικία του γιου μας, έως και πολύ μεγαλύτερα με όλα τα μέλη του σώματός τους ανοιχτά προκειμένου να πάρουν ρόλο, είτε γιατί έτσι πιστεύουν ότι δουλεύει το θέατρο, είτε γιατί αυτά μόνο έτσι μπορούν να δουλέψουν στο θέατρο. Τα έχω δει όλα!».
https://www.enikos.gr/lifestyle/elena-t ... a/2230558/
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ακριβώς αυτό! Τέρμα σίχαμα της αρχικλάψας εχει καταντήσει (τωρα πηρε τη σκυτάλη και η γυναίκα του με προσβολές με τη μορφή γλυκανάλατου λογύδριου). Και θα σας ξεφτιλίσω, και θα σας βγαλω και μηνυματα στη φόρα που μου στέλνατε, και α και ου.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Σεπ 2024, 16:40 Το ποσό υστερικά αντιδρά ο Σεφερλής σε κάθε κριτική δείχνει το πόσο κρετινος είναι και ως προσωπικότητα, πέρα από τον βαρετο μπουμεροχαβαλε του.
Καθολου να μην απαντούσε σε οσα του λενε, ή απλως να εβγαινε και να ελεγε κατι σε στυλ "σας εχω γραμμενους στημπουτσάρα μου χέιτερς, εγω έχω τον κοσμο μου που με στηρίζει και μου γεμίζει το θεατρο καθε φορά και εσεις πήξτε", μια χαρά θα ανεβαινε στα δικά μου μάτια όσο κι αν δεν συμπαθώ το χιουμορ που κανει, με τον τροπο που το κανει.
Δίκιο έχεις. Πέρα από το παράνομο που είναι να δημοσιοποιεί κάποιος SMS, αυτός είχε την εντύπωση ότι τον καλούσαμε στις εκπομπές επειδή συμφωνούσαν μαζί του.vantono έγραψε: 23 Σεπ 2024, 17:57Ακριβώς αυτό! Τέρμα σίχαμα της αρχικλάψας εχει καταντήσει (τωρα πηρε τη σκυτάλη και η γυναίκα του με προσβολές με τη μορφή γλυκανάλατου λογύδριου). Και θα σας ξεφτιλίσω, και θα σας βγαλω και μηνυματα στη φόρα που μου στέλνατε, και α και ου.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Σεπ 2024, 16:40 Το ποσό υστερικά αντιδρά ο Σεφερλής σε κάθε κριτική δείχνει το πόσο κρετινος είναι και ως προσωπικότητα, πέρα από τον βαρετο μπουμεροχαβαλε του.
Καθολου να μην απαντούσε σε οσα του λενε, ή απλως να εβγαινε και να ελεγε κατι σε στυλ "σας εχω γραμμενους στημπουτσάρα μου χέιτερς, εγω έχω τον κοσμο μου που με στηρίζει και μου γεμίζει το θεατρο καθε φορά και εσεις πήξτε", μια χαρά θα ανεβαινε στα δικά μου μάτια όσο κι αν δεν συμπαθώ το χιουμορ που κανει, με τον τροπο που το κανει.
Η γυναίκα του εκφράστηκε με υπερβολικά λαϊκό τρόπο, όμως έχει ακουστεί πολλές φορές ότι του έχει κάνει σκηνές ζηλοτυπίας, άρα πρόκειται για έντονο χαρακτήρα.
Το κάθε πράγμα όμως έχει μια αρχή. Η αρχή εν προκειμένου, είναι αυτή που λέει το op. Δηλαδή για να χάσει το δίκιο του ο Σεφερλής, πάει να πει ότι αρχικά το είχε με το μέρος του.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Επίσης μάθαμε πως όταν σατιρίζει κάποιος το Νέμο κάνει punching down. Το Νέμο, ρε μλκς! Που αυτή τη στιγμή είναι πρώτη μούρη σε όλη την Ευρώπη και που όλοι εμείς είμαστε μία τρίχα από... Το κεφάλι του.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Η Τσαβαλιά ρε τύπε; Σκηνές ζηλοτυπίας στον Σεφερλή;AlienWay έγραψε: 23 Σεπ 2024, 18:05Δίκιο έχεις. Πέρα από το παράνομο που είναι να δημοσιοποιεί κάποιος SMS, αυτός είχε την εντύπωση ότι τον καλούσαμε στις εκπομπές επειδή συμφωνούσαν μαζί του.vantono έγραψε: 23 Σεπ 2024, 17:57Ακριβώς αυτό! Τέρμα σίχαμα της αρχικλάψας εχει καταντήσει (τωρα πηρε τη σκυτάλη και η γυναίκα του με προσβολές με τη μορφή γλυκανάλατου λογύδριου). Και θα σας ξεφτιλίσω, και θα σας βγαλω και μηνυματα στη φόρα που μου στέλνατε, και α και ου.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Σεπ 2024, 16:40 Το ποσό υστερικά αντιδρά ο Σεφερλής σε κάθε κριτική δείχνει το πόσο κρετινος είναι και ως προσωπικότητα, πέρα από τον βαρετο μπουμεροχαβαλε του.
Η γυναίκα του εκφράστηκε με υπερβολικά λαϊκό τρόπο, όμως έχει ακουστεί πολλές φορές ότι του έχει κάνει σκηνές ζηλοτυπίας, άρα πρόκειται για έντονο χαρακτήρα.
Το κάθε πράγμα όμως έχει μια αρχή. Η αρχή εν προκειμένου, είναι αυτή που λέει το op. Δηλαδή για να χάσει το δίκιο του ο Σεφερλής, πάει να πει ότι αρχικά το είχε με το μέρος του.
Μιλάμε για αυτούς, έτσι;

Καλά, η τύπισσα πρέπει να έχει θέματα. Πριν τον Σεφερλή ήταν παντρεμένη με τον Πεζιρκιανίδη

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Μου είχε φανεί κι εμενα περίεργο για αυτό και το συγκράτησα. Ήταν όταν κάνανε πρωιναδικο στο Μέγκα και δεν τον άφηνε ούτε λοξά να κοιτάξει τα μοντέλα της μόδας.Feindflug έγραψε: 23 Σεπ 2024, 19:18Η Τσαβαλιά ρε τύπε; Σκηνές ζηλοτυπίας στον Σεφερλή;AlienWay έγραψε: 23 Σεπ 2024, 18:05Δίκιο έχεις. Πέρα από το παράνομο που είναι να δημοσιοποιεί κάποιος SMS, αυτός είχε την εντύπωση ότι τον καλούσαμε στις εκπομπές επειδή συμφωνούσαν μαζί του.vantono έγραψε: 23 Σεπ 2024, 17:57
Ακριβώς αυτό! Τέρμα σίχαμα της αρχικλάψας εχει καταντήσει (τωρα πηρε τη σκυτάλη και η γυναίκα του με προσβολές με τη μορφή γλυκανάλατου λογύδριου). Και θα σας ξεφτιλίσω, και θα σας βγαλω και μηνυματα στη φόρα που μου στέλνατε, και α και ου.
Μιλάμε για αυτούς, έτσι;
Καλά, η τύπισσα πρέπει να έχει θέματα. Πριν τον Σεφερλή ήταν παντρεμένη με τον Πεζιρκιανίδη
![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Σιγά την γκόμενα τυπε μου.Feindflug έγραψε: 23 Σεπ 2024, 19:18Η Τσαβαλιά ρε τύπε; Σκηνές ζηλοτυπίας στον Σεφερλή;AlienWay έγραψε: 23 Σεπ 2024, 18:05Δίκιο έχεις. Πέρα από το παράνομο που είναι να δημοσιοποιεί κάποιος SMS, αυτός είχε την εντύπωση ότι τον καλούσαμε στις εκπομπές επειδή συμφωνούσαν μαζί του.vantono έγραψε: 23 Σεπ 2024, 17:57
Ακριβώς αυτό! Τέρμα σίχαμα της αρχικλάψας εχει καταντήσει (τωρα πηρε τη σκυτάλη και η γυναίκα του με προσβολές με τη μορφή γλυκανάλατου λογύδριου). Και θα σας ξεφτιλίσω, και θα σας βγαλω και μηνυματα στη φόρα που μου στέλνατε, και α και ου.
Μιλάμε για αυτούς, έτσι;
![]()
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 182 Απαντήσεις
- 3556 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
-
- 123 Απαντήσεις