!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αφυγραντηρες
Re: Αφυγραντηρες
Εκατσα που λετε χθες χαρουμενος και επλυνα 2-3 μπλουζες με το χερι απλα και μονο για να δοκιμασω το νεο μου γκατζετ στην μονη λειτουργια που δεν ειχα πειραματιστει (και ηταν κι εξαλλου ο λογος που το πηρα).
Θα πω το εξης. Σε μικρο δωματιο δουλευε ολο το βραδυ και στεγνωσε μονο τα ρουχα που βρισκονταν ακριβως πανω απο το ανεμιστηρακι. Τα υπολοιπα παπαλα, ηταν σαν να τα ριχα βγαλει μολις για απλωμα. Οκ, θα μου πειτε, αυτο σχεδιαστηκε να στεγνωνει ρουχα που εχουν βγει απο πλυντηριο, αλλα δεν θα επρεπε εστω καποια απο την υγρασια να την ειχε απομακρυνει;
Που σημαινει πτι στην πραγματικοτητα στεγνωσαν λογω ανεμιστηρα. Που φερνει το ερωτημα : για ποιον λογο δεν αγορασα απλως ανεμιστηρα;
Νερο βγαζει παντως αρκετο. Απο καπου θα το παιρνει.
Θα πω το εξης. Σε μικρο δωματιο δουλευε ολο το βραδυ και στεγνωσε μονο τα ρουχα που βρισκονταν ακριβως πανω απο το ανεμιστηρακι. Τα υπολοιπα παπαλα, ηταν σαν να τα ριχα βγαλει μολις για απλωμα. Οκ, θα μου πειτε, αυτο σχεδιαστηκε να στεγνωνει ρουχα που εχουν βγει απο πλυντηριο, αλλα δεν θα επρεπε εστω καποια απο την υγρασια να την ειχε απομακρυνει;
Που σημαινει πτι στην πραγματικοτητα στεγνωσαν λογω ανεμιστηρα. Που φερνει το ερωτημα : για ποιον λογο δεν αγορασα απλως ανεμιστηρα;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Επειδή σήμερα είμαι σε πολύ καλό μουντ, θα σε βοηθήσω. Στέλνε τα σε μένα να τα στεγνώνω στα καλοριφέρ που ανάβω για λίγο (στεγνώνουν αμέσως) όταν βρέχει. Κάποια στιγμή πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι δεν πρόκειται να στεγνώσεις ρούχο μόνος σου μέχρι να πιάσει η θερμοκρασία 40αρια.Bazoomba έγραψε: 09 Μάιος 2023, 15:23 Εκατσα που λετε χθες χαρουμενος και επλυνα 2-3 μπλουζες με το χερι απλα και μονο για να δοκιμασω το νεο μου γκατζετ στην μονη λειτουργια που δεν ειχα πειραματιστει (και ηταν κι εξαλλου ο λογος που το πηρα).
Πες το ψεματα...
Κριμα ρε γαμωτο. Και εσταξα αρκετα για δαυτο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ρούχα στο καλοριφέρ πάνω ποτέ. Το νερό εξατμίζεται και καταλήγει στους τοίχους ως μούχλα.Καρολίνα έγραψε: 09 Μάιος 2023, 15:27Επειδή σήμερα είμαι σε πολύ καλό μουντ, θα σε βοηθήσω. Στέλνε τα σε μένα να τα στεγνώνω στα καλοριφέρ που ανάβω για λίγο (στεγνώνουν αμέσως) όταν βρέχει. Κάποια στιγμή πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι δεν πρόκειται να στεγνώσεις ρούχο μόνος σου μέχρι να πιάσει η θερμοκρασία 40αρια.Bazoomba έγραψε: 09 Μάιος 2023, 15:23 Εκατσα που λετε χθες χαρουμενος και επλυνα 2-3 μπλουζες με το χερι απλα και μονο για να δοκιμασω το νεο μου γκατζετ στην μονη λειτουργια που δεν ειχα πειραματιστει (και ηταν κι εξαλλου ο λογος που το πηρα).
Νερο βγαζει παντως αρκετο. Απο καπου θα το παιρνει.![]()
Εάν έχεις καλό αφυγραντήρα θα σου κάνει δουλειά, τουλάχιστον ο δικός μου στεγνώνει τα πάντα μέσα στο βράδυ. Η άλλη λύση είναι στεγνωτήριο αλλά γαμαει τα ρούχα.
Δοκίμασε και ρούχα που έχουν βγει από πλυντήριο πριν απογοητευτείς.Bazoomba έγραψε: 09 Μάιος 2023, 15:29 Πες το ψεματα...
Ποιον εχεις;GoBzi έγραψε: 09 Μάιος 2023, 15:32Ρούχα στο καλοριφέρ πάνω ποτέ. Το νερό εξατμίζεται και καταλήγει στους τοίχους ως μούχλα.Καρολίνα έγραψε: 09 Μάιος 2023, 15:27Επειδή σήμερα είμαι σε πολύ καλό μουντ, θα σε βοηθήσω. Στέλνε τα σε μένα να τα στεγνώνω στα καλοριφέρ που ανάβω για λίγο (στεγνώνουν αμέσως) όταν βρέχει. Κάποια στιγμή πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι δεν πρόκειται να στεγνώσεις ρούχο μόνος σου μέχρι να πιάσει η θερμοκρασία 40αρια.Bazoomba έγραψε: 09 Μάιος 2023, 15:23 Εκατσα που λετε χθες χαρουμενος και επλυνα 2-3 μπλουζες με το χερι απλα και μονο για να δοκιμασω το νεο μου γκατζετ στην μονη λειτουργια που δεν ειχα πειραματιστει (και ηταν κι εξαλλου ο λογος που το πηρα).
Εάν έχεις καλό αφυγραντήρα θα σου κάνει δουλειά, τουλάχιστον ο δικός μου στεγνώνει τα πάντα μέσα στο βράδυ. Η άλλη λύση είναι στεγνωτήριο αλλά γαμαει τα ρούχα.
https://amzn.eu/d/8SIQO2WBazoomba έγραψε: 09 Μάιος 2023, 15:33Ποιον εχεις;GoBzi έγραψε: 09 Μάιος 2023, 15:32Ρούχα στο καλοριφέρ πάνω ποτέ. Το νερό εξατμίζεται και καταλήγει στους τοίχους ως μούχλα.Καρολίνα έγραψε: 09 Μάιος 2023, 15:27
Επειδή σήμερα είμαι σε πολύ καλό μουντ, θα σε βοηθήσω. Στέλνε τα σε μένα να τα στεγνώνω στα καλοριφέρ που ανάβω για λίγο (στεγνώνουν αμέσως) όταν βρέχει. Κάποια στιγμή πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι δεν πρόκειται να στεγνώσεις ρούχο μόνος σου μέχρι να πιάσει η θερμοκρασία 40αρια.![]()
Δεν έχω αφυγραντήρα ούτε στεγνωτήριο. Ποτέ δεν έχω δει μούχλα σε κανένα σπίτι στο οποίο μένω και στεγνώνω το χειμώνα στο καλοριφέρ.GoBzi έγραψε: 09 Μάιος 2023, 15:32Ρούχα στο καλοριφέρ πάνω ποτέ. Το νερό εξατμίζεται και καταλήγει στους τοίχους ως μούχλα.Καρολίνα έγραψε: 09 Μάιος 2023, 15:27Επειδή σήμερα είμαι σε πολύ καλό μουντ, θα σε βοηθήσω. Στέλνε τα σε μένα να τα στεγνώνω στα καλοριφέρ που ανάβω για λίγο (στεγνώνουν αμέσως) όταν βρέχει. Κάποια στιγμή πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι δεν πρόκειται να στεγνώσεις ρούχο μόνος σου μέχρι να πιάσει η θερμοκρασία 40αρια.Bazoomba έγραψε: 09 Μάιος 2023, 15:23 Εκατσα που λετε χθες χαρουμενος και επλυνα 2-3 μπλουζες με το χερι απλα και μονο για να δοκιμασω το νεο μου γκατζετ στην μονη λειτουργια που δεν ειχα πειραματιστει (και ηταν κι εξαλλου ο λογος που το πηρα).
Δεν έχω πρόθεση να αγοράσω τίποτα όμως, μια και δεν έχω σταθερή κατοικία και δεν μπορώ να πηγαινοφέρνω πράγματα από χώρα σε χώρα και από πόλη σε πόλη.
Ο πρώην πάντως που είχε αφυγραντήρα, περίμενε στάνταρ 2-3 μέρες να του στεγνώσουν τα ρούχα. Ο δικός σου πολύ γρήγορα τα καταφέρνει.
Οκ εσενα ειναι πολυ πιο ισχυρος. 20λιτρος διαβαζω. Εμενα ειναι 12.GoBzi έγραψε: 09 Μάιος 2023, 15:35https://amzn.eu/d/8SIQO2WBazoomba έγραψε: 09 Μάιος 2023, 15:33Ποιον εχεις;GoBzi έγραψε: 09 Μάιος 2023, 15:32
Ρούχα στο καλοριφέρ πάνω ποτέ. Το νερό εξατμίζεται και καταλήγει στους τοίχους ως μούχλα.
Τα λιτρα.
Γενικά από την συγκεκριμένη εταιρεία είμαι αρκετά ευχαριστημένος.Bazoomba έγραψε: 09 Μάιος 2023, 15:36Οκ εσενα ειναι πολυ πιο ισχυρος. 20λιτρος διαβαζω. Εμενα ειναι 12.
Τους 2 κάτω έκανα μαλακία και κάηκαν (τους είχα στην αποθήκη τον χειμώνα και δεν κάνει να πέφτουν κάτω από μια Χ θερμοκρασία).
Τον 2ο τον μετέφερα πανω, έξω από το μπάνιο και ο πρώτος είναι σαλοκουζίνα.
Ρούχα έχω δοκιμάσει να στεγνώσω μόνο με τον πρώτο, αν και το βάζω σπάνια, εάν τα βάλω κατά τις 9 το βράδυ το πρωί είναι στεγνά.

- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Αφού τραβάει την υγρασία απο ένα δωμάτιο δεν θα έπρεπε να τα στεγνώνει κάπως τα ρούχα;Bazoomba έγραψε: 09 Μάιος 2023, 15:29 Πες το ψεματα...
Και γω με το κορίτσι μου μέσα τα απλώνουμε τα ρούχα και το έχουμε κουβεντιασει ότι ένας αφυγραντηρας θα βοηθούσε. Τι στον poocho;
Αφού τραβάει την υγρασία από τον χώρο, η υγρασία του χώρου πέφτει και για να υπάρξει ισορροπία θα τραβήξει την υγρασία των ρούχων.
Τουλάχιστον έτσι λέει η θεωρία μου.
Τζίφος τελικά;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
στο πρόγραμμα που στεγννώνει ρουχα δεν κανει κατι μαγικό, απλα αγνοεί την σχετική υγρασία και δουλευει συνέχεια. Αλλά κρύος αέρας παει κατω, στεγνός αέρας το ίδιο, αυτού του τύπου οι αφυγραντήρες δεν πρεπει να ειναι στο πατωμα αν θες να κανουν ρευμα στο δωμάτιο. Βαλτον στο ενα μετρο και πιο πανω και δοκίμασε πάλι νομίζω.
αν θες παντως να στεγνωνεις ρουχα κυρίως τον χειμώνα αθηνα, ο ζεολίθου ειναι αλλο επίπεδο.
Βασικα σκεφτηκα να τον βαλω ακριβως κατω απο την απλωστρα. Εσυ δηλαδη λες απλως να τον βαλω καπου ψηλα ακομα κι αν το ανεμιστηρακι δεν εχει επαφη με το ρουχο;enaon έγραψε: 09 Μάιος 2023, 16:05στο πρόγραμμα που στεγννώνει ρουχα δεν κανει κατι μαγικό, απλα αγνοεί την σχετική υγρασία και δουλευει συνέχεια. Αλλά κρύος αέρας παει κατω, στεγνός αέρας το ίδιο, αυτού του τύπου οι αφυγραντήρες δεν πρεπει να ειναι στο πατωμα αν θες να κανουν ρευμα στο δωμάτιο. Βαλτον στο ενα μετρο και πιο πανω και δοκίμασε πάλι νομίζω.
αν θες παντως να στεγνωνεις ρουχα κυρίως τον χειμώνα αθηνα, ο ζεολίθου ειναι αλλο επίπεδο.
Παρε εναν καλο με μεγαλες αποδοσεις αφυγρανσης οπως του Γκομπζι. Γιατι αυτος δεν.Πτολεμαίος έγραψε: 09 Μάιος 2023, 15:45Αφού τραβάει την υγρασία απο ένα δωμάτιο δεν θα έπρεπε να τα στεγνώνει κάπως τα ρούχα;Bazoomba έγραψε: 09 Μάιος 2023, 15:29 Πες το ψεματα...
Και γω με το κορίτσι μου μέσα τα απλώνουμε τα ρούχα και το έχουμε κουβεντιασει ότι ένας αφυγραντηρας θα βοηθούσε. Τι στον poocho;
Αφού τραβάει την υγρασία από τον χώρο, η υγρασία του χώρου πέφτει και για να υπάρξει ισορροπία θα τραβήξει την υγρασία των ρούχων.
Τουλάχιστον έτσι λέει η θεωρία μου.
Τζίφος τελικά;