!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Bαθιά ρήξη Λευκωσίας με Αθήνα.
- Otto Weininger
Re: Bαθιά ρήξη Λευκωσίας με Αθήνα.
Να μάθουμε και εμείς τι ζήτησε ο Γεραπετριτης ή δεν κάνει;
Let them make the first mistake. We make the last move.
γενναιότητα

Η ελληνική πρόταση ήταν να δώσουμε το καστελόριζο για την Κύπρο. Σα να λέμε σου δίνω 50 λεπτά και για αντάλλαγμα μου δίνεις 500ευρώ.foscilis έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:02Ναι γι' αυτο ονομαστηκε Σχεδιο Ατσεσον, απο τη λεξη για το Αψου στα ποντιακα.mao mao έγραψε: 03 Αύγ 2024, 23:53foscilis έγραψε: 03 Αύγ 2024, 23:48
Ε και; Δυο ανεξαρτητα κρατη δε μπορουν να εχουν καποια κοινα συμφεροντα;
Εμεις εχουμε αρκετα κοινα με την Κυπρο ιδιαιτερα τωρα που ειναι ΕΕ. Απλως ΟΚ προφανως και οπου ΔΕΝ εχουμε το ελληνικο συμφερον υπερισχυει. Γι' αυτο και φαγανε Χ οταν προταθηκε να ενωθουν και σε ανταλλαγμα να δωσουμε το Καστελοριζο. Δε μπορουσαμε να παραδωσουμε ελληνικο εδαφος και ελληνες πολιτες για χαρη αλλοδαπων, οσο φιλικοι προς το να γινουν ελληνες πολιτες και να ηταν οι εν λογω αλλοδαποι.#sorrynotsorry.
Δικιά μας πρόταση ήταν να δώσουμε το Καστελόριζο με αντάλλαγμα την ένωση Κύπρου-Ελλάδας.
Οι Αμερικάνοι πρότειναν να δώσουμε τα δωδεκάνησα για την Κύπρο, το οποίο έστεκε λογικά με βάση τα μεγέθη των νησιών του πληθυσμούς που έπρεπε να ανταλλαγούν κλπ.
Σε κάποια φάση θα τα δώσουμε όπως και να έχειmao mao έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:15Η ελληνική πρόταση ήταν να δώσουμε το καστελόριζο για την Κύπρο. Σα να λέμε σου δίνω 50 λεπτά και για αντάλλαγμα μου δίνεις 500ευρώ.
Οι Αμερικάνοι πρότειναν να δώσουμε τα δωδεκάνησα για την Κύπρο, το οποίο έστεκε λογικά με βάση τα μεγέθη των νησιών του πληθυσμούς που έπρεπε να ανταλλαγούν κλπ.
Ζήτησε να μην χρειάζεται να κάνει υποκλίσεις, κάθε φορά που έρχεται ο Ερντογάν, γιατί μετά τον κοροϊδεύουν στα σοσιαλ μίντια.Otto Weininger έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:07 Να μάθουμε και εμείς τι ζήτησε ο Γεραπετριτης ή δεν κάνει;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Α θες να μάθεις και εσυ;Otto Weininger έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:07 Να μάθουμε και εμείς τι ζήτησε ο Γεραπετριτης ή δεν κάνει;
Μάλλον θα είναι απόρρητο, σαν τη νόμιμη επισυνδεση
- Otto Weininger
nyxtovios έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:17Α θες να μάθεις και εσυ;Otto Weininger έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:07 Να μάθουμε και εμείς τι ζήτησε ο Γεραπετριτης ή δεν κάνει;
Δηλαδή δεν ξέρετε τι ζήτησε ο Γεραπετριτης;
Να πουληθεί η Κύπρος και άλλοι το Καστελόριζο από άλλους, λένε δω μέσα απ' ότι κατάλαβα.Otto Weininger έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:07 Να μάθουμε και εμείς τι ζήτησε ο Γεραπετριτης ή δεν κάνει;
Με λίγα λόγια, λένε, μας συμφέρει να ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ως εγγυητές και κυρίως ομόεθνοι
τα λαμόγια
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Γενναιότητα ζήτησε, δηλαδή να αποδεχτούν κάποια λύση που τους προτάθηκε προφανώς.Otto Weininger έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:18nyxtovios έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:17Α θες να μάθεις και εσυ;Otto Weininger έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:07 Να μάθουμε και εμείς τι ζήτησε ο Γεραπετριτης ή δεν κάνει;
Δηλαδή δεν ξέρετε τι ζήτησε ο Γεραπετριτης;
Άμα.δεις το βίντεο λένε να δώσει τον Πειραιά (να τον δωσεο btw) αντί να δώσουμε εμείς κάτι. Απλά θα ηθελα να το ακούσω ακριβώς.
- Otto Weininger
Ναι αλλά εγώ δεν ρώτησα τι βγάζει ο κάθε φορουμίτης από τον πάτο του.O I έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:19Να πουληθεί η Κύπρος και άλλοι το Καστελόριζο από άλλους, λένε δω μέσα απ' ότι κατάλαβα.Otto Weininger έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:07 Να μάθουμε και εμείς τι ζήτησε ο Γεραπετριτης ή δεν κάνει;άλλος λέει να κάνουμε κοινή ΑΟΖ με κανάριους και πολλοί απ' αυτούς να παραδώσουμε την Κύπρο στους Τούρκους επειδή πανεπιστήμια και αφού σοουμπιζ και αφού πρόσκαιρα οικονομικά και άλλα ποταπά συμφέροντα
![]()
Με λίγα λόγια, λένε, μας συμφέρει να ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ως εγγυητές και κυρίως ομόεθνοι![]()
τα λαμόγια
Ρώτησα τι ζήτησε ο Γεραπετριτης από τους Κύπριους. Διότι δεν μπορώ να δεχτώ πως κάποιοι συμφορουμίτες (παλι) γράφουν τις μαλακιες τους χωρίς να ξέρουν επί της ουσίας τίποτα.
Βρε και τα ελληνικά νησιά θα παραδώσουμε, γιατί δεν μας συμφέρει ο πόλεμος.O I έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:19Να πουληθεί η Κύπρος και άλλοι το Καστελόριζο από άλλους, λένε δω μέσα απ' ότι κατάλαβα.Otto Weininger έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:07 Να μάθουμε και εμείς τι ζήτησε ο Γεραπετριτης ή δεν κάνει;άλλος λέει να κάνουμε κοινή ΑΟΖ με κανάριους και πολλοί απ' αυτούς να παραδώσουμε την Κύπρο στους Τούρκους επειδή πανεπιστήμια και αφού σοουμπιζ και αφού πρόσκαιρα οικονομικά και άλλα ποταπά συμφέροντα
![]()
Με λίγα λόγια, λένε, μας συμφέρει να ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ως εγγυητές και κυρίως ομόεθνοι![]()
τα λαμόγια
Πάνω απ όλα τα συμφέροντα μας θα κοιτάμε. Ποιόν συμφέρει να πάει να σκοτωθεί;
Occasio facit furem
Ας πουνOtto Weininger έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:24Ναι αλλά εγώ δεν ρώτησα τι βγάζει ο κάθε φορουμίτης από τον πάτο του.O I έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:19Να πουληθεί η Κύπρος και άλλοι το Καστελόριζο από άλλους, λένε δω μέσα απ' ότι κατάλαβα.Otto Weininger έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:07 Να μάθουμε και εμείς τι ζήτησε ο Γεραπετριτης ή δεν κάνει;άλλος λέει να κάνουμε κοινή ΑΟΖ με κανάριους και πολλοί απ' αυτούς να παραδώσουμε την Κύπρο στους Τούρκους επειδή πανεπιστήμια και αφού σοουμπιζ και αφού πρόσκαιρα οικονομικά και άλλα ποταπά συμφέροντα
![]()
τα λαμόγια
Ρώτησα τι ζήτησε ο Γεραπετριτης από τους Κύπριους. Διότι δεν μπορώ να δεχτώ πως κάποιοι συμφορουμίτες (παλι) γράφουν τις μαλακιες τους χωρίς να ξέρουν επί της ουσίας τίποτα.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Αυτό δεν είναι λάθος.vagabondo έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:24Βρε και τα ελληνικά νησιά θα παραδώσουμε, γιατί δεν μας συμφέρει ο πόλεμος.O I έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:19Να πουληθεί η Κύπρος και άλλοι το Καστελόριζο από άλλους, λένε δω μέσα απ' ότι κατάλαβα.Otto Weininger έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:07 Να μάθουμε και εμείς τι ζήτησε ο Γεραπετριτης ή δεν κάνει;άλλος λέει να κάνουμε κοινή ΑΟΖ με κανάριους και πολλοί απ' αυτούς να παραδώσουμε την Κύπρο στους Τούρκους επειδή πανεπιστήμια και αφού σοουμπιζ και αφού πρόσκαιρα οικονομικά και άλλα ποταπά συμφέροντα
![]()
τα λαμόγια
Σιγά μην πάμε να σκοτωθούμε για τα νησιά.
Να παν οι νησιώτες και οι Κρήτες που μέχρι τώρα δε μας νοικιάζουν όταν μας στέλνουν μεταθεση τα λαϊκά παιδιά, για να τα δώσουν σε τουριστες
Νόμιζα ότι είμαστε μέλη του ΝΑΤΟ και ως τέτοιοι δεν απειλούμαστε από ΝΑΤΟική χώρα και αν απειληθούμε, θα συμμαχήσει όλο το ΝΑΤΟ στο πλευρό μας. (για ΕΕ δεν ξέρω...)vagabondo έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:24Βρε και τα ελληνικά νησιά θα παραδώσουμε, γιατί δεν μας συμφέρει ο πόλεμος.O I έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:19Να πουληθεί η Κύπρος και άλλοι το Καστελόριζο από άλλους, λένε δω μέσα απ' ότι κατάλαβα.Otto Weininger έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:07 Να μάθουμε και εμείς τι ζήτησε ο Γεραπετριτης ή δεν κάνει;άλλος λέει να κάνουμε κοινή ΑΟΖ με κανάριους και πολλοί απ' αυτούς να παραδώσουμε την Κύπρο στους Τούρκους επειδή πανεπιστήμια και αφού σοουμπιζ και αφού πρόσκαιρα οικονομικά και άλλα ποταπά συμφέροντα
![]()
τα λαμόγια
Για ποιο πόλεμο μιλάς;
Δεν ειναι καποιος νομος της φυσικης ουτε κατι που στεκει απομονωμενα, αλλα μια στα ορια της παραποιησης αποσπασματικη παραθεση απο το 8ο βιβλιο:ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Αύγ 2024, 23:56στη μονάδα που υπηρέτησα, το έμβλημά μας είχε έναν στίχο από τον Ηρόδοτο: το όμαιμον τε και ομόγλωσσον και ομότροπον και ομόθρησκον
https://www.greek-language.gr/digitalRe ... 0&page=215
Ειναι τα τρια στοιχεια της οικογενειας του που επικαλεστηκε ο Αλεξανδρος της Μακεδονιας (οχι ο Μεγας αλλα ο παππους του) σαν απεσταλμενος του Μαρδονιου στην Αθηνα, οπου μετεφερε το τελεσιγραφο να προσκυνησουν με ευνοϊκους ορους, συγκεκριμενα να νικησουν μαζι τους Σπαρτιατες και οι Αθηναιοι να παρουν τη γη τους. Και τα ειπε αυτα τα τρια για να δωσει εμφαση στο ποσο θα τον στεναχωρουσε να τους δει να καταστρεφονται απο τον στρατο του Μαρδονιου. Οτι ειχε ερθει με την καλη του την καρδια σαν συγγενης των Αθηναιων μια και η οικογενεια του ειχε καταγωγη... απο το Αργος. Το επιχειρημα του βεβαια αδυνατιζε απο το γεγονος οτι αυτος ο ομαιμος ομοθρησκος και ομοτροπος συμμετειχε με τον στρατο του στη δυναμη του Μαρδονιου.
Ταυτοχρονα μιλησαν οι Λακεδαιμονιοι απεσταλμενοι και ειπαν στους Αθηναιους να μην ακουνε τι μαλακιες λεει ο καθε βαρβαρος καραγκιοζης γιατι ειναι ξεφτιλα.
Και οι Αθηναιοι ειπαν στον Αλεξανδρο οτι ξερουν πολυ καλα πως ο Περσης ειναι δυνατοτερος αλλα οσο ανατελλει ο ηλιος δεν προκειται να του παραδοθουν κι εσυ σηκω φυγε και μην τολμησεις να ξαναρθεις εδω περα λεγοντας μας τετοιες γελοιοτητες για θα σε βρει κανενα κακο. Εν περιληψει του ειπανε δε μας γαμας κι εσυ ρε φιλε.
Το ιδιο φυσικα και ισχυει και για τον αγραμματο αλβανοβλαχο λοχια που το εκανε συνθημα της μοναδας σου με τελειως αλλο νοημα ενω ηταν το ντροπιαστικο παραληρημα ενος ξεφτιλα ξενου βασιλια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 04 Αύγ 2024, 00:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 131 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 207 Απαντήσεις