Εγώ θα πρότεινα για τη συνομοταξία σας τον όρο "πχορουμικά χοιρίδια".
Όταν πρόκειται για παπάρες που μπαίνουν με άλλο νικ, θα πρόσθετα το "ευνουχισμένα/πχορουμικά χοιρίδια".
Εγώ θα πρότεινα για τη συνομοταξία σας τον όρο "πχορουμικά χοιρίδια".
πες το ντεnemo έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 15:58βαρετος γινεσαι πηζον σου το ειπα κωδικη λεξη για τον μαλακαπήζον bot έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 15:55 η γαλη νομιζω εκανε παγκοσμια πρωτοτυπια, ανοιξε νημα χωρις να ποσταρει τιποτα.![]()
![]()
![]()
τσακωθηκε ομως, κατι καλο εγινε...![]()
![]()
τελος παντων, αν μαθουμε τελικα τι ειναι πρωχοκακγκουρας, κουοταρετε με, γιατι το χω απορια
![]()
πήζον bot έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 15:55 η γαλη νομιζω εκανε παγκοσμια πρωτοτυπια, ανοιξε νημα χωρις να ποσταρει τιποτα.![]()
![]()
![]()
![]()
τελος παντων, αν μαθουμε τελικα τι ειναι πρωχοκακγκουρας, κουοταρετε με, γιατι το χω απορια
![]()
Προς το παρόν, καλέ μου, το παίζεις αρχηγάρα των έμπΥρων και δεν έχω την παραμικρή πρόθεση να αμφισβητήσω το κύρος σου.tanipteros έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 16:04 πόσο καιρό έχεις να το κάνεις ... να ξελαμπικάρει λίγο ο εγκέφαλος καλή μου !!!![]()
ακριβως ειδες σαν συριζαιος που εισαι τα γνωριζεις καλυτερα απο τον καθεναπήζον bot έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 16:07πες το ντεnemo έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 15:58βαρετος γινεσαι πηζον σου το ειπα κωδικη λεξη για τον μαλακαπήζον bot έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 15:55 η γαλη νομιζω εκανε παγκοσμια πρωτοτυπια, ανοιξε νημα χωρις να ποσταρει τιποτα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κλασικη περιπτωση μεταξωτης θολουρας σοβαροφανους λογου δηλαδη![]()
γιατι σε τρωει το γκροβερακι σου τωρα εσενα? μια χαρα δεν καθεται?nemo έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 16:15ακριβως ειδες σαν συριζαιος που εισαι τα γνωριζεις καλυτερα απο τον καθενα
τι ειπα ! και χρειαζεται βρισιμο;πήζον bot έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 16:17γιατι σε τρωει το γκροβερακι σου τωρα εσενα? μια χαρα δεν καθεται?
ζηλεψες το γκροβερακι του νικ κιλδεμολ ?
Ψαρεύω μαλάκες άρα υπάρχω.
Πολύ βολικό ως προσέγγιση...
Κάθε άλλο, μέρα της μαρμότας.