!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Μπίστης έγραψε: 04 Αύγ 2024, 17:40
vantono έγραψε: 04 Αύγ 2024, 17:34 παρακαλάτε τουλάχιστον για κανένα λοκνταουν από χειμώνα, να ξεκουραστούμε επιτέλους σαν άνθρωποι, όπως τότε πριν χρόνια, με τη χρυσή εποχή των sms.
Έλα ρε, αν κόλλας πάς σπίτι σου, βρες άτομα να σε κολλανε
:102:

Επιπροσθέτως βάλε ανεμογεννήτρια στην ταράτσα σου, ξηλωσε τις ελιές και βάλε φωτοβολταϊκά, θα νιώσεις δυνατά την χρυσή εποχή
Θα έβαζα αν επιτρεποταν και δεν εκανε τοσο θόρυβο. Από Φ/Β εχω γεμίσει τη σκεπή στο χωριό μου, και προσπαθώ να τους ψησω κι εδω να βαλομεν στην ταρατσα της πολυκατοικιας. :102:
Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

βάλε ανεμογεννητρια στο τζόκει να φορτιζεις κινητούμπα.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

vantono έγραψε: 04 Αύγ 2024, 18:12
vantono έγραψε: 04 Αύγ 2024, 17:34 παρακαλάτε τουλάχιστον για κανένα λοκνταουν από χειμώνα, να ξεκουραστούμε επιτέλους σαν άνθρωποι, όπως τότε πριν χρόνια, με τη χρυσή εποχή των sms.

Επιπροσθέτως βάλε ανεμογεννήτρια στην ταράτσα σου, ξηλωσε τις ελιές και βάλε φωτοβολταϊκά, θα νιώσεις δυνατά την χρυσή εποχή
Θα έβαζα αν επιτρεποταν και δεν εκανε τοσο θόρυβο. Από Φ/Β εχω γεμίσει τη σκεπή στο χωριό μου, και προσπαθώ να τους ψησω κι εδω να βαλομεν στην ταρατσα της πολυκατοικιας. :102:
Προφανώς δεν έχεις δει τα νέα κάθετα μοντέλα ανεμογεννητριών...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Machine ghost

OANNHSEA έγραψε: 04 Αύγ 2024, 18:29
vantono έγραψε: 04 Αύγ 2024, 18:12

Προφανώς δεν έχεις δει τα νέα κάθετα μοντέλα ανεμογεννητριών...

.
νταριους και ειναι παμπαλαια.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

vantono έγραψε: 04 Αύγ 2024, 18:12 Από Φ/Β εχω γεμίσει τη σκεπή στο χωριό μου, και προσπαθώ να τους ψησω κι εδω να βαλομεν στην ταρατσα της πολυκατοικιας. :102:
Αν δεν βεβηλώσεις ελαιώνα δεν είναι νεοταξικο :102:
Είσαι σε στάδιο προχω κυρπαντελισμου
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

.

Θα μπορούσαμε να το πούμε και Εισβολή της ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ των Αιγοπροβάτων στον Λίβανο.....

Ιδια εποχή έσκασαν και οι 2.....Τυχαίο ;;;

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Αποσύρουν παλιά Ιρανικά πλυντήρια και αφήνουν πυρηνικά που δεν δουλεύουν.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Αύγ 2024, 18:54
Αποσύρουν παλιά Ιρανικά πλυντήρια και αφήνουν πυρηνικά που δεν δουλεύουν.
λογικα μεταφερουν βληματα, παλιας τεχνολογιας που οι ρωσοι εχουν σε μεγαλους αριθμους αφου δεν χρειαζονται μεγαλη συντηρηση

δε θα δουλευουν και ολα, αλλα για μαζικα πυρα , καλα ειναι.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Yochanan έγραψε: 04 Αύγ 2024, 15:13
Bazoomba έγραψε: 04 Αύγ 2024, 15:01 Δεν θα χρειαστειτε ιωδιουχες παπαριες. Αν πεσουν τα μεγαλα μπλιμπλικια θα πληξουν τους κατοικους των περιοχων-στοχων.

Βασικα αν πεσουν πυρηνικα μπλιμπλικια θα ειναι επειδη θα τον πινουν οι σιωνιστες και θα πεσει μια για να στρωσουν χαρακτηρα οι Ιρανοι και τα περιξ.
Η ζημιά, η πραγματική ζημιά, που θα κάνουν τα πυρηνικά όταν πέσουν (κάποτε θα γίνει, ζωή να'χουμε) θα είναι από τον πυρηνικό χειμώνα μετά. Και 3-4 σύγχρονα να πέσουν θα έχουμε πτώση των θερμοκρασιών σε μεγαλύτερες περιοχές από την αρχική περιοχή που έπιασε το fireball (βασικά τα σύγχρονα πυρηνικά δεν είμαι καν σίγουρος ότι έχουν τόση ραδιενέργεια - ξέρει κάποιος να μας πει; νομίζω οι βόμβες υδρογόνου δουλεύουν κάπως αλλιώς). Σε κάθε περίπτωση θα μειωθεί δραστικά η αγροτική παραγωγή και θα πεθάνει κόσμος από την πείνα - κυριολεκτικά.
Είτε σχάση ουρανίου/πλουτωνίου, είτε σύντηξη υδρογόνου την ραδιενέργεια δεν την γλυτώνουμε.
Η δεύτερη έχει σαν πυροκροτητή μια από τις πρώτες και παράγει τεράστια ενέργεια. 'Ίσως υπερβολική για τις ανάγκες του Ισραήλ, που θα θέλει να περιορίσει τοπικά τις παρενέργειες και να χρησιμοποιήσει τις πρώτες.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Οι ρωσοι με το ιραν ειναι ορτοντοξ μπροντερς?
Ρωτω γιατι κατι πηρε τις προαλλες το ματι μου τον πουτιν να αναβει κερακι σε εκκλησια αρα ορθοδοξος δεν λογιζεται? Αθωα περιστερα.
Και στο ιραν μπορει να εχει κρυπτοχριστιανους. :lol:
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Nandros έγραψε: 04 Αύγ 2024, 19:00
Yochanan έγραψε: 04 Αύγ 2024, 15:13
Bazoomba έγραψε: 04 Αύγ 2024, 15:01 Δεν θα χρειαστειτε ιωδιουχες παπαριες. Αν πεσουν τα μεγαλα μπλιμπλικια θα πληξουν τους κατοικους των περιοχων-στοχων.

Βασικα αν πεσουν πυρηνικα μπλιμπλικια θα ειναι επειδη θα τον πινουν οι σιωνιστες και θα πεσει μια για να στρωσουν χαρακτηρα οι Ιρανοι και τα περιξ.
Η ζημιά, η πραγματική ζημιά, που θα κάνουν τα πυρηνικά όταν πέσουν (κάποτε θα γίνει, ζωή να'χουμε) θα είναι από τον πυρηνικό χειμώνα μετά. Και 3-4 σύγχρονα να πέσουν θα έχουμε πτώση των θερμοκρασιών σε μεγαλύτερες περιοχές από την αρχική περιοχή που έπιασε το fireball (βασικά τα σύγχρονα πυρηνικά δεν είμαι καν σίγουρος ότι έχουν τόση ραδιενέργεια - ξέρει κάποιος να μας πει; νομίζω οι βόμβες υδρογόνου δουλεύουν κάπως αλλιώς). Σε κάθε περίπτωση θα μειωθεί δραστικά η αγροτική παραγωγή και θα πεθάνει κόσμος από την πείνα - κυριολεκτικά.
Είτε σχάση ουρανίου/πλουτωνίου, είτε σύντηξη υδρογόνου την ραδιενέργεια δεν την γλυτώνουμε.
Η δεύτερη έχει σαν πυροκροτητή μια από τις πρώτες και παράγει τεράστια ενέργεια. 'Ίσως υπερβολική για τις ανάγκες του Ισραήλ, που θα θέλει να περιορίσει τοπικά τις παρενέργειες και να χρησιμοποιήσει τις πρώτες.
.
E ναι, βέβαια το καίσιο και στο στρόντιο έχουν ημιζωή κάτι χιλιάδες χρόνια....
Machine ghost

τι σύντηξη τι πλουτωνια ουράνια και ρόδιο μου λέτε,
εδω κινδυνευουμε απο πνευματικο καρκινο Μαραν Αθα!
θα μιλά, ο ένας στον άλλο και θα τρέχουν σάλια απο τα στοματά μας. στο εγγυς μελλον σε κάπου τεσσερα λεπτα από τωρα. εκτος και αν ηδη εχει συμβει;
Χασκογελάνε τα δάσα.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Οπότε ,όπως έχω ξαναγράψει, σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου ,καλύτερα να βρεθεί κανείς στη ζώνη εκτόνωσης και να εξαφανιστεί σε νανοσεκόντ στην ανυπαρξία.
Οι επιζώντες θα περάσουν βασανιστικά και θα λιώσουν απ' τη ραδιενέργεια.
Machine ghost

Στύξ έγραψε: 04 Αύγ 2024, 19:10 Οπότε ,όπως έχω ξαναγράψει, σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου ,καλύτερα να βρεθεί κανείς στη ζώνη εκτόνωσης και να εξαφανιστεί σε νανοσεκόντ στην ανυπαρξία.
Οι επιζώντες θα περάσουν βασανιστικά και θα λιώσουν απ' τη ραδιενέργεια.
κρυπτικό σε βρίσκω , εννοεις εδω μέσα;
….. καλύτερα να βρεθεί κανείς στη ζώνη εκτόνωσης και να εξαφανιστεί σε νανοσεκόντ στην ανυπαρξία.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”