Otto Weininger έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 13:03
Γι'αυτό έλεγα ότι ήταν μια κουκλάρα που κατέστρεψε το σώμα της.
Δες την εδώ, πριν και μετά:
https://www.instagram.com/reel/C3iyAeCt ... Izd3FodGgz
Γιατί το 'κανε αυτό στο σώμα της;
Otto Weininger έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 13:03
Γι'αυτό έλεγα ότι ήταν μια κουκλάρα που κατέστρεψε το σώμα της.
Μάλλον αναφέρεσαι σε κάτι που σού έγραψε ο φόσιλις απαντώντας σε κάτι προσβλητικό δικό σου που τού είχες πει. Δεν ξέρω αν έκανε καλά ή άσχημα, αλλά το ότι εσύ προσβάλεις όποιον διαφωνεί μαζί σου δεν φαίνεσαι να το παίρνεις μυρωδιά. Και αυτό το κάνεις με όλους.Ιδεολόγος έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 15:01Δεν θα δεχτώ κριτική για το ήθος και την ποιότητα διαλόγου από σένα που έλεγες ότι καλά κάνουν να μου λένε ότι με γαμούσε ο πατέρας μου όταν ήμουν μικρός. Σκουπίδια συμπεριφορές από σκουπίδια ψυχές. Και ποιος χέστηκε για το αν εσύ με βρίσκεις βαρετό; Φυσικά και είμαι πιο σπουδαίος από σένα, έναν αμόρφωτο κομπλεξικό φασίστα.sharp έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 14:56Σπουδαίο διάλογο κάνεις, ξεκινώντας με το "είσαι καθυστερημένος".Ιδεολόγος έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 14:55
Όλοι οι άνθρωποι έχουν προβλήματα και μάλλον εσύ έχεις κοντά σου ανθρώπους που θεωρούν ότι θα τα λύσουν στο φόρουμ. Κάνετε λάθος παιδιά. Δεν γράφουμε σε ένα φόρουμ για να λύσουμε προβλήματα. Δημόσιος διάλογος λέγεται.
Α και ο φασιμός δεν είναι φάντασμα. Είναι υπαρκτός μέσα σας. Έλα τώρα, μην προσπαθείς να το αποφύγεις γιατί ντρέπεσαι.
Σταματώ εδώ, δεν έχει νόημα και ξέρεις κάτι. Είσαι βαρετός και προβλέψιμος. Και το χειρότερο, νομίζεις ότι είσαι σπουδαίος και διαφορετικός.
![]()
Άντε παρά πέρα τώρα.
Λάθος ανάγνωση. Απλά ένας άνδρας αν αμυνθεί θα βρεθεί κατηγορούμενος, οποτε, σου λέει «δεν μπλέκω» και καλεί το κράτος να παρέμβει στην διαπροσωπική σχέση.Βίνγκιλοτ έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 20:05 Είναι πρόοδος να αντιμετωπίζεται ένας άνδρας θύμα ως θύμα και να μην απαξιώνεται και να γελοιοποιείται από τον κοινωνικό περίγυρο επειδή ο θήτης είναι γυναίκα.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Ιδεολόγος έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 15:01Δεν θα δεχτώ κριτική για το ήθος και την ποιότητα διαλόγου από σένα που έλεγες ότι καλά κάνουν να μου λένε ότι με γαμούσε ο πατέρας μου όταν ήμουν μικρός. Σκουπίδια συμπεριφορές από σκουπίδια ψυχές. Και ποιος χέστηκε για το αν εσύ με βρίσκεις βαρετό; Φυσικά και είμαι πιο σπουδαίος από σένα, έναν αμόρφωτο κομπλεξικό φασίστα.sharp έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 14:56Σπουδαίο διάλογο κάνεις, ξεκινώντας με το "είσαι καθυστερημένος".Ιδεολόγος έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 14:55
Όλοι οι άνθρωποι έχουν προβλήματα και μάλλον εσύ έχεις κοντά σου ανθρώπους που θεωρούν ότι θα τα λύσουν στο φόρουμ. Κάνετε λάθος παιδιά. Δεν γράφουμε σε ένα φόρουμ για να λύσουμε προβλήματα. Δημόσιος διάλογος λέγεται.
Α και ο φασιμός δεν είναι φάντασμα. Είναι υπαρκτός μέσα σας. Έλα τώρα, μην προσπαθείς να το αποφύγεις γιατί ντρέπεσαι.
Σταματώ εδώ, δεν έχει νόημα και ξέρεις κάτι. Είσαι βαρετός και προβλέψιμος. Και το χειρότερο, νομίζεις ότι είσαι σπουδαίος και διαφορετικός.
![]()
Άντε παρά πέρα τώρα.
Ούτε που θα καταλάβαινε ποτέ θα την ξάπλωνα.Otto Weininger έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 20:59Το αυτό ισχύει και για σένα όμως.stergiosbik έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 20:56Η πρώτη που θα την πάρει θα είναι και η τελευταία.Otto Weininger έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 20:52
Αν είναι μόνο βάρη, ναι.
Αν έχει κάνει και τίποτα άλλο (κάπου την είχα δει στο insta να ρίχνει γροθιές πυγμαχικές σε προπόνηση) τότε μάλλον θα σου κόψει το κεφάλι αν ειδικά αν πας χυμαδιο.
Θα σκορπίσει.
Εκτός αν μιλάς για κανέναν μισοριξια τζιτζιφιογκο.
Οπότε όποιος προλάβει. Για τον ίδιο λόγο που θα σε ξάπλωνε με μια γεμάτη ένας πυγμάχος κατηγορίας φτερου 60 κιλά.
Η δε Gabi θα σε τσάκιζε.
Εγώ ας πούμε δεν έμπαινα να παίξω μαζί της.
Δεν νομιζω οτι ειναι αργα για τη συγκεκριμενη,αν τα κοψει θα επανελθει σε πολυ καλο επιπεδο.Otto Weininger έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 13:03Γι'αυτό έλεγα ότι ήταν μια κουκλάρα που κατέστρεψε το σώμα της.GoBack έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 20:53dana make it happenOtto Weininger έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 20:52
Αν είναι μόνο βάρη, ναι.
Αν έχει κάνει και τίποτα άλλο (κάπου την είχα δει στο insta να ρίχνει γροθιές πυγμαχικές σε προπόνηση) τότε μάλλον θα σου κόψει το κεφάλι αν ειδικά αν πας χυμαδιο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
https://www.sportskeeda.com/mma/news-pa ... and-thanosJuno έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 13:36Ο σύζυγός της δίνει άλλο νόημα στον όρο "σώγαμπρος".GoBack έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 21:04Παντως αν παρακολουθησεις βιντεακια ειναι πιο αργη και απο το θανατο,πατησε και τα 38.Off cycle λογικα τη φυσας και πεφτει.Θα το δεχτω και αυτο το ματς αλλα με αυστηρα τεστ.Otto Weininger έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 21:00
Γυναίκα είναι ρε. Το 2017 παντρεύτηκε και έκλαιγε κιόλας η γλυκούλα![]()
![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Λίγο περισσότερο σωστά:Βίνγκιλοτ έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 20:05 Είναι πρόοδος να αντιμετωπίζεται ένας άνδρας θύμα ως θύμα και να μην απαξιώνεται και να γελοιοποιείται από τον κοινωνικό περίγυρο επειδή ο θήτης είναι γυναίκα.
Την είχα ποσταρει πάλι στο παλιό και μόνο που δε με έβγαλαν τραβελογαμη τα γνωστά ζουδακιαΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 15:03Όντως, πολύ όμορφη γυναίκα.Otto Weininger έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 14:52Γιατί "περίεργο λόγο" ; Η Καράνο, ειδικά επί MMA, ήταν κουκλάρα και κορμάρα.Ερμής έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 13:46
Χάλια.
Σε αυτή που για ένα περίεργο λόγο θα ήθελα πολύ να μπω σε αυτό το στυλ ήταν στο Τζινακι Καρανο. Ειδικά πριν μερικά χρόνια.
[img]https://i.postimg.cc/qqzTtCfy/31bd ... .jpg[/img]
[img]https://i.postimg.cc/FRPvsV6h/gina ... .jpg[/img]
![]()
![]()
Εάν όντως έκανε κάτι τέτοιο δεν είναι ούτε για φτύσιμο.Ιδεολόγος έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 15:01Δεν θα δεχτώ κριτική για το ήθος και την ποιότητα διαλόγου από σένα που έλεγες ότι καλά κάνουν να μου λένε ότι με γαμούσε ο πατέρας μου όταν ήμουν μικρός. Σκουπίδια συμπεριφορές από σκουπίδια ψυχές. Και ποιος χέστηκε για το αν εσύ με βρίσκεις βαρετό; Φυσικά και είμαι πιο σπουδαίος από σένα, έναν αμόρφωτο κομπλεξικό φασίστα.sharp έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 14:56Σπουδαίο διάλογο κάνεις, ξεκινώντας με το "είσαι καθυστερημένος".Ιδεολόγος έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 14:55
![]()
Άντε παρά πέρα τώρα.
Καμμία σχέση. Όμορφο πρόσωπο, γερό, σφιχτό και θηλυκό σώμα.Ερμής έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 15:27Την είχα ποσταρει πάλι στο παλιό και μόνο που δε με έβγαλαν τραβελογαμη τα γνωστά ζουδακιαΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 15:03Όντως, πολύ όμορφη γυναίκα.Otto Weininger έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 14:52
Γιατί "περίεργο λόγο" ; Η Καράνο, ειδικά επί MMA, ήταν κουκλάρα και κορμάρα.
[img]https://i.postimg.cc/qqzTtCfy/31bd ... .jpg[/img]
[img]https://i.postimg.cc/FRPvsV6h/gina ... .jpg[/img]
![]()
![]()
Αυτε; ακριβώς είχα ποσταρει και με αυτό το κούρεμαΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 15:32Καμμία σχέση. Όμορφο πρόσωπο, γερό, σφιχτό και θηλυκό σώμα.
Αναφέρομαι στις συγκεκριμένες φωτο, έτσι; Ελπίζω να μην έχει πάθει κι αυτή κάποια μετάλλαξη τύπου Hulk.![]()
Ε, τότε θα είχαν πρόβλημα όρασης ή δυσφορίας φύλου τα ζουδάκια που αναφέρεις.Ερμής έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 15:38Αυτε; ακριβώς είχα ποσταρει και με αυτό το κούρεμαΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 15:32Καμμία σχέση. Όμορφο πρόσωπο, γερό, σφιχτό και θηλυκό σώμα.Ερμής έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 15:27
Την είχα ποσταρει πάλι στο παλιό και μόνο που δε με έβγαλαν τραβελογαμη τα γνωστά ζουδακια
Αναφέρομαι στις συγκεκριμένες φωτο, έτσι; Ελπίζω να μην έχει πάθει κι αυτή κάποια μετάλλαξη τύπου Hulk.![]()
Βρίσκω πολύ χλωμό να έγραψε κάτι τέτοιο ο sharp.sys3x έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 15:28Εάν όντως έκανε κάτι τέτοιο δεν είναι ούτε για φτύσιμο.Ιδεολόγος έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 15:01Δεν θα δεχτώ κριτική για το ήθος και την ποιότητα διαλόγου από σένα που έλεγες ότι καλά κάνουν να μου λένε ότι με γαμούσε ο πατέρας μου όταν ήμουν μικρός. Σκουπίδια συμπεριφορές από σκουπίδια ψυχές. Και ποιος χέστηκε για το αν εσύ με βρίσκεις βαρετό; Φυσικά και είμαι πιο σπουδαίος από σένα, έναν αμόρφωτο κομπλεξικό φασίστα.sharp έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 14:56
Σπουδαίο διάλογο κάνεις, ξεκινώντας με το "είσαι καθυστερημένος".
![]()
Άντε παρά πέρα τώρα.
αυτο.Otto Weininger έγραψε: 27 Ιούλ 2024, 20:39 Εγώ νομίζω ότι του επιτέθηκε η τρελεγκω (θα το έχει ξανακάνει μιας και είχε κουμπί πανικού) και ο τύπος σκέφτηκε πανέξυπνα.
Σου λέει αντί να της γαμήσω και να βρεθώ εγώ κατηγορούμενος να με βρίζουν οι γκιοσες στα πρωιναδικα, ας καλέσω αστυνομία.
Άξιος