!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μιλάτε με τον κουρέα σας ενώ σας κουρεύει....
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μιλάτε με τον κουρέα σας ενώ σας κουρεύει....
Με τον κουρέα που είχα στα Εξάρχεια μίλαγα, ήμασταν καλοί φίλοι. Τώρα όμως έκλεισα το γραφείο μου λόγω της φορολογίας του Μητσοτάκη και ψάχνω για δουλειά και κουρέα.
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Beria έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 17:04Που κουρεύεσαι φίλε; Σε σωφρονιστικό κατάστημα;Machine ghost έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 03:21 Μια που το θίγεις.
Δεν μιλάω όχι, με το τσιγκέλι λέω ναι ή όχι ή όσα περισσεύουν από τα δάχτυλα σου πάρτα ή ναπάλμ ή Μπουμπούνα το ρε, μια χαρά είναι κάτω από το καπέλο …. κλπ κλπ
Ο τύπος μιλά λες και έχει πάρει αμφεταμίνες!
Πενήντα χρόνια πελάτης.
Από τη γυναικεία ακτίνα,δε, ακούγεται ένας συνεχής βόμβος σαν σμήνος από σκατόμυγες σαν μακρινό μελίσσι ένας αχός.
ΑΛΛΑ Στην έξοδο από το μπαρμπέρικο Νοιώθω ένα είδος κάθαρσης. Ανεξήγητο , και πολλοί μου έχουν περιγράψει το ίδιο !
Κάτι σαν υπνοβάτης που ξυπνά.

sure...
(γελώ)
(γελώ)
Μήπως να γίνεις κουρέας, τύπε;Ίακχος έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 21:45 Με τον κουρέα που είχα στα Εξάρχεια μίλαγα, ήμασταν καλοί φίλοι. Τώρα όμως έκλεισα το γραφείο μου λόγω της φορολογίας του Μητσοτάκη και ψάχνω για δουλειά και κουρέα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Το πέτυχες, δικέ μου.
Μόνο με σέιβερ τελειώνω.
Dein Herz, meine Gier
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 19:00 Μικρό με κούρευε ο Γιάννης. Κλασικός μπαρμπέρης της γειτονιάς με άσπρη μπλούζα.
Σιχαινομουν τη διαδικασία γιατί αφενός με κούρευε σα γίδι, αφετέρου φορούσε βέρα και μου πονούσε το κεφάλι, πράγμα που φυσικά δεν έλεγα διότι ήμουν άνδρας.
Το μόνο θετικό στο κούρεμα ήταν τα αρωματικά μαντηλάκια που προσέφεραν μια γερή δόση μαστουρας και η κολώνια Μυρτώ.
Την τακτική μου επίσκεψη στον Γιάννη διέκοψα οριστικά όταν κάποια Χριστούγεννα πήγαμε για κάλαντα στο μαγαζί του και μας είπε πως "τους τα είπαν και άλλοι".
Έκτοτε άρχισα να κουρευομαι στην κομμώτρια κάτω από το σπίτι μου, η οποία ήταν ευχάριστος χαρακτήρας και επιπλέον είχε τεράστια βυζιά. Το τελευταίο ήταν αρκετό για να παραβλέψω πως με κούρευε επίσης χάλια, καθώς είχα ήδη μπει στην εφηβεία. Αυτήν ,την διαδέχθηκε η όμορφη κόρη της με εξίσου τεράστια βυζιά. Η οποία όμως εκτός του ότι με κούρευε το ίδιο χαλιά, δεν ψηνοταν να δουλεύει.
Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από έναν παλιό συμμαθητή, κατέληξα σε μια κομμώτρια ανδρών στην παλιά μου γειτονιά. Ενθουσιαστηκα από το αποτέλεσμα (απλά δεν ήμουν σαν γιδι δηλαδή) και έκτοτε πηγαίνω σε αυτήν αν και ομολογουμένως ο αρχικός ενθουσιασμός έχει υποχωρήσει αισθητά.
Επιπλέον έχει αρχίσει να μου τη δίνει, καθώς εκφράζει την αποψαρα της για όλα , ακόμα και για θέματα όπως παιδιά και σκυλιά και άλλα, με τα οποία δεν έχει προσωπική εμπειρία. Και την παραμικρή ιδέα, χωρίς όμως να κρατιέται μα μην σε συμβουλεύσει.
Υγ: Μου φαίνεται πως πρέπει να βρω και γω τον Πακιστανό μου και να φεύγω ευτυχισμένος και μυρίζοντας πατσουλι.
Υγ2: Να σημειώσω εδώ πως ένα καλό τιπ για να μη νιώθει κανείς αμηχανία είναι να μην φορά γυαλιά ή φακούς επαφης ενώ έχει μεγάλη στραβομαρα. Δίδεται η εντυπωσις πως δε σε βλέπει και ο άλλος.
Το Υγ2 σαν πρόταση θα μπορούσε να σταματήσει στην λέξη "αμηχανία". Ένα καλό τιπ λύνει κάθε αμηχανία.
Η τωρινή δεν έχει βυζιά ή δεν σε απασχολεί πλέον το θέμα;
sure...
(γελώ)
(γελώ)
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Δικέ μου θα στο πω με τρόπο. Διολισθαίνεις σε επικίνδυνα ΓΑΛΙΚΑ μονοπάτια. Δεν θα αργήσει η ώρα που θα κρίνεις και τα πόδια μας ως μη καλλιγραμμα ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ.Feindflug έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 21:22 Πόσο μονόχνωτοι είστε ρε τύποι; Δηλαδή εμ δεν γουστάρετε να σας περιποιούνται και να βγαίνετε ωραίοι και σένιοι, εμ είστε μουντρούχοι και θέλετε να μιλάτε μόνο με την γυναίκα σας και μερικούς αξιοάθλιους τύπους για τον Μπάιντεν, τον Πολάκη και την Λεπέν.
Καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε ότι δεν έχετε στυλ, απλά λέτε να σας τα πάρει κοντά και γυρνάτε πίσω στο σπίτι για να δείτε ειδήσεις.
Μηδέν.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
Σε πακιστανο κουρέα που πήγαινα συζητούσαμε για τον πρόεδρο Ιμραν Καν, το παγκόσμιο που πήρε στο Κρίκετ και το πως η cia τον ξεφορτώθηκε.