Ε χεστηκα κι εγω. Όταν με κόλλησαν γαστρεντερίτιδα μου το έβαλαν ως ρεπό και το πλήρωσα εγώ. Αυτή τη φορά δεν θα τους κάνω τη χάρη. Είναι λόγω δικής τους μαλακιας. Αφού έχει κοβιντ να κάνει καραντίνα η μαλακισμενη.nyxtovios έγραψε: 02 Αύγ 2024, 12:11Καλά θετικά δεν πρόκειται να το πάρει αυτή, αλλά είναι υποχρεωμένη να το κάνει.
Νομίζω ο εργοδότης, εκτός και αν σου δώσουν καμιά άδεια πολλές μέρες μετά δεν ξέρω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γνώμες sos
Re: Γνώμες sos
Στο ίδιο ποστ ακόμα λέει για την ΔΙΚΗ ΤΟΥ επιχείρηση και για τους υπαλλήλους του.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Αύγ 2024, 12:09Οκ. Αδιάφορο λοιπόν ότι λες ότι τρολαρει, ΟΛΟΙ σου απαντάνε σ αυτό που είπες για το αν έχει ξαναδουλέψει ή όχι. Στο εξήγησαν, λέει ότι έχει ξαναδουλέψει αλλά αυτοί είναι οι πρώτοι του εργοδότες.nowhere έγραψε: 02 Αύγ 2024, 12:08να το ξεκαθαρίσω.λοιπόν λέω ότι τρολάρει και θέλω εσύ που τα καταλαβαινεις όλα να βρεις το σημείο που καταλαβαίνεις αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ.άντε να δούμε για πόσο θα το σπαμάρω ακόμαDwarven Blacksmith έγραψε: 02 Αύγ 2024, 11:50 Τελικά λες ότι τρολαρει ή λες ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν με βάση τα λεγόμενά του έχει ξαναδουλέψει ή όχι;
Γιατί όλοι έχουν πέσει να σου εξηγούν το 2ο, που φαίνεται να είπες αρχικά, αλλά μετά το γύρισες στο 1ο χωρίς να παραδεχτείς κάτι.Kappa έγραψε: 01 Αύγ 2024, 21:17 Σήμερα έγινε το εξής: όπως είπα δείχνουμε δωματια μόνο όταν είναι στο κάτω κτήριο, 5 λεπτά αποσταση μες στον καύσωνα. Η πενηνταρα βάζει μια καπελαδούρα σαν σιτεμένη Αλίκη στο ναυτικο. Εγώ δεν βάζω καπέλο, αλλά πήρα ένα ανεμιστηρακι χειρός που πετάει νερό. Το δοκίμασα σήμερα πρώτη φορά και κάνει διαφορά. Δεν ιδρωσα καθόλου. Εννοείται πως δεν ψεκαζομαι μπροστά στους πελάτες αλλά όσο προχωρώ,διακριτικά ρίχνω λίγο και κάνω λίγο αέρα οταν επιστρέφω. Το σχολίασε όμως η άσχημη κόρη και μου λέει ότι δεν είναι ωραίο να το κάνω όσο πηγαίνω τους πελάτες. Κάνει λες και δεν έχω ξαναδουλεψει στον τουρισμό, που να την πάρει ο διάολος. Τη ρωτάω, για την καπελαδουρα της συναδέλφου γιατί δεν λέτε τιποτα; Και λέει άλλο το καπέλο. Φταίω να πάρω κανένα έξαλλο καπέλο κι εγω να κυκλοφορούμε όλοι σαν κλόουν; Δηλαδή εμένα ως εργοδότη θα με πείραζε περισσότερο το τεράστιο καπέλο πάρα ένα ανεμιστηρακι χειρός. Σε κάθε περίπτωση της λέω κάνει υπερβολική ζέστη και το χρειάζομαι. Δεν ξαναμιλησε αλλά είμαι βέβαιος ότι θα το σχολιάσουν.
Και γενικά εκεί δεν έχουν κλιματιστικό στη ρεσεψιόν τους
Μόνο ανεμιστήρα και επικρατεί κουφοβραση. Επειδή δεν έχω ξαναδουλεψει αλλού, δεν ξέρω αν εγω είμαι υπερβολικός και είναι καλοί εργοδότες. Πχ αυτό με την καθυστέρηση πώς σας ακούγεται; Δεν μου κάνουν παρατήρηση αν αργώ. Και τις προαλλες που δεν είχα κοιμηθεί και ζήτησα να φύγω μια ωρα νωρίτερα, με άφησαν. Και πριν δυο βδομάδες με άφησαν να καλέσω τον παθολόγο μου που με εξέτασε σε ένα δωμάτιο και μου έγραψε εξετάσεις (εχω ιλίγγους λόγω του θέματος στο αυτί μου) Αλλά παράλληλα κάνω πολλά που δεν θα έπρεπε. Πχ μου ζήτησαν να κουβαλησω κάτι κούτες με ποτά λες και είμαι αποθηκάριος. Κάποιες φορές το κάνω αλλά τις προαλλες πονούσα τον αυχένα μου και αρνήθηκα. Και μετά ήρθε η κόρη που τα έχει με το μάγειρα και τις σήκωσε επιδεικτικά. Χεστηκα βέβαια. Δεν είμαι αποθηκάριος. Κι εγω στην επιχείρηση μου έκανα παραπάνω πράγματα.
Αλλά κάποιες συμπεριφορές τους ειναι υποτιμητικες. Πχ η άσχημη κόρη είχε παραγγείλει κάτι σάντουιτς (είναι τοφαλος εκτός των αλλων) και μου είπε να βάλω τα υπόλοιπα ατό ψυγείο. Χέρια δεν εχει; Εγώ δεν έλεγα τέτοια στους υπαλλήλους μας.
Άσε που κόλλησαν οι μισοί τους κοβιντ. Έτσι και με κολλήσουν και κολλήσει και η μαμά μου που έχει υποκείμενα νοσήματα, θα τους κάνω αγωγή τους μαλακες.
Απλά βρήκε κάτι για να του την πει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 02 Αύγ 2024, 12:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Σε ποιο πόστο έχεις εμπειρία; Ως εργαζόμενος και όχι ως περαστικός για το χαρτζηλίκι.Kappa έγραψε: 02 Αύγ 2024, 11:50 Καλα χαζο είναι το άτομο? Δύο ξενοδοχεία εχει η οικογένειά μου (και καποιες αλλες επιχειρήσεις, δωμάτια κλπ) τα οποια τώρα είναι κλειστά γιατί προσπαθούμε να τα χωρίσουμε (και προσπαθει να τα φάει η μητρια μου βασικα) προφανώς και οχι απλώς έχω δουλέψει, έχω μεγαλώσει στον τουρισμό άρα έχω εμπειρία. Αλλά εργοδότη δεν είχα ποτέ γιατί προφανώς ως δική μας επιχείρηση ήμουν πολύ πιο χαλαρός και δεν είχα όλο αυτό το μπουγιο και την αγένεια στο κεφάλι μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
προφανώς επειδή δεν διάβασα μέχρι το τέλος,όπως ούτε ο νάνος ούτε κανένας άλλος εκτός σπο σένα.Casp έγραψε: 02 Αύγ 2024, 12:13 Στο ίδιο ποστ ακόμα λέει για την ΔΙΚΗ ΤΟΥ επιχείρηση και για τους υπαλλήλους του.
Απλά βρήκε κάτι για να του την πει.
Ο νανος αν δεν το έχεις καταλάβει, μάζι μου συμφωνεί, όχι μαζί σου.
Τι έχεις πάθει; Χάζεψες;
Αν δεν διάβασες μέχρι το τέλος είναι δικό σου πρόβλημα. Προφανώς και δεν διάβασες, αφού το μόνο που σε ένοιαξε ήταν να τον κράξεις.
Μην ζητάς τα ρέστα λοιπόν.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Σε όλα τα ποστα, έχω βγάλει μπάρμαν, ρεσεψιόν , συντηρητής μέχρι και στα πλυντήρια για ένα φεγγάρι. Όταν είναι δική σου επιχείρηση τα κάνεις όλα. Για αυτό και μου φαίνεται παράλογο μια μουλαρα να μου λεει να βάλω τα σαντουιτς της στο ψυγειο. Όσα χρόνια είχαμε υπαλλήλους δεν είπα ποτέ τέτοιο πράγμα σε κανέναν.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Αύγ 2024, 12:14Σε ποιο πόστο έχεις εμπειρία; Ως εργαζόμενος και όχι ως περαστικός για το χαρτζηλίκι.Kappa έγραψε: 02 Αύγ 2024, 11:50 Καλα χαζο είναι το άτομο? Δύο ξενοδοχεία εχει η οικογένειά μου (και καποιες αλλες επιχειρήσεις, δωμάτια κλπ) τα οποια τώρα είναι κλειστά γιατί προσπαθούμε να τα χωρίσουμε (και προσπαθει να τα φάει η μητρια μου βασικα) προφανώς και οχι απλώς έχω δουλέψει, έχω μεγαλώσει στον τουρισμό άρα έχω εμπειρία. Αλλά εργοδότη δεν είχα ποτέ γιατί προφανώς ως δική μας επιχείρηση ήμουν πολύ πιο χαλαρός και δεν είχα όλο αυτό το μπουγιο και την αγένεια στο κεφάλι μου.
Η ρεσεψιόν είναι απαιτητική θέση. Εγώ είμαι σε θέση να βάλω δέκα δωματια σε πέντε λεπτά. Η πενηνταρα κάνει μισάωρο. Δεν είμαι κανένας τυχαίος. Αλλά αυτοί με εκμεταλλευονται σε άλλο λεβελ πλέον.
δεν έχω το ψώνιο του αλάνθαστου.μόλις παραδέχτηκα ότι έκανα λάθος και ότι το έγραφε αν δεν κατάλαβες.αυτό που λέω είναι πως κανένας άλλος εκτός από σένα δεν το είδε [αν το είχαν δει θα βάζαν το σημείο που το λεει όταν το ζήτησα] αλλά γράψαν την μαλακία τους καθαρά για να μου βάλουν χέρίCasp έγραψε: 02 Αύγ 2024, 12:30 Ο νανος αν δεν το έχεις καταλάβει, μάζι μου συμφωνεί, όχι μαζί σου.
Τι έχεις πάθει; Χάζεψες;
Αν δεν διάβασες μέχρι το τέλος είναι δικό σου πρόβλημα. Προφανώς και δεν διάβασες, αφού το μόνο που σε ένοιαξε ήταν να τον κράξεις.
Πολύ περίεργος ο τρόπος που παραδέχεται κανείς το λάθος του πάντως.nowhere έγραψε: 02 Αύγ 2024, 12:38δεν έχω το ψώνιο του αλάνθαστου.μόλις παραδέχτηκα ότι έκανα λάθος και ότι το έγραφε αν δεν κατάλαβες.αυτό που λέω είναι πως κανένας άλλος εκτός από σένα δεν το είδε [αν το είχαν δει θα βάζαν το σημείο που το λεει όταν το ζήτησα] αλλά γράψαν την μαλακία τους καθαρά για να μου βάλουν χέρίCasp έγραψε: 02 Αύγ 2024, 12:30 Ο νανος αν δεν το έχεις καταλάβει, μάζι μου συμφωνεί, όχι μαζί σου.
Τι έχεις πάθει; Χάζεψες;
Ουσιαστικά σπάστηκες που δεν το διάβασες και σου έφταιξα εγώ επειδή έβαλα το απόσπασμα. Και σου λέω πως θα ήταν καλύτερο πριν την πεις στον οποιοδήποτε, να διαβάζεις τί γράφει.
Και προφανώς όταν καθόμουν στη δική μας ρεσεψιόν ήμουν πιο χαλαρός. Έγραφα, χάζευα κλπ. Και εδώ μπορώ περιστασιακά, αλλά δεν είναι το ίδιο. Και σίγουρα είναι και πιο κουραστικό γιατί εδώ συνδυάζουν και το ποστ στο μίνι μάρκετ συν ότι άλλη χαμαλοδουλεια σκέφτονται. Και εμείς δεν σερναμε πελάτες πέντε λεπτά αποσταση σε άλλο κτήριο χωρίς έστω ένα γκολφ καρτ. Είναι γύφτοι και εκμεταλλευτες.
Σήμερα μού είπαν να βάλω τα χαρτιά στους φακέλους των τιμολογίων. Αυτό κανονικά πρέπει να το κάνει η απογευματινή βάρδια που είναι πιο χαλαρή κι εγω αυτη τη βδομαδα ειμαι πρωινος. Αλλά επειδή θέλουν να εχουν την πενηνταρα στα ωπα ωπα γιατί ξέρουν ότι ργω δεν θα ξαναρθω, τα ρίχνουν όλα σε μένα. Είπα να πουν σε αυτή να τα βάλει. Ας γαμηθουν οι μαλακες. Ήδη σήμερα πήγα δύο φορές στο άλλο κτήριο, έσκασα. Που κανονικά υπάλληλοι δεν πρέπει να βγαίνουν στον καύσωνα. Εδώ και στα 45αρια με έβαζαν κανονικά να πηγαίνω.
Σήμερα μού είπαν να βάλω τα χαρτιά στους φακέλους των τιμολογίων. Αυτό κανονικά πρέπει να το κάνει η απογευματινή βάρδια που είναι πιο χαλαρή κι εγω αυτη τη βδομαδα ειμαι πρωινος. Αλλά επειδή θέλουν να εχουν την πενηνταρα στα ωπα ωπα γιατί ξέρουν ότι ργω δεν θα ξαναρθω, τα ρίχνουν όλα σε μένα. Είπα να πουν σε αυτή να τα βάλει. Ας γαμηθουν οι μαλακες. Ήδη σήμερα πήγα δύο φορές στο άλλο κτήριο, έσκασα. Που κανονικά υπάλληλοι δεν πρέπει να βγαίνουν στον καύσωνα. Εδώ και στα 45αρια με έβαζαν κανονικά να πηγαίνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 02 Αύγ 2024, 12:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
βρες μου κάποιον που παραδέχεται το λάθος του και ας το κάνει και πιο περίεργα.όχι,σπάστηκα με όλους τους μαλάκες που ενώ δεν το είχαν διαβάσει μου βάζαν χέριCasp έγραψε: 02 Αύγ 2024, 12:41 Πολύ περίεργος ο τρόπος που παραδέχεται κανείς το λάθος του πάντως.
Ουσιαστικά σπάστηκες που δεν το διάβασες και σου έφταιξα εγώ επειδή έβαλα το απόσπασμα. Και σου λέω πως θα ήταν καλύτερο πριν την πεις στον οποιοδήποτε, να διαβάζεις τί γράφει.![]()
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Γεμάτη η στερνα νερό ;Machine ghost έγραψε: 01 Αύγ 2024, 21:25 Χθες στη γειτονιά μου ντάλα ήλιο, ένας τριαντάρης έκανε τζογκινγ σε ανηφόρα! Φόραγε μόνο σορτσάκι δεν είχε κανένα παγούρι, και φόραγε ένα τζόκεϊ καπέλο με ανεμιστηράκια μπαταρίας!
Σκιαχτηκα φώναξα τον σκύλο που αλύχταγε πρώτο και μετά τη γυναίκα και κλείστηκαμε στη στέρνα .
Πέρασες καταδώ ;;;
Εγώ.nowhere έγραψε: 02 Αύγ 2024, 12:50βρες μου κάποιον που παραδέχεται το λάθος του και ας το κάνει και πιο περίεργα.όχι,σπάστηκα με όλους τους μαλάκες που ενώ δεν το είχαν διαβάσει μου βάζαν χέριCasp έγραψε: 02 Αύγ 2024, 12:41 Πολύ περίεργος ο τρόπος που παραδέχεται κανείς το λάθος του πάντως.
Ουσιαστικά σπάστηκες που δεν το διάβασες και σου έφταιξα εγώ επειδή έβαλα το απόσπασμα. Και σου λέω πως θα ήταν καλύτερο πριν την πεις στον οποιοδήποτε, να διαβάζεις τί γράφει.![]()
Πάντα παραδέχομαι τα λάθη μου
-
Machine ghost
Μέχρι το γόνα , όπως η μαλακία εδώ μέσα! Σαφώς εξαιρεισαιtaliban έγραψε: 02 Αύγ 2024, 12:52Γεμάτη η στερνα νερό ;Machine ghost έγραψε: 01 Αύγ 2024, 21:25 Χθες στη γειτονιά μου ντάλα ήλιο, ένας τριαντάρης έκανε τζογκινγ σε ανηφόρα! Φόραγε μόνο σορτσάκι δεν είχε κανένα παγούρι, και φόραγε ένα τζόκεϊ καπέλο με ανεμιστηράκια μπαταρίας!
Σκιαχτηκα φώναξα τον σκύλο που αλύχταγε πρώτο και μετά τη γυναίκα και κλείστηκαμε στη στέρνα .
Πέρασες καταδώ ;;;
Χασκογελάνε τα δάσα.
Σήμερα είχε 32 αφίξεις. Όχι και υπερβολικα πολλές σε σχέση με άλλες μέρες. Τα πρωινά προφανώς έχουν αρκετή περισσότερη κίνηση. Εγώ αυτή τη βδομάδα είμαι απογευματινος. Στην πενηνταρα ήρθαν μόνο 11 αφίξεις. Τσεκ ιν στον υπολογιστή δεν πέρασε, τιμολόγια δεν εκοψε. Καλώς. Τα έκανα εγω. Στη δική μου ώρα ήρθαν 16 αφίξεις, τις έβαλα όλες μόνος μου και τελείωσα και τα δικά της τσεκ ιν και τα δικά μου στον υπολογιστή. Σε κάποια φάση η γυναίκα του ιδιοκτήτη που γενικά είναι η υπεύθυνη εκεί μέσα μού λέει με εριστικο υφος: "Καππα σου έχω πει με το που έρχεσαι να κοιτάς αν πρόσθεσαν κι άλλες αφιξεις " το οποίο γενικά δεν συμβαίνει συχνά, αλλά σήμερα συνέβη. Εγώ επειδή είχα να κάνω και τις δουλειές της πενηνταρας δεν τις τσεκαρα και τη ρώτησα "Στη συνάδελφο μου δεν το έχετε πει; Γιατί αυτές οι αφίξεις δείχνει πως έχουν προστεθεί στη δική της βάρδια. Άρα εκείνη δεν σας ενημερωσε ". Και άρχισε τότε να μουρμουραει, "Εκείνη δεν έκατσε λεπτό σημερα" (μπουρδες, με 11 αφίξεις και χωρίς να βγάλει καθόλου δουλειά στον υπολογιστή, τι δεν έκατσε; Κουτσομπολευε, έτρωγε και περιφεροταν)Την προηγούμενη βδομάδα βέβαια που ήμουν εγώ πρωινος άρα είχα εγώ την περισσότερη δουλειά, πάλι σε μένα το είπε.
Να θυμισω οτι αυτη εχει δυο ρεπο το μηνα, εγω κανενα, και υποψιαζομαι οτι παιρνει και παραπανω λεφτα απο μενα. Εχουν θράσος ρε πουστη μου. Απλώς σκέφτονται οτι του χρόνου προφανώς και δεν θα ξαναπάω εκεί, δεν με έχουν για μόνιμο υπάλληλο στο μυαλο τους έτσι κι αλλιώς λόγω της οικογένειάς μου, άρα καλοπιανουν αυτή την άχρηστη, γιατί κανένα άλλο χαπατο δεν θα δεχτεί να κάνει τρια ποστα σε ενα, και ρίχνουν τα πάντα σε μένα.
Εγώ προφανώς και φαινομαι πιο χαλαρός και τελειώνω πιο γρήγορα όλες τις δουλειές γιατί έχω την εμπειρία και επίσης μου κόβει. Η άλλη φαίνεται ότι κάνει δουλειά, ενώ στην πραγματικότητα πνίγεται σε μια κουταλιά νερό. Εδώ για να βαλει δύο δωματια κάθεται και κοιτάει σημειώσεις τις πρέπει να τους πει. Είναι γελοιο. Αντί λοιπόν να μου φιλάνε τα ποδια , μου τη λένε κι από πάνω.
Να θυμισω οτι αυτη εχει δυο ρεπο το μηνα, εγω κανενα, και υποψιαζομαι οτι παιρνει και παραπανω λεφτα απο μενα. Εχουν θράσος ρε πουστη μου. Απλώς σκέφτονται οτι του χρόνου προφανώς και δεν θα ξαναπάω εκεί, δεν με έχουν για μόνιμο υπάλληλο στο μυαλο τους έτσι κι αλλιώς λόγω της οικογένειάς μου, άρα καλοπιανουν αυτή την άχρηστη, γιατί κανένα άλλο χαπατο δεν θα δεχτεί να κάνει τρια ποστα σε ενα, και ρίχνουν τα πάντα σε μένα.
Εγώ προφανώς και φαινομαι πιο χαλαρός και τελειώνω πιο γρήγορα όλες τις δουλειές γιατί έχω την εμπειρία και επίσης μου κόβει. Η άλλη φαίνεται ότι κάνει δουλειά, ενώ στην πραγματικότητα πνίγεται σε μια κουταλιά νερό. Εδώ για να βαλει δύο δωματια κάθεται και κοιτάει σημειώσεις τις πρέπει να τους πει. Είναι γελοιο. Αντί λοιπόν να μου φιλάνε τα ποδια , μου τη λένε κι από πάνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 06 Αύγ 2024, 02:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση