https://vocaroo.com/1bb5kDgtwsZ8
σε xiaomi κινητό.
ψαρώνουν όλοι. τους έρχονται μνήμες και φρίκες από τα 90s
ωραίοςmasterridley έγραψε: 23 Αύγ 2024, 05:33Τόσες επιλογές, analysis paralysis.Spoiler
Καλά όταν ήμουν μικρός, άλλαζα κάθε βδομάδα, από μετάλλικα σε άιρον μέιντεν, και πιο βαριά πχΤότε βέβαια, όλοι είχαν ψύχωση να αλλάζουν ringtones κάθε 3 και λίγο.Spoiler
Δεν ξέρω πότε έγινα NPC, αλλά τώρα έχω ένα προεπιλεγμένο της Σάμσουνγκ, το Galaxy Bells, που το μισώ κιόλας, αλλά δεν κάθομαι μια στιγμή να το αλλάξω. Αυτό το νήμα με βάζει στο mood όμως. Κάποια που μου έρχονται στο νού...
Από κλασική, ίσως την αρχή αυτούΑπό μέταλ, κάποιο instrumental για μην απολυθώ στην δουλειά! (αν και μπορείς να θέσεις διαφορετικά ringtones ανάλογα την ώρα μέσω Routines στο Samsung). Πχ το επαναλαμβανόμενο κομμάτι εδώ ως το 43" που μπαίνουν τα μπουζούκια:Spoiler
ή το Always With Me, Always With You, εκεί που μπαίνει η κιθάρα...Spoiler
Ή αυτό, αν και θα έμπαινα στον πειρασμό να το αφήνω να βαράει μέχρι το drop στα 50". Goddammit.Spoiler
Spoiler
![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Orion22 έγραψε: 24 Αύγ 2024, 19:27ωραίοςmasterridley έγραψε: 23 Αύγ 2024, 05:33Τόσες επιλογές, analysis paralysis.Spoiler
Καλά όταν ήμουν μικρός, άλλαζα κάθε βδομάδα, από μετάλλικα σε άιρον μέιντεν, και πιο βαριά πχΤότε βέβαια, όλοι είχαν ψύχωση να αλλάζουν ringtones κάθε 3 και λίγο.Spoiler
Δεν ξέρω πότε έγινα NPC, αλλά τώρα έχω ένα προεπιλεγμένο της Σάμσουνγκ, το Galaxy Bells, που το μισώ κιόλας, αλλά δεν κάθομαι μια στιγμή να το αλλάξω. Αυτό το νήμα με βάζει στο mood όμως. Κάποια που μου έρχονται στο νού...
Από κλασική, ίσως την αρχή αυτούΑπό μέταλ, κάποιο instrumental για μην απολυθώ στην δουλειά! (αν και μπορείς να θέσεις διαφορετικά ringtones ανάλογα την ώρα μέσω Routines στο Samsung). Πχ το επαναλαμβανόμενο κομμάτι εδώ ως το 43" που μπαίνουν τα μπουζούκια:Spoiler
Ή αυτό, αν και θα έμπαινα στον πειρασμό να το αφήνω να βαράει μέχρι το drop στα 50". Goddammit.Spoiler
Spoiler
![]()
ψήσου
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
την πρώτη φορά που είδα κινητούμπα με δόνης, έβγαλα το σαμπώ να το σκοτώσωΠτολεμαίος έγραψε: 27 Αύγ 2024, 04:35
Ήχος κλήσης;
Λολ
Δόνηση 20 χρόνια τώρα.
Άκου "ήχος κλήσης" χαχαχ ρε σεις είστε απίστευτοι μιλάμε.
Ω φίλε φοβερό, ακριβώς στο μοτίβο που έψαχνα θα έλεγα. Έχω βάλει ήδη τα άλλα που έλεγα και πειραματίζομαι.Orion22 έγραψε: 24 Αύγ 2024, 19:27ωραίοςmasterridley έγραψε: 23 Αύγ 2024, 05:33Τόσες επιλογές, analysis paralysis.Spoiler
Spoiler
![]()
ψήσου
ακριβώςmasterridley έγραψε: 06 Σεπ 2024, 01:22Το δικό σου μου φέρνει στο μυαλό επίσης αυτό για κάποιο λόγο:Spoiler
Ω φίλε φοβερό, ακριβώς στο μοτίβο που έψαχνα θα έλεγα. Έχω βάλει ήδη τα άλλα που έλεγα και πειραματίζομαι.Orion22 έγραψε: 24 Αύγ 2024, 19:27ωραίοςmasterridley έγραψε: 23 Αύγ 2024, 05:33Τόσες επιλογές, analysis paralysis.Spoiler
Spoiler
![]()
ψήσου
Spoiler
το οποίο ανοίγει τον δρόμο για soundtrack videogames, πχ το (παρόμοιο! μέχρι τώρα δεν είχα κάνει την αντιστοίχηση) Morrowind (από 8s και μετά):
Τελικά, μου φαίνεται θα τα κάνω όλα τακτικά rotate για να μην βαριέμαι.
Κι εγώ αλλά λίγο πειραγμένο. Αναρωτιούνται κάποιοι αν τελειώνει η μπαταρία στο κινητό μου..kongrosian έγραψε: 24 Αύγ 2024, 19:21 αυτόν εδώ, τον κλασσικό της ΝΟΚΙΑ
σε xiaomi κινητό.
ψαρώνουν όλοι. τους έρχονται μνήμες και φρίκες από τα 90s![]()
Ρε φίλε, κάποιοι δεν το 'χουμε όλη μέρα πάνω μας. Εγώ πχ, συχνά το ακούω να χτυπάει και ψάχνω να το βρω, μέχρι και σε άλλον όροφο μπορεί να το 'χω αφήσει.Πτολεμαίος έγραψε: 27 Αύγ 2024, 04:35 Ήχος κλήσης;
Λολ
Δόνηση 20 χρόνια τώρα.
Άκου "ήχος κλήσης" χαχαχ ρε σεις είστε απίστευτοι μιλάμε.
καλό!Japetus έγραψε: 06 Σεπ 2024, 08:23Κι εγώ αλλά λίγο πειραγμένο. Αναρωτιούνται κάποιοι αν τελειώνει η μπαταρία στο κινητό μου..kongrosian έγραψε: 24 Αύγ 2024, 19:21 αυτόν εδώ, τον κλασσικό της ΝΟΚΙΑ
σε xiaomi κινητό.
ψαρώνουν όλοι. τους έρχονται μνήμες και φρίκες από τα 90s![]()
https://voca.ro/1jCo6PrxRpDZ