Θα έβαζα αν επιτρεποταν και δεν εκανε τοσο θόρυβο. Από Φ/Β εχω γεμίσει τη σκεπή στο χωριό μου, και προσπαθώ να τους ψησω κι εδω να βαλομεν στην ταρατσα της πολυκατοικιας.Μπίστης έγραψε: 04 Αύγ 2024, 17:40Έλα ρε, αν κόλλας πάς σπίτι σου, βρες άτομα να σε κολλανεvantono έγραψε: 04 Αύγ 2024, 17:34 παρακαλάτε τουλάχιστον για κανένα λοκνταουν από χειμώνα, να ξεκουραστούμε επιτέλους σαν άνθρωποι, όπως τότε πριν χρόνια, με τη χρυσή εποχή των sms.
![]()
Επιπροσθέτως βάλε ανεμογεννήτρια στην ταράτσα σου, ξηλωσε τις ελιές και βάλε φωτοβολταϊκά, θα νιώσεις δυνατά την χρυσή εποχή
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
-
Machine ghost
βάλε ανεμογεννητρια στο τζόκει να φορτιζεις κινητούμπα.
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
talaipwros
Προφανώς δεν έχεις δει τα νέα κάθετα μοντέλα ανεμογεννητριών...vantono έγραψε: 04 Αύγ 2024, 18:12Θα έβαζα αν επιτρεποταν και δεν εκανε τοσο θόρυβο. Από Φ/Β εχω γεμίσει τη σκεπή στο χωριό μου, και προσπαθώ να τους ψησω κι εδω να βαλομεν στην ταρατσα της πολυκατοικιας.Μπίστης έγραψε: 04 Αύγ 2024, 17:40Έλα ρε, αν κόλλας πάς σπίτι σου, βρες άτομα να σε κολλανεvantono έγραψε: 04 Αύγ 2024, 17:34 παρακαλάτε τουλάχιστον για κανένα λοκνταουν από χειμώνα, να ξεκουραστούμε επιτέλους σαν άνθρωποι, όπως τότε πριν χρόνια, με τη χρυσή εποχή των sms.
![]()
Επιπροσθέτως βάλε ανεμογεννήτρια στην ταράτσα σου, ξηλωσε τις ελιές και βάλε φωτοβολταϊκά, θα νιώσεις δυνατά την χρυσή εποχή![]()
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
Machine ghost
νταριους και ειναι παμπαλαια.OANNHSEA έγραψε: 04 Αύγ 2024, 18:29Προφανώς δεν έχεις δει τα νέα κάθετα μοντέλα ανεμογεννητριών...vantono έγραψε: 04 Αύγ 2024, 18:12Θα έβαζα αν επιτρεποταν και δεν εκανε τοσο θόρυβο. Από Φ/Β εχω γεμίσει τη σκεπή στο χωριό μου, και προσπαθώ να τους ψησω κι εδω να βαλομεν στην ταρατσα της πολυκατοικιας.Μπίστης έγραψε: 04 Αύγ 2024, 17:40
Έλα ρε, αν κόλλας πάς σπίτι σου, βρες άτομα να σε κολλανε
![]()
Επιπροσθέτως βάλε ανεμογεννήτρια στην ταράτσα σου, ξηλωσε τις ελιές και βάλε φωτοβολταϊκά, θα νιώσεις δυνατά την χρυσή εποχή![]()
.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Αν δεν βεβηλώσεις ελαιώνα δεν είναι νεοταξικοvantono έγραψε: 04 Αύγ 2024, 18:12 Από Φ/Β εχω γεμίσει τη σκεπή στο χωριό μου, και προσπαθώ να τους ψησω κι εδω να βαλομεν στην ταρατσα της πολυκατοικιας.![]()
Είσαι σε στάδιο προχω κυρπαντελισμου
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
.
Θα μπορούσαμε να το πούμε και Εισβολή της ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ των Αιγοπροβάτων στον Λίβανο.....
Ιδια εποχή έσκασαν και οι 2.....Τυχαίο ;;;
.
Θα μπορούσαμε να το πούμε και Εισβολή της ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ των Αιγοπροβάτων στον Λίβανο.....
Ιδια εποχή έσκασαν και οι 2.....Τυχαίο ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Dwarven Blacksmith
Αποσύρουν παλιά Ιρανικά πλυντήρια και αφήνουν πυρηνικά που δεν δουλεύουν.
-
talaipwros
λογικα μεταφερουν βληματα, παλιας τεχνολογιας που οι ρωσοι εχουν σε μεγαλους αριθμους αφου δεν χρειαζονται μεγαλη συντηρησηDwarven Blacksmith έγραψε: 04 Αύγ 2024, 18:54Αποσύρουν παλιά Ιρανικά πλυντήρια και αφήνουν πυρηνικά που δεν δουλεύουν.
δε θα δουλευουν και ολα, αλλα για μαζικα πυρα , καλα ειναι.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Είτε σχάση ουρανίου/πλουτωνίου, είτε σύντηξη υδρογόνου την ραδιενέργεια δεν την γλυτώνουμε.Yochanan έγραψε: 04 Αύγ 2024, 15:13Η ζημιά, η πραγματική ζημιά, που θα κάνουν τα πυρηνικά όταν πέσουν (κάποτε θα γίνει, ζωή να'χουμε) θα είναι από τον πυρηνικό χειμώνα μετά. Και 3-4 σύγχρονα να πέσουν θα έχουμε πτώση των θερμοκρασιών σε μεγαλύτερες περιοχές από την αρχική περιοχή που έπιασε το fireball (βασικά τα σύγχρονα πυρηνικά δεν είμαι καν σίγουρος ότι έχουν τόση ραδιενέργεια - ξέρει κάποιος να μας πει; νομίζω οι βόμβες υδρογόνου δουλεύουν κάπως αλλιώς). Σε κάθε περίπτωση θα μειωθεί δραστικά η αγροτική παραγωγή και θα πεθάνει κόσμος από την πείνα - κυριολεκτικά.Bazoomba έγραψε: 04 Αύγ 2024, 15:01 Δεν θα χρειαστειτε ιωδιουχες παπαριες. Αν πεσουν τα μεγαλα μπλιμπλικια θα πληξουν τους κατοικους των περιοχων-στοχων.
Βασικα αν πεσουν πυρηνικα μπλιμπλικια θα ειναι επειδη θα τον πινουν οι σιωνιστες και θα πεσει μια για να στρωσουν χαρακτηρα οι Ιρανοι και τα περιξ.
Η δεύτερη έχει σαν πυροκροτητή μια από τις πρώτες και παράγει τεράστια ενέργεια. 'Ίσως υπερβολική για τις ανάγκες του Ισραήλ, που θα θέλει να περιορίσει τοπικά τις παρενέργειες και να χρησιμοποιήσει τις πρώτες.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Οι ρωσοι με το ιραν ειναι ορτοντοξ μπροντερς?
Ρωτω γιατι κατι πηρε τις προαλλες το ματι μου τον πουτιν να αναβει κερακι σε εκκλησια αρα ορθοδοξος δεν λογιζεται? Αθωα περιστερα.
Και στο ιραν μπορει να εχει κρυπτοχριστιανους.
Ρωτω γιατι κατι πηρε τις προαλλες το ματι μου τον πουτιν να αναβει κερακι σε εκκλησια αρα ορθοδοξος δεν λογιζεται? Αθωα περιστερα.
Και στο ιραν μπορει να εχει κρυπτοχριστιανους.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
E ναι, βέβαια το καίσιο και στο στρόντιο έχουν ημιζωή κάτι χιλιάδες χρόνια....Nandros έγραψε: 04 Αύγ 2024, 19:00Είτε σχάση ουρανίου/πλουτωνίου, είτε σύντηξη υδρογόνου την ραδιενέργεια δεν την γλυτώνουμε.Yochanan έγραψε: 04 Αύγ 2024, 15:13Η ζημιά, η πραγματική ζημιά, που θα κάνουν τα πυρηνικά όταν πέσουν (κάποτε θα γίνει, ζωή να'χουμε) θα είναι από τον πυρηνικό χειμώνα μετά. Και 3-4 σύγχρονα να πέσουν θα έχουμε πτώση των θερμοκρασιών σε μεγαλύτερες περιοχές από την αρχική περιοχή που έπιασε το fireball (βασικά τα σύγχρονα πυρηνικά δεν είμαι καν σίγουρος ότι έχουν τόση ραδιενέργεια - ξέρει κάποιος να μας πει; νομίζω οι βόμβες υδρογόνου δουλεύουν κάπως αλλιώς). Σε κάθε περίπτωση θα μειωθεί δραστικά η αγροτική παραγωγή και θα πεθάνει κόσμος από την πείνα - κυριολεκτικά.Bazoomba έγραψε: 04 Αύγ 2024, 15:01 Δεν θα χρειαστειτε ιωδιουχες παπαριες. Αν πεσουν τα μεγαλα μπλιμπλικια θα πληξουν τους κατοικους των περιοχων-στοχων.
Βασικα αν πεσουν πυρηνικα μπλιμπλικια θα ειναι επειδη θα τον πινουν οι σιωνιστες και θα πεσει μια για να στρωσουν χαρακτηρα οι Ιρανοι και τα περιξ.
Η δεύτερη έχει σαν πυροκροτητή μια από τις πρώτες και παράγει τεράστια ενέργεια. 'Ίσως υπερβολική για τις ανάγκες του Ισραήλ, που θα θέλει να περιορίσει τοπικά τις παρενέργειες και να χρησιμοποιήσει τις πρώτες.
.
-
Machine ghost
τι σύντηξη τι πλουτωνια ουράνια και ρόδιο μου λέτε,
εδω κινδυνευουμε απο πνευματικο καρκινο Μαραν Αθα!
θα μιλά, ο ένας στον άλλο και θα τρέχουν σάλια απο τα στοματά μας. στο εγγυς μελλον σε κάπου τεσσερα λεπτα από τωρα. εκτος και αν ηδη εχει συμβει;
εδω κινδυνευουμε απο πνευματικο καρκινο Μαραν Αθα!
θα μιλά, ο ένας στον άλλο και θα τρέχουν σάλια απο τα στοματά μας. στο εγγυς μελλον σε κάπου τεσσερα λεπτα από τωρα. εκτος και αν ηδη εχει συμβει;
Χασκογελάνε τα δάσα.
Οπότε ,όπως έχω ξαναγράψει, σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου ,καλύτερα να βρεθεί κανείς στη ζώνη εκτόνωσης και να εξαφανιστεί σε νανοσεκόντ στην ανυπαρξία.
Οι επιζώντες θα περάσουν βασανιστικά και θα λιώσουν απ' τη ραδιενέργεια.
-
Machine ghost
κρυπτικό σε βρίσκω , εννοεις εδω μέσα;Στύξ έγραψε: 04 Αύγ 2024, 19:10 Οπότε ,όπως έχω ξαναγράψει, σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου ,καλύτερα να βρεθεί κανείς στη ζώνη εκτόνωσης και να εξαφανιστεί σε νανοσεκόντ στην ανυπαρξία.
….. καλύτερα να βρεθεί κανείς στη ζώνη εκτόνωσης και να εξαφανιστεί σε νανοσεκόντ στην ανυπαρξία.
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 191 Απαντήσεις
- 5615 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-