Η εκτελεση εγινε επειδη ηταν κομμουνιστηςGeorge_V έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 20:52Βασικα επι κατασκοπεια παραπέμφθηκε στο Στρατοδικειο βάσει του Αναγκαστικού Νόμου 375/1936 λογω των ασυρματων που βρηκαν.Στρακαστρουκας έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 20:42 Εκτελεστηκε στην Ελλαδα της Δεξιας με μονη κατηγορια οτι ηταν "κομμουνιστης". Να τα θυμομαστε αυτα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανέγερση πρόκληση προτομής στον προδότη Πλουμπιδη
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Ανέγερση πρόκληση προτομής στον προδότη Πλουμπιδη
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
ποιον θεο; αφου δεν πιστευτε σε κανενα θεο...επισης την προδοσια των κεκεδων την συγκρινετε
με τους δωσιλογους που ουδεμια σχεση εχουν με προδοσιες
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Επι κατασκοπεια παντως εγραφε το κατηγορητηριο.Στρακαστρουκας έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:16Η εκτελεση εγινε επειδη ηταν κομμουνιστηςGeorge_V έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 20:52Βασικα επι κατασκοπεια παραπέμφθηκε στο Στρατοδικειο βάσει του Αναγκαστικού Νόμου 375/1936 λογω των ασυρματων που βρηκαν.Στρακαστρουκας έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 20:42 Εκτελεστηκε στην Ελλαδα της Δεξιας με μονη κατηγορια οτι ηταν "κομμουνιστης". Να τα θυμομαστε αυτα
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
η εκετελεση εγινε γιατι ηταν ανθελληνας περα απο ηλιθιος μισοτρελος και ψυχικα αρρωστος φανατικοςΣτρακαστρουκας έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:16Η εκτελεση εγινε επειδη ηταν κομμουνιστηςGeorge_V έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 20:52Βασικα επι κατασκοπεια παραπέμφθηκε στο Στρατοδικειο βάσει του Αναγκαστικού Νόμου 375/1936 λογω των ασυρματων που βρηκαν.Στρακαστρουκας έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 20:42 Εκτελεστηκε στην Ελλαδα της Δεξιας με μονη κατηγορια οτι ηταν "κομμουνιστης". Να τα θυμομαστε αυτα
προδοτης και κατασκοπος
Εντάξει οκnemo έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:16ποιον θεο; αφου δεν πιστευτε σε κανενα θεο...επισης την προδοσια των κεκεδων την συγκρινετε
με τους δωσιλογους που ουδεμια σχεση εχουν με προδοσιες
Του μεσοπολέμου. Εγώ μιλάω για χρυσαυγιτες.Golden Age έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 20:44Aitwlos έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 20:43Για αυτό οι πολιτικοί σου πρόγονοι δεν είχαν τελειώσει ούτε το δημοτικό;Golden Age έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 19:51 Ο Πλουμπίδης ως δάσκαλος έκανε κομμουνιστική προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου στα παιδάκια στα δημοτικά. Τώρα του ανεγείρουν προτομές.![]()
Οι εθνικιστές του Μεσοπολέμου κάθε άλλο παρα αμόρφωτοι ήταν.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
οκ και απο μενα
- Golden Age
Για πολιτικούς προγόνους μίλησες κι αυτό σε μια συζήτηση για κάποιον που έκανε προπαγάνδα σε παιδάκια δημοτικού στην εποχή του Μεσοπολέμου.Aitwlos έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:35Του μεσοπολέμου. Εγώ μιλάω για χρυσαυγιτες.Golden Age έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 20:44Aitwlos έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 20:43
Για αυτό οι πολιτικοί σου πρόγονοι δεν είχαν τελειώσει ούτε το δημοτικό;![]()
Οι εθνικιστές του Μεσοπολέμου κάθε άλλο παρα αμόρφωτοι ήταν.
George_V έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:18Επι κατασκοπεια παντως εγραφε το κατηγορητηριο.Στρακαστρουκας έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:16Η εκτελεση εγινε επειδη ηταν κομμουνιστηςGeorge_V έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 20:52
Βασικα επι κατασκοπεια παραπέμφθηκε στο Στρατοδικειο βάσει του Αναγκαστικού Νόμου 375/1936 λογω των ασυρματων που βρηκαν.
Εντάξει και η <<δημοκρατία>> στην Ελλάδα δεν κινδυνεύε από όταν έγινε ανεξάρτητο κράτος. Διασφάλιζε ο βασιλιάς
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Θες να μου πεις ποια ήταν η προπαγάνδα; Και αν τελείωσαν τα λούμπεν στοιχεία το Δημοτικό;Golden Age έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:36Για πολιτικούς προγόνους μίλησες κι αυτό σε μια συζήτηση για κάποιον που έκανε προπαγάνδα σε παιδάκια δημοτικού στην εποχή του Μεσοπολέμου.
- Golden Age
Η κομμουνιστική προπαγάνδα. Στο δημοτικό του χωριού μου την έκανε ως δάσκαλος εκεί. Τόσο αυτός, όσο και ο προκάτοχός του (ο οποίος πιθανόν να ήταν και ο άνθρωπος που τον είχε στρατολογήσει στο ΚΚΕ). Έκαναν πλύση εκγεφάλου στα παιδάκια στο δημοτικό κι αυτά μετά στο γυμνάσιο γραφόντουσαν στην ΟΚΝΕ. Και κάπως έτσι το χωριό μου έγινε κομμουνιστοχώριAitwlos έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:41Θες να μου πεις ποια ήταν η προπαγάνδα; Και αν τελείωσαν τα λούμπεν στοιχεία το Δημοτικό;Golden Age έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:36Για πολιτικούς προγόνους μίλησες κι αυτό σε μια συζήτηση για κάποιον που έκανε προπαγάνδα σε παιδάκια δημοτικού στην εποχή του Μεσοπολέμου.
εισαι χαζος ή τον παριστανεις ;Aitwlos έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:41Θες να μου πεις ποια ήταν η προπαγάνδα; Και αν τελείωσαν τα λούμπεν στοιχεία το Δημοτικό;Golden Age έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:36Για πολιτικούς προγόνους μίλησες κι αυτό σε μια συζήτηση για κάποιον που έκανε προπαγάνδα σε παιδάκια δημοτικού στην εποχή του Μεσοπολέμου.
Golden Age έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:43Η κομμουνιστική προπαγάνδα. Στο δημοτικό του χωριού μου την έκανε ως δάσκαλος εκεί. Τόσο αυτός, όσο και ο προκάτοχός του (ο οποίος πιθανόν να ήταν και ο άνθρωπος που τον είχε στρατολογήσει στο ΚΚΕ). Έκαναν πλύση εκγεφάλου στα παιδάκια στο δημοτικό κι αυτά μετά στο γυμνάσιο γραφόντουσαν στην ΟΚΝΕ. Και κάπως έτσι το χωριό μου έγινε κομμουνιστοχώριAitwlos έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:41Θες να μου πεις ποια ήταν η προπαγάνδα; Και αν τελείωσαν τα λούμπεν στοιχεία το Δημοτικό;Golden Age έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:36
Για πολιτικούς προγόνους μίλησες κι αυτό σε μια συζήτηση για κάποιον που έκανε προπαγάνδα σε παιδάκια δημοτικού στην εποχή του Μεσοπολέμου., απο τα πιο ξακουστά. Ένα χωριό που στην τουρκοκρατία έβγαζε κλεφταρματωλούς του Ολύμπου και στον Μακεδονικό Αγώνα Μακεδονομάχους, έγινε κομμουνιστοχώρι.
Ποιο χωριο αν επιτρέπεται;
nemo έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:45εισαι χαζος ή τον παριστανεις ;Aitwlos έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:41Θες να μου πεις ποια ήταν η προπαγάνδα; Και αν τελείωσαν τα λούμπεν στοιχεία το Δημοτικό;Golden Age έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:36
Για πολιτικούς προγόνους μίλησες κι αυτό σε μια συζήτηση για κάποιον που έκανε προπαγάνδα σε παιδάκια δημοτικού στην εποχή του Μεσοπολέμου.
Είμαι χαζός
- Golden Age
ΤσαριτσάνηAitwlos έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 22:14Golden Age έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:43Η κομμουνιστική προπαγάνδα. Στο δημοτικό του χωριού μου την έκανε ως δάσκαλος εκεί. Τόσο αυτός, όσο και ο προκάτοχός του (ο οποίος πιθανόν να ήταν και ο άνθρωπος που τον είχε στρατολογήσει στο ΚΚΕ). Έκαναν πλύση εκγεφάλου στα παιδάκια στο δημοτικό κι αυτά μετά στο γυμνάσιο γραφόντουσαν στην ΟΚΝΕ. Και κάπως έτσι το χωριό μου έγινε κομμουνιστοχώριAitwlos έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 21:41
Θες να μου πεις ποια ήταν η προπαγάνδα; Και αν τελείωσαν τα λούμπεν στοιχεία το Δημοτικό;, απο τα πιο ξακουστά. Ένα χωριό που στην τουρκοκρατία έβγαζε κλεφταρματωλούς του Ολύμπου και στον Μακεδονικό Αγώνα Μακεδονομάχους, έγινε κομμουνιστοχώρι.
Ποιο χωριο αν επιτρέπεται;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 97 Απαντήσεις
- 1649 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-