!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Xεσμένη εντελώς έχουν την πρόεδρο της Δημοκρατίας οι Ελληνες πολίτες
Re: Xεσμένη εντελώς έχουν την πρόεδρο της Δημοκρατίας οι Ελληνες πολίτες
Η Έλενα Ράπτη θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή και δεν αστειεύομαι καθόλου.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- hellegennes
Καταρχήν δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα στον σύγχρονο κόσμο. Στο απώτερο παρελθόν υπήρξε και το έχουν διορθώσει όλες οι δυτικές και μη χώρες με νομοθεσία ίσης πρόσβασης σε εργασία, συντάγματα και ειδικούς νομους που απαγορεύουν πράγματα όπως διαφορετική μισθοδοσία με βάση το φύλο.
Οπότε δεν έχει κάτι να αντιμετωπίσει η ΝΔ.
Top 5 woke στιγμές της αγαπημένης μας προέδρου χωρίς αξιολόγηση:
Δηλαδή όταν διέσπειρε ψευδείς πληροφορίες σε παιδάκια για ένα αρκουδάκι που είναι Ο Γουίνι και δεν υπήρξε ποτέ Η Γουίνι ή Το Γουίνι.Jimmy81 έγραψε: 17 Αύγ 2024, 21:561) Όταν μίλησε για το άφυλο αρκουδάκι "Γουίνι" σε 9χρονα παιδιά.
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... ona-paidia
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Αυτοί όμως σου δίνουν και τα ποσοστά που στοχεύουν να το μειώσουν μέχρι το 2030.hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2024, 00:30Καταρχήν δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα στον σύγχρονο κόσμο. Στο απώτερο παρελθόν υπήρξε και το έχουν διορθώσει όλες οι δυτικές και μη χώρες με νομοθεσία ίσης πρόσβασης σε εργασία, συντάγματα και ειδικούς νομους που απαγορεύουν πράγματα όπως διαφορετική μισθοδοσία με βάση το φύλο.
https://nd.gr/ekloges-2023/ellada/gia-t ... i-neoi-mas
Μείωση του έμφυλου μισθολογικού χάσματος (gender pay gap) από εκτιμώμενο ποσοστό 10% σήμερα σε 5% το 2027 και κάτω από 3% το 2030. Προγράμματα για την ενίσχυση και τη βελτίωση της θέσης των γυναικών στην αγορά εργασίας.
Κυνηγάνε ανεμόμυλους δηλαδή λες; Λένε φεμινιστικές απατεωνιές στο πρόγραμμά τους; Μα η ΝΔ; Η παραδοσιακή δεξιά της χώρας;
-
Machine ghost
Ο γουινι δε που, και Ο κομης γουρουνάκης και Ο tiger tiger
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Communio Sancta
Καλά κάνουν κι απαξιώνουν έναν θεσμό που δεν χρησιμεύει. Να γίνει ημιπροεδρική δημοκρατία, να έχει δουλειά να κάνει ο πάρεδρος.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- hellegennes
Πρώτη φορά θα είναι;Jimmy81 έγραψε: 18 Αύγ 2024, 00:41Αυτοί όμως σου δίνουν και τα ποσοστά που στοχεύουν να το μειώσουν μέχρι το 2030.hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2024, 00:30Καταρχήν δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα στον σύγχρονο κόσμο. Στο απώτερο παρελθόν υπήρξε και το έχουν διορθώσει όλες οι δυτικές και μη χώρες με νομοθεσία ίσης πρόσβασης σε εργασία, συντάγματα και ειδικούς νομους που απαγορεύουν πράγματα όπως διαφορετική μισθοδοσία με βάση το φύλο.
Οπότε δεν έχει κάτι να αντιμετωπίσει η ΝΔ.![]()
Μείωση του έμφυλου μισθολογικού χάσματος (gender pay gap) από εκτιμώμενο ποσοστό 10% σήμερα σε 5% το 2027 και κάτω από 3% το 2030. Προγράμματα για την ενίσχυση και τη βελτίωση της θέσης των γυναικών στην αγορά εργασίας.
Κυνηγάνε ανεμόμυλους δηλαδή λες; Λένε φεμινιστικές απατεωνιές στο πρόγραμμά τους; Μα η ΝΔ; Η παραδοσιακή δεξιά της χώρας;![]()
Και τι ενέργειες σκοπεύει να λάβει η ΝΔ για να διορθώσει αυτό το ανύπαρκτο πρόβλημα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εγώ αναρωτιέμαι, αν στον δυτικό κόσμο υπάρχει αυτό το λεγόμενο "gender paygap" που σημαίνει ότι οι γυναίκες αμείβονται με λιγότερα χρήματα απ'ότι οι άντρες για την ακριβώς ίδια εργασία, τις ακριβώς ίδιες ώρες, απλά επειδή είναι γυναίκες: τότε γιατί δεν προσλαμβάνουν όλοι μόνο γυναίκες για να τους έρχεται πιο φτηνή η μισθοδοσία;hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2024, 00:30Καταρχήν δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα στον σύγχρονο κόσμο. Στο απώτερο παρελθόν υπήρξε και το έχουν διορθώσει όλες οι δυτικές και μη χώρες με νομοθεσία ίσης πρόσβασης σε εργασία, συντάγματα και ειδικούς νομους που απαγορεύουν πράγματα όπως διαφορετική μισθοδοσία με βάση το φύλο.
Δηλαδή όταν διέσπειρε ψευδείς πληροφορίες σε παιδάκια για ένα αρκουδάκι που είναι Ο Γουίνι και δεν υπήρξε ποτέ Η Γουίνι ή Το Γουίνι.Jimmy81 έγραψε: 17 Αύγ 2024, 21:561) Όταν μίλησε για το άφυλο αρκουδάκι "Γουίνι" σε 9χρονα παιδιά.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
εχεις παρατηρησει κισσο να αναρριχαται σε παραγωγικο δεντρο σε διαρκεια χρονου ;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Αύγ 2024, 02:20εγώ αναρωτιέμαι, αν στον δυτικό κόσμο υπάρχει αυτό το λεγόμενο "gender paygap" που σημαίνει ότι οι γυναίκες αμείβονται με λιγότερα χρήματα απ'ότι οι άντρες για την ακριβώς ίδια εργασία, τις ακριβώς ίδιες ώρες, απλά επειδή είναι γυναίκες: τότε γιατί δεν προσλαμβάνουν όλοι μόνο γυναίκες για να τους έρχεται πιο φτηνή η μισθοδοσία;hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2024, 00:30Καταρχήν δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα στον σύγχρονο κόσμο. Στο απώτερο παρελθόν υπήρξε και το έχουν διορθώσει όλες οι δυτικές και μη χώρες με νομοθεσία ίσης πρόσβασης σε εργασία, συντάγματα και ειδικούς νομους που απαγορεύουν πράγματα όπως διαφορετική μισθοδοσία με βάση το φύλο.
στο θεμα μας - ο Μητσοτακης αν καταλαβα καλα θα μας σωσει απο αυτην που μας φορτωσε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Eθνικοκοινωνιστης
τυροπιτουλαJimmy81 έγραψε: 18 Αύγ 2024, 00:41Αυτοί όμως σου δίνουν και τα ποσοστά που στοχεύουν να το μειώσουν μέχρι το 2030.hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2024, 00:30Καταρχήν δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα στον σύγχρονο κόσμο. Στο απώτερο παρελθόν υπήρξε και το έχουν διορθώσει όλες οι δυτικές και μη χώρες με νομοθεσία ίσης πρόσβασης σε εργασία, συντάγματα και ειδικούς νομους που απαγορεύουν πράγματα όπως διαφορετική μισθοδοσία με βάση το φύλο.
Οπότε δεν έχει κάτι να αντιμετωπίσει η ΝΔ.![]()
Κυνηγάνε ανεμόμυλους δηλαδή λες; Λένε φεμινιστικές απατεωνιές στο πρόγραμμά τους; Μα η ΝΔ; Η παραδοσιακή δεξιά της χώρας;![]()
γυναικοκεντρικος καζινοκαπιταλισμος
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
viewtopic.php?f=55&t=41095ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Αύγ 2024, 02:20εγώ αναρωτιέμαι, αν στον δυτικό κόσμο υπάρχει αυτό το λεγόμενο "gender paygap" που σημαίνει ότι οι γυναίκες αμείβονται με λιγότερα χρήματα απ'ότι οι άντρες για την ακριβώς ίδια εργασία, τις ακριβώς ίδιες ώρες, απλά επειδή είναι γυναίκες: τότε γιατί δεν προσλαμβάνουν όλοι μόνο γυναίκες για να τους έρχεται πιο φτηνή η μισθοδοσία;hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2024, 00:30Καταρχήν δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα στον σύγχρονο κόσμο. Στο απώτερο παρελθόν υπήρξε και το έχουν διορθώσει όλες οι δυτικές και μη χώρες με νομοθεσία ίσης πρόσβασης σε εργασία, συντάγματα και ειδικούς νομους που απαγορεύουν πράγματα όπως διαφορετική μισθοδοσία με βάση το φύλο.
ξεκινα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν μου φαίνεται καθολου περίεργο. Αν κρινει οτι του κανει εκλογικη ζημια εστω και ελαχιστη, δεν θα την ξαναπροτεινει παρολο που στην ουσια δεν διαφωνουν σε τιποτα. Γενικοτερα ολη η πολιτικη του και ολες οι αποφάσεις του ειναι για τα ψηφαλακια.Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2024, 23:08Επίσης το αφεντικό της κάνει και άλλα πολλά.panos291 έγραψε: 17 Αύγ 2024, 22:17Γιατι να παει σπιτι της? Το αφεντικο της εφερε τους πουστογαμους που πανηγυριζε, το αφεντικο της ασχολειται με τραβελια και αφυλους ανθρωπους (μπορει και αρκουδακια), το αφεντικο της φωτογραφιζεται καθε τοσο με "προσφυγοπουλα". Να την στειλουμε σπιτι της επειδη δεν φιλησε τον σταυρό? Νομιζω είναι λιγο βαρυ.
Από κει και πέρα, από όσα μαθαίνω έως τώρα, απομακρύνεται πολύ η πιθανότητα να την προτείνει ξανά.
Στο μονο πραγμα που εκανε εξαιρεση απο αυτον τον κανονα, ηταν στους πουστογαμους. Πραγματικα το μονο πραγμα που δεν εκανε πισω εστω και με εκλογικη ζημια, και αυτο λεει πολλα για τις προτεραιοτητες του.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Xεσμένη έχουν την πρόεδρος της Δημοκρατίας οι Ελληνες πολίτες
Έχει το στυλάκι του, δε λέω. Αρχοντοχοντρός.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- hellegennes
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Αύγ 2024, 02:20εγώ αναρωτιέμαι, αν στον δυτικό κόσμο υπάρχει αυτό το λεγόμενο "gender paygap" που σημαίνει ότι οι γυναίκες αμείβονται με λιγότερα χρήματα απ'ότι οι άντρες για την ακριβώς ίδια εργασία, τις ακριβώς ίδιες ώρες, απλά επειδή είναι γυναίκες: τότε γιατί δεν προσλαμβάνουν όλοι μόνο γυναίκες για να τους έρχεται πιο φτηνή η μισθοδοσία;hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2024, 00:30Καταρχήν δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα στον σύγχρονο κόσμο. Στο απώτερο παρελθόν υπήρξε και το έχουν διορθώσει όλες οι δυτικές και μη χώρες με νομοθεσία ίσης πρόσβασης σε εργασία, συντάγματα και ειδικούς νομους που απαγορεύουν πράγματα όπως διαφορετική μισθοδοσία με βάση το φύλο.
Για να είμαστε δίκαιοι, υπάρχει ένας τομέας που υπάρχει αληθινό gender -και όχι μόνο- pay gap. Είναι η βιομηχανία που προωθεί όσο τίποτε την woke ιδεολογία: το Χόλιγουντ. Το Χόλιγουντ είναι πραγματικά η βιομηχανία όπου υπάρχει gender pay gap, racial pay gap και διάφορες άλλες μορφές μισθολογικής διάκρισης. Είναι αστείο που είναι αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο στην υπόλοιπη κοινωνία.
Να φανταστείς, επιτρέπεται ακόμα στους παραγωγούς να υπογράφουν χωριστά συμβόλαια με κάθε ηθοποιό ακόμα κι αν είναι συμπρωταγωνιστές με ίδιο χρόνο εμφάνισης. Η ομάδα που απέρριψε αυτήν την τακτική έμεινε στην ιστορία του Χόλιγουντ ως η πρώτη φορά που οι ηθοποιοί ενώθηκαν ενάντια σ' αυτήν την αδικία. Είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς Friends και απέδειξαν ότι η λύση απέναντι σε τέτοιες μορφές διάκρισης δεν είναι οι woke παπαριές με συμπεριληπτικότητες και πίπες, είναι η ένωση των εργαζομένων απέναντι στην εργοδοσία.
Αυτός που είχε την ιδέα ήταν ο Ντέιβιντ Σουίμερ (Ρος). Το δίκτυο τού πρόσφερε μεγαλύτερη αμοιβή γιατί διέκριναν ότι είναι ο κύριος πρωταγωνιστής. Όταν τον κάλεσαν για επαναδιαπραγμάτευση του συμβολαίου του, προτίμησε, αντί να πάει μόνος του, να μαζέψει το υπόλοιπο καστ και να τους προτείνει να πάνε σαν ομάδα. Μέχρι τότε έπαιρναν διαφορετικούς μισθούς (εννοείται οι γυναίκες έπαιρναν λιγότερα). Στην τελευταία σεζόν μάλιστα πρότειναν στην Άνιστον και στον Σουίμερ μεγαλύτερους μισθούς και τους απέρριψαν ώστε να παίρνουν όλοι από 1 εκατομμύριο ανά επεισόδιο.
Ένα διάσημο pay gap ήταν αυτό των X-Files. Η Άντερσον έπαιρνε πολύ λιγότερα από τον Ντουκόβνι, παρότι συμπρωταγωνιστές. Δεν το ήξερε καν, γιατί ο Ντουκόβνι ήταν μουνόπανο. Όταν προτάθηκε η αναβίωση των X-Files, το 2016, της πρόσφεραν τα μισά από ό,τι στον Ντουκόβνι.
Τελικά, επειδή το έκανε δημόσιο ζήτημα, πήραν τα ίδια λεφτά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Εχμ... πώς να κάνει πίσω; Γιατί νομίζεις τον εκθειάζουν στο εξωτερικό; Είναι μέρος των πραγμάτων που έχει υποχρεωθεί να κάνει για να έχει διεθνή υποστήριξη, ειδικά από την ΕΕ. Όταν λες "θα κάνω ό,τι μου πείτε, αρκεί να με υποστηρίξετε", καταλήγεις σε γκέι γάμους, στρατιωτική βοήθεια που δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να δώσεις, χάνοντας ταυτόχρονα την αρχή της ουδετερότητας και άλλες τραγελαφικές παπαριές.panos291 έγραψε: 18 Αύγ 2024, 12:24 Πραγματικα το μονο πραγμα που δεν εκανε πισω εστω και με εκλογικη ζημια, και αυτο λεει πολλα για τις προτεραιοτητες του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Ήρθε σε μαγαζί με όλη της την παρέα, μπράβους, υπαλλήλους κλπ! Έκανε λογαριασμό 500 ευρώ, τρέχανε όλοι πάνω κάτω να την εξυπηρετήσουν. Το μαγαζί τα κέρασε. ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΔΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ. Γ Ι Δ Α
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 1962 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-
- 1 Απαντήσεις