Το έχεις ξανακάνει αυτό ή κατευθείαν δοκιμή στον πελάτη;seismic1 έγραψε: 02 Σεπ 2024, 15:46Πρέπει να υπάρξει συνεργασία Αν δεν υπάρχουν τα σχέδια της Προελλάς δεν ξέρουμε που θα τοποθετήσουμε τις αγκυρώσεις. Για να τοποθετήσουμε τις αγκυρώσεις αφού γίνουν τα σχέδια πρέπει να πάμε στο οικόπεδο να κάνουμε γεωτρήσεις και να τοποθετήσουμε τις αγκυρώσεις πριν στίσουν την κατασκευή.Λοξίας έγραψε: 02 Σεπ 2024, 15:41Ε αυτό προσπαθούμε να βρούμε εδώ και δέκα ποστς!seismic1 έγραψε: 02 Σεπ 2024, 15:35 Υπάρχει συνεργασία με την προελλάς Πελάτες δεν έχω να γίνει η αρχή.
ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ συνεργασία έχεις με την ΠΡΟΕΛΛΑΣ, αφού, όπως είπες, δεν έχει κανέναν λόγο στην τοποθέτηση της πατέντας σου;
Αγοράζω το σπίτι από την ΠΡΟΕΛΛΑΣ και φωνάζω εσένα και τον Καρύδη και τοποθετείτε την πατέντα σου.
Η ΠΡΟΕΛΛΑΣ ΠΟΥ κολλάει;
Μετά θα βάλουμε τους τένοντες ανάμεσα στο διπλό τοίχωμα σε συνεργασία με τον γερανό που τοποθετεί τα τοιχώματα. Αυτά όλα θέλουν συνεργασία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Seismicός έρανος προς την δόξα! Ψηφίστε!
Re: Seismicός έρανος προς την δόξα! Ψηφίστε!
Ωραία, κατάλαβα.seismic1 έγραψε: 02 Σεπ 2024, 15:46Πρέπει να υπάρξει συνεργασία Αν δεν υπάρχουν τα σχέδια της Προελλάς δεν ξέρουμε που θα τοποθετήσουμε τις αγκυρώσεις. Για να τοποθετήσουμε τις αγκυρώσεις αφού γίνουν τα σχέδια πρέπει να πάμε στο οικόπεδο να κάνουμε γεωτρήσεις και να τοποθετήσουμε τις αγκυρώσεις.Λοξίας έγραψε: 02 Σεπ 2024, 15:41Ε αυτό προσπαθούμε να βρούμε εδώ και δέκα ποστς!seismic1 έγραψε: 02 Σεπ 2024, 15:35 Υπάρχει συνεργασία με την προελλάς Πελάτες δεν έχω να γίνει η αρχή.
ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ συνεργασία έχεις με την ΠΡΟΕΛΛΑΣ, αφού, όπως είπες, δεν έχει κανέναν λόγο στην τοποθέτηση της πατέντας σου;
Αγοράζω το σπίτι από την ΠΡΟΕΛΛΑΣ και φωνάζω εσένα και τον Καρύδη και τοποθετείτε την πατέντα σου.
Η ΠΡΟΕΛΛΑΣ ΠΟΥ κολλάει;
Μετά θα βάλουμε τους τένοντες σε συνεργασία με τον γερανό που τοποθετεί τα τοιχώματα. Αυτά όλα θέλουν συνεργασία.
Οπότε θα γίνει τροποποίηση στα δομικά της ΠΡΟΕΛΛΑΣ και αυτό θα έχει κάποια επίπτωση στα στατικά του κτίσματος και, προφανώς, στην όποια εγγύηση δίνεται. Συνεπώς, εδώ έχουμε κάποιο πρόβλημα. Πως το λύνετε;
Έπειτα, η τοποθέτηση μιας πατέντας/μεθόδου δεν πρέπει να έχει πρώτα την έγκριση του αρμόδιου φορέα; Ο αντισειμικός κανονισμός, επιτρέπει την κατά βούλησιν τοποθέτηση όποιας πατέντας σκεφτεί κάποιος;
Τα στατικά τα αρχικά δεν επηρεάζονται από την πατέντα. Μην λες μαλακίες. Η πατέντα αποδεδειγμένα ενισχύσει την κατασκευή έξτρα.Λοξίας έγραψε: 02 Σεπ 2024, 15:53Ωραία, κατάλαβα.seismic1 έγραψε: 02 Σεπ 2024, 15:46Πρέπει να υπάρξει συνεργασία Αν δεν υπάρχουν τα σχέδια της Προελλάς δεν ξέρουμε που θα τοποθετήσουμε τις αγκυρώσεις. Για να τοποθετήσουμε τις αγκυρώσεις αφού γίνουν τα σχέδια πρέπει να πάμε στο οικόπεδο να κάνουμε γεωτρήσεις και να τοποθετήσουμε τις αγκυρώσεις.Λοξίας έγραψε: 02 Σεπ 2024, 15:41
Ε αυτό προσπαθούμε να βρούμε εδώ και δέκα ποστς!
Η ΠΡΟΕΛΛΑΣ ΠΟΥ κολλάει;
Μετά θα βάλουμε τους τένοντες σε συνεργασία με τον γερανό που τοποθετεί τα τοιχώματα. Αυτά όλα θέλουν συνεργασία.
Οπότε θα γίνει τροποποίηση στα δομικά της ΠΡΟΕΛΛΑΣ και αυτό θα έχει κάποια επίπτωση στα στατικά του κτίσματος και, προφανώς, στην όποια εγγύηση δίνεται. Συνεπώς, εδώ έχουμε κάποιο πρόβλημα. Πως το λύνετε;
Έπειτα, η τοποθέτηση μιας πατέντας/μεθόδου δεν πρέπει να έχει πρώτα την έγκριση του αρμόδιου φορέα; Ο αντισειμικός κανονισμός, επιτρέπει την κατά βούλησιν τοποθέτηση όποιας πατέντας σκεφτεί κάποιος;
Στατικά και πατέντα κατατίθενται στην πολεοδομία και βγαίνει άδεια κανονική με την πατέντα.
Οι τένοντες θα περάσουν μέσα από το διπλό τοίχωμα την ώρα που το τοποθετεί ο γερανός. Αυτό μπορώ να το κάνω. Οι τένοντες επιμηκύνονται σταδιακά με κοχλίες. Έχω κάνει πειράματα πάκτωσης. Αλλά γίνεται και επί τόπου δοκιμαστική μετρήσιμη έλξη βάση των υπολογισμών.nick έγραψε: 02 Σεπ 2024, 15:51Το έχεις ξανακάνει αυτό ή κατευθείαν δοκιμή στον πελάτη;seismic1 έγραψε: 02 Σεπ 2024, 15:46Πρέπει να υπάρξει συνεργασία Αν δεν υπάρχουν τα σχέδια της Προελλάς δεν ξέρουμε που θα τοποθετήσουμε τις αγκυρώσεις. Για να τοποθετήσουμε τις αγκυρώσεις αφού γίνουν τα σχέδια πρέπει να πάμε στο οικόπεδο να κάνουμε γεωτρήσεις και να τοποθετήσουμε τις αγκυρώσεις πριν στίσουν την κατασκευή.Λοξίας έγραψε: 02 Σεπ 2024, 15:41
Ε αυτό προσπαθούμε να βρούμε εδώ και δέκα ποστς!
Η ΠΡΟΕΛΛΑΣ ΠΟΥ κολλάει;
Μετά θα βάλουμε τους τένοντες ανάμεσα στο διπλό τοίχωμα σε συνεργασία με τον γερανό που τοποθετεί τα τοιχώματα. Αυτά όλα θέλουν συνεργασία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic1 την 02 Σεπ 2024, 16:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχεις κάνει πειράματα σε (πραγματικά) σπίτια;seismic1 έγραψε: 02 Σεπ 2024, 16:10Οι τένοντες θα περάσουν μέσα από το διπλό τοίχωμα την ώρα που το τοποθετεί ο γερανός. Αυτό μπορώ να το κάνω. Οι τένοντες επιμηκύνονται σταδιακά με κοχλίες. Έχω κάνει πειράματα πάκτωσης.nick έγραψε: 02 Σεπ 2024, 15:51Το έχεις ξανακάνει αυτό ή κατευθείαν δοκιμή στον πελάτη;seismic1 έγραψε: 02 Σεπ 2024, 15:46 Πρέπει να υπάρξει συνεργασία Αν δεν υπάρχουν τα σχέδια της Προελλάς δεν ξέρουμε που θα τοποθετήσουμε τις αγκυρώσεις. Για να τοποθετήσουμε τις αγκυρώσεις αφού γίνουν τα σχέδια πρέπει να πάμε στο οικόπεδο να κάνουμε γεωτρήσεις και να τοποθετήσουμε τις αγκυρώσεις πριν στίσουν την κατασκευή.
Όχι δεν έχω κάνει. Υπάρχει εδαφοτεχνική μελέτη, μηχανολογική μελέτη και στατική μελέτη για 1g
Αυτά κάνει ο Π. Καρύδης. Υπάρχει και προκαταρκτική προσομοίωση και αριθμητική διερεύνηση με πεπερασμένα στοιχεία από το εργαστήριο αντισεισμικών ερευνών. https://www.facebook.com/groups/1227353 ... 0308139133

Οπότε όταν αμφισβητείς εμένα είναι σαν να αμφισβητείς τον Π. Καρύδη και το Μετσόβιο.
Δεν θα ασχολούνταν αυτοί οι καθηγητές μαζί μου αν δεν είχαν αξία τα λεγόμενά μου.
Μα σου έχω πει δεκάδες φορές, πως εγώ δεν ξέρω από σεισμικά, αλλά σε παίζω με την λογική και μόνον.seismic1 έγραψε: 02 Σεπ 2024, 16:04Τα στατικά τα αρχικά δεν επηρεάζονται από την πατέντα. Μην λες μαλακίες. Η πατέντα αποδεδειγμένα ενισχύσει την κατασκευή έξτρα.Λοξίας έγραψε: 02 Σεπ 2024, 15:53Ωραία, κατάλαβα.seismic1 έγραψε: 02 Σεπ 2024, 15:46 Πρέπει να υπάρξει συνεργασία Αν δεν υπάρχουν τα σχέδια της Προελλάς δεν ξέρουμε που θα τοποθετήσουμε τις αγκυρώσεις. Για να τοποθετήσουμε τις αγκυρώσεις αφού γίνουν τα σχέδια πρέπει να πάμε στο οικόπεδο να κάνουμε γεωτρήσεις και να τοποθετήσουμε τις αγκυρώσεις.
Στατικά και πατέντα κατατίθενται στην πολεοδομία και βγαίνει άδεια κανονική με την πατέντα.
Δηλαδή μου λες ότι δεν χρειάζεται να πάρεις άδεια από κανέναν φορέα για να τοποθετείς την πατέντα σου, σωστά;
Όχι, δεν αμφισβητεί κανείς το Μετσόβιο.seismic1 έγραψε: 02 Σεπ 2024, 16:14 Οπότε όταν αμφισβητείς εμένα είναι σαν να αμφισβητείς τον Π. Καρύδη και το Μετσόβιο.
Δεν θα ασχολούνταν αυτοί οι καθηγητές μαζί μου αν δεν είχαν αξία τα λεγόμενά μου.
Το Μετσόβιο όμως, σου έδωσε μία προσομοίωση που, όπως ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ, δεν έχει καμία σχέση μετην πατέντα σου.
Οπότε, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να χρησιμοποιήσεις την προσομοίωση του Παπαδρακάκη, αφού δεν έχει σχέση με την πατέντα σου.
Τα εχουμε πει και ξαναπεί και ματαξαναπει εκατό φορές και εσύ μόλις περάσει λίγος καιρός, φτού κι' απ' την αρχή...
- taxalata xalasa
Κούρασες ρε Λοξίας.Λοξίας έγραψε: 02 Σεπ 2024, 16:57Όχι, δεν αμφισβητεί κανείς το Μετσόβιο.seismic1 έγραψε: 02 Σεπ 2024, 16:14 Οπότε όταν αμφισβητείς εμένα είναι σαν να αμφισβητείς τον Π. Καρύδη και το Μετσόβιο.
Το Μετσόβιο όμως, σου έδωσε μία προσομοίωση που, όπως ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ, δεν έχει καμία σχέση μετην πατέντα σου.
Οπότε, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να χρησιμοποιήσεις την προσομοίωση του Παπαδρακάκη, αφού δεν έχει σχέση με την πατέντα σου.
Τα εχουμε πει και ξαναπεί και ματαξαναπει εκατό φορές και εσύ μόλις περάσει λίγος καιρός, φτού κι' απ' την αρχή...
ή ανέλαβε τις ευθύνες σου σαν μαικήνας της μελλοντικής δόξας ή άδειασε μας την γωνιά και θα δώσουμε σάλλον την θέση στην τριανδρία...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Τον αράπη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς.Λοξίας έγραψε: 02 Σεπ 2024, 16:57Όχι, δεν αμφισβητεί κανείς το Μετσόβιο.seismic1 έγραψε: 02 Σεπ 2024, 16:14 Οπότε όταν αμφισβητείς εμένα είναι σαν να αμφισβητείς τον Π. Καρύδη και το Μετσόβιο.
Τι έχουμε πει ρε σούγρελο Έχουμε πει ότι στα υποστυλώματα έχει μικρότερη απόδοση από ότι στα τοιχώματα.
Οπότε αν στα υποστυλώματα αυξάνει την αντοχή στο 40% όπως έδειξε η προσομοίωση, στα τοιχώματα θα την αυξήσει 80% γκέγκε και στα εξολοκλήρου προκατασκευασμένα της προελλάς 100% Είναι η σχέση της φυσικής του μοχλοβραχίονα του ύψους και αυτή του πλάτους.
Αυτός ο λοστός σχηματίζει μια γωνία. Βγάζει εύκολα τις πρόκες γιατί οι πλευρές της γωνίας έχουν διαφορετικά μήκη.
Αν οι πλευρές της γωνίας ήταν ίδιες άντε βγάλε εσύ αν μπορείς την πρόκα μέσα από το ξύλο.
Ο λοστός που βγάζει εύκολα τις πρόκες είναι η κολόνα που τραβάει εύκολα έξω την αγκύρωσή μου Ο λοστός με ισόπλευρες πλευρές που αδυνατεί να βγάλει την πρόκα είναι το τοίχωμα με τις δύο ακγυρώσεις μου. Οπότε κατάλαβες την βλακεία που μου έκαναν. Αυτό δεν σημαίνει ότι η προσομοίωση είναι λάθος απλά στο τοίχωμα έχει απόδοση καλύτερη. Και αυτό γιατί οι αγκυρώσεις αναλαμβάνουν μικρότερες ροπές.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic1 την 02 Σεπ 2024, 18:56, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Λεφτά δεν μπορώ να δώσω.
Θα στείλω στον seismic ενα κιλό μέλι από καρπούζι (μαζί με τα κουκούτσια) να το δώσει εκεί στα συνέδρια να πιάσουμε πελατεία.
Θα στείλω στον seismic ενα κιλό μέλι από καρπούζι (μαζί με τα κουκούτσια) να το δώσει εκεί στα συνέδρια να πιάσουμε πελατεία.
Θα το φάω μόνος μου να ανοίξει η φωνή μου στο συνέδριο.taliban έγραψε: 02 Σεπ 2024, 18:37 Λεφτά δεν μπορώ να δώσω.
Α δεν φταίω εγώ...δεν βλέπεις ότι άρχισε πάλι τους κομπασμούς και τα "ξέρεις ποιος είμαι γω;", αντί να κρατάει χαμηλό προφίλ;taxalata xalasa έγραψε: 02 Σεπ 2024, 17:16Κούρασες ρε Λοξίας.Λοξίας έγραψε: 02 Σεπ 2024, 16:57Όχι, δεν αμφισβητεί κανείς το Μετσόβιο.seismic1 έγραψε: 02 Σεπ 2024, 16:14 Οπότε όταν αμφισβητείς εμένα είναι σαν να αμφισβητείς τον Π. Καρύδη και το Μετσόβιο.
ή ανέλαβε τις ευθύνες σου σαν μαικήνας της μελλοντικής δόξας ή άδειασε μας την γωνιά και θα δώσουμε σάλλον την θέση στην τριανδρία...
Πως θα τον βοηθήσουμε έτσι; Να πάει στο συνέδριο και να αρχίσει να λέει σαχλαμάρες στους εκεί καθηγητές;
Δεν είπες ακόμα, αν χρειάζεται ή όχι να πάρεις άδεια από κάποιον φορέα για να τοποθετείς την πατέντα σου.
Χωρίς να ξέρω τέτοιες λεπτομέρειες, τι να σε υποστηρίξουμε;
Να πας δηλαδή στο συνέδριο και να σου πουν "που είναι η έγκριση για την πατέντα σου από τον αρμόδιο φορέα";
Θα την πατήσουμε ομαδικώς...
Στα συνέδρια παρουσιάζουν καινοτομίες με μαθηματική διερεύνηση Δεν παρουσιάζουν νόμους του Ευρωκώδικα.Λοξίας έγραψε: 02 Σεπ 2024, 20:00Δεν είπες ακόμα, αν χρειάζεται ή όχι να πάρεις άδεια από κάποιον φορέα για να τοποθετείς την πατέντα σου.
Χωρίς να ξέρω τέτοιες λεπτομέρειες, τι να σε υποστηρίξουμε;
Να πας δηλαδή στο συνέδριο και να σου πουν "που είναι η έγκριση για την πατέντα σου από τον αρμόδιο φορέα";
Θα την πατήσουμε ομαδικώς...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 395 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καπετάν Μιχάλης
-