!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αμφίβιοι καταδρομείς και πυραυλικά συστήματα από τα νησιά μας πάνε στην Ουκρανία;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Re: Αμφίβιοι καταδρομείς και πυραυλικά συστήματα από τα νησιά μας πάνε στην Ουκρανία;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Δεν είναι καθόλου απίθανο να έχουν πάει με κάποια υπόγεια συμφωνία των κυβερνήσεων. Να τους βγάλαν πχ. και τίποτα ξένα διαβατήρια και να τους στείλανε, σε περίπτωση δηλαδή που τους πιάσουν.
Δηλαδή στο τέλος θα γίνει. Οι Ουκρανοί φαίνεται πως έχουν ξεμείνει από προσωπικό.
Καπετάν Μιχάλης
Επικοινωνία:

Re: Αμφίβιοι καταδρομείς και πυραυλικά συστήματα από τα νησιά μας πάνε στην Ουκρανία;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καπετάν Μιχάλης »

Λοιπόν, δεν ήθελα να δώσω click/view στην "δημοκρατία" (εννοείται πως δεν θα την αγόραζα αν τυπώνει), αλλά μπήκα για να διαπιστώσω ο ίδιος τι γράφουν. Αυτό είναι το τελευταίο σχετικό άρθρο τους. Tο άρθρο λοιπόν αναφέρει το εξής:
Αίσθηση προκάλεσε το θέμα που αποκάλυψε χθες η «δημοκρατία» για την αποστολή αμφίβιων επίλεκτων Ελλήνων κομάντος της Ζ’ ΜΑΚ στην Πολωνία, προκειμένου να συμμετάσχουν σε άσκηση του ΝΑΤΟ, ενώ έφυγαν από τη φύλαξη του Αιγαίου, όπου ήταν ο χώρος ελέγχου τους.
και αυτό για την άσκηση το επαναλαμβάνουν και παρακάτω στο ίδιο άρθρο. Επομένως το ερώτημα είναι, προς τι ο ντόρος για την συμμετοχή σε άσκηση; Ακόμη και να πήγαινε ολόκληρη διμοιρία, αυτή θα επέστρεφε ούτως ή άλλως, οι ασκήσεις δεν κρατάνε χρόνια. Με ποιο ακριβώς τρόπο αποδυναμώνεται η άμυνα της χώρας; Βρισκόμαστε σε πόλεμο και δεν το ξέρουμε; Έχει καταληφθεί κάποιο νησί και πρέπει να το ανακαταλάβουν; Γιατί στο ίδιο άρθρο, αναφέρει ορθώς πως η Ζ' ΜΑΚ είναι επιθετική μονάδα (κύριος σκοπός τους η ανακατάληψη νήσων), όχι αμυντική. Παρεμπιπτόντως, ακόμη και το άρθρο αναφέρει πως προορισμός τους είναι η Πολωνία, αλλά ο τίτλος του νήματος συνεχίζει και αναφέρει πως προορίζονται για την Ουκρανία.
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Αρίστος έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 15:43
vantono έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 15:42
Thor έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 15:38 Aριστο, εχουμε τιποτα αποδειξεις για ολα αυτα;
Φυσικά, μια ψεκοεφημεριδα, απ' αυτές που λατρεύει ο Αρίστος.

Αυτη η "ψεκοεφημεριδα" βραβευτηκε στο Λονδινο στις 7 καλυτερες του πλανητη.

.
:smt017
Δηλαδή τσάμπα κατηγορούν την Ελλάδα ως προς την ελευθερία του Τύπου;
Yippie Kay Yay
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Η κυβέρνηση των δεξιων υπαλληλων των καπιταληστων ,της ΝΔ, με τις αποφάσεις της αδυνατίζει την άμυνα της χώρας και καθιστά το λαό μας στόχο αντιποίνων, σε μια εποχή που οι "σύμμαχοί" μας ακονίζουν τα μαχαίρια για ένα γενικευμένο πόλεμο.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

αμα πηγαν να υπποστηριξουν ουκρανους και πεθανουν καλα να παθουν κανεις δεν θα τους κλαψει
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

nyxtovios έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 16:05 Δεν είναι καθόλου απίθανο να έχουν πάει με κάποια υπόγεια συμφωνία των κυβερνήσεων. Να τους βγάλαν πχ. και τίποτα ξένα διαβατήρια και να τους στείλανε, σε περίπτωση δηλαδή που τους πιάσουν.
Δηλαδή στο τέλος θα γίνει. Οι Ουκρανοί φαίνεται πως έχουν ξεμείνει από προσωπικό.
δεν είναι καθόλου απίθανο το κεφάλι σου να είναι παντελώς άδειο
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Άλλο ένα νήμα που δημιουργήθηκε από άλλο ένα ψέμα της γνωστής φυλλάδας.
Τα Fake News που διακινούνται καθημερινά για την Εθνική Άμυνα είναι τόσα πολλά που ειλικρινά δεν φτάνει το 24ωρο για να ασχολείται κανείς με την κατάρριψή τους.

• TΟ ΨΕΜΑ: Πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» υποστηρίζει ότι η Ελλάδα «απέσυρε τη Ζ' ΜΑΚ από τα ελληνικά νησιά και την έστειλε στα ουκρανικά σύνορα στη υπηρεσία του ...Ζελένσκι». Διαβάζουμε στο ανυπόγραφο δημοσίευμα ότι «διμοιρία 30 ανδρών της Ζ' ΜΑΚ βρίσκεται ήδη στην πόλη Elblag της Πολωνίας προφανώς για να συμμετάσχει σε κάποια άσκηση ή επίθεση (κανείς δεν ξέρει) του ΝΑΤΟ».
Σημειώνεται ότι η Elblag βρίσκεται στη βόρεια Πολωνία και απέχει εκατοντάδες χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Ουκρανία.

• H ΑΛΗΘΕΙΑ: 2 στελέχη της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ θα μεταβούν στην Πολωνία το επόμενο χρονικό διάστημα προκειμένου να συμμετάσχουν σε συνεκπαίδευση με τις Ειδικές Δυνάμεις της Πολωνίας, με σκοπό την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειριών σε αντικείμενα χειρισμού Μη Επανδρωμένων Αεροχημάτων (drones). Η εν λόγω δράση θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο ανταπόδοσης αντίστοιχης συνεκπαίδευσης που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας (από 15 έως 25 Απριλίου 2024) με τις πολωνικές Ειδικές Δυνάμεις.

https://twitter.com/e_amyna/status/1813 ... 8scOg&s=19

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Απίστευτο να είναι ψέματα κάτι τέτοιο, όλοι για αλήθεια το νομίζαμε. Μας είχε πείσει ο Αρίστος :e040:
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Γενικώς, έχουμε χωθεί μέχρι τα μπούνια στον πόλεμο του ΝΑΤΟ, κατά της Ρωσίας, μ΄αυτό το κνώδαλο της δςξιας, που έχουμε για πρωθυπουργό και που αρνείται να δεχθεί ότι το τέλος της Ουκρανίας είναι θέμα μηνών και δεν θα προλάβει καν να παραδώσει τα μαχητικά μας, στον ναζιστή κοκαϊνομανή Ναπολέοντα.

Αλήθεια, ακόμη αναγνωρίζει ως νόμιμο Πρόεδρο της Βενεζουέλας τον Γκουαϊδό; :003: ( χμμμ μηπως να το κανω νημα...θα το κανω )
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

aljawn έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 15:57 Δεν ξέρω αν το δημοσίευμα ισχύει, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, αν λάβουμε υπόψιν μας τους αντιτραμπίστι δεν μας χρειάζονται.

Αν βγει ο Τράμπ, θα έχουμε σκηνικά Starship Troopers στα σύνορα με τους τούρκους
Αν βγει ο Μπάιντεν, θα προσέχει μόνος του τα σύνορα, σαν άλλη ΑΙ
:lol:
Spoiler
Μας (μου) έλλειψες ρε μούτρο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 17:54
nyxtovios έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 16:05 Δεν είναι καθόλου απίθανο να έχουν πάει με κάποια υπόγεια συμφωνία των κυβερνήσεων. Να τους βγάλαν πχ. και τίποτα ξένα διαβατήρια και να τους στείλανε, σε περίπτωση δηλαδή που τους πιάσουν.
Δεν αντέχεις αν δεν γράψεις μια χαζομάρα ε;
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

sys3x έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 18:19
aljawn έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 15:57 Δεν ξέρω αν το δημοσίευμα ισχύει, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, αν λάβουμε υπόψιν μας τους αντιτραμπίστι δεν μας χρειάζονται.

Αν βγει ο Τράμπ, θα έχουμε σκηνικά Starship Troopers στα σύνορα με τους τούρκους
Spoiler
Μαν μου, σ' ευχαριστώ και ανταποδίδω. Δυστυχώς, όμως είμαι εδώ για λίγες εμφανίσεις. :roll:
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

aljawn έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 19:14

Spoiler
Μαν μου, σ' ευχαριστώ και ανταποδίδω. Δυστυχώς, όμως είμαι εδώ για λίγες εμφανίσεις. :roll:
Και πολύ καλά κάνεις!
Τόσο όσο.
:g094:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

nyxtovios έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 18:22
Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 17:54
Δεν αντέχεις αν δεν γράψεις μια χαζομάρα ε;
Με μπαιρδευεις με τα ποστ σου
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

sys3x έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 19:15
aljawn έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 19:14
Spoiler
Και πολύ καλά κάνεις!
Τόσο όσο.
:g094:
Πάντα αναγνωρίζω ότι η πχορουμάρα μου έδωσε διεξόδους σε μια ιδιαίτερα σκοτεινή περίοδο της ζωής μου (όχι ότι η τωρινή λούζεται στο φως, αλλά σίγουρα είναι πολλές φορές καλύτερη από τότε), αλλά εδώ και πολλά χρόνια δεν έχω ανάγκη και δε βρίσκω χρησιμότητα να συνδιαλέγομαι με καμένα νδουλικά ή αριστεράντζες. Δυστυχώς πλέον, δεν έχω και χρόνο για κάψιμο (εκτός όταν βρίσκομαι σε δικαστικές διακοπές).
Spoiler
ΥΓ. Αν σου πω ότι τώρα που μιλάμε διαβάζω πόρισμα ΕΔΕ κατά αστυνομικού και πρέπει μέχρι την Δευτέρα να εισηγηθώ αν θα τον παραπέμψουμε σε δίκη; :o :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aljawn την 18 Ιούλ 2024, 19:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
My Life had stood, a Loaded Gun
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”